סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שפחה מסוכנת?

MאסטרM
לפני 13 שנים • 21 בנוב׳ 2011

Re: אתה לא רציני נכון?

MאסטרM • 21 בנוב׳ 2011
לא רק שהאגו שלי לא נפגע אתה אפילו ממשיך לחזק אותו

שוב אין בכוונתי לנעליב אותך אתה עושה את זה לעצמך יפה מאוד

אם היה בכוונתי לעלוב בך הייתי כותב אחרת לגמרי ציוניות היא מפלטם של חדי השכל לצערנו רפי השכל רואים בכך עלבון.

הקורא הסביר ידע לזהות אדם הכותב מאגו כמוך, כי אם באגו שלי היה מדובר לא הייתי פותח שרשור זה כלל וכלל וגם כל מה שכתוב בבלוג של השפחה שלי היה נעלם היא כותבת שם כי אני אמרתי לה לכתוב שם.

מהמילה הראשונה שלך הכל היה עלבונות לא עיניניים אם רצית להעביר לי מסר העברת את המסר ההפוך אתה מוזמן להמשיך

[quote="אדון וחבר"]
MאסטרM כתב/ה:
קודם כל לא הייתה לי שום קוונה להעליב, היה נחמד שבמקום להתעסק באגו ובלמי יש יותר גדול היית עונה לי לעיניין אני לא נכנס לנישה הזאת ואפשר גם לא להסכים ולהיפרד בכבוד אבל קניראה גודל קטנותך לא מאפשרת לך את זה

שנית וואו כתבת באדום זה ממש עושה צדק לדברך

ואין בכוונתי להתייחס אלייך ולעוד כותבים שמוצאים אמוציות וברכות שונות ומשונות ואל דברך יותר כל עוד כתיבתך איננה לעיניין.

ואם לא היה ברור אני העלתי נושא כללי לשיחה ולא לגופה של השפחה שלי, הקקטע שהיה והתגובה של הנשלטות הביאה אותי לחשוב שכדאי לדון בנושא, אני הראשון שיודה שיש לי מה ללמוד מכולם

ואולי צודקים אלו שטוענים שהכלוב נהייה מקום מגעיל שבו יש רק קסח ומלחמות אגו מיותרות?

[B]

הסר דאגה מליבך,גם מה שכתבת עכשיו לא יכול להעליב.אותי בטח שלא.

ומאמין שעוד הרבה אחרים.

אתה אומר שאתה לא מתכוון להתייחס...אבל מתייחס מנסה לזרוק רפש...

ואתה תמשיך.ראיתי מספיק כדי לדעת מי בערך עומד כאן.

אני לא אנסה להעליב אותך חזרה,כי ברור לחלוטין שהאגו שלך נפגע עמוקות.

והכוונה לא היתה לפגוע בך.אלא יותר להסביר לך...(וגם זה ללא הצלחה)

ואלי הכלוב הוא חרא של מקום....לא ראיתי אותך ואת אלה שטוענים כך.

מבטלים את חברותם.

ושוב למען הסר ספק.בכל "גודל קטנותי" אני בטוח שאתה מסוכן.

לך ולסביבה.
FOR GOOD

FOR GOOD • 21 בנוב׳ 2011
[quote="MאסטרM"]קודם כל לא הייתה לי שום קוונה להעליב, היה נחמד שבמקום להתעסק באגו ובלמי יש יותר גדול היית עונה לי לעיניין אני לא נכנס לנישה הזאת ואפשר גם לא להסכים ולהיפרד בכבוד אבל קניראה גודל קטנותך לא מאפשרת לך את זה

ואין בכוונתי להתייחס אלייך ולעוד כותבים שמוצאים אמוציות וברכות שונות ומשונות ואל דברך יותר כל עוד כתיבתך איננה לעיניין.

