walking dead |
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
walking dead • 22 בפבר׳ 2011
אתה צריך גם לכוון לגורם הכאב.
בנות 12 הכי נדלקות כשמושכים להן בחזייה. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
Re: נסיון ותגלית
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf • 22 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: מסכים מאוד בעניין הנסיון יחד עם זאת יש הנאה גדולה בלראות צעירה חווה כאב ופורצת גבולות
ללא ספק,זה מתוק (-: לגבי איך - השיבו לך מכבר הממורמרות ואולי בקרוב יגיעו גם הפסיכולוגים. ולי באמת אבד הכח להתווכח עמם. המלצה אישית - תעשה את כל מה שימליצו עליו הפוך. אצלי זה עבד. |
|
סדיסט במזוכיסטית |
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
תודה על ההצעות
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית • 22 בפבר׳ 2011
קצת החכמתי אבל מי יודע? אולי לבסוף תימצא המתאימה
|
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
שמע דוד,
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
נוריתE • 22 בפבר׳ 2011
בגילאים האלו
בני אדם הם לא מגובשים, טיבעי נשים וגברים, בשלבי למידה בשלבי התנסות זכותם/ן ,זה הגיל לזה. אחר כך צריך להתחיל לחיות קצת יותר ברצינות. וגם אם נשים צעירות "מאוד נמשכות לזה" וזאת היא הפנטסיה השלטת אצלהן ו"זה מה שהן רוצות" ,כך הן אומרות, צריך לקחת ה-כל בערבון מוגבל. אין לך מה להתלונן ולתהות פה. המרחק בין הפנטסיה והרצונות לבין המציאות הוא רחוק מאוד ,(כמו שאמר פעם מישהו)לפעמים ולא רק אצל הצעירים והצעירות....מסתבר. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
וFYI
לפני 13 שנים •
22 בפבר׳ 2011
נוריתE • 22 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: מסכים מאוד בעניין הנסיון יחד עם זאת יש הנאה גדולה בלראות צעירה חווה כאב ופורצת גבולות
(ס-אדיסטים שניכם) ללא ספק,זה מתוק (-: לגבי איך - השיבו לך מכבר הממורמרות ואולי בקרוב יגיעו גם הפסיכולוגים. ולי באמת אבד הכח להתווכח עמם. המלצה אישית - תעשה את כל מה שימליצו עליו הפוך. אצלי זה עבד. אנחנו לא נולדות "מאזוכיסטיות" אנחנו מתגבשות לזה בתוך זה ועם זה, עם הזמן במקסימום ישנן נטיות בסיסיות שעולות אל השטח מהשלב של הפאנטסיות אל השלב של ההוצאה לפועל . בשביל שצעירונת בת 20 וקצת תהיה מאזוכיסטית עם קילומטראג' היא צריכה כמה שנים להתגבש(ולא רוצה לחשוב או להוסיף מעבר לזה ..את דעות שלי,מכירים כולם) אבל אם אתה מחפש "בתולת כאב" או "מאזוכיסטית אינסטנט" אז אל תתלונן על הכשלים בדרך לגביע הקדוש הזה,בהשאלה, ומי שאין לו סובלנות , כבר אמרו בתנ''כ, "שישוב ויצפור אל ביתו" |
|
שתקן |
לפני 13 שנים •
23 בפבר׳ 2011
צריך לאסור על ילדים להכנס לכאן
לפני 13 שנים •
23 בפבר׳ 2011
שתקן • 23 בפבר׳ 2011
free spirit כתב/ה: אתה צריך גם לכוון לגורם הכאב.
בנות 12 הכי נדלקות כשמושכים להן בחזייה. |
|
walking dead |
לפני 13 שנים •
23 בפבר׳ 2011
Re: צריך לאסור על ילדים להכנס לכאן
לפני 13 שנים •
23 בפבר׳ 2011
walking dead • 23 בפבר׳ 2011
Belgarion כתב/ה: free spirit כתב/ה: אתה צריך גם לכוון לגורם הכאב.
