שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם כך נזרע הסאדו מאזוכיזם בנשמות?

Brave Dwarf
לפני 13 שנים • 11 ביוני 2011

Re: לפי התיאוריה הזו, ספנקינג היה אמרו להיעלם בעולם המערבי..

Brave Dwarf • 11 ביוני 2011
Dan_Kap כתב/ה:
מאחר והחל משנות החמישים, "חינוך" ילדים באמצעות מכות הלך ואיבד את הלגיטמיות בחברה המערבית.

למרות זאת, לא נראה לי שספנקינג וסצינות ענישה נמצאות בסכנת הכחדה.
icon_twisted.gif

אף אחד לא טען, דן, שהמיניות עומדת על חינוך לבדו, אלא שחינוך מהסוג שרואים בסרט עשוי בהחלט לנתב אותה לכיוון סאדו-מזוכיסטי. אני בטוח שאני לא מחדש לך דבר כאשר אני טוען שבקרב חברי הקהילה קיימת כמות לא מבוטלת של אנשים בעלי עבר טראומתי שקשור באלימות.

התמונה בה הילדה מסרבת להתקרב אל המורה למרות הפצרותיו, בטענה שהוא ירביץ לה, ואך לאחר שמבטיח לה כי הוא "בסך הכל רוצה להחזיר לה את המחברת", אוזרת אומץ ופוסעת לקראתו כדי להילכד בידיו תוך שהוא מפליא בה את מכותיו - זאת תמונה טראומתית, אותה תישא בזיכרונה עד סוף ימיה. אני בטוח שלמקרה הזה תהיינה השלכות על כל מרכיבי חייה, כמו כן על מיניותה.

אגב, לפי תחקיר קצרצר שערכתי, מדובר במוסד חינוכי פרטי המתקיים לאחר יום לימודים רגיל בבית ספר ממשלתי, מה שמצד אחד מונע את התערבותה של הממשלה בנעשה בין כתליו ומצד שני מצביע על נוהל שגרתי ואף, כך אני מניח, על הסכמתם של ההורים. אם אכן כך, בתנאי שתחקיר טלביזיוני בו צפיתי בשפה הערבית בנושא אמין (איני בקיא בגובה אמינותם של תחקירים בנושאים אזרחיים במצרים), אזי המסר שהילדים קיבלו שם הוא שצורת חינוך זו מקובלת אם לא מחייבת. מסר המהווה קרקע פורייה למדי לנטיות סאדו-מזוכיסטיות אפשריות בעתידם.
דורון גונן
לפני 13 שנים • 11 ביוני 2011

תגובות מוזרות. כנראה שדרכתי על כמה אצבעות...

דורון גונן • 11 ביוני 2011

עכשיו תראו, זה לא ממש מעניין אותי שזה עשה לכמה (א)נשים כאן רע, או שנתן לכמה אחרים סיבה להטריד אותי בשטויותיהם(ן)

זאת המציאות.

מי שנפשו(ה) חלשה מדי לקלוט את המציאות אז יש כמה ברירות...

דעתי האישית לא נאמרה כאן אז בבקשה:
מדובר בחארה של מורה ובחארה של תרבות. אין לשער את חומרת הפגיעה הנפשית בילדים וביחוד בילדות. חלקם, אלה שיש להם הורים שיחזקו אותם, יתגברו על העניין ואולי אפילו ישכחו אותו לגמרי. חלק אחר מהילדים, ייתכן וייחשף לטראומה נפשית שתלווה אותם לחייהם הבוגרים. גם במקרה זה לא כלו כל הקיצים ואפשר ללכת לייעוץ ולעזרה ו/או לצרף לזה (הפסקת פרסומות) גם דום או דומית בעלי רגישות ושכל...
העובדה שפעם היו נוהגים כך גם במקומות אחרים בעולם אינה מורידה מחומרת העניין.

מה שמעניין אותי זה לשמוע, האם מישהו או מישהי מכירים בעברם מקרה דומה כזרז להיותם בדס"מיים. זה הכל בבקשה וכל שאר סוגי התגובות אין מקומם כאן.
שולה פנינים
לפני 13 שנים • 12 ביוני 2011

Re: תגובות מוזרות. כנראה שדרכתי על כמה אצבעות...

