נוריתE |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
נוריתE • 16 בנוב׳ 2012
שוטרת* כתב/ה: הבנתי.
אז ילדים שנפצעים, אנשים שלוקים בחרדה, ובאופן כללי- מאות שיגורים אל עבר מדינת ישראל, לא מספיק הזויים עבורך, עד שזה לא מגיע לאוזניים שלך.. טוב, יש גם כמוך. למה אני טורחת בכלל תלמדי לקרא מה כותבים לפני שאת משתלחת על אנשים! או עלי בפרטני לא כתבתי? שגם מה שקרה שם, מהתחלה היה לי לא פחות הזוי ולא מציאותי? אבל זאת עכשיו המציאות גם במרכז אז מה רע לך ומה מפריע לך שאני משתפת פה את הרגשות שלי? ציטוט : " אני מניחה שגם הנפילה הראשונה בעוטפי עזה ואשקלון ואשדוד באר שבע ועוד לפני כל השנים היתה לכמה וכמה אנשים שם חויה הזויה שלא נתפסת במציאות היום יום הרגילה. ואני מבטיחה לך כשעוד אני בכלל טורחת, בכיוון של להגיב לך שאז גם אני לא הירגשתי כל כך במציאות כזה קרה וככה זה עד היום אבל כשזה קרוב אלי זה מפחיד עוד יותר. " ותעשי טובה אישית ואל תטרחי יותר לכיוון שלי |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
Re: בצפון ובדרום
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
נוריתE • 16 בנוב׳ 2012
blossom כתב/ה: חוטפים כבר שנים כל הזמן דרך קבע
כנראה שיש מקומות מיוחדים יותר. זזה בדיוק הקטע של הדורמיים עכשיו שתושבי המרכז "ילמדו מה זה גם" ושוב אשאל, במי, בדיוק אתם נוקמים פה? בנו שבחרנו לגור כאן ולא שם? אני צריכה לעבור ולגור בבאר שבע או אשקלון בכדי שתביני אותי? לא אעשה את זה. |
|
Snitch |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
Snitch • 16 בנוב׳ 2012
פאק! לא נמאס לכם להיות בהמות?
לא קשה להבחין שהיא מבוהלת וכל מה שרובכם עושים כאן זה לתקוף אותה. יש אופציות אחרות מלבד לנהוג ברוע אוטומטי כלפי כל אחד שמעז לכתוב כאן משהו, בייחוד בנושא כל כך כאוב וטעון רגשית. אפשר להזדהות, לזרוק כמה מילים מלאות אמפתיה, או במקרה של רוב הסוטים החארות כאן- פשוט לסתום את הפה. |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
נוריתE • 16 בנוב׳ 2012
אולי
הייתי צריכה לקרא לשירשור הזה "ניקמת הדרומיים" |
|
ה ו ר ס ת |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
ה ו ר ס ת • 16 בנוב׳ 2012
נוריתE כתב/ה: אולי
הייתי צריכה לקרא לשירשור הזה "ניקמת הדרומיים" מאותגרי תל אביב ואז התגובות המתלהמות היו יותר הגיוניות.... |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
נוריתE • 16 בנוב׳ 2012
ה ו ר ס ת כתב/ה: נוריתE כתב/ה: אולי
הייתי צריכה לקרא לשירשור הזה "ניקמת הדרומיים" מאותגרי תל אביב ואז התגובות המתלהמות היו יותר הגיוניות.... כאילו שהפחד שלי ושכמותי מהמרכז והחשש לאהובים הוא פחות ערך מזה של אילו בדרום . |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
Re: זה ,הזוי,אזעקה,בגוש דן
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 16 בנוב׳ 2012
נוריתE כתב/ה: זה מזעזע מה שקורה בדרום ,אבל זה רחוק זה לא כזה רחוק. נורית, אני מזדהה לגמרי עם הבהלה ומרגישה אותה גם, נראה לי שה"אבל" הזה קצת... את יודעת... למי שחי את זה כנראה קשה לשמוע שעבור חלקנו הירי בדרום הוא משהו "רחוק" שכאילו לא נוגע לנו. אולי לא התכוונת לזה ככה, אבל זו התגובה הרגשית הראשונה של אשקלוני ממוצע שיקרא את זה. אני לא מצדיקה את האמירות המרירוֹת נוסח "עכשיו גם אתם תרגישו" אבל מבינה מאיפה הן באות. אני מבינה את המרירוּת. * * * כל הזמן מראים פה בטלויזיה ראיונות עם אמריקאים שאומרים "אנחנו מבינים את הפעולות של ישראל אך יש להישמר לפגיעה באזרחים בעזה". וזה די מעצבן, כי אצלנו כל הזמן מנסים בכוונה לפגוע באזרחים ועל זה לא אומרים מילה. ברור שצריך תמיד לצמצם פגיעה באזרחים, בכל הקשר - אבל משוא