בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מחשבות על פמדום

Ocean​(נשלט)
לפני 12 שנים • 25 במרץ 2012

Re: מחשבות על פמדום

Ocean​(נשלט) • 25 במרץ 2012
בטי בום כתב/ה:
הייתי אתמול במיילדום, תשאלו מה עשיתי שם?
באתי לעשות סלקציה, לעזור להם במהלך הערב, 2 חברים טובים הרימו ערב שהיה מבחינתם חלום וגם אם זה לא כוס התה שלי אני אבוא לעזור .
ולמה אני מספרת את זה פה?
כי חשבתי שאני אסבול ולא רק שלא סבלתי התענגתי על כל דקה, כשאתה עומד מהצד ממקום של משקיף יש לך הזדמנות להסתכל אחרת ממקום של מארגן או משתתף.

יצאתי בעיקר מקנאה, המיילדום מבוסס על זוגות, זוגות אמיתיים, שרואים את הקשר האינטימיות ובעיקר את החום שיש ביניהם.
לאומת הפנטזיה הפמדומית שהיא קרה ומנוכרת, הפנטזיה המיילדומית היא יותר אינטימית.
כשהפנטזיה קרה ומנוקרת אי אפשר לפתח יחסים אמיתיים, כי ברגע שמתחילים להכיר באמת מתפצת הפנטזיה.
הייתי רוצה לראות פמדום מקביל, לצערי כרגע זאת לא באמת אופציה.

מעניין אותי לדעת למה ההבדלים הם כל כך גדולים?

לדעתי גבר שולט פשוט רואה בנשלטת משהו ששייך לו שהוא צריך לספק אותו, לטפל בו ולגונן עליו. כשהוא מספק לה מה שהיא צריכה, היא נשארת + בונוס: היא תלותית וחלשה (שזה אידיאל מבחינת הגבר, שלא צריך לדאוג שמה היא תתפתה לתת לזכר אחר להרביעה- החשש הכי גדול של זכרים). באופן מובן, הדאגה, ההתייחסות והחום, גורמים לאישה הנשלטת להיות תלותית יותר, כנועה יותר ונשארת. אישה כנועה זו אישה שעושה שימוש בכוח המיניות הכנועה שלה, בדיוק כמו שרוב הנקבות בטבע גורמות לזכרים להילחם עבורן. הן לא רוצות להיות בראש הלהקה, הן רוצות שהחזק יבחר בהן.

מצד שני, נראה שלפחות חלק מהנשים הדומיננטיות הן נשים שנקודת המבט שלהן היא הרצון לנכס לעצמן את מאפייני הכוח הגברי ה"טיפוסי" (לא מיניות גברית בהכרח) ובכך להפוך לחזקות כמותם. ברגע שהן יהיו חזקות, קרות, כוחניות, דורסניות, מנצלות כלפי הגברים שמולן, אז אם הן גברו על הגבר, אין משהו עוד שיכול לפגוע בהן. זה נותן תחושת בטחון אדירה. שונה לגמרי מהגישה של נשלטות, אבל לגיטימית בפני עצמה ומאוד לא "מובנת מאליה" ביחסים שבין נשים וגברים מזה עידן ועידנים. מן הסתם הגורם לזה הוא העידן המודרני, שחרור האישה, שיוויון זכויות והרצון של נשים לעלות על הנדנדה במקום הגברים (אפשר להבין, תור זה תור). בהקבלה לעולם בעלי החיים, אישה דומיננטית מתפקדת בדומהל נקבת הצבוע. היא זו מנהיגה את הלהקה, לא הזכרים. היא מארגנת את הציד והיא קובעת איזה זכר יהיה בסביבתה ואישה זכר ירביע אותה. היא (מסתבר שגם בטבע יש קידמה) בעלת הפין. פין דמה אמנם, אבל פין משלה.

