רצסיבי(נשלט) |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
Re: זה באמת קשור לבדס"מ?
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
רצסיבי(נשלט) • 9 במרץ 2012
עלומה כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: אני מנסה לא להיות פוריטני, אבל זה כל כך בוטה, שאני לא מתאפק.
http://www.thecage.co.il/profile/68579/ זה באמת משהו שאמור להתנוסס כפרופיל באתר של אוהבי בדס"מ? מה זה שונה מכל הצעות הנשלטים לקנות את הכפכף שלי או את התחתונים שלי? הנה עוד צדקן. ההבדל תהומי. נשלט שיציע לך כסף תמורת תחתונים הוא: (א) כן חובב בדס"מ, אחרת התחתונים שלך לא היו מדברים אליו. (ב) הוא לא עסק כלכלי. (ג) הוא לא כותב בפרופיל שאין לו כוח לאנשי בדס"מ ומעניין אותו רק כסף. הגברת ההיא, היא בדיוק ההיפך - לא חובבת בדס"מ, כן עסק כלכלי, וכן מהינה לכתוב שלא מעניינים אותה בלבולי המוח שלנו. זה בדיוק כמו הויכוח האם מפלגה גזענית יכולה לרוץ לכנסת. אני בדעה שכדי להגן על הדמוקרטיה, הדמוקרטיה צריכה שיניים, אחרת היא תהיה אובדנית. |
|
feminine3(אחרת) |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
תמימות
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
feminine3(אחרת) • 9 במרץ 2012
אפשר לשכור אותך ל PR ?
|
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
Re: זה באמת קשור לבדס"מ?
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
Brave Dwarf • 9 במרץ 2012
רצסיבי כתב/ה: אני מסכים בכל פה לכך שאין מקום להגבלות שמזמינות לאתר אנשים בדס"מיים בלבד. ברור שלא לכך התכוונתי. אבל אני מבחין בין מי שהוא "לא בעסק", לבין מי ששם זין על העסק. לכן, וכאן אני עונה גם לתגובות שהיו אחרי, אין לי בעיה עם מוסד המלכות בתשלום, ואני יודע שיש גם מלכות בתשלום שיש להן משיכה לתחום. החץ שלי כוון לאופורטוניסטים גסי רוח, והפרופיל הזה הוא דוגמא קלאסית לזן שאותו ביקשתי להקיא החוצה. הלוואי ויכולתי שלא להסכים אתך. או שלפחות היו לי טיעונים המניחים את הדעת. בולגקוב אמר שמבין כל המידות הרעות של האדם, הפחדנות היא הרעה מכולן. אמר, הניח את דבריו בפיו של ישוע הנוצרי בספרו האחרון ומת טרם זמנו מרוב פחד יותר מאשר מפאת מחלתו. אז אני פחדן שמעדיף לקבל את כולם תחת להלחם, או שסתם מנסה להיות "מנומס וסבלני" גם אם לא תמיד מצליח. בקיצור, מה אני מברבר - גם אני הייתי רוצה את הכל אחרת, אבל אני השלמתי עם העובדה שאי אפשר ויש לי אוקיינוס של צידוקים למה לא, כדי שאני אוכל לישון בלילה. פורים או לא, זה מה יש. רצסיבי, תודה על כי לא פספסת אותי. |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
מלכתא • 9 במרץ 2012
ואילו זה היה הפרופיל השטחי היחיד כאן בכלוב, הייתי מתעלמת ואומרת שזו דרכו של עולם.
