לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הגדרות, הגדרות...

IN YOUR MIND
לפני 13 שנים • 2 באוק׳ 2011

גורת חתולים סוררת - -

IN YOUR MIND • 2 באוק׳ 2011
אני חושב, שוב, שאם, כמו שאת אומרת, יש לך "קווים שפחתיים" חזקים , ואת מסוגלת להגיע לרמות התמסרות גבוהות, אז לא צריכה להיות לך שום בעייה עם המילה נשלטת.
שפחה היא בהגדרה נשלטת. כנ"ל המילה השנייה שאת פחות אוהבת, המלה - ****.
גם **** היא נשלטת, ועוד כמה דברים.
נשלט/'ת היא כאמור רק המילה הכללית ביותר לציון המקום המועדף ביחסי-השליטה ( בלי שום התחייבות לשום תסריט, רול-פליי, פטיש וכו' )

אבל חתולה ( בטבע ) - ולא חשוב אם באופיה היא "סוררת" יותר או פחות ( icon_biggrin.gif ) - היא באמת קצת פחות "נשלטת". אז אולי מכאן הבעייה שלך עם המילה?

שאלת הגבולות, כמו-גם שאלת פצעי הילדות ( והחיפוש אחרי החוויה-מתקנת שלהם ) - הן שאלות אחרות לגמרי.
ההבדל בין נישלטת ושפחה, אינו קשור בשאלת הגבולות.
אני מכיר חוזי שיעבוד שמצויינים בהם כל מיני גבולות, ושרמת ההקרבה וההתמסרות בהן שונה לגמרי...
זה קטע מאד אישי...
בלוסום​(לא בעסק)

Re: גורת חתולים סוררת - -

בלוסום​(לא בעסק) • 2 באוק׳ 2011
[quote="IN YOUR MIND"]
אבל חתולה ( בטבע ) - ולא חשוב אם באופיה היא "סוררת" יותר או פחות ( icon_biggrin.gif ) - היא באמת קצת פחות "נשלטת". אז אולי מכאן הבעייה שלך עם המילה?
[/quote]

אין לי מושג אם אי פעם גידלת חתול/ה, אבל אני כן. וגם כלבים. ומה שאני יכולה לומר על חתולים, ללא עוררין - הוא שהם זקוקים ב ד י ו ק באותה המידה (אם לא יותר) לתשומת לב, להכלה, לטפוח, ללטוף, לאהבה, לחנוך, בקיצור - ל כ ל מה שכלב צריך, במינונים זהים פחות או יותר, רק מה? לא תקבל את זה מהם על מגש של כסף icon_smile.gif ולדעתי זה מה שעומד בבסיס לסלידה מהם - הפחד מזה. icon_smile.gif
אני אתן את הדברים האלה, ללא עוררין, ההתמסרות שלי כמו שאמרתי היא ברמות גבוהות ביותר, אך איננה טוטאלית. היא באה מתוך עוצמה. היא באה ממקום שבו נותנים לי, אחרת אין לי מאיפה להעניק. אינני מסוגלת להעניק על ריק. אני זקוקה בדיוק לאותם דברים שכל מי שמזדהה עם כ**ה זקוקה להם, אין שום שוני none so ever ואין שום אבל.
IN YOUR MIND

טוב...

IN YOUR MIND • 2 באוק׳ 2011
טוב, קיבלתי.

אז עכשיו אני אשחק לך ( באופן "חתולי" משהו ) עם המוטו שלך -

אל תקחי את ההגדרות כל כך ברצינות - ממילא לא תצאי מהם ****

( כי תראי - אם משהו נראה כמו חתולה, מתנהג כמו חתולה, ומיילל כמו חתולה ( מיאו, מיאו ) - אז הוא בטח-ובטח לא ****. ולא חשוב איך הופכים את זה. ככה שאין לך בכלל ממה לדאוג icon_biggrin.gif )

בקיצר - לכי לסלסילה שלך להתכרבל, ותפסי לך איזו תנומת שאנטי חתולית...
icon_razz.gif
חתול מריר
לפני 13 שנים • 3 באוק׳ 2011