העובדה שנשים דומיננטיות רבות מפרשות קור, ניצול, חוסר מחוייבות וחוסר רגיש, כאידיאל הכוח, לדעתי קשור בבסיסו לפנטזיה של נשים דומיננטיות לסרס את הגבר (מנטלית או פיזית) ובכך לבטל לכאורה את גורם האיום. זו פעולה שמאוד דומה לאופן שבו הזכר פועל בלהקה שבה יש זכרים מאיימים.
גברים נשלטים, בתורם, מחזיקים פעמים רבות בפנטזיית סירוס. למסור את הכוח, לוותר על קבלת ההחלטות, על הרדיפה אחר הנקבה בלהקה שהם אינם ברי תחרות בה ממילא ובשתקווה שהנקבה תצוד אותו. בתמורה לזה הוא מוכן לעבור מעין טרנפורמציה, בדיוק כמו זכר הצבוע שנשלט ע"י נקבת האלפא.

לכן אני יכול להבין למה נשים דומיננטיות רבות יכולות לאבד את הפן המיני בשליטה ברגע שיש רגשות, התחשבות, תקשורת ומחוייבות. הן כבר לא יכולות לבטא על הזכר את אותם כלים שהן פועלות לפיהם כדי להשיג את תחושת הבטחון והכוח שלהן. אגב, למען ההגינות, אני מאמין שגם הרבה מאוד נשלטים יאבדו את אותו עניין בשולטת שלהם, ברגע שהיא תתחיל לחבק אותם בחום ולשאול אם זה כואב ולהתפנק להם על הכתף. הם בעצם שוב מוחזרים למקום שבו הם אמורים לקבל החלטות, לצאת לצוד ולהלחם בזכרים.

אולי כל מה שכבתי הוא שטות אחת גדולה וברור לי שיש כאן הרבה דברים מכלילים ולא נכונים לגבי רבים (אפילו לא לתפיסות שלי את העולם הזה), אבל אני חושב שהדברים נכונים למאסה של מי שלוקחים חלק בעולם הזה.
בטי בום​(שולטת)
לפני 12 שנים • 26 במרץ 2012
בטי בום​(שולטת) • 26 במרץ 2012
תודה על הדעות גרמת לי להרבה מחשבה שאולי בסוף אני אצליח לארגן אפילו תשובה.
שני דברים עולים לי כרגע :
א. כרגע מתנהלים במקביל שני שירשורים בפורום בשניהם יש שיחה ערה, אמיתית ומפרה , כבר מזמן זה לא קרה.
ב. הנשים השולטות יוצאות מאד לא מוחמאות בשירשור הזה.
אני לא חושבת שיש מקשה אחת בתוך המכלול שקוראים לו שולטות, יש פה קבוצה גדולה של נשים מחפשת זוגיות, מחפשת אינטימיות בתוך היחסים ואפילו מחפשת זוגיות.
גם בתוך הנשלטים קיימים הרבה סוגים, מלקקי הרגלים לכל אישה בסביבה הם אחוז .
מאונני הרשת ומציעי הסשנים לכולן לרוב אפילו לא מגיעים לסשן הראשון,
יש פה חלק גדול של אחלה גברים ואיך שהוא זה מצליח לעבוד נורא מעט, סטטיסטית.

אז אנחנו חיים בחברה פטריאכלית, אנחנו מדינה לבנטינית/ צבאית ויש עוד מלא סיבות על הנייר.
ועדיין גבר שמת להתמסר ירגיש נוח בהמון מהמקרים רק אם אין שולטים גברים בסביבה.
או רק במערכת יחסים שבא יש ריחוק או קור.

נשים שולטות יאמצו התנהגויות גבריות ? אני לא בטוחה.
אולי זה חלק מהמשחק בניוש או בסשן, אגב שאותי מעולם לא הגניב.

אבל איכשהו זה לא באמת מצליח ועל כך חבל לי.
סטיית תקן
סטיית תקן • 26 במרץ 2012
המלט כתב/ה:
צ'ארנוחה כתב/ה:
מי רוצה להיות כמו כולם?

