aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
aka BODYGUARD • 15 באפר׳ 2011
גמדון,
לרוב דבריך דברי טעם, גם אם הם ברורים לך ולעוד יחידי סגולה. אני מניח שמדובר יותר בלכבד את הכותב גם אם לא ממש מצליחים להכנס לעובי הקורה שבדבריו.לא מדובר בשום מיקוח, בשום מדון ובשום עקיצה. בניגוד למיקרים דומים, קיבלנו סוג של מחמאה, הרי ה"סטיה" שלנו מכילה גם הפרש גילים, מה שמעטים יכולים לומר על עצמם. הענין הוא שמדובר על הצד החיובי שבענין ולמרות שאיני מכירך אישית ובטח לא את זוגתך שתחיה, לא הנוכחית ולא זו שלשעבר, הזרונת הצביעה על כך שיש מקרים בהם יש לכלל יוצא מהכלל. יטענו כלהמקטרגים מה שיטענו, אף אחד מהם לא ישנה את מה שבליבך לזוגתך ובטח ובטח את מה שבי לפעלולה וכאמור לעיל- היא צדה אותי ! ככה זה. איחולי חג שמח לכולם. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
Brave Dwarf • 15 באפר׳ 2011
אז אני נותן לך (כפי שכבר אמרתי) את החצי שלי של המחמאה וחוזר על דבריי:
איני שונה מאף אחד אחר בכלוב (אתה אולי כן, איני מכיר אותך) ולכן באותה מידה בה אני אולי אוהב את זו שאתי, גם כל אחד אוהב, ללא שום קשר להפרשי הגיל. זהו. לא האשמתי אף אחד בעקיצה, דווקא הודיתי לאמונה עיוורת שזרונת העניקה לי. צאו מהמגננה. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
נוריתE • 15 באפר׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: אז אני נותן לך (כפי שכבר אמרתי) את החצי שלי של המחמאה וחוזר על דבריי:
איני שונה מאף אחד אחר בכלוב (אתה אולי כן, איני מכיר אותך) ולכן באותה מידה בה אני אולי אוהב את זו שאתי, גם כל אחד אוהב, ללא שום קשר להפרשי הגיל. זהו. לא האשמתי אף אחד בעקיצה, דווקא הודיתי לאמונה עיוורת שזרונת העניקה לי. צאו מהמגננה. זהו כשיש אהבה אמיתית סתו-אביב,כשיש,קשר רציני אז גם משהי צעירה בשנים ולא כל כך מנוסה (אין כזה דבר,"בוגר/ת לגילה/ו בקונוטציה חיובית ואנחנו ידועים את זה שצעירים וצעירות שנאלצים "להתבגר מהר" יש לזה סיבות לא נעימות בכלל ומי שמנצל/ת אחת או אחד כאלו ובטח שכאן ולא נחזור על שמו שלא נאמר של העלום הבלתי נעלם,הידוע לשמצה.. סיבות טובות,ממש אין לו) נחזור לקודם צעירה שיש לה אהבה אמיתית ותמיכה גודלת פורחת ומתבגרת כמו שצריך ויפה מאוד ולעיתים גם בחור צעיר בחסות אישה מבוגרת ממנו אם התנאים אכן כאלו. אבל האמת הי א ,גם לגבי הבידיס''מ שרוב הצעירים והצעירות עדיף להם/ן עם בני גילם פחות או יותר שגדלו וילמדו ויפרחו ביחד כמו כל זוג צעיר עם הטוב ועם הקשיים.מה שעשוי לבנות זוגיות חזקה. אני לא אומרת שבן 50 לא יכול להתחתן עם בת 30 כי לא יהיו להם חיים טובים או שאדון בן 40 ומשהו אסור לו לקחת לו שפחה בת 20 וקצת אבל אצלנו מה משותף להם ללא הסאדו? ולאיפה הולכים מזה ולאן אם בכלל רוצים לקחת את זה מעבר לסשנים.ושיש כאלו שטוב להם גם ככה. אבל זאת לא דעתי על זוגיות,גם לא כזאת של כאן. אבל אני תוהה,באמת תוהה כמה זוגות יש בסאדו של כאלו בהפרש גילאים גדול בין השולט לנשלטת שלו או אפילו בוניל במערכת בהפרש גילאים גדול,(*בגיל המותר עלפי חוק ,אדגיש*)תומכת ומפרה ו חיובית דעתי מעט מאוד . בודי מראה את הצד הזה בסאדו ואתה גמד, את הצד של הזוגיות שלא של סאדו שעובדות גם במציאות ולא רק בחלומות אתם ,רבותי ,שייכים לזן ניכחד ונדיר בחיים האמיתיים ובייחוד באלו של הסאדו , ובכלל גם בלי הפרש גילאים גדול יש מעט מאוד מערכות זוגיות כמו של חלומות. אבל בכלל הועלה פה,מלכתחילה, קטע של על סף פדופיליות פלילית ואונס על פי חוק כזה שאפילו הולך ונעלם מחברות נחשלות בעולם השלישי ובטח שלא מתאים לסאדו שמחמיר את זה פי כמה וכמה. וסאדו ,הוא שדה צייד מאוד פורה למי שמחפש לצוד. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
Brave Dwarf • 15 באפר׳ 2011
ואני אומר, נוריתי (בשמי בלבד, בודי), שיקל עליכם כאן בכלוב בהרבה אם תפסיקו לחפש זנים נכחדים ותחת לחשוב שהגמד הוא "זן נכחד" תבינו שבמקום בו יש גמד אחד יש עוד זיליון גמדים. מה שאומר שאני רק דוגמית מקבוצה שלמה. אני אולי מוחצן יותר וצבעוני יותר משאר גמדים ולכן בולט לעין, אבל אני יודע ב- 100% שאני לא לבד.
