יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
15 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
15 בדצמ׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 15 בדצמ׳ 2010
חניבעל - לא בטוחה לאיזה חלק התכוונת. בתור דמות פעילה, בשבילי מישהו לא מוכר הוא לא אופציה בכלל. בתור צופה, יותר משפיל מישהו מוכר. אני חושבת שזר היה יותר משעשע אותי מאשר משפיל.
מצד שני, זר זה בכל זאת קצת משפיל, וחבר מאד קרוב שלי זה בכלל לא. הכי גרוע זה מישהו קרוב אך לא קרוב עד ידידות נפש. מפיסטו - למי פנית, לנימפו? לא הבנתי מי מרמה את עצמה ובאיזה אופן. |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
15 בדצמ׳ 2010
Re: מה היה יותר משפיל?
לפני 13 שנים •
15 בדצמ׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2010
חניבעל כתב/ה: לילימיי כתב/ה: חניבעל כתב/ה: שאלתי את זה במקום אחר ואשאל גם פה.
מישהו זר או מישהו מוכר?? עם מישהו מוכר, לדעתי. למרות ששאלתי שאלה סגורה אני מצפה לתשובה פתוחה. למה יותר משפיל מוכר? בני אנוש, שאנחנו. מלאים ברגשות, זיכרונות כאב ושימחה, פיזיים ונפשיים. תשוקות חלומות רצונות. כדי להצליח להיות, בצורה מושלמת פוני חפץ צריך להתנתק, בעיקר נפשית בעצם מכל מי שאנחנו, מכל ההוויה שלנו. מאוד קשה להתנתק מהמוכר, קל יותר להתנתק, עם הזר. |
|
Happily Married(אחרת) |
לפני 13 שנים •
15 בדצמ׳ 2010
זר או מוכר
לפני 13 שנים •
15 בדצמ׳ 2010
Happily Married(אחרת) • 15 בדצמ׳ 2010
חניבעל כתב/ה: שאלתי את זה במקום אחר ואשאל גם פה.
מישהו זר או מישהו מוכר?? עניתי לך במקום אחר אז אענה גם פה: השימוש בתור אביזר מין, או שולחן, או הדום לרגליים, יהיה משפיל יותר אם יהיה עם מישהו זר. לעומת זאת, חוסר היחס, ההתעלמות, ההתיחסות כאל חפץ ותו לא, יהיה הרבה יותר משפיל עם מישהו מוכר. מישהו שאני רגילה לקבל ממנו הוראות, מישהו שפונה אלי (אפילו בשמות גנאי) מידי פעם. גם יחס משפיל עדיף על חוסר יחס מוחלט... |
|
אסירת תודה 2011 |
לפני 13 שנים •
18 בדצמ׳ 2010
פשוט
לפני 13 שנים •
18 בדצמ׳ 2010
אסירת תודה 2011 • 18 בדצמ׳ 2010
פשוט מדליק
אידיליה |
|