האדם הכותב |
לפני 12 שנים •
15 בפבר׳ 2012
Re: לא ניסיתי
לפני 12 שנים •
15 בפבר׳ 2012
האדם הכותב • 15 בפבר׳ 2012
philia כתב/ה: אדון חנון כתב/ה: אבל יש בזה אלמנט מגרה. לא רק שאת הזונה / צעצוע שלי, את גם תמצאי לי מישהי נוספת. לא יודע אם זה היה עובד במציאות אבל בתאוריה זה מחרמן.
אינ-Joy ו//או enjoy [ נפלט לי . שששש ] כבר שכחתי איך זה נשלטת אחת, אז שתיים נראה לי כרגע לא אקטואלי אבל תודה |
|
shaydav(שולט){TomahDav} |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
...
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
shaydav(שולט){TomahDav} • 16 בפבר׳ 2012
איני מסכים עם האמרות הנחרצות שלכן....
ויותר מכך אני חושב שהן אפילו מזויפות בחלקן הגדול. כנשלטות,שפחות,סאביות (ולא אני לא מדבר על המזוכיסטיות נטו שבניכן, אלא אל אלו שבאמת באות מתוך הרצון להישלט ולשרת) זה לא אמור לעניין אתכן מהו מקור הרצונות של השולט בשפחה נוספת. יתכן כי זוהי דרכו לחנך אתכן (ע"י יצירת תחרות מי תהיה יותר טובה) יכול להיות שהגבולות והחומות שהצבתן מונעות ממנו הגשמת פנטזיה או צורך מסוים, ויכול להיות שבאמת סתם... בא לו לגוון. הדבר אותו אתן שוכחות שוב ושוב שזוהי אינה מערכת יחסים שוויונית (שוב למעט מערכת יחסים סדיסט-מזוכיסטית שאינה מערכת המבוססת שליטה אלא כאב והנאה בלבד), זוהי מערכת יחסים בו אדם אחד מקבל על עצמו את האחריות ואת כל כובד המשקל בקבלת החלטות שלעתים ישפיעו על מהלך חיים שלם של אדם אחר, אך עם האחריות באות גם טובות ההנאה, ומצד שני אדם אחר מוותר על עול זה בכלל ומקבל חופש מעול היום יום והחלטות הרות גורל (כל זוג או יותר כמוסכם בניהם), אך מנגד יבצע לפעמים דברים שאינם נעימים לו עצמו מאחר ומטרתו הראשונה היא לשמח ולענג את אותו אדם שבחר לו כאדונו. וברמה האישית. בעוד אני ניגש לנשלטות ומציע להן להצטרף לי ולזוגתי-שפחתי, לחד פעמי, ולאחר מכן, אם יש חיבור בין כל השלושה, אציע לה להצטרף לניסיון ארוך יותר. אך עם זאת, רק לאחר ראיון מול זוגתי-שפחתי שתאשר אותה. אני חושב שהתהליך יכול להתקצר רבות לו זוגתי-שפחתי תבחר את אשר מתאימה לה ואני בסופה של בדיקה אאשר או לא את המצטרפת, דבר אשר יחסוך גם אי נעימויות גם מצד המצטרפת (איך תרגיש ותתייחס הקיימת) וגם מצד הקיימת (שהמצטרפת לא תנסה לגנוב את מקומה, שתסתדר איתה ושהכל יהיה דבש). וכשניכנסתי עם זוגתי-שפחתי למערכת היחסים הבהרתי לה שזה אני, ואני כך, ואם זה לא מתאים לה אז זה הזמן לברוח ועדיין בחרה להישאר, אם זה כך אז מדוע שלא תלך למצוא לי נשלטת נוספת ? בעוד אני נותן לה את הכח להחליט את מי להציג בפני ומי לא..... תחשבו על זה.... זאת המחמאה הגדולה ביותר (אחרי הקולר) שאדון יכול לתת לשפחתו.... "אני בוטח בך שתמצאי לנו מישהי שאת חושבת שתתאים. זהו סיימתי לחפור. |
|
feminine3(אחרת) |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
000
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
feminine3(אחרת) • 16 בפבר׳ 2012
Licence to fuck
|
|
philia |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
Re: ...
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
philia • 16 בפבר׳ 2012
shaydav כתב/ה: איני מסכים עם האמרות הנחרצות שלכן....
