FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
:(
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 14 בנוב׳ 2011
free spirit כתב/ה: איזה ויכוח עתיק.
לי אין בעיה עם צמחונים (יותר בשר בשבילי!), אבל יש לי בעיה עם זה שמסתכלים לי בצלחת, קוראים לי "רוצחת" ושופטים אותי. בני אדם הם טורפים, זה הסיווג שלנו בפירמידת המזון. זה היה כך מאז ומעולם. אבל, בניגוד לאריות או לנמרים, למשל, יש לנו את האפשרות לבחור מה נאכל ולכן מי שבוחר להיות צמחוני/טבעוני, שיבושם לו. אבל שוב - תוציאו את האף מהצלחת שלי ותפסיקו לספר לי כמה סבלה התרנגולת ב"ויה דלורוזה" שלה עד שהפכה לשניצל העסיסי שאצלי בצלחת כי באמת לא מעניין אותי. ולגבי אכילת חיות מחמד כמו חתול או כלב - ברור שאני נגד. ולא, לאכול כלב זה לא כמו לאכול סטייק סינטה. שום ויכוח עתיק, ושום נעליים אנחנו לא הולכים לצוד בשר, כמו בתקופה הפרה-היסטורית ( עם צייד אין לי שום בעייה, זה פייר-גיים ) אלא כמו שבשביס זינגר אמר בצדק : החיים שאנו מרשים לחיות-המאכל שלנו לחיות, הם...טרבלינקה ממש ככה, יום אחרי יום ובפירמידת חוסר-האונים, מי שממקומים בראש הרשימה, וזקוקים לעזרה שלנו יותר מכולם ( כי אין להם קול משלהם ) הם ילדים קטנים וחיות... יכול להיות שאת רגישה יותר לסבל של אנשים זקנים, נניח זה בסדר אבל בכל-מקרה בתיאבון, רוח חופשייה, בתיאבון סה-לה-וי... |
|
walking dead |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
Re: :(
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
walking dead • 14 בנוב׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: free spirit כתב/ה: איזה ויכוח עתיק.
לי אין בעיה עם צמחונים (יותר בשר בשבילי!), אבל יש לי בעיה עם זה שמסתכלים לי בצלחת, קוראים לי "רוצחת" ושופטים אותי. בני אדם הם טורפים, זה הסיווג שלנו בפירמידת המזון. זה היה כך מאז ומעולם. אבל, בניגוד לאריות או לנמרים, למשל, יש לנו את האפשרות לבחור מה נאכל ולכן מי שבוחר להיות צמחוני/טבעוני, שיבושם לו. אבל שוב - תוציאו את האף מהצלחת שלי ותפסיקו לספר לי כמה סבלה התרנגולת ב"ויה דלורוזה" שלה עד שהפכה לשניצל העסיסי שאצלי בצלחת כי באמת לא מעניין אותי. ולגבי אכילת חיות מחמד כמו חתול או כלב - ברור שאני נגד. ולא, לאכול כלב זה לא כמו לאכול סטייק סינטה. שום ויכוח עתיק, ושום נעליים אנחנו לא הולכים לצוד בשר, כמו בתקופה הפרה-היסטורית ( עם צייד אין לי שום בעייה, זה פייר-גיים ) אלא כמו שבשביס זינגר אמר בצדק : החיים שאנו מרשים לחיות-המאכל שלנו לחיות, הם...טרבלינקה ממש ככה, יום אחרי יום ובפירמידת חוסר-האונים, מי שממקומים בראש הרשימה, וזקוקים לעזרה שלנו יותר מכולם ( כי אין להם קול משלהם ) הם ילדים קטנים וחיות... יכול להיות שאת רגישה יותר לסבל של אנשים זקנים, נניח זה בסדר אבל בכל-מקרה בתיאבון, רוח חופשייה, בתיאבון סה-לה-וי... אבל זה כן ויכוח עתיק. כנראה ששוכחים שגם בתקופה הפרהיסטורית הציד היה ציד, ולא בדיוק היו הורגים פרה/צבי על ידי ליטופים והקראת שירי חיים נחמן ביאליק. ציד אז היה אכזרי (אגב, אני מדברת כמובן על ציד לשם אוכל, לא לשם ספורט - שזה דבר שדוחה אותי עד מאוד), וגם היום להרוג חיה לצורך מזון זה אכזרי אבל איזו דרך אחרת יש? ולא, תפריט של קטניות מונבטות וקינואה אורגנית זו לא הדרך של הטבע. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
תהייה תגובתה צרורה בצרור מפתחות
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
(כאן נטמנה תגובה מתחכמת עם המון ניימדרופינג, ציטוטים של ניטשה ומשהו של הרמב"ם)
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני נוב' 14, 2011 1:50 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
גברים(שולט) • 14 בנוב׳ 2011
מUחדת כתב/ה: גברים כתב/ה: אתה בסדר אם אתה אוכל פרה אבל אתה "בהמה" ומוקצה אם אתה אוכל כלב.