חתול מריר • 3 באוק׳ 2011
..
נוריתE
נוריתE • 3 באוק׳ 2011
"כל שפחה,היא נשלטת אבל לא כל נשלטת,היא שפחה"
(בלי מכות בלי מכות icon_smile.gif )

הנה משהו
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=11573&start=0

ועוד

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=16590&start=0

"נשלטת"זה הבייסיק,הבסיס
נקודת ההתחלה ,אם אפשר לכנות את זה ואפשר
כולנו בתור התחלה בעצם "נשלטות" מעצם הגדרת ההגדרה של המעמד/צד הכנוע של השוט.
ואז ישנה ה"סאבמיסיב" שבעצם היא מילה אחרת משפת המקור האנגלית,,בעצם לדעתי לתאר "נשלטת"על משל
a rose is a rose by any name
שזה למעשה התנאי ההכרחי הראשון ,עלייך בראש ובראשונה להיות כנועה
מכאן בא שם התאר המעוברת כפוי מה,"סאבית"
אבל בעצם כל "נשלטת" ,היא "כונעה" ביסודה,סאבמיסיב=סאבית
זה התנאי הראשון
בדרך אפשר אולי "לדחוף"באנגלית את המושג dominated = שווה ערך ל"נשלטת"
מעבר לזה,"שפחה" זה תרגום מילולי באנגלית כמובן לslave על כמעט כל המשתמע מכך לאוזן אפילו בשמיעה ראשונה
שאומרים עליה,שהיא הכי כנועה ונשלטת ומסורה ואולי אפילו אקסטרימית ברמות אלו או אחרות
יותר נפשיות רגשיות לפעמים מאשר פיזיות
על סף כמעט אלטרואיזם טהור
ככה,אומרים.
כי פיזית ,את יכולה להיות אקסטרימית ככל העול על רוחך ולא משנה באיזה תואר תבחרי.
ומי שמכנה עצמה "סאבית" או "נשלטת" ובוחרת שלא להתייחס אל עצמה כאל "שפחה" על משל
slave ,באה בהצהרת כוונות כל שהיא על דרך השלילה בעצם ומגדירה עצמה ככה או ככה אבל לא ככה.
וכל אחת רשאית להגדיר עצמה כראות עיניה והרגשתה ואסור ואי אפשר להגיד ש"הכל זה אותו הדבר" למה כי זה לא ככה.
אומרים ש"נשלטת" או "סאבית" באה והולכת כרצונה והיא "כנועה" רק במעמד המעמד ו"שפחה" כנועה 24/7 לפחות מנטלית , אז אומרים. או מי שרוצה להיות יותר חופשיה לוקחת על עצמה את התאר סאבית או נשלטת ולא שפחה,אז,אומרים. כל אחת בוחרת לעצמה את המקום שבו היא רוצה להיות וזה לא מחוייב להיות מעמד סטאטי.

אבל לקחת על עצמך את המעמסה של להיות שפחה, לא בא בקלות וגם לא בקלות ראש.

אצל הצד השני של השוט אין כאלו בעיות סמנטיות אדון=שולט=מאסטר.חיים קלים.
נוריתE

נוריתE • 3 באוק׳ 2011
[quote="גורת חתולים סוררת"][quote="IN YOUR MIND"]
[/quote]

אין לי מושג אם אי פעם גידלת חתול/ה, אבל אני כן. וגם כלבים. ומה שאני יכולה לומר על חתולים, ללא עוררין - הוא שהם זקוקים ב ד י ו ק באותה המידה (אם לא יותר) לתשומת לב, להכלה, לטפוח, ללטוף, לאהבה, לחנוך, בקיצור - ל כ ל מה שכלב צריך, במינונים זהים פחות או יותר, רק מה? לא תקבל את זה מהם על מגש של כסף icon_smile.gif ולדעתי זה מה שעומד בבסיס לסלידה מהם - הפחד מזה. icon_smile.gif
אני אתן את הדברים האלה, ללא עוררין, ההתמסרות שלי כמו שאמרתי היא ברמות גבוהות ביותר, אך איננה טוטאלית. היא באה מתוך עוצמה. היא באה ממקום שבו נותנים לי, אחרת אין לי מאיפה להעניק. אינני מסוגלת להעניק על ריק. אני זקוקה בדיוק לאותם דברים שכל מי שמזדהה עם כ**ה זקוקה להם, אין שום שוני none so ever ואין שום אבל.[/quote]

