סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיית אונס

Morticia
לפני 13 שנים • 15 באוג׳ 2011
Morticia • 15 באוג׳ 2011
fog כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
פוג, סלח לי אבל אתה באמת קצת חולה אם אתה חושב ככה ומוטב שלא תפיץ כאלה מחשבות שזה מחמיא לאדם שאונסים אותו.

זה הדבר הכי לא מחמיא בעולם וזה לא קשור בך בכלל. זה קשור בצורך של האחר להשתלט באלימות עליך כקורבן מקרי.

תכף גם נלך ונספר לכל הנשים שנאנסו בחייהן שהן לא הבינו מחמאה ולא הבינו בדיחה - קצת תתבייש לך.

מודה ומתוודה - אין לי שום פנטזיות על אונס ו/או מין ללא הסכמה ו/או בכפייה - להיפך - עבורי זה טורן אוף איום ונורא ואני בכלל לא בטוחה שלכל כך הרבה נשים יש כזו פנטזיה כמו שהחברה השוביניסטית הרגילה אותנו לחשוב ככה.

פוג, התגובה שלך עשתה לי דוגרי חררה.

שים mouth gag על עצמך.

אני מסכים עם כל מילה בעצם, וכשכתבתי שאני חולה זה לא נאמר בציניות, ובכל זאת, מה שכתבתי אמיתי.

לגבי אונס גברים על נשים אני מבין ומסכים בלב עם מה שכתבת. אני גם מסכים שהאמירה שלרוב הנשים יש פנטזית אונס זאת פיקצייה שובנסטית מגוחכת ומסוכנת.

לגבי אונס שנשים מבצעות על גברים אני לא מסכים. בלב אני עדיין מרגיש שזה אחלה.

דניאל, האם יש אונס שאישה אנסה גבר שנגמר ברצח? אחד שאתם מכירים?
אשמח לדעת. אולי זה יעורר אותי.

דרך אגב מורטישיה, זה בשום פנים לא מבטל יחסי שליטה נורמלית ומרגשת, בלי שום אונס. זה לא שאני חייב אונס בשביל לחיות או להתרגש מאישה, או משהו. אני מאוד גמיש בתשוקות שלי. יותר מזה: זה אפילו לא פנטזיה חוזרת שלי, אונס. כי אני יודע שזה לא ריאלי, ואני תמיד חיפשתי משהו אמיתי להתרגש ממנו.

פוגוש, גם לומר שיש הבדל בין אונס אישה את גבר לאונס גבר את אישה זה שוביניסטי לאללה.
לדעתי, ואני שמה לב לזה כבר זמן מה, עמוק בפנים אתה מאמין שנשים הן עם חלש מגברים ולכן מדליק אותך לפנטז על כל מיני סיטואציות בהן הן מוכיחות לך שהן יותר חזקות ממך.
אף אחת לא צריכה להוכיח לך כמו שאתה צריך להבין איפה החולשות שלך ולמה אם אני בוחרת שלא לאנוס אותך אני יותר חזקה ממך.

עזוב פנטזיה ורודה כזו עם כוסית בנעלי בית עם פרווה ועקבים.
אישה יכולה גם יכולה לאנוס אותך
ובאונס אני לא מתכוונת "לכפות" עליך לעשות לה
אני מתכוונת לעשות משהו לגמרי בניגוד לרצונך ולחלל את הפרטיות שלך.
זה לא מגניב.

ובאשר לאונס ורצח ושאר עמייטים
ראשית, לצערי, גברים כמעט אף פעם לא מתלוננים על אונס
ושנית קחו לדוגמא את מקרה לורנה בובט ובעלה הבוגדני בוב.
היא לא רצחה אותו
אבל הוא צריך לחיות עם חתיכת מום לכל חייו
ומה שהיא עשתה לו זה אונס באבו אבוה.

