כוח הזרוע(מתחלף) |
לפני 11 שנים •
2 במאי 2013
לפני 11 שנים •
2 במאי 2013
כוח הזרוע(מתחלף) • 2 במאי 2013
נוריתE כתב/ה: אין קשר בין היות האשה "פמינסטית"
לבין הנטיה המינית שלה,הנטיה המינית שלנו כאן לא פוסלת אותנו מלהיות נשים נורמטיביות שדורשות ומצפות לדברים שכל גבר רואה אותם כזכויות בסיסיות. כמו שהיותו של גבר "עבד" לא נוטל ממנו את הזכויות אדם שלו,חברתיות כלכליות והכל. האג'נדה שדורשת שיוויון זכויות לנשים ,מדברת על שיוויון בסביבת עבודה,שכר הולם, צדק חברתי אבל היחס החברתי נלשים לרוב הוא בא כסוג של "אפליה מתקנת" , עכשיו מתחילים לתת לנו מה לשגברים היה כל השנים. באשר לנושא הנושא הקטע הפומבי הוא לא מקובל חברתית וזה לא נוגע רק לפעיליות סאדו ,אף אחד לא יסכים שבגינה הציבורית ליד הבית שלו או בקניון אליו הוא הולך (איפה שיושבות מטפלות או הורים עם תינוקות היכן שהילדים שלו משחקים המקום אליו הוא מוציא את הכלב שלו לטיולים ובכלל,מקום בוהו אואנשים אחרים הולכים לעבוד או לבלות) שוב,אף אחד לא יסכים שבמקומות כאלו זוג יקיים יחסי מין בפומבי ובציבור לעיני כולם, מסוג כל שהוא. אף אחד לא רוצה ולא ירצה לראות כזה דבר אל מול עיניו או עיני ילדיו. זה שאצלנו מגדירים את זה אחרת (יחסי מין),זה לא פוטר אותנו מהמוסכמות החברתיות הציבוריות ואין לראות בזה "אפליה" נגדנו ונגד אורח החיים המיני האישי שלנו. לא צריך להתריס את האוּרינטציה המינית שלך וּלדחוף אותה בכוח אל מול עיניים חברתיות ציבוריות רק כי אתה מרגיש צורך להחצין או לצאת מהארון רק כי אתה חושב אולי שזכות הצבור לדעת וחובתו להכיר ולקבל את המיניות ה "מיוחדת" שלך. לא לא ולא נכון,גם. אי אפשר לשנות מוסכמות חברתיות כזה בקלות, אי אפשר לדרוש שיכירו בצרכים שלך רק , בנושא הזה של הפגנת מיניות בציבור בייחוד כי אם החברה תקבל מאניירות בידיאסמיות בציבור למה שהיא לא תקבל גם התנהגות מינית אחרת ?כמו זיון פרוע בגינה של השכונה בצהרי יום. וכן,זה בדיוק אותו הדבר גם אם מופגן בצורה אחרת הציבור הבידיסמי הוא לא מיוחד ולא צריך לקבל יחס מיוחד אישור והכרה ציבוריים.וגם לא לדרוש אותם ולצעוק כל הזמן "קיפוח קיפוח" על רקע אורינטציה ובחירה מינית אישית. אנחנו בני אדם ,בעלי ובני משפחות ,חוג חברתי,עובדים ,מעסיקים ,זכאים לזכויות חברתיות וסוציאליות מקובלות על פי חוקי חברה ומדינה. עם נטיה מינית מיוחדת. אין לנו זכויות ייתר ואף אחד לא מקפח אותנו בכוונה בגלל "מה שאחנו". צאו מהסרט הזה. לי,אישית,כשיבתי במסעדה על שוחן מדרכה,לא רחוק מהביית יצא לפני איזה זמן לראות גבר מוביל אישה ברצועה וקולר, הרמתי גבה תמהה בנוסח כל הכבוד לכם אבל הם בלי ספק משכו גם תגובות אחרות לחלוטין שלא הכי מיטיבות איתם או כלל הציבור הבידיסמי לא "יחסי ציבור" טובים במיוחד. איך כל זה קשור למה ששאלתי?? |
|
כוח הזרוע(מתחלף) |
לפני 11 שנים •
2 במאי 2013
Re: אני רק שאלה
לפני 11 שנים •
2 במאי 2013
שלגי כתב/ה: שלגי כתב/ה: מה זה כל הדברים החולניים האלה שאתה כותב עליהם?
