המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
גברים מה הם יודעים??
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
המטפלת המתעללת(שולטת) • 7 בנוב׳ 2011
פרויד, שכבודו במקומו מונח אך כבר אינו ממש רלוונטי לפחות 25 שנות, כמו גם כל בני מינו כמעט, וכפי שאנחנו רואות במדוייק בעמוד השני ובטיזינג המשתמע ממנו-
ראה מצב נכון אך לא פירש אותו במדוייק- זו אינה קנאת הפין של הנשים שבעייתית כאן- זהו היבריס הפין של הגברים שגורם את כל הנזק!! צאו מהזין שלכם יש עולם שלם שם בחוץ |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
Re: גברים מה הם יודעים??
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 7 בנוב׳ 2011
flower girl כתב/ה: פרויד, שכבודו במקומו מונח אך כבר אינו ממש רלוונטי לפחות 25 שנות, כמו גם כל בני מינו כמעט, וכפי שאנחנו רואות במדוייק בעמוד השני ובטיזינג המשתמע ממנו-
ראה מצב נכון אך לא פירש אותו במדוייק- זו אינה קנאת הפין של הנשים שבעייתית כאן- זהו היבריס הפין של הגברים שגורם את כל הנזק!! צאו מהזין שלכם יש עולם שלם שם בחוץ פרויד רלוונטי היום, בדיוק כמו בתחילת המאה, וגם יהיה רלוונטי תמיד ואפילו הטעויות שלו חשובות ומעניינות והוא עדיין חומר קריאה חובה ( בניגוד לד"ר פיל למשל ) בכל מקום שלומדים בו פסיכולוגיה קלינית או פסיכיאטריה. ולעניין היבריס הפין - אמת-ויציב. אף זו בעייה ידועה. אך היא אינה עומדת בסתירה לקנאת-הפין והעיקר פלאוור - היינו מאמינים לצעקה הנואשת שלך קצת יותר עם הסטראפ -און היה חגור עלייך אז - הו אז - היית נראית ואף נשמעת קצת יותר משכנעת...ומאיימת...ואף מגרה... |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
אגב
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 7 בנוב׳ 2011
אגב,
רק כדי להוכיח במשהו שהאשה עם הסטראפ-און התחילה בתור ראליזציה של פנטזיה גברית ( על האישה הפאלית ) - מה שכלל אינו אומר שנשים לא יכולות להנות מהקטע, נהפוך הוא - הנה שתי הערות ( שגם קשורות לשאלת השרשור המקורית על הקטע של המשחק המגדרי פה ) א. לקח די הרבה זמן יחסית עד שמצאו לנכון לפתח את התעלול של הסטראפ-און הדו-כיווני, שמאפשר לאשה לגמור בזמן החדירה לגבר. הדילדויים הראשונים, היו כולם חד כיווניים... ב. זו גם עובדה ידועה ( שדי מצערת חלק מהטראנסיות ) שיש יותר ביקוש גברי - או לפחות ביקוש דומה - בעולם הזנות, לטראנסיות לא מנותחות, מאשר למנותחות שוב - אין דרך להסביר זאת, בלא ההנחה על התשוקה ( השכיחה אצל גברים רבים ) אל האישה הפאלית...(: |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
(:
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 7 בנוב׳ 2011
ועוד הערה קטנה לטובת אדון-וחבר:
התשוקה לאשה-פאלית אינה עומדת בשום סתירה מהותית לתשוקה לאישה עם כוס יפה ועם דגדגן נפוח במציאות הנפשית, התשוקות המשונות ביותר, והמנוגדות ביותר, יכולות לדור בכפיפה אחת בלא שום קושי ואם הבן אדם חי עם המיניות שלו בשלום, התשוקות הללו גם יכולות לקיים זו עם זו יחסי ידידות מופלאים... |
|
כואב עבורך(נשלט) |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
לשאלה המקורית
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
כואב עבורך(נשלט) • 7 בנוב׳ 2011
לאחר דיון מעמיק בנושא קנאת הפין אני חייב להחזיר את הנושא למקרורות.