לפנטז אפשר על הכל
אבל מומלץ להבין מה מניע את הפנטזיה ולהבחין בינה לבין מציאות
מציאות בה אישה אונסת גבר היא לא יותר ורודה ומגניבה ממציאות בה גבר אונס אישה ושתיהן איומות ונוראות.
עזבו על מה אתם מפנטזים - אם יש בעולם גבר ו/או אישה המסוגלים לאנוס אחר - גבר או אישה
ובלאנוס אני לא מתכוונת להגשים פנטזיה במסגרת משחק תפקידים אלא אשכרה בכוחניות אלימה לחלל את האחר ולרצוח לו את הנשמה
אז הם אנשים חולים ובינינו, הדבר האחרון שהם מפגינים
זו שליטה.

פוגוש, אתה לא יותר חזק מנשים - צא מהסרט ותתחיל במקום זאת להוכיח את עצמך ולהראות כמה חזק באמת אתה.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 15 באוג׳ 2011
[quote="Morticia"]
fog כתב/ה:
Morticia כתב/ה:

פוגוש, גם לומר שיש הבדל בין אונס אישה את גבר לאונס גבר את אישה זה שוביניסטי לאללה.
לדעתי, ואני שמה לב לזה כבר זמן מה, עמוק בפנים אתה מאמין שנשים הן עם חלש מגברים ולכן מדליק אותך לפנטז על כל מיני סיטואציות בהן הן מוכיחות לך שהן יותר חזקות ממך.
אף אחת לא צריכה להוכיח לך כמו שאתה צריך להבין איפה החולשות שלך ולמה אם אני בוחרת שלא לאנוס אותך אני יותר חזקה ממך.

עזוב פנטזיה ורודה כזו עם כוסית בנעלי בית עם פרווה ועקבים.
אישה יכולה גם יכולה לאנוס אותך
ובאונס אני לא מתכוונת "לכפות" עליך לעשות לה
אני מתכוונת לעשות משהו לגמרי בניגוד לרצונך ולחלל את הפרטיות שלך.
זה לא מגניב.

ובאשר לאונס ורצח ושאר עמייטים
ראשית, לצערי, גברים כמעט אף פעם לא מתלוננים על אונס
ושנית קחו לדוגמא את מקרה לורנה בובט ובעלה הבוגדני בוב.
היא לא רצחה אותו
אבל הוא צריך לחיות עם חתיכת מום לכל חייו
ומה שהיא עשתה לו זה אונס באבו אבוה.

לפנטז אפשר על הכל
אבל מומלץ להבין מה מניע את הפנטזיה ולהבחין בינה לבין מציאות
מציאות בה אישה אונסת גבר היא לא יותר ורודה ומגניבה ממציאות בה גבר אונס אישה ושתיהן איומות ונוראות.
עזבו על מה אתם מפנטזים - אם יש בעולם גבר ו/או אישה המסוגלים לאנוס אחר - גבר או אישה
ובלאנוס אני לא מתכוונת להגשים פנטזיה במסגרת משחק תפקידים אלא אשכרה בכוחניות אלימה לחלל את האחר ולרצוח לו את הנשמה
אז הם אנשים חולים ובינינו, הדבר האחרון שהם מפגינים
זו שליטה.

פוגוש, אתה לא יותר חזק מנשים - צא מהסרט ותתחיל במקום זאת להוכיח את עצמך ולהראות כמה חזק באמת אתה.

כתיבה יפה מאוד.
אבל לצערי היא משכנעת אותי רק בצורה שיטחית, ולא לעומק.

בנוגע לאמירה שלך שאני שובניסט בדיעה הזו שלי, ושהיא בעצם נובעת מהמחשבה שנשים חלשות: שמעתי את הטענה הזו כבר ממישהי אחרת בהקשר קצת אחר, ככה שחשבתי על זה הרבה. אני חושב שזה פירוש לא נכון - אני בהחלט חושב שנשים יכולות להיות יותר חזקות מגבר, אפילו ברוב הסיטואציות הרגילות בחיים. על זה דרך אגב, אני מפנטז המון icon_smile.gif. אבל ההרגשה הפנימית שלי שאונס אישה על גבר הוא לא דבר רע, נובעת דווקא ממחשבה על מבנה האישיות של גבר, ולא קשור לחוזק של האישה יחסית אליו.