אני עדיין סקרנית (חולנית?), זה נורא מעניין אותי.. בכוונה התעלמתי כי אני לא רוצה להסיט את נושא הדיון. משום מה יש לי הרגשה שאת יודעת טוב מאד למה הכוונה. |
|
כוח הזרוע(מתחלף) |
לפני 11 שנים •
2 במאי 2013
Re: דוגמה נוספת.
לפני 11 שנים •
2 במאי 2013
רפאל כתב/ה: a little different כתב/ה: תתפלאו כמה נשים מגיעות לאורגזמה חרף רצונן כשאונסים אותן (שזה גם סוג-של סקס אלים). פשוט גומרות על הזין של זה שמזיין אותן בכוח, בלי שליטה (שזה, לדעתי, דבר משפיל נורא).
הנה אפילו מחקר http://he.scribd.com/doc/23150432/Sexual-Arousal-and-Orgasm-in-Subjects-Who-Experience-Forced-Stimulation אוי, זה נושא נורא מעניין. אבל בהקשר של השרשור הנוכחי לא הבנתי מה בדיוק את מדגימה כאן. היא מדגימה את הטענה שהמזוכיזם, המשיכה לסקס אלים, טבוע באשה מטבעה. |
|
שלגי |
לפני 11 שנים •
2 במאי 2013
Re: אני רק שאלה
לפני 11 שנים •
2 במאי 2013
שלגי • 2 במאי 2013
כוח הזרוע כתב/ה: שלגי כתב/ה: שלגי כתב/ה: מה זה כל הדברים החולניים האלה שאתה כותב עליהם?
אני עדיין סקרנית (חולנית?), זה נורא מעניין אותי.. בכוונה התעלמתי כי אני לא רוצה להסיט את נושא הדיון. משום מה יש לי הרגשה שאת יודעת טוב מאד למה הכוונה. אילו הייתי יודעת, לא הייתי שואלת. אכן, יש לי השערות שונות ומשונות - אבל השערות אינן ידיעה. אבל זכותך כמובן שלא לענות. מכל סיבה שהיא. |
|
Red E |
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
Red E • 3 במאי 2013
כוח הזרוע כתב/ה: רפאל כתב/ה: a little different כתב/ה: תתפלאו כמה נשים מגיעות לאורגזמה חרף רצונן כשאונסים אותן (שזה גם סוג-של סקס אלים). פשוט גומרות על הזין של זה שמזיין אותן בכוח, בלי שליטה (שזה, לדעתי, דבר משפיל נורא).