שולה פנינים • 12 ביוני 2011
דורון גונן כתב/ה:

גם במקרה זה לא כלו כל הקיצים ואפשר ללכת לייעוץ ולעזרה ו/או לצרף לזה (הפסקת פרסומות) גם דום או דומית בעלי רגישות ושכל...

מה שמעניין אותי זה לשמוע, האם מישהו או מישהי מכירים בעברם מקרה דומה כזרז להיותם בדס"מיים. זה הכל בבקשה וכל שאר סוגי התגובות אין מקומם כאן.

אה, אז תגיד שבאת לגייס. איש איש וסוגי הנשלטות החביבים עליו.
בהצלחה.
Brave Dwarf

Brave Dwarf • 12 ביוני 2011
א' לוין כתב/ה:
דורון גונן כתב/ה:

גם במקרה זה לא כלו כל הקיצים ואפשר ללכת לייעוץ ולעזרה ו/או לצרף לזה (הפסקת פרסומות) גם דום או דומית בעלי רגישות ושכל...

בהצלחה.

מה הקשר בינו המוזר שמפרסם משהו בפורום פומבי ודורש תגובות עפ"י תסריט שקבע מראש, לבין גיוס נשלטות? דורון גונן על שטויותיו נמצא כאן כבר שנים. הוא אחרון המגייסים, אם כבר הייתי מכתיר אותו לראש המשתמטות.

חייב להודות שעם כל יום שחולף, הכלוב יותר ויותר לובש צורה של כיתה טיפולית.
באמת בהצלחה לכל הצדדים.
שלגי

שלגי • 12 ביוני 2011
א' לוין כתב/ה:
דורון גונן כתב/ה:

בהצלחה.

גברת לוין תפסיקי לומר לדומים מה לומר, תני להם להתבטא בשקט.

ומר גונן - ככה זה פורום פומבי, תקבל גם תגובות שאינן נושאות חן בעיניך.
ככה זה החיים.
נזמית לופתת
נזמית לופתת • 12 ביוני 2011
היי דורון, כשלמדתי באלט בצעירותי המורה שלנו היה מכה בנו בשני מקלות, שלא נשכח להכניס את הבטן ואת הישבן. שלא נשכח להיות זקופות. המכות היו פוגעות בבטן ובישבן ואני לא זוכרת שזה כאב כמו שזה היה משפיל שזה נעשה בנוכחות כל שאר התלמידות. אני לא יודעת אם אפשר להשוות בכלל בין זה למקרה שהבאת, אבל זה מה שזה הזכיר לי.
דורון גונן

תודה על תשובתך ושאלה:

דורון גונן • 12 ביוני 2011
חד פעמית כתב/ה:
היי דורון, כשלמדתי באלט בצעירותי המורה שלנו היה מכה בנו בשני מקלות, שלא נשכח להכניס את הבטן ואת הישבן. שלא נשכח להיות זקופות. המכות היו פוגעות בבטן ובישבן ואני לא זוכרת שזה כאב כמו שזה היה משפיל שזה נעשה בנוכחות כל שאר התלמידות. אני לא יודעת אם אפשר להשוות בכלל בין זה למקרה שהבאת, אבל זה מה שזה הזכיר לי.

בוקר טוב 'חד-פעמית'!
תודה על תשובתך.
שאלה: ולדעתך זה השפיע עליך במשהו בכיוון בדס"מי?
נזמית לופתת
נזמית לופתת • 12 ביוני 2011
בוודאי, כמו כל יתר החוויות שחוויתי ושעיצבו אותי כפי שאני. אתה שואל האם הסצינה הזו מהווה אבן יסוד לגחמותיי? האם היא מופיעה בפנטזיות עכשוויות?
Bent

Bent • 12 ביוני 2011
Brave Dwarf כתב/ה:
א' לוין כתב/ה:
דורון גונן כתב/ה:

בהצלחה.