לדעתי הסטראפ און עושה בדיוק את מה שהכנוע מרגיש במקרה שלי את החיבור לדומית ואת הניגודיות בין עדינות לכוחניות, וזה עושה בדיוק את ההרגשה לדומית שוב במקרה של האלה שאני דיברתי איתן זה ההרגשה בשליטה על הגבר וביכולת להרגיש יחד בצורה אחרת. (את זה יכולים להכניס לקטגוריה של קנאת פין...) |
|
A v(שולט) |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
A v(שולט) • 7 בנוב׳ 2011
פרלין כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: פסיכולוג בספת עור כתב/ה: אני מודה שאף פעם לא ניסיתי ללבוש סטראפ און ולהשתמש בו, אז אולי יזלזלו בדעתי.
והיא שכמו שכולנו מגיעים לשליטה מאלפי מקומות שונים, גם לחפץ הזה יש הרבה משמעויות נפשיות שישתנו ממשתמשת אחת למשתמש אחרת. (ממש התחשק לי לכתוב משהו בקשר ל"קנאת פין" סתם לצחוקים, אבל ברור לי כמה הודעות אדומות עם איומים בהדגמה חיה יחכו לי פה מחר) כמו לפסיכולוג בספת-העור, גם לי האמת בא החשק לכתוב משהו על קנאת-הפין ( שהסטראפ-און בהחלט מרמז עליה במשהו ), ולו כדי להלהיט מעט את הרוחות... ובכן - א. אכן - יש לכן במה לקנא! קנאת הפין בהחלט מוצדקת ! ב. שנים גם היתה קיימת טענה ( מפוקפקת אולי ) שהדגדגן מבחינה עצבית הוא בעצם פין מנוון, ודומני -אם כי כמובן שתהיינה חילוקי דעות בנידון - שהזין מעוצבב בעצבי-עונג יותר טוב לאין-שיעור מאשר הדגדן ( והוא גם מעוצבב לאין שיעור טוב יותר מדילדו, אבל זה כבר ברור מאליו ) ג. ועל כן, כמו שאומרים הדוסים - ברוך ( הגבר ) שלא עשאני אישה... ד. אז הלהיטו את הרוחות, נשים, הלהיטו אותן ( בהכחשות הנמרצות והרגילות שלכן, שיש לכן בכלל דבר כזה כמו קנאת-פין )... מה הבושה בכלל? לי יש קנאת זין ידועה. אבל לא הייתי מחליפה את הדגדגן שלי בכלום. יש בו יותר עצבים מבפין ובמקום יותר קטן. חמוד כזה כפתור קטן ומשמח. וכולם יודעים...שכפתורים נוטים ליפול...ולהעלם.. |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
Re: לשאלה המקורית
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 7 בנוב׳ 2011
אוהב בהכנעה כתב/ה: לאחר דיון מעמיק בנושא קנאת הפין אני חייב להחזיר את הנושא למקרורות.
לדעתי הסטראפ און עושה בדיוק את מה שהכנוע מרגיש במקרה שלי את החיבור לדומית ואת הניגודיות בין עדינות לכוחניות, וזה עושה בדיוק את ההרגשה לדומית שוב במקרה של האלה שאני דיברתי איתן זה ההרגשה בשליטה על הגבר וביכולת להרגיש יחד בצורה אחרת. (את זה יכולים להכניס לקטגוריה של קנאת פין...) לעניין השאלה המקורית, אני חושב שהתשובה היא גם וגם ( ולא - או/או ) .הסטראפ-אן הוא להיט, גם כי הוא ביטוי של שליטה ( ולפעמים גם השפלה, תלוי בסנריו ) , וגם כי הוא מאפשר להתנסות ולו-במעט בהיפוך המגדרי או בלשונה "הפיוטית" של פלאוור "איבדנו יחדיו את הזהות המגדרית" - היא ואלוף אוסטרליה בסנוקר בהפסדים-בכוונה * ההנאה של הגבר מהקטע היא ברורה קצת יותר, ומתועדת יפה - הן בכתובים והן באתרי הפורנו הנאתה של האישה ( ואני הכרתי גם נשים שלא נהנו לשלוט, אבל כן נדלקו מהקטע של הסטראפ-און ) - היא חידתית טיפה יותר, ואכן...אכן....מרמזת במשהו על קנאת הפין ( אבל כמובן לא רק )... ישנן גם נשים שסולדות מהרעיון של הסטראפ און - ואפילו שולטות - כי הן רואות בכך ביטול של הנשיות ( ה"לא-פאלית" ) שלהן, או את "חיסולה" של הגבריות של בן-זוגן למשל - דומני ש"הגבר הישן והטוב" שהערגה אליו הובעה בקולי-קולות בשרשור על הדייטים - הוא, הוא בבפירוש לא היה מרשה לעצמו להידפק על-ידי סטראפ-און ( אפילו אם היו לו נטיות נשלטות חבויות ) |
|
muscle man(נשלט) |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
יש עוד אופציה
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
muscle man(נשלט) • 7 בנוב׳ 2011
בתור גבר נשלט ובתול(אל תידלקו, רק מאחורה כמובן), אני חושב שיש עוד אופציה.