אני חושב שבכל המקומות בהם אני מבקר באופן תדיר, הכלוב הוא המקום היחיד בו יושר, כבוד ואהבה נחשבים לנחלתם של זנים נכחדים. בעולם בו אני חי, זו נורמה ותו לא. נשיקות ושבת שלום. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
נוריתE • 16 באפר׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: ואני אומר, נוריתי (בשמי בלבד, בודי), שיקל עליכם כאן בכלוב בהרבה אם תפסיקו לחפש זנים נכחדים ותחת לחשוב שהגמד הוא "זן נכחד" תבינו שבמקום בו יש גמד אחד יש עוד זיליון גמדים. מה שאומר שאני רק דוגמית מקבוצה שלמה. אני אולי מוחצן יותר וצבעוני יותר משאר גמדים ולכן בולט לעין, אבל אני יודע ב- 100% שאני לא לבד.
אני חושב שבכל המקומות בהם אני מבקר באופן תדיר, הכלוב הוא המקום היחיד בו יושר, כבוד ואהבה נחשבים לנחלתם של זנים נכחדים. בעולם בו אני חי, זו נורמה ותו לא. נשיקות ושבת שלום. גמד אני,לא מקלה ראש,אני מעריכה כל אחד אחד ושמחה בשביל זאת שאיתו בוניל וכאן גם אם לא מכירה אני לא רוצה,שיעלמו אבל אני חיה במציאות. היתה תכנית לפני איזה זמן בערוץ 10 או 22 שבא ,הה זה היה כשיו הפנר הכריז על נישואיו,האחרוניןם או בסביבה על זוגות שהבדלי הגילאים שבהם גדול ולא דווקא דיברו על סביבות ה 40-20 אבל אצל רובם זה התחיל ככה אלא בכלל והראו זוגות מאושרים אבל מכל החמישה או שישה שראיינו שמה והראו על השטח את החייהם,למשל הראו רק זוג אחד שבו האשה היתה מבוגרת משמעית מבעלה הצעיר_שהיה במקרה השני שלה. אבל לא בזה אנחנו דנים. התופעה הזאת של אכנה "קוגרים" ,בלי נימת זילזול,(אני אוהבת קוגרים, פומה שחור)היא ותיקה מאוד מראשית ההסטוריה בטח האשה הצעירה מעדיפה מתמיד את הציד הותיק המנוסה שיכול להאכיל אותה ואת ילדהם ולהגן ולשמור כי זאת אחת החובות של הגבר והוא לעדיף,כמובן את הצעירה הבריאה שתוכל שלאת לו הרבה ילדים ולהחזיק את משק ביתו וכמה שיותר צעירה כמובן היא תלמד להכיר רק אותו,ככה זה זה מין סוג של סטראוטיפ קדום,אבל השיטה עובדת מיני אז תראה למשל אצל שבט המסאי באפריקה,הגברים בגיל צעיר הולכים לראות את הבקר אחרי טעס ההתברות ואז הם יהיו ציידים ואז,לוחמים(או ההפך) ורק אז אחרי גיל 30 וקצת בכלל,הם רשאים לבחור להם אישה צעירה ןאם תחשוב על זה(ואני לא זוכרת מה הגיל המותר שמה בשבט אבל זה לא 13 14 בטח) זה הגיוני, הפרש הגילאים גבר-אישה הוא רשאי לשאת אישה ולהקים משפחה רק,אחרי שהוא מוכיח את עצמו בשטח כגבר ,פשוטו כמשמעו היום זה אחרת כי הרבה נשים כבר לא זקוקות לצייד הזה,יש להן יותר אופציות ללמוד לעבוד לפרנס את עצמן ולהחליט מתי הן רוצות לשים טבעת ,פעם ובכמה חברות עוד עד היום מעטות ,לא היתה להן ברירה אלא מהבית של אבא לזה של הבעל ,שהיתה הדרך היחידה הבטוחה ,לכן כיום יש יותר פרשיות אהבה מאשר ממש נישואין ולכן גם החוקים הדי חדשים בחברות וארצות שונות של הגיל המותר בכלל לקים יחסי מין עם נערה ,במאה שנים האחרונות GIVE OR TAKE האריכו מלאכותית או שלא?את הילדות בייחוד את זאת של הנערות ,מיותר לציין,לטובתן הן אבל הרעיוון הוא אותו רעיון ,לאהוב ולדאוג ולתת לה לפרוח לצדו. להיות המגן. להיות האחד שכל אישה ולא משנה מה גילה,מחפשת,גם אם לא תודה בזה בפומבי. והגבר המונוגמי האוהב המגן וכ''וד הוא זן נכחד בלי קשר לגילה של אישתו(פתח עיתון/טלוויזה,צא החוצה) ולא צריך להרחיק לכת בשביל לראות דוגמאות לזה וזה שמסוגל לאהוב ולדאוג גם לאשתו וגם לאחרת שאיתו הוא עוד יותר נדיר. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
Brave Dwarf • 16 באפר׳ 2011
אטריד אותך עוד קצת, נוריתי, ואז אפסיק.
