philia |
לפני 12 שנים •
27 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
27 בספט׳ 2012
philia • 27 בספט׳ 2012
Cauchy כתב/ה: אישה בוגרת בלי דרישות?
גברת מינן... ועכשיו. ברגע אחד. נפל לי ו//או עלי האסימון... וכן. אחרי שקראתי את הפתיח והכל-הכל. מר-נרקיס ולא בכדי : )) http://www.youtube.com/watch?v=wkmXie9NBhU |
|
מלח הארץ(אחר) |
לפני 12 שנים •
27 בספט׳ 2012
נשלטת בוגרת
לפני 12 שנים •
27 בספט׳ 2012
מלח הארץ(אחר) • 27 בספט׳ 2012
philia כתב/ה: Cauchy כתב/ה: אישה בוגרת בלי דרישות?
גברת מינן... ועכשיו. ברגע אחד. נפל לי ו//או עלי האסימון... וכן. אחרי שקראתי את הפתיח והכל-הכל. מר-נרקיס ולא בכדי : )) http://www.youtube.com/watch?v=wkmXie9NBhU א. בתגובה הראשונה שלי או בין הראשונות שלי בתר הזה אני מבקש להעמיד דברים על דיוקם : בין שתי נקודות עובר רק קו יש אחד , ובין שלוש נקודות , עובר גם קו יש אחד אם הוא עבה מספיק . ב. משיחות עם נשלטות , אכן חלקן "לא מגובשות" או לא ברור להן מה הן רוצות , מעיסוק רב שנים של מכירות בתחום טכני הלקוח לא תמיד מודע למה שהוא בדיוק צריך , או מה האפשרויות של הציוד , פעמים רבות הוא שומע מה שרצה לשמוע ואז נוצר "כעס" ( = אי הבנה ) כמו שהקודמים להגיב ציינו , רצויה תקשורת והבהרת כוונות מלאה , יחד עם זאת כאשר הצד השני , בין אם האדון ובין עם הגברת חולמים באספמיא , נמשיך לקרוא פוסטים על דום מסוכן . |
|
דורון גונן |
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
דורון גונן • 30 בספט׳ 2012
philia כתב/ה: Cauchy כתב/ה: אישה בוגרת בלי דרישות?
גברת מינן... ועכשיו. ברגע אחד. נפל לי ו//או עלי האסימון... וכן. אחרי שקראתי את הפתיח והכל-הכל. מר-נרקיס ולא בכדי : )) http://www.youtube.com/watch?v=wkmXie9NBhU זאת דוגמה לתגובה בוגרת! ממש דוגמה קלאסית ל- "אד הומינם" |
|
philia |
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
Re: נשלטת בוגרת
לפני 12 שנים •
30 בספט׳ 2012
philia • 30 בספט׳ 2012
מלח הארץ כתב/ה: philia כתב/ה: Cauchy כתב/ה: אישה בוגרת בלי דרישות?
גברת מינן... ועכשיו. ברגע אחד. נפל לי ו//או עלי האסימון... וכן. אחרי שקראתי את הפתיח והכל-הכל. מר-נרקיס ולא בכדי : )) http://www.youtube.com/watch?v=wkmXie9NBhU א. בתגובה הראשונה שלי או בין הראשונות שלי בתר הזה אני מבקש להעמיד דברים על דיוקם : בין שתי נקודות עובר רק קו יש אחד , ובין שלוש נקודות , עובר גם קו יש אחד אם הוא עבה מספיק . ב. משיחות עם נשלטות , אכן חלקן "לא מגובשות" או לא ברור להן מה הן רוצות , מעיסוק רב שנים של מכירות בתחום טכני הלקוח לא תמיד מודע למה שהוא בדיוק צריך , או מה האפשרויות של הציוד , פעמים רבות הוא שומע מה שרצה לשמוע ואז נוצר "כעס" ( = אי הבנה ) כמו שהקודמים להגיב ציינו , רצויה תקשורת והבהרת כוונות מלאה , יחד עם זאת כאשר הצד השני , בין אם האדון ובין עם הגברת חולמים באספמיא , נמשיך לקרוא פוסטים על דום מסוכן . א. לא סופרת איזו תגובה שלי היא זו. סליחה, אבל עדיין לא כולם אוקלידים. לידיעתך, ב. כדור הארץ אמנם עומד על 3 פילים והוא מישור. אבל יש כמה כוכבים שמתרחקים מאיתנו שנות אור והם כבר עגולים ואפילו מספרים שיש להם יותר מ-2 מימדים ג. אנשים מעצמם היותם בני-אדם [לפחות חלקם] מותר להם להיות בלתי-מגובשים. אלא הם אם נוצרו בצורה של גבישים. ד. לא מכירה טכניקות שליטה//מכירה//לקוחות/תקשורת//כעס ועוד. אז על דום סוכן ושפחרופה בחג אחר. ה. סוכות שמח! |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