בנות 12 הכי נדלקות כשמושכים להן בחזייה. בדיוק. על ילדים וגיבורי ספרי פנטזיה לילדים. |
|
תמונה כפרית |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
Re: איך זה שכאב קל הפך לקשה לי לא יכולה יותר
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
תמונה כפרית • 26 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: פעם היה צריך להכאיב מאוד בשביל לשמוע אנחת יללה והיום כל כאב קל מילדה בת 20 הופך לאוי כואב לי , הנשארה עוד אחת שיודעת להכיל כאב?
ואני שואלת "מדוע זו דווקא הנשלטת שקוקה לתיקון כאן?" כל כך הרבה גורמים יכולים להיות מעורבים כאן 1. אינטראקציה בין הצדדים - מה עובד נפלא עם אדם א' יהיה כשלון חרוץ עם אחר = אותה הסיטואציה - אנשים שונים = תוצאות שונות 2. עיתוי - אותה סיטואציה - אותם אנשים - זמן אחר = תוצאות שונות, הכל תלוי בהלך רוח, באווירה, נזג האוויר, שינויים הורמונליים ועוד, כולם משפיעים על תחושת הגוף מול הכאב. 3. גורם הכאב - אותם אנשים אותו הזמן כלים שונים = תוצאות שונות. יש כאב חד ויש קהה. עוצמות שונות, כולם משפיעים על התגובה והכי הני האזור הספציפי - יש איזורים בגוף שיעדיפו שוט זנבותוהחרים קיין וזה משתנה מאדם לאדם ומזצמן לזמן. תהנה מהמסע מהגילוי מהדרך ותחפש פחות מה לא בסדר במי שמולך אלא היכן אתה משפר את עצמך |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
נוריתE • 27 בפבר׳ 2011
את לא יודעת?
שהם נולדו משלמים ורק משתפרים,עם השנים זה רק אנחנו שזקוקות לטיפול הדרכה ו"תיקון" על ידם, באדיבותם הרבה.. ועל כן עלינו ,בכל יום להודות לשבח ולהלל |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Re: איך זה שכאב קל הפך לקשה לי לא יכולה יותר
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf • 27 בפבר׳ 2011
תמונה כפרית כתב/ה: סדיסט במזוכיסטית כתב/ה: פעם היה צריך להכאיב מאוד בשביל לשמוע אנחת יללה והיום כל כאב קל מילדה בת 20 הופך לאוי כואב לי , הנשארה עוד אחת שיודעת להכיל כאב?
ואני שואלת "מדוע זו דווקא הנשלטת שקוקה לתיקון כאן?" כל כך הרבה גורמים יכולים להיות מעורבים כאן 1. אינטראקציה בין הצדדים - מה עובד נפלא עם אדם א' יהיה כשלון חרוץ עם אחר = אותה הסיטואציה - אנשים שונים = תוצאות שונות 2. עיתוי - אותה סיטואציה - אותם אנשים - זמן אחר = תוצאות שונות, הכל תלוי בהלך רוח, באווירה, נזג האוויר, שינויים הורמונליים ועוד, כולם משפיעים על תחושת הגוף מול הכאב. 3. גורם הכאב - אותם אנשים אותו הזמן כלים שונים = תוצאות שונות. יש כאב חד ויש קהה. עוצמות שונות, כולם משפיעים על התגובה והכי הני האזור הספציפי - יש איזורים בגוף שיעדיפו שוט זנבותוהחרים קיין וזה משתנה מאדם לאדם ומזצמן לזמן. תהנה מהמסע מהגילוי מהדרך ותחפש פחות מה לא בסדר במי שמולך אלא היכן אתה משפר את עצמך את אשכרה רואה אותו מבקש לתקן או מציין מה ש"לא בסדר" בזו שמולו? לי הוא נשמע כמו עוד אדם בחיפוש אחר זו המתאימה לו, כולל הטעויות מהן אף אחד מאתנו אינו חף בחיפושיו (טוב, לפחות אני לא חף מהן, אז אדבר בשמי). גם ההבדל בין "פעם" כאשר הקהילה הייתה מעט יותר מצומצמת והכילה אנשים יותר קיצוניים לבין "עכשיו" משהתפתחה, התרחבה ונהייתה מגוונת יותר, נדמה לי שקיים, ואני מאמין שהוא קיים בכל הרבדים ואולי גם ברובד אליו התייחס. יאללה, את חוזרת? החופשה השנתית שלך הסתיימה לפני שנה. לידיעתך. |
|