|
|
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2011
Re: זה למה
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2011
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 8 ביוני 2011
שריר כתב/ה: שאני לא מבין הרבה...
אבל אני כן מבין שבדס"מ זה ברמה מסויימת משחק בחיים של אדם כשאתם באים לעניין עם ג'ינס הבגד הכי יומ-יומי שיש אתם מזלזלים בחיים של הפרטנר שלכם גם אם זה לא במודע ובכל מי שסובב אותכם באותו רגע יכול להיות שאני טועה שנים שלא לבשתי עם ג'ינס, ואני גם שונאת את הנוהג של לבוא ג'ינס לחתונות. אבל על אף חוסר חיבתי אליו, אני חושבת שלהפוך את הבגד לגורם משפיע על מידת האחריות שלך על הפרטנר, זו הסחפות. הזלזול בחיי הפרטנר לא נגזר ואפילו לא בקצת ממה שאתה לובש, אלא ממי שאתה. ולהגדיר בדס"מ כמשחק בחיי אדם זה להגדיר אותו נטו כאקסטרים, על אף שיש גווני ביניים באמצע, שמסתכמים מקסימום בקצת כחולים שיעברו תוך 3 ימים. ראיתי שולטים ושולטות איומים בויניל, וראיתי אנשים שיכולים לעשות סשן קשוב ונפלא בבגדי הניקיון שלהם. sometimes the clothes do not make the man. |
|
|
|
|
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2011
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2011
אנה בל{(^_^)} • 8 ביוני 2011
CantGetEnough כתב/ה: domme כתב/ה: והנה תשובה שאולי תתאים יותר:
כי זה מסיבות פטיש. כי מסיבות פטיש זה מסיבות FETISH ברוב במקומות אם לא כולם בעולם, לא תכנס גם במינימום שחור. כי אנחנו משקיעים מאות שקלים בתלבושות פטישיסטיות לא בשביל שעצלנים או קמצנים להשקיע במכנס שחור אחד, יצעדו פנימה בג׳ינס. כי זה מסיבות פרטיות ויש להם דרס קוד מינימום שחור שזה ממש אבל ממש לא בקשה מוגזמת. תשקיעו 100 שקל במכנס מחוייט שחור שמראה שאתם מכבדים את המקום, במינימום. ואם אין לכם מאה שקלים, תתפשטו. אבל כמו שאמרת זאת מסיבת פטיש.. ואני בטוח שאין שם בנות שבאות עם שמלות נשף.. ואם אני יבוא מחוייט עם חליפה והכל זה יתאים לאירוע? לא נראה לי.. מה שיותר יתאים זה ג'ינס שחור יפה שהשקעתי בו יותר מ 100 שקל.. לא נראה לי שזה יהיה בעיה וחוץ מזה יש אנשים צעירים שמעדיפים ג'ינס אין בנות שבאות בשמלות נשף?? אני לא יודעת מה איתך אבל כל שמלה מנוקס עולה מינימום 300 ש"ח אחרי הנחה.. ולא נדבר על עלות המחוכים שלי |
|
|
|
|
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2011
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2011
פסיכו לוג(שולט) • 8 ביוני 2011
א ו ר כתב/ה: המקום צריך להיות פתוח לכלל האוכלסיה. אני פורש. זהו. |
|
|
|
|
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2011
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2011
AIR(נשלט) • 8 ביוני 2011
[quote="זאלופון"]אתה מנסה לתקוף את הבעיה חזיתית בעוד שכל מצביא דגול ויהודי תחמן יודע שבעיות צריך לאגף. הנה מה שתעשה:
סע למסיבה בג'ינס השחורים הכי יפים ונוחים שלך. מתחת להם לבש בוקסר שחור, צמוד במידה. מצא נקודה אפלולית מעט לפני דלת המועדון, הסר את הג'ינס והכנס אותם לתיק הצד הקטן שהכנת מבעוד מועד. מעליהם כדאי שתשים שוטים וחבלים, כך שאם מישהו ישאל, תוכל להגיד שזה תיק הציוד שלך. עבור את הסלקציה עם התחתונים כפטישיסט צמרת לכל דבר ועניין. בתוך המועדון, איפה שבמילא חשוך ולא כל כך שמים לב ואף אחד כבר לא יגיד לך כלום, חמוק לשירותים והשב לעצמך את הג'ינס האהובים. Voila