ויותר מכך אני חושב שהן אפילו מזויפות בחלקן הגדול. כנשלטות,שפחות,סאביות (ולא אני לא מדבר על המזוכיסטיות נטו שבניכן, אלא אל אלו שבאמת באות מתוך הרצון להישלט ולשרת) זה לא אמור לעניין אתכן מהו מקור הרצונות של השולט בשפחה נוספת. יתכן כי זוהי דרכו לחנך אתכן (ע"י יצירת תחרות מי תהיה יותר טובה) יכול להיות שהגבולות והחומות שהצבתן מונעות ממנו הגשמת פנטזיה או צורך מסוים, ויכול להיות שבאמת סתם... בא לו לגוון. הדבר אותו אתן שוכחות שוב ושוב שזוהי אינה מערכת יחסים שוויונית (שוב למעט מערכת יחסים סדיסט-מזוכיסטית שאינה מערכת המבוססת שליטה אלא כאב והנאה בלבד), זוהי מערכת יחסים בו אדם אחד מקבל על עצמו את האחריות ואת כל כובד המשקל בקבלת החלטות שלעתים ישפיעו על מהלך חיים שלם של אדם אחר, אך עם האחריות באות גם טובות ההנאה, ומצד שני אדם אחר מוותר על עול זה בכלל ומקבל חופש מעול היום יום והחלטות הרות גורל (כל זוג או יותר כמוסכם בניהם), אך מנגד יבצע לפעמים דברים שאינם נעימים לו עצמו מאחר ומטרתו הראשונה היא לשמח ולענג את אותו אדם שבחר לו כאדונו. וברמה האישית. בעוד אני ניגש לנשלטות ומציע להן להצטרף לי ולזוגתי-שפחתי, לחד פעמי, ולאחר מכן, אם יש חיבור בין כל השלושה, אציע לה להצטרף לניסיון ארוך יותר. אך עם זאת, רק לאחר ראיון מול זוגתי-שפחתי שתאשר אותה. אני חושב שהתהליך יכול להתקצר רבות לו זוגתי-שפחתי תבחר את אשר מתאימה לה ואני בסופה של בדיקה אאשר או לא את המצטרפת, דבר אשר יחסוך גם אי נעימויות גם מצד המצטרפת (איך תרגיש ותתייחס הקיימת) וגם מצד הקיימת (שהמצטרפת לא תנסה לגנוב את מקומה, שתסתדר איתה ושהכל יהיה דבש). וכשניכנסתי עם זוגתי-שפחתי למערכת היחסים הבהרתי לה שזה אני, ואני כך, ואם זה לא מתאים לה אז זה הזמן לברוח ועדיין בחרה להישאר, אם זה כך אז מדוע שלא תלך למצוא לי נשלטת נוספת ? בעוד אני נותן לה את הכח להחליט את מי להציג בפני ומי לא..... תחשבו על זה.... זאת המחמאה הגדולה ביותר (אחרי הקולר) שאדון יכול לתת לשפחתו.... "אני בוטח בך שתמצאי לנו מישהי שאת חושבת שתתאים. זהו סיימתי לחפור. ______________ אמן. ו//ו האמן. תחליט אתה . . . ______________ |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 16 בפבר׳ 2012
אולי זה יותר קל כשהשפחה בוחרת את התוספת ולא השולט, לכל הפחות עושה בעצמה את הסינון הראשוני, מהבחינה שזה חוסך אישיוז של קנאה וגם פחות כופה עליה משהו. כי כשהוא מביא מישהי בעצמו, אז יש מקום להתחרפן מזה שהיא מוצאת חן בעיניו ואולי יותר ממני אוי אוי אוי, וגם כשהוא בוחר את הבחורה השניה אז... אני הייתי מרגישה יותר לחץ להסכים ופחות חופש להגיד - לא, לא אותה. כי כאן הסינון שלי הוא כבר מול החלטה שלו וזה הרבה יותר קשה מאשר לעמוד רק מול השיפוט שלי לפני שהוא נכנס לתמונה.
* * * כל זה בהנחה ומקובל עליכם עצם הרעיון של להוסיף צלע שלישית. כי אם כבר, אז אני בהחלט רואה טעמים לכך שהנשלטת תחפש בעצמה. אבל אני, כשלעצמי, אמשיך לא לחבב את הנטיה של שולטים "להרחיב את ההרמון" אבל זה כבר ביחס לבחירות שלי. אני לא הייתי מתחייבת למישהו שזה הקטע שלו אבל זה כבר עניין של בחירה אישית של כל אחד/ת. |
|
סטאר(מתחלף) |
לפני 12 שנים •
23 בפבר׳ 2012
ה2 סנט שלי...
לפני 12 שנים •
23 בפבר׳ 2012
סטאר(מתחלף) • 23 בפבר׳ 2012
אני חושב שיש 2 סיבות עיקריות ללמה מישהו עושה את זה:
1. חלק מתהליך החיזור והפניה לנשים כולל לקבל דחיות. ומעבר לזה שזו תחושה לא נעימה לאף אחד, היא לא נעימה במיוחד לאנשים לאוהבים/רגילים לקבל כל מה שהם רוצים, כמו שולטים למשל. ברור שזה חלק מהתהליך כשאתה בחיפושים, אבל אם אפשר להימנע מזה, אז עדיף. לכן זה מתאים בדיוק לתפקיד של השפחה: להשיג לגבר שלה את מה שהוא רוצה, לעשות את החיים שלו קלים יותר ולגרום לא להרגיש כמו מלך. 2. השפלה. נשים, שפחות או לא, אוהבות להרגיש מיוחדות ולקבל כמה שיותר מתשומת הלב של הגבר שלהם. עכשיו, כמו שולח אותה למצוא מישהי להוסיף, לא רק שהיא תצטרך להתחלק בדברים שהיא אוהבת עם מישהי אחרת (ומה אם הוא יאהב אותה יותר?), היא גם צריכה באופן אקטיבי לגרום לזה לקרות.. יש הנאה מאד גדולה בלגרום לשפחה לעשות את זה. זה דומה מאד ללשלוח אותה להביא את השוט, או ללהגיד Thank you Sir, may I have another אחרי כל הצלפה.. |
|