וגורה
כל התמסרות באה מתוך מעמד וכוח "טוטאלית" או שלא "טוטאלית"
ומה זה בכלל "טוטלית" ומי מגדיר את זה?
האמירה שלך מזלזלת בכאלו שכן בוחרות לכנות עצמן שפחה
על כל המשתמע מזה שהבאתי למעלה ובכלל
אל תסתכלי מלמעלה על אילו שנדמה לך שחלשות ממך רק כי הן מגדירות עצמן ומתנהגות של א כמוך
בנוסח"אני באה ממקום של כוח" על ארבע חמדתי,כולן בארותו גובה ולא משנה איך כל אחת מכנה עצמה

ישנן כאלו שחושבות /ש שפחה זה ה-כי הכי והשאר הן רק פחות ,וזה לא נכון
יש כאלו שחושבים ש"שפחה" זה שיא העליבות
תחתית הסיר
ממש לא
כל אחת פה נמצאת פה כי היא רוצה להיות פה וכל אחת נותנת מה שהי א מסוגלת
אף אחת לא יכולה לתת יותר ממה שהי א מסוגלת לתת
רק שישנן כאלו שמסוגלות יותר.
לשם כך ישנן האופציות האלו להגדרה עצמית שבהן עסקינן פה
בלוסום​(לא בעסק)
לפני 13 שנים • 4 באוק׳ 2011

בלוסום​(לא בעסק) • 4 באוק׳ 2011
נוריתE כתב/ה:
גורת חתולים סוררת כתב/ה:
IN YOUR MIND כתב/ה:

אני אתן את הדברים האלה, ללא עוררין, ההתמסרות שלי כמו שאמרתי היא ברמות גבוהות ביותר, אך איננה טוטאלית. היא באה מתוך עוצמה. היא באה ממקום שבו נותנים לי, אחרת אין לי מאיפה להעניק. אינני מסוגלת להעניק על ריק. אני זקוקה בדיוק לאותם דברים שכל מי שמזדהה עם כ**ה זקוקה להם, אין שום שוני none so ever ואין שום אבל.

וגורה
כל התמסרות באה מתוך מעמד וכוח "טוטאלית" או שלא "טוטאלית"
ומה זה בכלל "טוטלית" ומי מגדיר את זה?
האמירה שלך מזלזלת בכאלו שכן בוחרות לכנות עצמן שפחה
על כל המשתמע מזה שהבאתי למעלה ובכלל
אל תסתכלי מלמעלה על אילו שנדמה לך שחלשות ממך רק כי הן מגדירות עצמן ומתנהגות של א כמוך
בנוסח"אני באה ממקום של כוח" על ארבע חמדתי,כולן בארותו גובה ולא משנה איך כל אחת מכנה עצמה

ישנן כאלו שחושבות /ש שפחה זה ה-כי הכי והשאר הן רק פחות ,וזה לא נכון
יש כאלו שחושבים ש"שפחה" זה שיא העליבות
תחתית הסיר
ממש לא
כל אחת פה נמצאת פה כי היא רוצה להיות פה וכל אחת נותנת מה שהי א מסוגלת
אף אחת לא יכולה לתת יותר ממה שהי א מסוגלת לתת
רק שישנן כאלו שמסוגלות יותר.
לשם כך ישנן האופציות האלו להגדרה עצמית שבהן עסקינן פה

