Episode(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
Episode(לא בעסק) • 1 בספט׳ 2012
שרלוק כתב/ה: ההנחה שהוא מיוחד לא מבוססת.
הוא סך הכל מישהו שמחפש קשר רציני והתחושה שלו אומרת שמי שמזדיינת עם כמה גברים ובזמן שהיא מדברת איתו היא מדברת עם עוד גברים חדשים, לא רצינית זה הכל. ולכן היא החליט להפסיק את הקשר. את יכולה לקבל ואת יכולה לא... אני מבין שלתחושתך היא בהחלט עשויה להיות רצינית. אבל את לא יכולה להגיד שלתחושה שלו אין בכלל בסיס... הייתי מסכימה איתך אילו היית אומר לי שהם בקשר רציף - כזה של יום יום, במשך חודש - חודשיים. אתה מדבר על משהו של כמה ימים. למה שהיא תפסיק להזדיין עם אחרים? הם החליטו להיות אקסקלוסיבים? כי גם זה נשמע מאוד קלוש בעיניי. אני לא הייתי מוכנה להיות אקסקלוסיבית עם זכר שטרם פגשתי. ומה איתו? הוא לא מזיין כלל? הוא לא מזיין כלל כי אין לו את מי לזיין או כי הוא בוחר שלא לזיין בגלל אותה אחת? אתה מבין כמה חורים יש לך כאן? הסיכוי שתוך כמה ימים ספורים נקבה תתאהב בזכר הם מאוד קלושים. הסיכוי שנקבה תפסיק עם כל מה שהיא רגילה למען זכר שהיא מכירה כמה ימים, גם הוא, קלוש בעיניי. מה לעשות? אלה החיים. אתה יודע מה? אולי זאת רק אני. אולי. ודעתי היא, שהוא לא היה צריך לסיים את היחסים האלו בכזאת מהירות. אם הוא חשב מלכתחילה, שהיא שווה את זה, היה נשאר. היה נפגש. לעזאזל, לפחות פעם אחת. מי אמר לך שתהיה כימיה ביניהם במציאות? זה להקדים תרופה למכה, מכת רפאים. |
|
Under The Skin |
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
למי שתהה - מדובר עליי בשרשור
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
Under The Skin • 1 בספט׳ 2012
ולכן, אשמח להגן על עצמי.
הנה הגרסה שלי, מאחר ששרלוק כנראה השמיט כמה פרטים מאוד חשובים בקשר לסיטואציה: http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=343391&blog_id=65541 |
|
שרלוק(שולט) |
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
שרלוק(שולט) • 1 בספט׳ 2012
אני רק אציין שמעולם לא דרשתי כלום, אמרתי שלי זה לא מתאים.
אציין גם שמעולם לא אמרתי שאני מיוחד ושאני שונה או כל דבר אחר שאת כותבת שגברים אומרים לך. אמרתי דבר אחד, לי לא מתאים להתחיל קשר ולדבר על קשר רציני עם מי שאומרת לי שכעת היא מזדיינת עם כמה גברים על מנת לספק את עצמה מינית ועם מי שבאותו זמן שהיא מדברת איתי יוצרת קשרים חדשים עם גברים חדשים. אמרתי ששבעתי מקשרים מבוססי סקס ואני מחפש קשר אחר ופשוט לא נראה לי שזו הכוונה כאן וזהו. |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
מלכתא • 1 בספט׳ 2012
את לא חייבים לתת תגובה ולו משום שהוא לא הזכיר את שמך.
אני בכלל חושבת שעניינים פרטיים צריכים להיסגר ביניכם ומבלי לערב את כל העולם- אחרת זה סגירת חשבונות פומבית וזה מגעיל ולא מכבד את שניכם. אם זאת, יש שני צדדים למטבע- מצד אחד אפילו לא נפגשתם ולכן ברור החשש שלך לאבד גם אחרים. מצד שני הוא מבחינתו רואה אצלך חוסר רצינות. הפתרון לזה פשוט והעלו אותו כבר קודם- להיפגש. אבל היות ומעלה הנושא החליט לנתק קשר בקול תרועה רבה, תעשו טוב לעצמכם אם לא תהפכו את זה להתנגחות פומבית. תמשיכו כל אחד בדרכו כי מי כמוני יודעת- אחרי 100 כשלונות מגיעה גם הצלחה. |
|
Under The Skin |
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
Under The Skin • 1 בספט׳ 2012
מלכתא כתב/ה: את לא חייבים לתת תגובה ולו משום שהוא לא הזכיר את שמך.
אני בכלל חושבת שעניינים פרטיים צריכים להיסגר ביניכם ומבלי לערב את כל העולם- אחרת זה סגירת חשבונות פומבית וזה מגעיל ולא מכבד את שניכם. אם זאת, יש שני צדדים למטבע- מצד אחד אפילו לא נפגשתם ולכן ברור החשש שלך לאבד גם אחרים. מצד שני הוא מבחינתו רואה אצלך חוסר רצינות. הפתרון לזה פשוט והעלו אותו כבר קודם- להיפגש. אבל היות ומעלה הנושא החליט לנתק קשר בקול תרועה רבה, תעשו טוב לעצמכם אם לא תהפכו את זה להתנגחות פומבית. תמשיכו כל אחד בדרכו כי מי כמוני יודעת- אחרי 100 כשלונות מגיעה גם הצלחה. אמנם הוא לא הזכיר את שמי, אבל כן הפריע לי לדעת שאלה שמגיבים פה לא מכירים את הגרסה שלי (למרות שהתגובות נשארו בגבול הטעם הטוב). אני העלתי את הנושא אצלי בבלוג לא רק בגללו, אלא כי שמתי לב שהתופעה הזו במגמת עלייה ובאמת ובתמים ניסיתי להבין איך גברים ונשים מתייחסים לזה. אני הצעתי להיפגש ורק אז להחליט האם ממשיכים הלאה או לא, הואיל ואין טעם לעשות מעשה שאחר כך אתחרט עליו. הוא סירב אפילו להיפגש משום שכרגע אני בעוד קשרים (ושוב, זה השלב שבו עוד מותר לי). אני לא מתנגחת איתו, אני אפילו ממשיכה לדבר איתו. הרעיון היה באמת לקבל דעות על המצב, לא "לכבס" את הכביסה המלוכלכת בחוץ. צר לי אם זה הרושם שנוצר. בהצלחה לכל הרווקים (: |
|