הנה אפילו מחקר http://he.scribd.com/doc/23150432/Sexual-Arousal-and-Orgasm-in-Subjects-Who-Experience-Forced-Stimulation אוי, זה נושא נורא מעניין. אבל בהקשר של השרשור הנוכחי לא הבנתי מה בדיוק את מדגימה כאן. היא מדגימה את הטענה שהמזוכיזם, המשיכה לסקס אלים, טבוע באשה מטבעה. אני לא יכולה להסכים עם מה שרשמת ואני לא בטוחה שלזה היא באמת התכוונה. אני גם לא חסידה כל כך של מחקרים בנושאים כאלו. אני תמיד טוענת שאשה היא נשלטת מטבעה גם אם תתהפכנה עלי כל השולטות כאן זה לא ישנה את דעתי.. לא כי היא פחות שווה לגבר,לא כי היא פחות חכמה, או חזקה או כל דבר אחר .. פשוט כי היא כזו אבל מה, הכל תלוי כמובן.. בסוג הגבר בו היא פגשה ורוצה וכו'.. ולעניינינו , אשה היא לא מזוכיסטית מטבעה.. היא רוצה להיכבש להיכנע וכאלו .. אבל מזוכיזם? מה עניין שמיטה להר סיני.. לא |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
נוריתE • 3 במאי 2013
כוח הזרוע כתב/ה: נוריתE כתב/ה: אין קשר בין היות האשה "פמינסטית"
לבין הנטיה המינית שלה,הנטיה המינית שלנו כאן לא פוסלת אותנו מלהיות נשים נורמטיביות שדורשות ומצפות לדברים שכל גבר רואה אותם כזכויות בסיסיות. כמו שהיותו של גבר "עבד" לא נוטל ממנו את הזכויות אדם שלו,חברתיות כלכליות והכל. האג'נדה שדורשת שיוויון זכויות לנשים ,מדברת על שיוויון בסביבת עבודה,שכר הולם, צדק חברתי אבל היחס החברתי נלשים לרוב הוא בא כסוג של "אפליה מתקנת" , עכשיו מתחילים לתת לנו מה לשגברים היה כל השנים. באשר לנושא הנושא הקטע הפומבי הוא לא מקובל חברתית וזה לא נוגע רק לפעיליות סאדו ,אף אחד לא יסכים שבגינה הציבורית ליד הבית שלו או בקניון אליו הוא הולך (איפה שיושבות מטפלות או הורים עם תינוקות היכן שהילדים שלו משחקים המקום אליו הוא מוציא את הכלב שלו לטיולים ובכלל,מקום בוהו אואנשים אחרים הולכים לעבוד או לבלות) שוב,אף אחד לא יסכים שבמקומות כאלו זוג יקיים יחסי מין בפומבי ובציבור לעיני כולם, מסוג כל שהוא. אף אחד לא רוצה ולא ירצה לראות כזה דבר אל מול עיניו או עיני ילדיו. זה שאצלנו מגדירים את זה אחרת (יחסי מין),זה לא פוטר אותנו מהמוסכמות החברתיות הציבוריות ואין לראות בזה "אפליה" נגדנו ונגד אורח החיים המיני האישי שלנו. לא צריך להתריס את האוּרינטציה המינית שלך וּלדחוף אותה בכוח אל מול עיניים חברתיות ציבוריות רק כי אתה מרגיש צורך להחצין או לצאת מהארון רק כי אתה חושב אולי שזכות הצבור לדעת וחובתו להכיר ולקבל את המיניות ה "מיוחדת" שלך. לא לא ולא נכון,גם. אי אפשר לשנות מוסכמות חברתיות כזה בקלות, אי אפשר לדרוש שיכירו בצרכים שלך רק , בנושא הזה של הפגנת מיניות בציבור בייחוד כי אם החברה תקבל מאניירות בידיאסמיות בציבור למה שהיא לא תקבל גם התנהגות מינית אחרת ?כמו זיון פרוע בגינה של השכונה בצהרי יום. וכן,זה בדיוק אותו הדבר גם אם מופגן בצורה אחרת הציבור הבידיסמי הוא לא מיוחד ולא צריך לקבל יחס מיוחד אישור והכרה ציבוריים.וגם לא לדרוש אותם ולצעוק כל הזמן "קיפוח קיפוח" על רקע אורינטציה ובחירה מינית אישית. אנחנו בני אדם ,בעלי ובני משפחות ,חוג חברתי,עובדים ,מעסיקים ,זכאים לזכויות חברתיות וסוציאליות מקובלות על פי חוקי חברה ומדינה. עם נטיה מינית מיוחדת. אין לנו זכויות ייתר ואף אחד לא מקפח אותנו בכוונה בגלל "מה שאחנו". צאו מהסרט הזה. לי,אישית,כשיבתי במסעדה על שוחן מדרכה,לא רחוק מהביית יצא לפני איזה זמן לראות גבר מוביל אישה ברצועה וקולר, הרמתי גבה תמהה בנוסח כל הכבוד לכם אבל הם בלי ספק משכו גם תגובות אחרות לחלוטין שלא הכי מיטיבות איתם או כלל הציבור הבידיסמי לא "יחסי ציבור" טובים במיוחד. איך כל זה קשור למה ששאלתי?? זרמתי והמשכתי הלאה פיתחתי את הרעיון. |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
נוריתE • 3 במאי 2013
כוח הזרוע כתב/ה: רפאל כתב/ה: a little different כתב/ה: תתפלאו כמה נשים מגיעות לאורגזמה חרף רצונן כשאונסים אותן (שזה גם סוג-של סקס אלים). פשוט גומרות על הזין של זה שמזיין אותן בכוח, בלי שליטה (שזה, לדעתי, דבר משפיל נורא).