פרופילים כגון זה- בין אם של שולטות או של נשלטים, מורידים בערכם של כל הנשלטים ושל כל השולטות. זה מציב אותי במצב שאני למשל מחפשת זוגיות אמיתית שאינה תלויה בכסף, אנשים פונים אלי ובטוחים שיכולים לקנות אותי בכסף (NOT!) לדעתי מה שיותר עצוב כאן זו לא העובדה שאנשים מציבים פרופילים כאלו, אלא העובדה שאנשים בכלל מחפשים דברים כאלה. אני לא טוענת שכולם צריכים לחפש כאן בני זוג לחתונה, אבל ניצול כלכלי זה ממש לא המהות של בדסמ. חבל שיש כאלו המשתמשים בזה בשביל לחפש לעצמם פראייר\ית. |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
Mary Jane • 9 במרץ 2012
אני חושבת שלא צריך לצנזר ולמנוע השתתפות באתר, גם לאלו שהם חמדנים בלבד ואינם מתעניינים, לכאורה, בבדסמ. מכמה טעמים:
א. יתכן מאוד שישנם אנשים המחפשים בדיוק חמדנות מסוג זה. הדבר הנו בבחינת טעם אישי, ובסופו של יום זהו אתר המשמש -בין היתר- פלטפורמה למימוש סטיות כאלו או אחרות. למה שנחריג מן הכלל דווקא את הסטיה הספציפית הזו? ב. אל לנו לקבוע מהי "מהות הבדסמ', 'בדסמ אמיתי' וכו'. אישה ואיש, לפי דרכם. ג. כליברלית, אני מצדדת בחופש כערך עליון, תוך פיקוח מדוד וזהיר. זאת בכפוף לחזקה של אי התערבות (כלומר, שברירת המחדל תהיה אי התערבות), כאשר החריג הוא התערבות. צנזורה היא שלילית מעיקרה, וראוי להפעילה רק במקרי קיצון חריגים מאוד. בעיניי, האיזון שמצא מנהל האתר מוצלח בעניין זה: איסור פרסום בוטה של מתן שירותים בתשלום, והתרתו כל עוד הפעילות סמויה מן העין, פחות או יותר, למעוניינים בכך. וגם בשאלה מהו סמוי מן העין, יש לבחון את הדברים לקולא ולא לחומרא. ד. נוסף על כך, גם אם מפעילים צנזורה, הקריטריונים בנושא הנדון אינם ברורים וחד משמעיים. העמימות כאן בעייתית, אין מדד לפיקוח, וניתן לטעון טענות דומות על קבוצות נוספות שאינן מוצאות חן בעינינו או אינן לגיטימיות לראייתנו, בבקשה לחסום אותן מהשתתפות באתר. בעניין זה טען רצסיבי לכך שהגב' מבזה את אוהבי הבדסמ. אני יכולה באותה המידה לחשוב על קבוצות נוספות המבזות רעיונות החשובים לי או לחברה מתוקנת, ולבקש לחסום אותן. כלומר, מרגע שהתחלנו במלאכת הסינון, המדרון חלקלק. ה. טוב לו יוצגו הדברים, כך שניתן יהיה להבין בבירור מה רוצה מאיתנו בעל הפרופיל. כך נוכל לתמוך את ההחלטה האם ליצור עמו קשר בהפעלת שיקול דעת מושכל. ו. קונקרטית, הגב' בעלת הפרופיל ציינה קריטריון שעבורה הוא תנאי להיכרות, ניצול, או כל דבר אחר העולה על דעתה. אמנם הקריטריון הוא כספי, אולם עדיין ניתן להתווכח בשאלה, האם זהו מדד שאינו לגיטימי כלל, ומהם מדדים לגיטימיים. האם מי שתשוקתו לכבות סיגריות בפיו של חברו יותר טוב ממי שרוצה לעשוק את כספו? שאלה שהתשובה עליה, לטעמי, אינה בהכרח ברורה מאליה. ז. צריך להשלים עם העובדה שהאתר הזה מושך אליו לאו דווקא את מלח הארץ ואת נופת צופים, וזה בלשון עדינה. אלו פני הדברים. |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
נוריתE • 9 במרץ 2012
ועל פרופיל כזה אומר
טיפשים לא מתים הם רק מתחלפים ולא - אני ממש לא מכוונת ל"לקוחות פוטנציאלים" ממש לא. |
|
סוטה(נשלט) |
לפני 12 שנים •
11 במרץ 2012
בחרו בחירות
לפני 12 שנים •
11 במרץ 2012
סוטה(נשלט) • 11 במרץ 2012
תראו מה עשיתם, עכשיו הפרופיל לא קיים. אוח איך היא ישנה שם עם הדובי, לי זה דווקא שידר תמימות. כנראה שיש לה כמה צדדים, כמו השיר הזה של Meredith Brooks
|
|
צלילה |
לפני 12 שנים •
11 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
11 במרץ 2012
צלילה • 11 במרץ 2012
לא ראיתי הפרופיל באופן כללי אגיד שאם מישהי
מציגה עצמה באופן ברור והיא מלכה בתשלום אני לא רואה את הבעיה מי שרוצה לשלם שישלם ועדיף לחלוטין הגילוי מאשר הסתרה |
|
philia |
לפני 12 שנים •
11 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
11 במרץ 2012
philia • 11 במרץ 2012
מלכת האהבה כתב/ה: ואילו זה היה הפרופיל השטחי היחיד כאן בכלוב, הייתי מתעלמת ואומרת שזו דרכו של עולם.