5 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 באוק׳ 2012
נוריתE • 5 באוק׳ 2012
Hagar dom כתב/ה: דורון אתה מסווג אוכלוסיה שלמה במובן מסויים
אולי היית צריך פשוט לכתוב דרושה אחת שלא מכירה את המילה לא... אחת שיודעת מראש את מקומה אני מאמינה שכל נשלט/ת רוצה לוודא מידיי פעם כי האדם שנבחר להובילו ובו הוא שם את מבטחו אכן ידע לראות מעבר לכמה מניפולציות קטנות ושליטה מלמטה. כמו ילד שבוחן את גבולות הוריו במובן מסויים לבטוח באדם שאכן יעצים אותך גם כשאתה למטה זה לא עניין פשוט או שידע להשתמש בך בתבונה ללא פגיעות נפשיות או פיזיות להיפך בגיל צעיר האמון ניתן במהירות גדולה יותר ככל שאדם רוכש יותר נסיון הוא יותר בוחן ולא ממהר אני חושבת שלכל גיל בממוצע ולכל אדם בנפרד יש את הפלוסים והמינוסים שלו פשוט תחפש ולחפש משהו טוב דורש זמן הרבה טעויות ונפילות בהצלחה לא מסכימה גם הבוגרות המבוגרות יודעות ומסגלות להגיד לא ויש להן דעה משל עצמן הצעירות דווקא בגלל גילן הצעיר וחוסר הנסיון שלהן עלולות להפגע יותר. |
|
דורון גונן |
לפני 12 שנים •
8 באוק׳ 2012
Re: נמאס לי! דרושות נשלטות בוגרות
לפני 12 שנים •
8 באוק׳ 2012
דורון גונן • 8 באוק׳ 2012
rapunzel כתב/ה: kaly כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: עזבו אותי מ"לעצב" נשלטת. תנו ליהנות ממוצר (חצי) מוגמר...
אז זה רק אני או שגם אתם, שולטים ואחי לדעה ולמעש, מרגישים מחסור בנשלטות בוגרות נפשית וגופנית? אני דווקא מעדיפה אותם במצב "גולם" כשהם עדיין חסרי ניסיון וביטחון ומוכנים ללמוד בשקיקה ולא באים אלי עם יציאות בסגנון" המלכה שהייתי איתה לפניך רצתה את זה ככה..." ל"עצב" נשלט/ת זה ה-דבר. לא הייתי מוותרת על זה ואפילו מעדיפה את זה ככה. ויש כאלה שמסוגלות פשוט להגמיש ולהתאים את עצמן ולהתמסר באותה עוצמה פעם אחר פעם.. לדעתי זה לא ממש קשור לנסיון אלא יותר לאישיות של אותו סאב/ית @rapunzel את מתארת זן נדיר של נשלטות. באמת. (נאנח...) |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 12 שנים •
8 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
8 באוק׳ 2012
לילימיי(שולטת) • 8 באוק׳ 2012
דורון גונן כתב/ה: עזבו אותי מ"לעצב" נשלטת. תנו ליהנות ממוצר (חצי) מוגמר...
אז זה רק אני או שגם אתם, שולטים ואחי לדעה ולמעש, מרגישים מחסור בנשלטות בוגרות נפשית וגופנית? להרבה אנשים, קשה להתמודד עם בגרות. יש בזה משהו, שמאיים עליהם. |
|
דורון גונן |
לפני 12 שנים •
8 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
8 באוק׳ 2012
דורון גונן • 8 באוק׳ 2012
לילימיי כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: עזבו אותי מ"לעצב" נשלטת. תנו ליהנות ממוצר (חצי) מוגמר...