ואם לא היה ברור אני העלתי נושא כללי לשיחה ולא לגופה של השפחה שלי, הקקטע שהיה והתגובה של הנשלטות הביאה אותי לחשוב שכדאי לדון בנושא, אני הראשון שיודה שיש לי מה ללמוד מכולם

ואולי צודקים אלו שטוענים שהכלוב נהייה מקום מגעיל שבו יש רק קסח ומלחמות אגו מיותרות?

אדון וחבר כתב/ה:
MאסטרM כתב/ה:
מר חבר היקר

למרות הנפיחות היומרנית משהוא בכתיבתך אנסה לענות לך עינינית, אתייחס רק למשפט אחד שלך שהוא משפט המפתח, אתה כותב"כאילו באמת צריך להסביר לך שהאחריות שלה בעצם מוגבלת על ידך?"

ואולי המשפט הזה שכתבת נכון לקשרים שאתה מנהל אבל זה לא נכון לגבי הקשרים שאני מנהל וזו יומרנות מצידך להניח שמה שנכון עבורך נכון גם בעבור אחרים!!!!

אני דורש בתוקף ומאמן את השפחה שלי להוציא מילת ביטחון כזאת או אחרת ויש כמה בהתאם להרגשתה הפיזית או הנפשית, וממש לא משנה מה אני חש או חושב שהיא צריכה או יכולה לעבור. התגובה למילת הביטחון היא מידית ולא תלויה בכלום.

ככה שכל מה שכתבת כדאי שתכתוב לעצמך ותציע לעצמך אולי לך זה מתאים וגם בכך יש לי ספק

תפנים לא כולם כמוך.

אם דווקא זה מה שתפס לך את העין.אז כנראה שאתה אף יותר מסוכן ממה שחשבתי.

אם כאן בינתך או החוסר שלה מנעה ממך להבין...אז רחמי למסכנה שתפגע בה.

אם כל מה שיש לך זה לנסות להעליב..אז אין לך כלום.

נ.ב.

הייתי ממליץ לך בהקדם לשנות את הניק.

אבל בוא'הנה, מאסטר אם-אם, עזוב אותך רגע - כן אגו, לא אגו
לאדון וחבר יש קצת נסיון
אז למה שלא תנסה להקשיב?
MאסטרM
MאסטרM • 21 בנוב׳ 2011
אמרה לא וקיבלה לא

אז היכן הבעיה ?

ובכלל אני העלתי סוגיה כללית שעלה בעקבות חוויה מסוימת והדיון הוא בסוגיה כללית

ומיוחדת מותר גם להסכים עם אחרים לפעמים icon_smile.gif

מUחדת כתב/ה:
M, אני לא רוצה להישמע מתנשאת, באמת
אבל יש לי תחושה שאתה איש צעיר שטיפה נלהב מהז'רגון הבדס"מי.

החיים הרבה יותר מורכבים מ"אמרה מילת ביטחון" או לא אמרה מילת ביטחון- אבל אמרה, די, לא מתאים לי כרגע.

זה לא עושה אותה שולטת מלמטה. זה עושה אותה אנושית.
נכון שזה מתנגש עם ערכי הסאדו המקודשים- אבל זו המציאות.
A v​(שולט)

A v​(שולט) • 21 בנוב׳ 2011
[quote="MאסטרM"]לא רק שהאגו שלי לא נפגע אתה אפילו ממשיך לחזק אותו

שוב אין בכוונתי לנעליב אותך אתה עושה את זה לעצמך יפה מאוד

אם היה בכוונתי לעלוב בך הייתי כותב אחרת לגמרי ציוניות היא מפלטם של חדי השכל לצערנו רפי השכל רואים בכך עלבון.

הקורא הסביר ידע לזהות אדם הכותב מאגו כמוך, כי אם באגו שלי היה מדובר לא הייתי פותח שרשור זה כלל וכלל וגם כל מה שכתוב בבלוג של השפחה שלי היה נעלם היא כותבת שם כי אני אמרתי לה לכתוב שם.