הרוב, מסתבר.

בגלל הפחד להרגיש שונה.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 26 במרץ 2012
בטי בום כתב/ה:

...

בקשר ל"רק אם אין שולטים גברים בסביבה". אני לגמרי כזה. למה בעצם זה נורא בעייה בשבילך, התנאי הזה? אנא הסבירי.

בקשר ל "יאמצו התנהגויות גבריות". גם לי זה צרם. כי :
א. אני אף פעם לא מעריץ או אפילו מפנטז על אישה שמתנהגת כמו גבר, אלא רק אישה שולטת שמבליטה את הנשיות שלה.
ב. בפורום הזה אני חושב שהרוב המוחלט שלכן הנשים השולטות הוא הפוך לחלוטין.
ג. לאור הנ"ל, אני חושד שיש בטענה הזאת הנחה נחבאית, ש"התנהגות גברית" זה שם כולל להתנהגות דומיננטית, מה שסותר בעיני את מהות הפמדום.
השרלילית​(פמית מתחלפת)
בטי בום כתב/ה:
תודה על הדעות גרמת לי להרבה מחשבה שאולי בסוף אני אצליח לארגן אפילו תשובה.
שני דברים עולים לי כרגע :
א. כרגע מתנהלים במקביל שני שירשורים בפורום בשניהם יש שיחה ערה, אמיתית ומפרה , כבר מזמן זה לא קרה.
ב. הנשים השולטות יוצאות מאד לא מוחמאות בשירשור הזה.
אני לא חושבת שיש מקשה אחת בתוך המכלול שקוראים לו שולטות, יש פה קבוצה גדולה של נשים מחפשת זוגיות, מחפשת אינטימיות בתוך היחסים ואפילו מחפשת זוגיות.
גם בתוך הנשלטים קיימים הרבה סוגים, מלקקי הרגלים לכל אישה בסביבה הם אחוז .
מאונני הרשת ומציעי הסשנים לכולן לרוב אפילו לא מגיעים לסשן הראשון,
יש פה חלק גדול של אחלה גברים ואיך שהוא זה מצליח לעבוד נורא מעט, סטטיסטית.

אז אנחנו חיים בחברה פטריאכלית, אנחנו מדינה לבנטינית/ צבאית ויש עוד מלא סיבות על הנייר.
או רק במערכת יחסים שבא יש ריחוק או קור.

אבל איכשהו זה לא באמת מצליח ועל כך חבל לי.

בטינק'ה, זאלופון אלופיי:
השילינג שלי-
לעניות דעתי קשה מאוד להתחיל זוגיות על בסיס הגשמת פנטזיה, מה שמאוד מאפיין פמדום.
מיילדום מכיל בתוכו אספקטים שאינם רק פנטסטיים ואת פחות משחקת שם תפקיד כלשהו, אלא יותר לוקח למקומות שבאים ממך.
גם בפמדום שלי אני ככה, אני מודה.
כסוויצ'ית ביסקסואלית עם כמה אישיוז מגדרים, אני מצליחה להישאר אני לא משנה באיזה פנטזיה מנסים לשבץ אותי. זה כלל האצבע שלי, למדתי ממך, בטי.

שני השרשורים גרמו לי להתענג על הכתובים. שאפו על הדיון.
המטפלת המתעללת​(שולטת)