זה כאילו לא קראת אותי! אני? מזלזלת?? בשום פנים ואופן ל-א!!
אל תנסי לפרשן אותי ולשים מילים בפי!!
אם מישהי בחרה להיות שפחה אני מעריצה אותה
א ב ל אני מכירה ביכולות של עצמי! אני *לא* מסוגלת להיות שפחה!
אינני מסוגלת לטוטאליות שזה מצריך. פשוט לא מסוגלת. פצעי העבר נותנים אותותיהם, ולכן לא יכולה.
מה שכתבתי מעלה לא קשור לשפחתיות אלא למלחמה הניצחת בין כלבים וחתולים;
משפחתי גידלה כלבים וחתולים כאחד. כולם בעלי חיים בעלי אותם צרכים.

אנשים פה לא מתקשים מאד להתמודד עם האנושיות בהתמסרות החתולית, ולכן מעדיפים את כל הנוגע לכלבים. חתול צריך בדיוק את אותם הדברים שכלב צריך. הוא יתמסר, אבל אם תפגע בו - הוא יתנהג בדיוק כמו בן אדם - ויתרחק. לאנשים פה מאוד מאוד קשה להתמודד עם העובדה הזו, כנראה מחוסר בטחון, ולפי מה שראיתי, רוב האנשים האלה הם שולטים.

שוב: מתוך זה שגידלתי גם כלבים וגם חתולים - אני פשוט י ו ד ע ת כעובדה קיימת ששניהם צריכים את אותם דברים, אך יש להם דרך שונה להשיג אותם.
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 4 באוק׳ 2011

אז מישהי שהיא כלבה ושפחה תישאר שם אם יפגעו בה?

אותי לא מעניין אם הוא מגדיר את עצמו ככלב, חתול, ארנב או שממית ארצישראלית מצויה, אם הוא מגדיר את עצמו כעבד, סאב, או רחמנא ליצלן כמתחלף.
אותי מעניין מה האינטראקציה שיש בין שנינו, כשהוא עומד מולי האם הוא גורם לי לרצות לגעת בו?
האם אני נמשכת אליו, בא לי להכאיב לו, בא לי לקלף ממנו שכבות.

ההגדרות נועדו לשיח הראשוני, איזה חיה אתה אוהב זה יופי אבל עברנו את הפעולה הראשונה בתנועה
בטי - אלמנה שחורה
איש אחר​(אחר)
איש אחר​(אחר) • 4 באוק׳ 2011
בטי בום כתב/ה:

אז מישהי שהיא כלבה ושפחה תישאר שם אם יפגעו בה?

אותי לא מעניין אם הוא מגדיר את עצמו ככלב, חתול, ארנב או שממית ארצישראלית מצויה, אם הוא מגדיר את עצמו כעבד, סאב, או רחמנא ליצלן כמתחלף.
אותי מעניין מה האינטראקציה שיש בין שנינו, כשהוא עומד מולי האם הוא גורם לי לרצות לגעת בו?
האם אני נמשכת אליו, בא לי להכאיב לו, בא לי לקלף ממנו שכבות.

ההגדרות נועדו לשיח הראשוני, איזה חיה אתה אוהב זה יופי אבל עברנו את הפעולה הראשונה בתנועה
בטי - אלמנה שחורה

כרגיל, התגובה האינטליגנטית היחידה כאן...
כל השאר תחת הכותרת "סינדרום מגדל בבל"
(ואם אני צריך להסביר מה זה, סימן שלא תבינו)
.בטי, בשבילי את בום icon_lol.gif

(וכבר החזקתי אלמנה שחורה בכף ידי)
IN YOUR MIND

בטי - ...

