לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
2 בדצמ׳ 2010
Re: מה עוד אפשר להגיד
לפני 13 שנים •
2 בדצמ׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2010
מריונטה של אדוני כתב/ה: הכתיבה שלך פשוט מרגשת ואמיתית...
אהבתי תודה מריונטה אני חובבת אמת ומציאות ידועה. זה מרגש אותי, שמרגש אותך ונוגע בך... |
|
בריזיט |
לפני 13 שנים •
3 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
3 בדצמ׳ 2010
בריזיט • 3 בדצמ׳ 2010
מדהימה שאת.
הכתיבה המילים התחושות שעוברות דרכן דרכך אוהבת אותך. פשוט. |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
3 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
3 בדצמ׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2010
בריזיט כתב/ה: מדהימה שאת.
הכתיבה המילים התחושות שעוברות דרכן דרכך אוהבת אותך. פשוט. תמיד הייתי בעד פשוט. }}{{! |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
4 בדצמ׳ 2010
קוראת אותך כבר זמן מה
לפני 13 שנים •
4 בדצמ׳ 2010
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 4 בדצמ׳ 2010
רק רציתי להגיד:
וואו... פשוט וואו. הכתיבה יפה התוכן נוגע תודה לך שאת מאםשרת לנו לנתענג על כתיבתך |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
4 בדצמ׳ 2010
Re: קבל את הכוח.
לפני 13 שנים •
4 בדצמ׳ 2010
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 4 בדצמ׳ 2010
l e a t h e r כתב/ה: לילימיי כתב/ה: הינה, אני נותנת אותו. בזרועות פתוחות. או יותר נכון כבולות, לפי רצונך. וכמה שתכאיב אני אתחזק. כמה שתשפיל אני ארטב. כמה שתתאמץ, בכל כוחך העצום אני לא אסדק. תשתין תירק תסטור אני יודעת, זה מתסכל שכל אקט כזה, מחרמן אותי ולא שובר. תצליף תיצבוט תישרוט אני יודעת, זה מבלבל. כי עוצמת ההתמסרות באה, בגבולות מאוד ברורים שלי. ואין כמעט גבול, שלא הזזתי דחקתי הגמשתי בחנתי למדתי בעצמי. אני יודעת, זה מעייף. נותנת את הכוח מתוכי ומחזירה אותו אלי, דרכך פי אלף מונים. אז עצום את עיניך, גבר היה רגוע. אדאג ואכסה אותך היטב, בשמיכה הרכה שלא יהיה לך קר. כמו אמא כמו כלבה כמו חברה כמו אישה כפי שרק אני, יכולה. שונה. וכמה שתפני את לחייך בתחינה לא אסטור וכמה שתזחלי לא אשפיל וכמה שתתייסרי לא אכאיב אאסוף אותך בזרועות עוטפות ואפרק נים אחר נים בנפשך במגע עדין, מפיס ומלטף ןאקרע את הצעיפים המגינים על נשמתך ברחף שפתיים מרפרף וכשהתחינה לכאב תזעק דרך עיניים פעורות לרווחה אייסר אותך ברוך אכזרי עד שתתפתלי עד שתכרעי עד שתתמכרי גאוני, פשוט גאוני! |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
5 בדצמ׳ 2010
Re: קוראת אותך כבר זמן מה
לפני 13 שנים •
5 בדצמ׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2010
Purple phoenix כתב/ה: רק רציתי להגיד:
וואו... פשוט וואו. הכתיבה יפה התוכן נוגע תודה לך שאת מאםשרת לנו לנתענג על כתיבתך תודה רבה, סגולה. שמחה שאת אוהבת ומתחברת לכתיבתי. לעונג הוא לי |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בפבר׳ 2011
Re: קבל את הכוח.
לפני 13 שנים •
23 בפבר׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 23 בפבר׳ 2011
Purple phoenix כתב/ה: l e a t h e r כתב/ה: לילימיי כתב/ה: הינה, אני נותנת אותו. בזרועות פתוחות. או יותר נכון כבולות, לפי רצונך. וכמה שתכאיב אני אתחזק. כמה שתשפיל אני ארטב. כמה שתתאמץ, בכל כוחך העצום אני לא אסדק. תשתין תירק תסטור אני יודעת, זה מתסכל שכל אקט כזה, מחרמן אותי ולא שובר. תצליף תיצבוט תישרוט אני יודעת, זה מבלבל. כי עוצמת ההתמסרות באה, בגבולות מאוד ברורים שלי. ואין כמעט גבול, שלא הזזתי דחקתי הגמשתי בחנתי למדתי בעצמי. אני יודעת, זה מעייף. נותנת את הכוח מתוכי ומחזירה אותו אלי, דרכך פי אלף מונים. אז עצום את עיניך, גבר היה רגוע. אדאג ואכסה אותך היטב, בשמיכה הרכה שלא יהיה לך קר. כמו אמא כמו כלבה כמו חברה כמו אישה כפי שרק אני, יכולה. שונה. וכמה שתפני את לחייך בתחינה לא אסטור וכמה שתזחלי לא אשפיל וכמה שתתייסרי לא אכאיב אאסוף אותך בזרועות עוטפות ואפרק נים אחר נים בנפשך במגע עדין, מפיס ומלטף ןאקרע את הצעיפים המגינים על נשמתך ברחף שפתיים מרפרף וכשהתחינה לכאב תזעק דרך עיניים פעורות לרווחה אייסר אותך ברוך אכזרי עד שתתפתלי עד שתכרעי עד שתתמכרי גאוני, פשוט גאוני! נכון שגאוני? שילוב יפה... * תודה לך * |
|
קרוזר(שולט) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
המנון
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
קרוזר(שולט) • 26 בפבר׳ 2011
הטקסט הזה יכול להיות המנון הסאביות
|
|
מיסי(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
מיסי(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2011
זה בהחלט נשמע שאת נלחמת ומשחקת בבוא נראה מי יותר חזק (מנטאלית)
|
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
Re: המנון
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 26 בפבר׳ 2011
קרוזר כתב/ה: הטקסט הזה יכול להיות המנון הסאביות
תודה תודה קרוזר, אתה מוזמן להרים את הכפפה. יודע להלחין? |
|