עוד נקודת מחשבה ולא אחת שמחמיאה לגברברי המין החלש

צעד אחד אחורה גם מההגמוניה הפטריאכלית הנמצאת שם מאותה הסיבה בערך
מאותה הסיבה שגברים השתלטו לנו על הלידה על השפיות ועל הזכות לשמור על הרחם שלנו גם כשפג התוקף
חוסר הבטחון שלהם מולנו
אם אנחנו באות, ככה לפנים, פול און- בכל אוננו וכוחנו וקיסמנו (הנשי לגמרי זאלופון)
הם מרגישים מסורסים מבוהלים מפוחדים
והדרך הברורה, הבטוחה, היחידה בה הם מסוגלים להכיל אותנו- זה כשאנחנו משחקות איתם את המשחק שבבית בין הסדינים הם החזקים, מתמסרות להם ונותנות להם לעשות בנו כרצונם
ומלטפות ומנשקות להם את האגו
כשבשורה התחתונה- פמדום או מיילדום- הם הרי משרתים את צרכינו ועושים מה שאנחנו רוצות כך או אחרת
יש לא מעט אנטרפטציות על הוריאציה הזו
אבל ככה, מהצד אני טוענת כרגע שמיילדום הוא פמדום מעודן icon_smile.gif
ואגב- יש דרך אחת נוספת בה הם יכולים להכיל את הפמדום המסרס שלנו- בתשלום. ככה, כשאנחנו זונות- הרבה יותר קל.
התשובה מכילה בתוכה גם את ההסבר לקרירות הפנטזיה הפמדומית
הם הכי רוצים אותנו כאלו- אך מלאי אימה
הפרדוקס הפמדומי icon_lol.gif
צלילה
צלילה • 26 במרץ 2012
Mary Jane כתב/ה:
אגב, אני הייתי יותר משמחה לחיות את חיי עם סוטה מין מלוכלך, אך מהוגן וראוי ומרשים, לאהוב אותו בכל לבי ולהתעללל בו בדרכים שהמדע עדיין לא מכיר (אני מתלוצצת..)- אך יגעתי ולא מצאתי אחד כזה כאן. הפסד שלי icon_smile.gif

מצאת משהו טוב מכך.
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 26 במרץ 2012
[quote="fog"]
בטי בום כתב/ה:

...

בקשר ל"רק אם אין שולטים גברים בסביבה". אני לגמרי כזה. למה בעצם זה נורא בעייה בשבילך, התנאי הזה? אנא הסבירי.

אין לי הסבר אמיתי לכך, אבל זאת באופן מפתיע זאת אחת התגובות שקיבלנו כשהקמנו את גרייס - ליין הפמדום.
בשיחות שהיו לי עם נשלטים הם טרחו ווידו שאין שולטים, הם לא מרגישים נוח לעשות דברים ליד שולטים גברים.
התגובה הזאת הייתה לפחות מ7 גברים.

עכשיו לגבי, אין לי באמת בעיה עם זה, אני יודעת כמה קשה המקום בו אתה יורד על 4 ועוד בפרהסיה.
ועם יש גבר שהוא "שולט" אולי הוא יותר גבר ממך? (ברור שלא אגב )
Mary Jane
Mary Jane • 26 במרץ 2012
לל''ג כתב/ה:
Mary Jane כתב/ה:
אגב, אני הייתי יותר משמחה לחיות את חיי עם סוטה מין מלוכלך, אך מהוגן וראוי ומרשים, לאהוב אותו בכל לבי ולהתעללל בו בדרכים שהמדע עדיין לא מכיר (אני מתלוצצת..)- אך יגעתי ולא מצאתי אחד כזה כאן. הפסד שלי icon_smile.gif

מצאת משהו טוב מכך.

ברור, אהובי הנצחי 3>
המטפלת המתעללת​(שולטת)