IN YOUR MIND • 4 באוק׳ 2011
בטי -

אני מבין את מה שאת אומרת. ואני מסכים, ולא מסכים.
נכון שהאינטרקאציה חשובה, אולי יותר מהכל, ובכל מיני מובנים.
אבל הב.ד.ס.מ הוא לא חוויה טרום-מילולית.
ואני לא מתכוון רק לכך שאנו זקוקים למילים כדי לחשוב על החוויה, או להבין אותה ( ונכון שלא כולם רוצים ).
כי את שוב טיפה מביאה אותה בדיבור "ניו-אייג'י" icon_biggrin.gif ( ...למי איכפת ממילים, העיקר החוויה, מה כבר משנות המילים, בואו נחייה את הרגע...וכו' ).... נכון גם, כמו שאמרת, שהמילים חשובות ( אבל לוא דוקא יותר) לשלב הראשוני של ההכרות ( או למה שקוראים היום "תאום ציפיות" )
אבל בתור "פוסט-שולטת", נראה אותך אומרת מה שאמרת למאזוך, למשל, שהיה אולי "טרום-נשלט" ( קודם כל במובן זה שהוא היה הראשון שניסה לחיות את זה באופן מודע, ולנסח במילים את החוויה, ולמפות אותה, כלומר -לצייר לה מפה ). כי מאזוך היה יושב איתך -אחרי שהייתם מכירים, בטי, אחרי ( כמו עם וונדה ), הרבה אחרי ( למעשה, שימי לב, הוא היה נוהג לעשות את זה, רק אחרי שהוא היה דואג לכבוש אותך באורח ונילי לגמרי, או לגרום לך ל"התאהב" בו - זו היתה "שיטת העבודה" הדי ערמומית שלו - ) ומנסח לך, לפרטי פרטים, במילים , המון מילים, חוזה, חוזה שיעבוד ממש, כדי לעזור לך להבין למה הוא -הוא באופן אישי - מתכוון במילה "עבד". ובחוזה הוא היה מפרט לך, סעיף אחר סעיף, מה החובות שלו ( אל תשאלי...) , אבל גם מה החובות שלך ( להסתובב עם פרווה מדי פעם,למשל - זה היה הפטיש האישי שלו ).
נו - ואז נראה אותך אומרת למאזוך - אוי מאזוך, עזוב אותי באמאשך, תן לחיות., למי איכפת אם אתה סאב או עבד...נמלה, חרגול או צרצר.. וגו'.
הוא היה עונה -אבל בטי, אני עבד..., וזה אומר - - -נו אללה יוסטור מה שזה אומר... ( ואולי היה נשבר לך ממנו, אבל לפי מידת ההצלחה שהוא נחל עם בנות המין השני, אני מפקפק בכך ).
( או נראה אותך אומרת לאלה עם הפוני-פטיש החזק - שמעתם עליהם, כן? - " אוי חבר"ה , צמד המילים "סוס פוני" זה טוב עד שלב התנועה הראשונית, אח"כ כבר נראה.. וואלה, .בטי, החבר'ה האלה לא יוותרו לך כל-כך בקלות. יש להם אחושרמוטה קיבעון על הקטע . הם הרי משקיעים את המיץ של הנשמה שלהם, כדי ליצור את הרול-פליי, ואת התפאורה שבאה יחד איתו, זו של אילוף סוס-הפוני... icon_biggrin.gif )
כלומר - שוב, אני לא אומר שאת טועה, אלא -שזה קטע מאד- מאד אישי, ומאד תלוי בפנטזיה שאת רוצה לנסות לחיות, ברמת ההקרבה וההתמסרות שאת מייחלת אליה, ובצורך שלך להבין את עצמך וכו'.

ויש כל מיני אנשים. והרי דיברת על עצמך. כך שאני חלילה לא מתווכח עם מה שאת מרגישה. רק מזכיר שיש אנשים שמרגיישים אחרת.

וכמובן - עת לכל דבר.
עת לדבר על החוויה, או לנסות ליצור אותה, או לחלום אותה, או להבין אותה.
ועת לחיות אותה.
אבל גם תוך כדי הנסיון לחיות אותה, הרי עוצרים המון פעמים כדי להתבונן בנסיון, וללמוד ממנו ( ואת זה שוב עושים, בעזרת מילים, בין השאר. ובתנאי שיש תקשורת פתוחה וכנה וכו' )
אז יום יפה ומאיר-פנים.