מהמילה הראשונה שלך הכל היה עלבונות לא עיניניים אם רצית להעביר לי מסר העברת את המסר ההפוך אתה מוזמן להמשיך

אדון וחבר כתב/ה:
MאסטרM כתב/ה:
קודם כל לא הייתה לי שום קוונה להעליב, היה נחמד שבמקום להתעסק באגו ובלמי יש יותר גדול היית עונה לי לעיניין אני לא נכנס לנישה הזאת ואפשר גם לא להסכים ולהיפרד בכבוד אבל קניראה גודל קטנותך לא מאפשרת לך את זה

[B]

הסר דאגה מליבך,גם מה שכתבת עכשיו לא יכול להעליב.אותי בטח שלא.

ומאמין שעוד הרבה אחרים.

אתה אומר שאתה לא מתכוון להתייחס...אבל מתייחס מנסה לזרוק רפש...

ואתה תמשיך.ראיתי מספיק כדי לדעת מי בערך עומד כאן.

אני לא אנסה להעליב אותך חזרה,כי ברור לחלוטין שהאגו שלך נפגע עמוקות.

והכוונה לא היתה לפגוע בך.אלא יותר להסביר לך...(וגם זה ללא הצלחה)

ואלי הכלוב הוא חרא של מקום....לא ראיתי אותך ואת אלה שטוענים כך.

מבטלים את חברותם.

ושוב למען הסר ספק.בכל "גודל קטנותי" אני בטוח שאתה מסוכן.

לך ולסביבה.

הנה הצלחת להסביר את עצמך הכי טוב.

יש מצב שתקבל את כולנו פה לסדנאות? אנחנו נשלם בעין יפה...

חיכינו למשיח שיודע הכול,והנה תפילותינו נשמעו ונענו..

נכון שאתה עובד בחברה קדישא?

כי אתה מצויין בלכרות לעצמך את הבור...
MאסטרM

MאסטרM • 21 בנוב׳ 2011
שי לו קצת ניסיון או הרבה ניסיון?

כי אם זה קצת אז לא בא לי להקשיב לו חחחחחח

ואני לא יכול להקשיב למישהוא שכל המטרה שלו בכתיבה זה התנגחות,

מכל מלמדי השכלתי

][/quote]

לאדון וחבר יש קצת נסיון
אז למה שלא תנסה להקשיב?[/quote]
FOR GOOD

FOR GOOD • 21 בנוב׳ 2011
MאסטרM כתב/ה:
שי לו קצת ניסיון או הרבה ניסיון?

כי אם זה קצת אז לא בא לי להקשיב לו חחחחחח

ואני לא יכול להקשיב למישהוא שכל המטרה שלו בכתיבה זה התנגחות,

מכל מלמדי השכלתי

]

לאדון וחבר יש קצת נסיון
אז למה שלא תנסה להקשיב?[/quote][/quote]

הכוונה -יש לו יותר נסיון, ממה שלך יש
והנסיון הוא המורה הכי טוב בחיים, ולעולם לא יוליך אותך שולל
אם רק תתבונן בו
שלגי

Re: טוב תשמעי...

שלגי • 21 בנוב׳ 2011
אדון וחבר כתב/ה:
שלגי כתב/ה:
לא הבנתי.

אני באמצע נקיון יסודי למקרר.

אז להסביר לך או שהסתדרת?

אותך דווקא הבנתי, אתה יכול לחזור למקרר...
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 21 בנוב׳ 2011
מUחדת כתב/ה:
בלי קשר ועם:
לפי החוק היבש, M, אדם יכול להביע הסכמתו המפורשת לעניין זה או אחר- ולחזור בו, לא חשוב מאיזו סיבה. אישה יכולה להרגיש באמצע משגל שהיא לא יכולה עוד- וגם אם לפני רגע אמרה "כן, תן לי בטוסיק" ובשניה אחת- מכאב/פחד/בלבול- היא תאמר 'לא'- הפרטנר חייב להפסיק. לא רק שלא יהיה אחראי מצדו להמשיך- זה הופך, ברגע אחד, לפשע והוא-לפושע.
*

גבולות זה כל כך נזיל. יש דברים שהם בגדר טאבו עבור חלקנו- אבל רוב הגבולות דינאמים.
ויודע משהו? אני יכולה לתת הסכמה עקרונית להרבה דברים- אבל המחשבה שההסכמה העקרונית הזו הופכת אותי לבת-ערובה של הפרטנר שלי, היא נוראית.
גבולות זה הרבה מילים שבסוף מתחככות במציאות. נדמה לי שקוראים לזה קומון-סנס.