Re: עוד נקודת מחשבה ולא אחת שמחמיאה לגברברי המין החלש

flower girl כתב/ה:
צעד אחד אחורה גם מההגמוניה הפטריאכלית הנמצאת שם מאותה הסיבה בערך
מאותה הסיבה שגברים השתלטו לנו על הלידה על השפיות ועל הזכות לשמור על הרחם שלנו גם כשפג התוקף
חוסר הבטחון שלהם מולנו
אם אנחנו באות, ככה לפנים, פול און- בכל אוננו וכוחנו וקיסמנו (הנשי לגמרי זאלופון)
הם מרגישים מסורסים מבוהלים מפוחדים
והדרך הברורה, הבטוחה, היחידה בה הם מסוגלים להכיל אותנו- זה כשאנחנו משחקות איתם את המשחק שבבית בין הסדינים הם החזקים, מתמסרות להם ונותנות להם לעשות בנו כרצונם
ומלטפות ומנשקות להם את האגו
כשבשורה התחתונה- פמדום או מיילדום- הם הרי משרתים את צרכינו ועושים מה שאנחנו רוצות כך או אחרת
יש לא מעט אנטרפטציות על הוריאציה הזו
אבל ככה, מהצד אני טוענת כרגע שמיילדום הוא פמדום מעודן icon_smile.gif
ואגב- יש דרך אחת נוספת בה הם יכולים להכיל את הפמדום המסרס שלנו- בתשלום. ככה, כשאנחנו זונות- הרבה יותר קל.
התשובה מכילה בתוכה גם את ההסבר לקרירות הפנטזיה הפמדומית
הם הכי רוצים אותנו כאלו- אך מלאי אימה
הפרדוקס הפמדומי icon_lol.gif

שבתי הביתה ואוסיף עוד כמה מחשבות בעניין-
ומפתיע אותי אגב שטרם קבלתי תגובות- בעיניי זו המהות מאחוריי פרדוקס הפמדום- בלי קשר לחברה מסויימת על המיליטנטיות שלה או התפקידים המגדריים בה.
כמו כן- מעניין אותי למשל ובאמת באמת ממקום נקי- שחלק ניכר מהדיון כאן מנוהל ע"י שולט?!

בספרה The Female Eunuch טוענת ג'רמיין גרייר שגברים שונאים נשים ונשים אינן מבינות זאת אך לומדות לשנוא את עצמן.
בעיני אישה חזקה ועוצמתית היא פנטזיה אולטימיטיבית עבור גבר- בלי קשר ישיר לבדסמ
אך ספורים הגברים אשר מסוגלים לחיות בקונטקסט כזה ולהכיל באמת אישה כזו.
במקום ליצור מהפכה אמיתית ביכולת להכיל- הרי שגברים חושקים ומפנטזים על העוצמות הנשיות הללו אך במקביל מסרסים אותן ככל האפשר ובכל דרך- לא אכנס לכך אך ממליצה לקרוא את הספר שציינתי על אף ובזכות היותו בן מעל 40 שנות.
מיילדום בעיני הוא סוג של דרך- לא רעה אגב בשל החוקיות והמשחקיות הברורות בה- להכיל אישה חזקה באופן שאינו מאיים על הגבר שכן הוא מרגיש שידו על העליונה- זה בעיניי מקורה של היכולת המיילדומית להחזיק מעמד לאורך זמן אצל יותר זוגות ועם יותר אנטימיות.
אני מסכימה עם מרי ג'יין- ואגדיל ואומר- ב98% מהבתים שאני מכירה האישה שולטת ביד רמה- ואם היא טיפוס שקט יותר- שולטת ביד רמה מאחורי הקלעים.
במציאות הפמדומית זהו בעיני הפרדוקס המרכזי היוצר תגובתיות פאסיבית אגרסיבית בה שולטות נתקלות לא פעם- הקושי והפרדוקס בלהיות גבר-גבר ומסור לחלוטין לאישה.
אני מקבלת כאן אינספור פניות משולטים מכובדים ונשלטים אנטלגנטים לרוב- ואני בטוחה שרבות השולטות האנטלגנטיות כאן שחוות חוויות דומות, שהמשותף בינהם- הם כולם מוכנים להתמסר לחלוטין לאישה חזקה שבאמת מסוגלת לשלוט בהם
ולדעתי- הם כולם מבועתים מפחד וחוזרים בהם כל שעתיים כאשר הפנטזיה פוגשת במציאות