אתה אדם טוב אם אתה צמחוני ואתה רוצח אם לא. אתה אדם מוסרי אם אתה יהודי אבל אתה לא באמת בן אדם אם אתה גוי. אתה קדוש אם אתה מוסלמי אבל אתה כופר שדמו הפקר אם אתה יהודי. מרבית האנשים מגדירים את עצמם ואת הקבוצה אליה הם שייכים על בסיס הזלזול השינאה וההפחדה מהאחר. (בלי זה היה מאוד משעמם בעולם : ) ושום מילה על סטרייטים ונילים שלא מבינים כלום מצלוחית הפטרי המצחינה לה הם קוראים "חיים"? בברכת, להרוג את כולם באור ואהבה. האמת שהתלבטתי, אבל אז הבנתי שאני חושב שצריך להרוג את כל הסטרייטים הונילים הכלבים האלו, שלא מבינים כלום מהחיים שלהם . (הבעיה היא, שיש לי חשש מאוד מבוסס , שהסטרייטים הונילים, ימח שמם, השתילו לנו כאן, כמה סמויים שמרגלים אחרינו (ראיתי אחת שמבלבלת אותיות בעברית ואנגלית בניק שלה, זה סימן בדוק לוניליות - צריך שמישהו כאן יתנדב לחטוף ולחקור אותה ומייד, אני מאשר לו להשתמש בכל האמצעים שצריך כדי להוציא ממנה הודאה) ולכן צריך לתכנן את הפעילות נגדם במקום יותר דיסקרטי, אולי בפורום "מתחלפים", לא נראה לי שיש סיכוי שהם יגיעו לשם) ועכשיו כשאני חושב על זה קצת יותר לעומק, אני בטוח שגם כלובי הזה, שתול שלהם. מי שאיתי במלחמת האין ברירה הזו- שיעשה לי בשקט, לייק. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
כלובי ופעולות "תג מחיר" וניליות
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
לא יודעת מה אתכם, אבל אני עם הבדס"מ גמרתי.
בברכת ט.ל.ח (טעים-לוניל-חרא) |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
Re: כלובי ופעולות "תג מחיר" וניליות
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת כתב/ה: לא יודעת מה אתכם, אבל אני עם הבדס"מ גמרתי.
בברכת ט.ל.ח (טעים-לוניל-חרא) וואו, זה מרשים. ובלי הבדסמ, לא הצלחת לגמור ? עוד קורבן של כלUבי. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
ההומור הסאדומאזוכיסטי שלך לא עובד עלי, גבר'ס.
בזמן שאתם תמשיכו לעסוק בזוטות כמו "איך לא לחורר את המעיים בסשן שיפודים" אני אמשיך לקדם חוק חדש שימנע מארגונים קיצוניים כמו הכלוב והעומד בדמו-בראשו לקבל "תרומות" (AKA "מנוי זהב") משולטים לייט ("קודם כל אדם/ עדין/רגיש/גייז") ושפחות סרק אשר משוייכים למחנה הסוויצ'ים הלאומני. |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת כתב/ה: ההומור הסאדומאזוכיסטי שלך לא עובד עלי, גבר'ס.
. אם הוא לא עובד עלייך, למה את מציפה אותי באדומות ? (אה, עוד פעם אכלתי אותה, זה רק מכלובי, שמתחנן שנפסיק להסיט נגדו ונגד המליונים שהוא עושה כאן על גב כל המיוחMים והמUחדות ) |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
משמרות המHפAH
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
כן. גם אלי הוא פנה. השתיל לי תכנת ריגול ונילית והדביק את הבלוג שלי בתולעת הכור-האירני.
זה מזכיר לי ציטוט של רבי שמעון בעל הנס: "גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בכוסומו אין לי כוח, נתחיל את זה מחר" (דודה מלכה) |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
אל ת:כנסו כנסו
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מישלי • 14 בנוב׳ 2011
אופס... העריכה העתיקה אותה שוב...
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני נוב' 14, 2011 3:06 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|