מצד אחד שמתי לך לייק, מיוחדת, כי בדבריך מצאתי יותר היגיון מכל מה שקראתי בשרשור, מצד שני גם מה שכתבת תלוי בסוג מערכת יחסים. אני חושב שאני הכי מזדהה עם שלגי שלא הבינה. גם אני לא מבין, אלא שלהבדיל ממנה אני לא מבין את הרקע. אני לא מבין את טיב מערכת היחסים וכאשר הנושא מוצג כ"קרע" ממערכת יחסים שלמה המתנהלת בין שני אנשים שאיני מכיר ולו במעט, אני לא יודע מה נכון ומה לא נכון.

איך ניתן להגיב לפוסט כזה בכלל M? אני רציני. אני רואה אותך כועס ומתרגז על אנשים שהגיבו בצורה זו או אחרת וכותב להם "אתה/את אינך מכיר אותי כלל". ואכן, הם אינם מכירים אותך כלל אבל באת ושאלת וביקשת שיביעו דיעה. על איזה בסיס הם יביעו אותה אם לא תוך כדי השלכתה של הסיטואציה המתוארת על עצמם, בהתאם לסיטואציות שהם מכירים או מדמיינים מחייהם? אתה יודע, אדם ששומע קול של פרסות, קרוב לוודאי ידמיין סוס ויופתע לגלות זברה חולפת ברחוב תחת חלונו.

מיוחדת, למשל, רואה את עצמה בת ערובה במקרה של הסכמה מראש, מישהי אחרת תרגיש חופשיה ושלווה כי עבורה זאת תהיה ההעברה המיוחלת של השליטה לידיו של הפרטנר, אתה משתמש במלות ביטחון, אני לא מכיר את המושג הזה בכלל, אדון וחבר חושב שאדם שנוהג כמוך הוא אדם מסוכן. וכל האנשים האלה צריכים להביע דיעה על בדל של רגע שהבאת בשרשור לשיפוטו של הקורא וכועס כאשר התגובות אינן לטעמך.

אולי כדאי שתשאל את עצמך אם מערכת יחסים שלכם מספיק קרובה כדי לקחת על עצמך אחריות כזאת ועוד מראש, אם היא מכירה אותך מספיק כדי להעביר לידיך את השליטה מבלי להתחרט אחר כך, אם ישבתם וחשבתם על המהלך מספיק, אם העליתם את כל ההסתגויות ואת כל התרחישים האפשריים. אם היא הייתה שלמה עם המעשה, אם היא הייתה שלמה עם המעשה גם רגע לפני (אני מבין שלא). תשאלו זה את זו למה קרה מה שקרה. תתיחסו למקרה הזה בתור שיעור שנועד לחזק את מערכת היחסים שלכם ולקרב אתכם אף יותר. לא אנחנו צריכים להבין את מה שקרה, אנחנו גם לא יכולים לעשות זאת כי אין לנו את הכלים. זה משהו שאתם צריכים לעשות ביניכם.
A v​(שולט)

Re: טוב תשמעי...

A v​(שולט) • 21 בנוב׳ 2011
שלגי כתב/ה:
אדון וחבר כתב/ה:
שלגי כתב/ה:
לא הבנתי.

אני באמצע נקיון יסודי למקרר.

אז להסביר לך או שהסתדרת?

אותך דווקא הבנתי, אתה יכול לחזור למקרר...