פרופילים כגון זה- בין אם של שולטות או של נשלטים, מורידים בערכם של כל הנשלטים ושל כל השולטות. זה מציב אותי במצב שאני למשל מחפשת זוגיות אמיתית שאינה תלויה בכסף, אנשים פונים אלי ובטוחים שיכולים לקנות אותי בכסף (NOT!) לדעתי מה שיותר עצוב כאן זו לא העובדה שאנשים מציבים פרופילים כאלו, אלא העובדה שאנשים בכלל מחפשים דברים כאלה. אני לא טוענת שכולם צריכים לחפש כאן בני זוג לחתונה, אבל ניצול כלכלי זה ממש לא המהות של בדסמ. חבל שיש כאלו המשתמשים בזה בשביל לחפש לעצמם פראייר\ית. מלכת אהבה יקרה. יש אנשים שגם בוחרים ניקים שטחיים [ כל מה שאני כותבת איננו אישי חלילה ] אז מה. אז אין להם מקום באתר זה ו//או אחר? העולם. מה לעשות מסתובב סביב כסף. ולא. לא עולם ה-BDSM אלא זה ששם מסביב. לטוב ו//או לרע, מילים אגב. הן משו מוזר. הן נשמעות אחרת כשהן כתובות ואחרת לגמרי כשהן נאמרות. לא כולם יודעים לנסח את עצמם מצוין. זו בהחלט יכולה להיות בעיה, האמירה לגבי מילים. מתכוונת כמובן גם לסמנטיקה. כי הזכרת לי שפעם הייתה שאלה על איזה ריח באמת יש לאהבה לא קשור לניק שלך. אלא בעיקר לתחושה, . |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
12 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
12 במרץ 2012
מלכתא • 12 במרץ 2012
philia כתב/ה: מלכת האהבה כתב/ה: ואילו זה היה הפרופיל השטחי היחיד כאן בכלוב, הייתי מתעלמת ואומרת שזו דרכו של עולם.
פרופילים כגון זה- בין אם של שולטות או של נשלטים, מורידים בערכם של כל הנשלטים ושל כל השולטות. זה מציב אותי במצב שאני למשל מחפשת זוגיות אמיתית שאינה תלויה בכסף, אנשים פונים אלי ובטוחים שיכולים לקנות אותי בכסף (NOT!) לדעתי מה שיותר עצוב כאן זו לא העובדה שאנשים מציבים פרופילים כאלו, אלא העובדה שאנשים בכלל מחפשים דברים כאלה. אני לא טוענת שכולם צריכים לחפש כאן בני זוג לחתונה, אבל ניצול כלכלי זה ממש לא המהות של בדסמ. חבל שיש כאלו המשתמשים בזה בשביל לחפש לעצמם פראייר\ית. מלכת אהבה יקרה. יש אנשים שגם בוחרים ניקים שטחיים [ כל מה שאני כותבת איננו אישי חלילה ] אז מה. אז אין להם מקום באתר זה ו//או אחר? העולם. מה לעשות מסתובב סביב כסף. ולא. לא עולם ה-BDSM אלא זה ששם מסביב. לטוב ו//או לרע, מילים אגב. הן משו מוזר. הן נשמעות אחרת כשהן כתובות ואחרת לגמרי כשהן נאמרות. לא כולם יודעים לנסח את עצמם מצוין. זו בהחלט יכולה להיות בעיה, האמירה לגבי מילים. מתכוונת כמובן גם לסמנטיקה. כי הזכרת לי שפעם הייתה שאלה על איזה ריח באמת יש לאהבה לא קשור לניק שלך. אלא בעיקר לתחושה, . אהלן אהלן. לא מסכימה שהעולם סובב סביב כסף, כסף זה כלי ולא מטרה. מכאן שאני לא מסכימה שגם הבדסמ צריך להיות סובב סביב זה. אפשר להסכים או לא, יכול להיות שיש אנשים שזה עושה להם שמנצלים אותם כלכלית אבל שוב, *דעתי האישית* היא שבדסמ הרבה יותר מורכב מזה. התמורה שמקבל כל אחד מהצדדים היא סיפוק, היא הרגשה עילאית, היא התרוממות רוח, וזה סיפוק שכסף לא מסוגל להביא. לגבי ההערה על מילים, לא נראה לי שאני אי פעם משתמשת במילים פוגעניות, אם זה מתפרש ככה- זה לגמרי לא כוונת המשורר. |
|