אני רוצה לחדד את האמירה הזו: הכרתי אישית שני מקרים של אונס כזה. האחד שבו האשה החדירה אורלית למישהו כפות משהו, למרות שהוא סייג את זה כגבול מראש - כי הייתה לו חרדה מחנק. המקרה השני קרה בדנג'ן הישן פעם, שבו שתי נשים שסישנו מישהו בפרטיות, עזבו אותו כפות והלכו (כנראה היו שתויות או משהו), והשאירו אותו לחסדי הציבור שנכנס לתא הפרטי.
שני המקרים היו מזעזעים אותי אם היו קורים הפוך (כלומר, בנים על בנות). במקרה של גברים, אפילו שברור שהם קורבנות, והיו בעמדה חלשה, ונשים פגעו בהם וכו', כשאני שם אותי במקום הקורבנות, אני אומר: יאללה, יאללה. מה אתם מתבכיינים? עשו לכם סשן....

אני יודע שכלתנית זה לא הגיוני. האם זו דוגמא לכך שמזוכיזם גברי היא הפרעת אישיות?
ועוד: דוגמת בוביט היא לא דוגמא טובה לדעתי. כריתת איברים מזעזעת, אבל באונס "רגיל" לא כורתים איברים אלא פוגעים נפשית במישהו.. מעניין אותי לשמוע דוגמאות אחרות. אולי אני כן אזדעזע, מי יודע?
Morticia
Morticia • 15 באוג׳ 2011
פוג, שאלת אם מישהו מכיר מקרה בו אונס התדרדר לרצח.

חבל שרצח הנפש לא נלקח בחשבון

ודוגרי?

כן, הדברים שאתה אומר הם חולים ומגעילים.

אם אנשים התחילו לאנוס את הגבר שהותר שם כפות בלי הפסקה
אז מנין לך לדעת שהוא לא עד היום סגור בבית עם חרדות וטיפול נפשי
רק כי לך מגניב להסתכל על זה ולצחוק על זה?

בלבו של כל מזוכיסט נמצא סדיסט
כי לא יתכן האחד ללא השני

ואם אותך זה מצחיק
שאונסים מישהו

גבר שמבר
שוביניזם

אז אתה מופרע כן
ומוטב שתלך לטיפול במקום לכתוב על זה ככה כאילו זה מגניב.

אני לא מעוניינת לקחת יותר חלק בשיחה הדוחה הזו.

כל טוב.

(ואגב, זה שקשה לך להתמודד עם משהו ששתי נשים השכילו לראות בתבנית ההתנהגותית שלך לא עושה את זה פחות נכון)
המלט
המלט • 15 באוג׳ 2011
[quote="fog"][quote="Morticia"]
fog כתב/ה:
Morticia כתב/ה:

.....
בנוגע לאמירה שלך שאני שובניסט בדיעה הזו שלי, ושהיא בעצם נובעת מהמחשבה שנשים חלשות: שמעתי את הטענה הזו כבר ממישהי אחרת בהקשר קצת אחר, ככה שחשבתי על זה הרבה. אני חושב שזה פירוש לא נכון - אני בהחלט חושב שנשים יכולות להיות יותר חזקות מגבר, אפילו ברוב הסיטואציות הרגילות בחיים. על זה דרך אגב, אני מפנטז המון icon_smile.gif. אבל ההרגשה הפנימית שלי שאונס אישה על גבר הוא לא דבר רע, נובעת דווקא ממחשבה על מבנה האישיות של גבר, ולא קשור לחוזק של האישה יחסית אליו.

אני רוצה לחדד את האמירה הזו: הכרתי אישית שני מקרים של אונס כזה. האחד שבו האשה החדירה אורלית למישהו כפות משהו, למרות שהוא סייג את זה כגבול מראש - כי הייתה לו חרדה מחנק. המקרה השני קרה בדנג'ן הישן פעם, שבו שתי נשים שסישנו מישהו בפרטיות, עזבו אותו כפות והלכו (כנראה היו שתויות או משהו), והשאירו אותו לחסדי הציבור שנכנס לתא הפרטי.