הפנים הופך אותנו למרירים וציניים מספיק כדי פתאום לחשוב לרגע "זין על האזרחים בעזה, מה עם האזרחים בישראל" למרות שאנחנו בטח לא מתכוונים בדיוק לזה שאנחנו בעד הרג אזרחים - אנחנו פשוט ממורמרים על זה שעלינו לא חושבים... קיצר, חברים - עכשיו זה לא הזמן (לא שזה אי פעם היה) למתוח קו בין הדרום למרכז. כולנו בבוץ הזה ביחד. אנחנו העברנו את המיטה לממ"ד ובכל פעם שיש אזעקה אנחנו רצים למיטה ומתמזמזים עד שהיא עוברת. ואומרים "איזה כיף, הפסקת מזמוזים" אבל מחבקים קצת יותר חזק מהרגיל. . . . . . . |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
Re: בצפון ובדרום
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 16 בנוב׳ 2012
נוריתE כתב/ה: blossom כתב/ה: חוטפים כבר שנים כל הזמן דרך קבע
כנראה שיש מקומות מיוחדים יותר. זזה בדיוק הקטע של הדורמיים עכשיו שתושבי המרכז "ילמדו מה זה גם" ושוב אשאל, במי, בדיוק אתם נוקמים פה? בנו שבחרנו לגור כאן ולא שם? אני צריכה לעבור ולגור בבאר שבע או אשקלון בכדי שתביני אותי? לא אעשה את זה. איפה את רואה שאני צמאת דם?... באמת ובחיאתאכ פה אני דווקא רואה את החברה הישראלית במערומיה. כשזה פוגע במקומות "שוליים" - אז אפשר לשכוח מזה, כשזה נוגע למדינת תל אביב ולאזור המרכז - הם יותר נחשבים. אם את קוראת במשפטים האלה איזשהו רצון שתחטפו יותר - את לא קוראת את מה שאני כתבתי! |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
מלכתא • 16 בנוב׳ 2012
וחלאס כבר להוציא לדרומיים שם של צמאי דם....
נקמה, ייחולי מוות.... בלה בלה - אנחנו רק רוצים לישון פה כמה שעות רצוף!!!!!!! |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
Re: זה ,הזוי,אזעקה,בגוש דן
לפני 12 שנים •
16 בנוב׳ 2012
נוריתE • 16 בנוב׳ 2012
יולי Yuli כתב/ה: נוריתE כתב/ה: זה מזעזע מה שקורה בדרום ,אבל זה רחוק זה לא כזה רחוק. נורית, אני מזדהה לגמרי עם הבהלה ומרגישה אותה גם, נראה לי שה"אבל" הזה קצת... את יודעת... למי שחי את זה כנראה קשה לשמוע שעבור חלקנו הירי בדרום הוא משהו "רחוק" שכאילו לא נוגע לנו. אולי לא התכוונת לזה ככה, אבל זו התגובה הרגשית הראשונה של אשקלוני ממוצע שיקרא את זה. אני לא מצדיקה את האמירות המרירוֹת נוסח "עכשיו גם אתם תרגישו" אבל מבינה מאיפה הן באות. אני מבינה את המרירוּת. * * * . . . . . . את לקחת כמה מילים שלי של אחרי הבהלה הראשונית. ובנית עליהן כן, זה רחוק,פיזית, בקילומטרים, אבל בכל פעם שיש שידור משם בחדשות ,אני כמו כולם, מרותקת למסך בחלחלה. לקראת השיחרור שלה ב 2009, הבת שלי ישבה על הטלפונים כמו כולם עם מדריך עב כרס לענות לשאלות ופחדים ואני ישבתי בבית בלי שינה רועדת מפחד שהיא שם בלילות. המרירות שלהם בדרום, מכוונת לכתובת הלא נכונה כולנו יודעים את זה בלי בכלל להכנס פה לדיון פוליטי אבל די לחכימא... זה שעכשיו אחנו כאן, מבוהלים, לא פותר להם את הבעיה וצרת רבים, אינה נחמה. ב מילחמת כיפור, רצנו כל המישפחה ממקלט למקלט בשכונה כי בבנין הקטן שלנו לא היה. עם פיג'מות, לפעמים, ולפעמים, אמרו השכנים בשכונה שאין מקום אצלהם, וחזרנו הביתה לבד, כשאבא שלי היה במילואים בדרום. אני ידועת מה הם פחדי מלחמה. שלא לדבר על שני מילאומניקים שלי שנהרגו במבצע של''ג. היינו היום ,בקניון רמת אביב בצהריים, כשהיו שתי האזעקות שנפל הטיל "איי שם במרחב פתוח במרכז" שמענו א ת הבום וקניון מלא אנשים בלב תל אביב בצהרי שישי נמלא חרדה, ופחד במילחמה של 91 ראיתי רק את המשפחה שלי בחדר הסגור פה ראיתי רעדה ודמעות פחד על המון פנים והיו גם צרחות וריצות ותכלס, אחרי האזעקה השניה, הקניון התרוקן כמעט לחלוטין. זאת?נחמה לדרומיים שסובלים כבר שנים??? הפחד שלי ? אז תאווררו ותוציאו. הרי אני זאת שהעזה לפחד,במרכז. |
|