אז זה רק אני או שגם אתם, שולטים ואחי לדעה ולמעש, מרגישים מחסור בנשלטות בוגרות נפשית וגופנית? להרבה אנשים, קשה להתמודד עם בגרות. יש בזה משהו, שמאיים עליהם. לא זה המקרה כאן... |
|
שתקן |
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Dito
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
שתקן • 8 ביולי 2013
בטי בום כתב/ה: אני מעדיפה אדם שגורם לי ליהנות מהשהות אתו, שהמחשבה עליו גורמת לי לרצות לעשות לו דברים.
שהוא ירגש אותי , יעניין אותי ויגרום לי לרצות שהוא יהיה שלי. ניסיון או חוסר ניסיון בטלים בשישים מול האדם שמולנו בהצלחה |
|
Under The Skin |
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
כלוב של פולנד זה (:
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Under The Skin • 8 ביולי 2013
כל היום בוכים ומתלוננים (לבד, בקור, בחושך).
שולטים מתלוננים על נשלטות ("היא לא מתמסרת, כנועה וצייתנית מספיק! היא שולטת מלמטה!"). נשלטות מתלוננות על שולטים ("הוא לא רוצה להתחתן איתי אחרי הסשן! הוא לא מבין שהשעון שלי מתקתק? מה ביקשתי? גם זוגיות וליטופים אחרי שהוא נתן לי לשכב על מסמרים? כל הגברים אותו דבר!"). שולטות מתלוננות על נשלטים ("מה זה?! הוא לא שילם לי את שכה"ד עדיין! סתם דחפתי לו ויברטור לתחת תוך כדי שהוא מבריק את הרצפה עם הלשון? איזה מניאק!"). נשלטים מתלוננים על שולטות ("יא אללה! גם כן זאת'י, עוד מלכה בתשלום...נמאס כבר שבשביל ללקק את הרצפה עם הלשון ולקבל ויברטור בתחת, אני צריך לשלם לה שכ"ד!"). אני מאמינה שהתלונות כבר לא מגיעות על רקע בדס"מי אם כי אישיותי. מי שלא מתאים ברמה האישיותית ומצליח להתחבר קודם כאדם לאדם, אין סיכוי שיתאים מבחינה בדס"מית. והבעיה היא שבכלוב אי אפשר כ"כ לבחון את המימד הזה, מאחר שמגיעים הנה קודם כל מצורך בדס"מי. אז אם היא, לדוגמה, טיפוס מאוד דומיננטי ביום-יום (למשל, אני, כן? אבל זו סתם דוגמה ), למה אתם מתבכיינים שהיא לא מתמסרת ושקשה להכניע אותה? עבדו קשה! הקיזו דם! הזיעו! זחלו על גחונכם! אכלו חצץ למען המלכה הנשלטת! ומה לעשות שהכלוב הוא קיבוץ גלויות ולא בהכרח תכנית כבקשתנו? הרי אם נמצא את גבר/אשת חלומותינו, הוא/היא ככל הנראה יהיה/תהיה ונילי/ונילית. אז ידידיי האהובים, לפניכם שתי אפשרויות: 1. להתפשר כמוני על מה שיש ולהנות ממה שהכלוב כן מציע (אחלה סקס, בגדול, קצת אלמנטים פה ושם, וכל אחד חוזר לעולם הונילי המתוק והמנצנץ שלו) ולהפסיק לבכות (כי זה סקסי רק לנשלטים ). 2. לקום ולעשות מעשה (שזה אומר לתפוס מישהו ונילי שאתם אוהבים, לכלוא אותו בצינוק מעופש, לשלוט לו בחושים, לקשור אותו כמו שצריך כך שאין סיכוי שיוכל לברוח, ולעשות איתו ככל העולה על רוחכם! הערה: הדבר מתייחס לשני המינים אך נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות). שפחתכם הנאמנה (שקט, תנו קצת לפנטז...), ליתיום. 3> |
|