שני המקרים היו מזעזעים אותי אם היו קורים הפוך (כלומר, בנים על בנות). במקרה של גברים, אפילו שברור שהם קורבנות, והיו בעמדה חלשה, ונשים פגעו בהם וכו', כשאני שם אותי במקום הקורבנות, אני אומר: יאללה, יאללה. מה אתם מתבכיינים? עשו לכם סשן....

אני יודע שכלתנית זה לא הגיוני. האם זו דוגמא לכך שמזוכיזם גברי היא הפרעת אישיות?
ועוד: דוגמת בוביט היא לא דוגמא טובה לדעתי. כריתת איברים מזעזעת, אבל באונס "רגיל" לא כורתים איברים אלא פוגעים נפשית במישהו.. מעניין אותי לשמוע דוגמאות אחרות. אולי אני כן אזדעזע, מי יודע?

כן, פוג, הדברים שאתה כותב כאן בהחלט מציבים אותך בעמדה שוביניסטית צרה. הנסיון להתחמק
מכך על ידי "האם זו דוגמה לכך שמזוכיזם גברי היא הפרעת אישיות?" לא ממש משכנע; יתכן שאתה
מזוכיסט ויתכן שלא, אבל אתה בהחלט לא מופרע. אתה גבר פחות או יותר רגיל: נשוי, מחפש ריגושים, וכו. השוביניזם שלך מתבטא באטימות מגדרית המבחינה בין אונס נשים לאונס גברים. כן, גברים חזקים יותר פיזית, בד"כ. כן, אונס נשים הרבה הרבה יותר נפוץ. אבל מכאן ועד לביטול גורף של המושג, לריקון המושג מתוכן על ידי זלזול מופגן ("יאללה, יאללה, מה אתם מתבכיינים" ) המרחק עוד גדול. לטס פייס איט, אתה מייל שוביניסט פוג icon_smile.gif
Morticia
Morticia • 15 באוג׳ 2011
דרך אגב דניאל
להבדיל אלפי הבדלות
אני חושבת שיש גם כאן עבדים שהם באמת עבדים
כמו גם יש נשים שבחיים לא יפשעו בהם

גבר לא יכול להאנס
גבר לא באמת עבד

הכל תחת שליטה חברים
כל עוד נשים תחת דיכוי.

יום אחד העולם יפגיש אתכם עם איזה win-win situation
ומוטב ותקשיבו.
רצסיבי​(נשלט)
רצסיבי​(נשלט) • 15 באוג׳ 2011
לרגע חשבתי שהשרשור הזה נפל עלי כפרי בשל ביום בהיר, בדיוק באמצעה של טריולגיית-פנטזיית-אונס שאני כותב ומגלגל בראשי ובבלוגי לסירוגין.

אבל כרגיל, הדיון פה הופך מהר מאוד לדו-קרב לגבי נושאים לא רלוונטיים (שוביניזם וכו').

ובכל זאת, אני אנסה לתעל את הויכוח חזרה לערוץ מועיל - בשתי שאלות.
ובבקשה, להתעלם משאלות של מגדר (הוא והיא זה באמת אותו הדבר), פלילים (הכל בהסכמה מודעת וכשירה), מימוש (נגיד שזו פנטזיית-שאינה-למימוש, כדי להקל על הבליעה) ושאר ירקות.

1. מה לדעתכם יכול לגרום לאדם לרצות להיאנס בפנטזיה?
- נתקלתי פה בשרשור פעמיים בסיבה שהפתיעה אותי - שזה נותן בוסט לאגו.
- לי נראה שהסיבה העיקרית היא מזוכיזם / רצון להשפלה / ביטול העצמי / לשמש כלי מיני טהור
- יש לכם מניעים נוספים?