סימון טריטוריה וכאלה. כשכלבים רוצים לסמן טריטוריה כשייכת להם, הם פותחים את הפינס ומשתינים, וכך תוחמים את השטח כשייך להם. לא שאני וטרינר מומחה או משהו, אבל יש איזו שמועה כזו שזה כך שנדמה שכולם מכירים. אז לא שאני משווה בין ..... ל......., אבל אלה גם אלה נוטים בצדק לסמן מה ששייך להם. לזיין את העבד ולסמן אותו נשמע אחלה אופציה. אחרי פמפום הגון הוא גם לבטח יצלע קלות לכמה ימים, ויזכור אותה מן הסתם בכל צעד ושעל. אגב - מסקרן אותי אם גברים נחדרים גם גונחים ומעירים את השכנים במהלך האקט, או שזה מוגבל רק לבנות המין היפה? מצחיק שנושא שאמור לעניין בעיקר נשלטים ושולטות ואף נמצא בפורום המתאים לזה , הפך לויכוח בין שולטים ו"אחרות/מתחלפות" על הקשר בין זה לקנאת פין, אבל באמת בכיף. הידעת? אחת הדרכים לפי היהדות בה רווק יכול לשאת רווקה לאישה, היא פשוט לזיין אותה כששניהם מתכוונים שזה יהווה אקט לשם חתונה.(הוא "בועל" אותה והופך לבעלה). נראה לכם שרב יאשר את הגרסה ההפוכה? ומה יקרה כשהילד יבוא וישאל, למה של אמא הרבה יותר גדול ועבה משל אבא? ואיך בכלל הוא נולד לעזאזל??? מהדבר המידלדל הזה שיש לאבא בין הרגליים? |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
Re: יש עוד אופציה
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 7 בנוב׳ 2011
"מצחיק שנושא שאמור לעניין בעיקר נשלטים ושולטות ואף נמצא בפורום המתאים לזה , הפך לויכוח בין שולטים ו"אחרות/מתחלפות" על הקשר בין זה לקנאת פין, אבל באמת בכיף. "
נהנתי לקרוא את תגובתך, כנוע וטוטאלי, רק שים לב כיצד אתה מסמן פה טריטוריה בפורום. מסמן - במקום להיות מסומן יש כל מיני תקופות בחיים, כנוע. וכל מיני חשקים משונים ואני אומר לך את זה בתור אחד שהוא כבר מזמן לא בתול-בתחת... אז אתה לא יודע מה את מפסיד, בן אדם... בתק, בתק, בתק כבר את קרום בתוליך, איש... |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
פורגוד, די! החרמנות שלך עברה כל גבול שלי.
לפני 13 שנים •
7 בנוב׳ 2011
המטפלת המתעללת(שולטת) • 7 בנוב׳ 2011
אני מארגנת לך קפיצה קוונטית קטנה, פה ליד, בשרשור הסמוך של כוח המוח, 'התהליך', היא עושה שם אחלה ניסויים בבני אדם ונראה לי תהיה מוכנה לקבל גם אותך, אפילו מטעמי צדקה.
זה הסיכוי היחיד שיש לנו להרגיע אותך קצת. |
|