אאוץ...
שלגי
שלגי • 21 בנוב׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה:
מUחדת כתב/ה:
בלי קשר ועם:
לפי החוק היבש, M, אדם יכול להביע הסכמתו המפורשת לעניין זה או אחר- ולחזור בו, לא חשוב מאיזו סיבה. אישה יכולה להרגיש באמצע משגל שהיא לא יכולה עוד- וגם אם לפני רגע אמרה "כן, תן לי בטוסיק" ובשניה אחת- מכאב/פחד/בלבול- היא תאמר 'לא'- הפרטנר חייב להפסיק. לא רק שלא יהיה אחראי מצדו להמשיך- זה הופך, ברגע אחד, לפשע והוא-לפושע.
*

גבולות זה כל כך נזיל. יש דברים שהם בגדר טאבו עבור חלקנו- אבל רוב הגבולות דינאמים.
ויודע משהו? אני יכולה לתת הסכמה עקרונית להרבה דברים- אבל המחשבה שההסכמה העקרונית הזו הופכת אותי לבת-ערובה של הפרטנר שלי, היא נוראית.
גבולות זה הרבה מילים שבסוף מתחככות במציאות. נדמה לי שקוראים לזה קומון-סנס.

מצד אחד שמתי לך לייק, מיוחדת, כי בדבריך מצאתי יותר היגיון מכל מה שקראתי בשרשור, מצד שני גם מה שכתבת תלוי בסוג מערכת יחסים. אני חושב שאני הכי מזדהה עם שלגי שלא הבינה. גם אני לא מבין, אלא שלהבדיל ממנה אני לא מבין את הרקע. אני לא מבין את טיב מערכת היחסים וכאשר הנושא מוצג כ"קרע" ממערכת יחסים שלמה המתנהלת בין שני אנשים שאיני מכיר ולו במעט, אני לא יודע מה נכון ומה לא נכון.

איך ניתן להגיב לפוסט כזה בכלל M? אני רציני. אני רואה אותך כועס ומתרגז על אנשים שהגיבו בצורה זו או אחרת וכותב להם "אתה/את אינך מכיר אותי כלל". ואכן, הם אינם מכירים אותך כלל אבל באת ושאלת וביקשת שיביעו דיעה. על איזה בסיס הם יביעו אותה אם לא תוך כדי השלכתה של הסיטואציה המתוארת על עצמם, בהתאם לסיטואציות שהם מכירים או מדמיינים מחייהם? אתה יודע, אדם ששומע קול של פרסות, קרוב לוודאי ידמיין סוס ויופתע לגלות זברה חולפת ברחוב תחת חלונו.

מיוחדת, למשל, רואה את עצמה בת ערובה במקרה של הסכמה מראש, מישהי אחרת תרגיש חופשיה ושלווה כי עבורה זאת תהיה ההעברה המיוחלת של השליטה לידיו של הפרטנר, אתה משתמש במלות ביטחון, אני לא מכיר את המושג הזה בכלל, אדון וחבר חושב שאדם שנוהג כמוך הוא אדם מסוכן. וכל האנשים האלה צריכים להביע דיעה על בדל של רגע שהבאת בשרשור לשיפוטו של הקורא וכועס כאשר התגובות אינן לטעמך.

אולי כדאי שתשאל את עצמך אם מערכת יחסים שלכם מספיק קרובה כדי לקחת על עצמך אחריות כזאת ועוד מראש, אם היא מכירה אותך מספיק כדי להעביר לידיך את השליטה מבלי להתחרט אחר כך, אם ישבתם וחשבתם על המהלך מספיק, אם העליתם את כל ההסתגויות ואת כל התרחישים האפשריים. אם היא הייתה שלמה עם המעשה, אם היא הייתה שלמה עם המעשה גם רגע לפני (אני מבין שלא). תשאלו זה את זו למה קרה מה שקרה. תתיחסו למקרה הזה בתור שיעור שנועד לחזק את מערכת היחסים שלכם ולקרב אתכם אף יותר. לא אנחנו צריכים להבין את מה שקרה, אנחנו גם לא יכולים לעשות זאת כי אין לנו את הכלים. זה משהו שאתם צריכים לעשות ביניכם.

למה בניגוד אלי? זה די קלע בול למה שלא הבנתי