"והגבר המונוגמי האוהב המגן וכ''וד הוא זן נכחד בלי קשר לגילה של אישתו(פתח עיתון/טלוויזה,צא החוצה)" פתחתי עתון ואפילו יצאתי החוצה (למעשה ישנתי הלילה בחוץ, אז יותר נכון להגיד - חזרתי הביתה(-: ). מה הייתי אמור לראות? כמויות בלתי נדלות של גברים פוליגמיים שונאים המתנערים מאחריותם? לא אומר שלא קיימים כאלו אלא שבחשבון שלי (ואולי הוא שגוי) דווקא הם המיעוט והרוב שאני מכיר מנהלים אורח חיים נורמאלי. אוהבים את אשתם, מפרנסים את ביתם ואת ילדיהם, חלקם לפעמים מזיינים בצד חלקם גם זה לא (אני מזה שנתיים לא, אבל בנשותיי הקודמות בגדתי בידיעתן). עוזרים בבישול ובנקיונות, קשובים ומכבדים, מתים על ילדיהם ומקדישים להם מזמנם משל היה קדושה והכי מאושרים כאשר זו שלצדם מאושרת. אני חי בלה לה לנד? הקפתי את עצמי בזנים נדירים? לא נראה לי. איך ומתי התהפכו היוצרות והנורמה הפכה להיות יוצאת מן הכלל לה צריך לסגוד ולשפשף את העיניים בכל פעם שנתקלים בה, וכל התופעות הנדירות, לעומת זאת, לכלל? |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
נוריתE • 16 באפר׳ 2011
לא מטריד גמד איש
מה מי קובע מה הנורמה החברה לא? הנורמה פעם היתה שגבר שומר על אישתו רכושו כיום האישה הרי כבר לא נחשבת רכוש לא בחברות נאורות אבל לשמור ולהשגיח ולאהוב זה לא?מובן מאליו?לנו גם אם אין טבעת וגם לא משנה מה הגיל של בת הזוג יש מקומות שזה לא מובן מאליו יש אנשים שלא נוהגים ככה ורק בשבועיים האחרונים כמה גברים רצחו את בנות זוגם ו"ניסו להתאבד"? (אני שמחה על כל נסיון מוצלח של מי מהם ,רק חבל שלא בחרו פשוט להרוג את עצמם בלי זוגתם קודם) וכמה אורעים של אלימות , "בלי מוות ",לא מגיעים לכותרות<? ואני מקצינה כדי להגיד לך במה היתה כוונתי, פתח עיתון.. והלכנו כבר רחוק מאוד מהנושא המקורי ועדיין ואני לא מגיעה בכלל ל"מין מחוצ לנישואין" כי כל אחד וסיבותיו הוא ויש כאלו וכן הפכתי "לנאורה " בנושא זה שמוצאים צרכים מסויימים בחוצ ועדיין אוהבים את זוגתם אז נרד מזה כל עוד הם אוהבים את זאת שהם שמו לה טבעת ..עזוב. אהבה באה בהמון צורות. אז יקירי אני מחזיקה במה שאמרתי קודם ברור שאני רואה סביבי זוגות שחיים בזוגיות טובה אבל אני רואה יותר כאלו שלא אני שומעת את הצעקות מהשכנים בבנין ליד וגם בבית הקודם קרתה פעם אחת שהזמנתי משטרה לעזור למסכנה אני רואה בעבודה במשפחה, אני שומעת דברים, אז אני?חיה ב"שמורת טבע" כזאת? לא, ממש לא ערכי המשפחה ה"מסורתיים" איש הטובים,הולכים וכלים מהעולם ולמלה טובים יש פה הגדרה מאוד פתוחה ונרחבת כמו שפירטת אתה ועדיין גם הללו נעלמים בחשאי פעם העלתי פה, נאמר,צחוק קטן (כי את חוש ההומור שלי,לא כל אחד מבין זה יותר סרקזם) משהו בנוסח "זכויות מירנדה" לגבר "זכותך לאהוב את אישתך ולפרנס אותה ולהגן ולדאוג לה ולילדים שלכם. אם תבחר שלא לממש זכויות אלו יש לך הזכות לשכור עורך דין..." וכבר מזמן עזבנו את נושא הבדל הגילאים כי אנחנו באותו עמוד בנושא זה,ניראה לי |
|