מה הקשר בינו המוזר שמפרסם משהו בפורום פומבי ודורש תגובות עפ"י תסריט שקבע מראש, לבין גיוס נשלטות?

באמת בהצלחה לכל הצדדים.

אתה יודע גמד, להעלות שאלה לעוסה להחריד, כמו "האם ילדותינו המוכה, הספנקים שקיבלנו וכן הלאה הם שהביאונו הלום?" ובין להעלות סרטון דוחה, שמראה התעללות בילדים, ולקשור אותו פומבית, לאתר, ולעשייה, שלך ושלי, מעצבן אותי.

פופוליזים זול, קריאה לתשומת לב, וכול השאר.

הקריאה למחיקה היא לא בגלל הנושא, שאם הייתי רוצה לדון בו הייתי נהנה מדעתו המלומדת של איש חכם בהרבה כמו ראובן, או אחרים. אלא בגלל שבעולם שלי, אני מעדיף שלא יחברו את ההנאות שלי להכאת ילדים, לפדופיליה, לזואופיליה .

עם היה תלוי בי כללי השימוש באתר, או לפחות בפורומים הכללים, היו כוללים סעיף ברור כי חומרים של/כוללים/מדברים/משתמשים קטינים לא יועלו כאן, זה כולל מצידי גם קליפים של גסטין ביבר, וגם תמונות של ילדים חמודים, אבל זה רק אני.

מסריח, ולא חשוב איך השאלה נוסחה ותוקנה בהמשך.
Brave Dwarf

Brave Dwarf • 12 ביוני 2011
bent_wordsmith כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
א' לוין כתב/ה:
דורון גונן כתב/ה:

בהצלחה.

מה הקשר בינו המוזר שמפרסם משהו בפורום פומבי ודורש תגובות עפ"י תסריט שקבע מראש, לבין גיוס נשלטות?

באמת בהצלחה לכל הצדדים.

אתה יודע גמד, להעלות שאלה לעוסה להחריד, כמו "האם ילדותינו המוכה, הספנקים שקיבלנו וכן הלאה הם שהביאונו הלום?" ובין להעלות סרטון דוחה, שמראה התעללות בילדים, ולקשור אותו פומבית, לאתר, ולעשייה, שלך ושלי, מעצבן אותי.

פופוליזים זול, קריאה לתשומת לב, וכול השאר.

הקריאה למחיקה היא לא בגלל הנושא, שאם הייתי רוצה לדון בו הייתי נהנה מדעתו המלומדת של איש חכם בהרבה כמו ראובן, או אחרים. אלא בגלל שבעולם שלי, אני מעדיף שלא יחברו את ההנאות שלי להכאת ילדים, לפדופיליה, לזואופיליה .

עם היה תלוי בי כללי השימוש באתר, או לפחות בפורומים הכללים, היו כוללים סעיף ברור כי חומרים של/כוללים/מדברים/משתמשים קטינים לא יועלו כאן, זה כולל מצידי גם קליפים של גסטין ביבר, וגם תמונות של ילדים חמודים, אבל זה רק אני.

מסריח, ולא חשוב איך השאלה נוסחה ותוקנה בהמשך.

גם לא תמונות של חתולים ודינוזאורים כי זו זואופיליה ובמיוחד לא של ספגטי כי זו אוכלפיליה. לא? (-:
אבל אי אפשר, נכון? אז הברירות שנשארות הן:
להתעלם
לכתוב לו שלושה עמודים שהוא קיבל מכות כשהיה ילד
לנסות ולהפנות את הדיון לערוצים ענייניים

ברור שנבחר באופציה השניה. הוא יעשה לנו מסדר תגובות וידרוש שנשיב לו אך ורק תגובות כבשקתו (הפיל אותי מהרגליים, אני עדיין צוחק), אנחנו נתעצבן עליו עוד יותר וננופף לפניו באגרופים.
ותגיד לי שמהצד זה לא נראה כמו כיתה טיפולית. הלכתי למדוד את כתונת המשוגעים כי זה השלב הבא ואחרי שאתם תגיעו, כבר לא יישאר לי.