2. האם ניתן לפתור את האבסורד של פנטזיית האונס?
(אם זה מתוכנן, זה לא אונס, ואם זה לא מתוכנן, זה לא בדס"מ)
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 15 באוג׳ 2011
המלט, עדיין אנני מסכים. בנוסף, אני מרגיש שהמהירות בלתחם הרגשה של מישהו (במקרה זה - שלי) בתוויות כלשהן (במקרה זה - "מייל שובניסט", "גבר נשוי מחפש ריגושים") מרחיקה אותנו מהעיקר. לא שאני נרתע מהן - כבר שמעתי אותם והתייחסתי אליהן בהקשרים דומים. במקרה זה, היא פשוט מונעת אותנו מלשאול את השאלות, שאני תופס כנכונות, ושמציקות לי.

אבל - כמו שעניתי למורטישיה - אני גם מרגיש שביטאתי את עצמי מספיק, וגם אני יכול להבין כמה ה"אפלייה" הזאת שאני עושה בין נשים וגברים בנושא אונס יכולה להציק לכולם.
Morticia
Morticia • 15 באוג׳ 2011
רצסיבי כתב/ה:
לרגע חשבתי שהשרשור הזה נפל עלי כפרי בשל ביום בהיר, בדיוק באמצעה של טריולגיית-פנטזיית-אונס שאני כותב ומגלגל בראשי ובבלוגי לסירוגין.

אבל כרגיל, הדיון פה הופך מהר מאוד לדו-קרב לגבי נושאים לא רלוונטיים (שוביניזם וכו').

ובכל זאת, אני אנסה לתעל את הויכוח חזרה לערוץ מועיל - בשתי שאלות.
ובבקשה, להתעלם משאלות של מגדר (הוא והיא זה באמת אותו הדבר), פלילים (הכל בהסכמה מודעת וכשירה), מימוש (נגיד שזו פנטזיית-שאינה-למימוש, כדי להקל על הבליעה) ושאר ירקות.

1. מה לדעתכם יכול לגרום לאדם לרצות להיאנס בפנטזיה?
- נתקלתי פה בשרשור פעמיים בסיבה שהפתיעה אותי - שזה נותן בוסט לאגו.
- לי נראה שהסיבה העיקרית היא מזוכיזם / רצון להשפלה / ביטול העצמי / לשמש כלי מיני טהור
- יש לכם מניעים נוספים?

2. האם ניתן לפתור את האבסורד של פנטזיית האונס?
(אם זה מתוכנן, זה לא אונס, ואם זה לא מתוכנן, זה לא בדס"מ)

זה מוזר.
כי אם תקרא מעט מהתכנים של הויכוח הלא קשור על זה על שוביניזם תגלה שעלתה כאן ההשערה למשל שגבר משוכנע שאישה היא יצור "חלש" ולכן יש לו פנטזיה בו היא מוכיחה לו שהיא יותר "חזקה" ממנו.
(כי אנסים הם אנשים מאוד חזקים).

אני מניחה שבכל ביטוי של כביכול מזוכיזם, רצון להשפלה, ביטול עצמי וכיו"ב אפשר לראות גם הענשה עצמית.
למשל, על איך אדם כל היום בוגד באשתו.
אז בפנטזיות יש איזו אישה שמענישה אותו על זה ואונסת אותו.

באשר לשאלתך השנייה, אותי מעניין לדעת - האם פנטזיית אונס אקטיבי, הווה אומר שאני מפנטזת על איך אני אונסת אותך, היא גם אבסורד לדעתך?

נ.ב. פוג. תסתפק במחשבה שמה שמסב לך עונג אולי גרם לגבר שחווה את החוויה לסבל איום ונורא. לא מהסוג המענג. שנאת האחר = שוביניזם.
daniel222
daniel222 • 15 באוג׳ 2011
Morticia כתב/ה:
דרך אגב דניאל
להבדיל אלפי הבדלות
אני חושבת שיש גם כאן עבדים שהם באמת עבדים
כמו גם יש נשים שבחיים לא יפשעו בהם

גבר לא יכול להאנס
גבר לא באמת עבד

הכל תחת שליטה חברים
כל עוד נשים תחת דיכוי.