סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

נשלטות יקרות .

זאלופון​(שולט)
לפני 20 שנים • 5 בינו׳ 2004
זאלופון​(שולט) • 5 בינו׳ 2004
פעם נורא רציתי להיות אחד כזה שקורא מחשבות, אבל הגדולים אמרו לי שאין כזה דבר ואני האמנתי, ובניגוד לנושאים רבים אחרים שבהם האמנתי להם, בנושא זה החיים לא סיפקו לי שום הוכחה הסותרת את דבריהם.
לכן כאדון, אני לא מתיימר לקרוא את מחשבות הסאבית (ולו הייתי סאבית, הייתי בורח רחוק מכל אדון שיתיימר לדעת מראש "מה סאביות רוצות"). נשים שונות זו מזו באופיין ובהעדפותיהן בבדסמ בדיוק כמו בוניל (ואולי אף יותר), ולמרות שכמובן יש אקטים קונבנציונליים (כמו ספנקינג) שיש להם סיכוי טוב יותר לעבוד מאחרים פחות קונבנציונליים (כמו מקלחות זהובות), אין שום חוקים כלליים לגבי איך לשלוט בסאבית ומה לעשות איתה.
זה לא אומר שהיא צריכה לתת לך צ'קליסט המפרט את כל מה שהיא כן רוצה לעשות ומה שלא. זה לא אומר שאתה לא יכול להפתיע אותה. באופן מפתיע, זה אפילו לא אומר שאתה לא יכול לקרוא את מחשבותיה או לדעת מה טוב בשבילה.
מה זה כן אומר? שצריך לדבר איתה. גם כאדם וגם כסאבית. להקשיב למה שהיא אומרת ולאיך היא אומרת את זה. לברר מיהי ומהי. לדעת מה היא מחפשת בבדסמ ומה מושך אותה בו, מה מרתיע אותה, איזה סוג יחסים היא רוצה ועד כמה רחוק היא מוכנה ללכת. לא צ'קליסט ולא צריך לשאול אותה לפני כל "הפתעה" אם היא מעוניינת, אבל תיאום ציפיות כללי זו חובה לדעתי. ולא פחות חשוב - ללמוד להרגיש ולהבין אותה מעבר למילים. הבעות, מבטים, מחוות גוף, טון דיבור וכדומה. אלה, יחד עם היכרות לא שטחית עמה, יתנו לך כלים לנחש בסבירות לא רעה מה טוב לה. וכן, אפשר ורצוי בהחלט להשתמש בנסיון שלך כנשלט. זה יסייע לך להבין איך הדברים מרגישים מהצד שלה.
ניר לב
לפני 20 שנים • 6 בינו׳ 2004
ניר לב • 6 בינו׳ 2004
kamor כתב/ה:
...@ ניר לב . אכן אתה אדון מנוסה לפי תשובתך . גם אני ומלכתי דיברנו רבות לפני שהתחיל כל עניין השליטה . אבל האם רצוי לדבר איתה לפני , או שלהפתיע אותה בדברים שחשבתי עליהם "לבד" ?.

אני לא אדון מנוסה הערותי התיחסו ליחסים בכלל ולא למערכות יחסי שליטה שלי בנשים, כי אין לי כאלו. להיפך מירי ביג היא המלכה שלי, אני בקשר איתה ורק איתה. אין לי קשרים נוספים, גם לא מעוניין בקשרים נוספים. זה לא מונע ממני להתיחס לאיך אני חושב שמערכות יחסים צריכות להיות וזה לא משנה אם את/ה שולט/ת או שיפחה/עבד.

לשאלה שלך. לדבר לפני. אף אחד לא אוהב הפתעות לא נעימות. בכל זאת כולנו אוהבים הפתעות נעימות icon_smile.gif . אז אפשר לברר לפני דברים, בעקיפין או במישרים. ואז "לעזוב" את הנושא ואחרי זמן מה, להפתיע את מלכתך.
kamor​(נשלט)
לפני 20 שנים • 6 בינו׳ 2004
kamor​(נשלט) • 6 בינו׳ 2004
היום בערב אהיה שוב אדון , הפעם תכננתי היטב הכל .
דיברנו על הנושא והחלטנו שמותר לי לנסות מה שאני רוצה ואין גבולות .

אח... זה הולך להיות טובבבבבבבבבבבבבבב . whip.gif

icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

.
Master Maor​(שולט){הפוכית}
לפני 20 שנים • 9 בינו׳ 2004
אין כמו דיבור בין שני אנשים.

רק לצורך אקדמי אתה יכול לגשת לאתר www.bondage.com יש שם צ'ק ליסט מאד מפורט כולל התייחסות אם ניסית או לא ואיך מצא חן בעינך.

תעבור ותראה. אני רק מזהיר שגם אם תעבור על כולם (ויש הרבה) כל אחד מאיתנו הוא יחיד במינו ואין תחליף לשיחה.