הנה אפילו מחקר http://he.scribd.com/doc/23150432/Sexual-Arousal-and-Orgasm-in-Subjects-Who-Experience-Forced-Stimulation אוי, זה נושא נורא מעניין. אבל בהקשר של השרשור הנוכחי לא הבנתי מה בדיוק את מדגימה כאן. היא מדגימה את הטענה שהמזוכיזם, המשיכה לסקס אלים, טבוע באשה מטבעה. ואני,לא מסכימה עם הטענה הזאת. זה כמו הטענה הלא מבוססת ש "כל הנשים זונות". דווקא החברה הקטנה הזאת שלנו,מדגימה שזה לא נכון כי אם כן היה נכון אז איך מסבירים את הגברים הנישלטים את הדומינטרקס,הנשים השולטות כאילו גבר נשלט ואישה שולטת הם לא "טיפוסים" למגדר? |
|
Under The Skin |
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
מזכיר לי סיפור:
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
Under The Skin • 3 במאי 2013
בחור מהכלוב. דייט ראשון. תל אביב. אמצע בוגרשוב, כביש ראשי. סוף-שבוע. רחוב הומה.
והוא תופס אותי מהגרון, לופת אותי עד חנק ואני מנסה להשתחרר אבל לא מצליחה. אנשים מסתכלים, הוא אדיש, לא מעניין אותו, לא עושה חשבון. נהג מונית אחד מתעניין קצת יותר מהשאר, וכמעט עושה תאונה כי המבט שלו משתהה עלינו והוא לא מבין מה קורה שם, אם הוא תוקף אותי או משחק איתי, כי אני באמת מנסה להיאבק בו. ואף-אחד לא אומר כלום או לא עושה כלום. זה מאוד מעודד לדעת שאם באמת היו תוקפים אותי באמצע בוגרשוב, אף אחד לא היה מתערב. אבל בגדול, הלם של ונילים מצחיק אותי כל פעם מחדש. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
מבחינתי,
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
בלוסום(לא בעסק) • 3 במאי 2013
שיהיה כמה שפחות נפוץ.
יש דברים שלא כל העולם צריך לראות. |
|
Hussy |
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
לפני 11 שנים •
3 במאי 2013
Hussy • 3 במאי 2013
Red E כתב/ה: כוח הזרוע כתב/ה: רפאל כתב/ה: a little different כתב/ה: תתפלאו כמה נשים מגיעות לאורגזמה חרף רצונן כשאונסים אותן (שזה גם סוג-של סקס אלים). פשוט גומרות על הזין של זה שמזיין אותן בכוח, בלי שליטה (שזה, לדעתי, דבר משפיל נורא).
הנה אפילו מחקר http://he.scribd.com/doc/23150432/Sexual-Arousal-and-Orgasm-in-Subjects-Who-Experience-Forced-Stimulation אוי, זה נושא נורא מעניין. אבל בהקשר של השרשור הנוכחי לא הבנתי מה בדיוק את מדגימה כאן. היא מדגימה את הטענה שהמזוכיזם, המשיכה לסקס אלים, טבוע באשה מטבעה. אני לא יכולה להסכים עם מה שרשמת ואני לא בטוחה שלזה היא באמת התכוונה. אני גם לא חסידה כל כך של מחקרים בנושאים כאלו. אני תמיד טוענת שאשה היא נשלטת מטבעה גם אם תתהפכנה עלי כל השולטות כאן זה לא ישנה את דעתי.. לא כי היא פחות שווה לגבר,לא כי היא פחות חכמה, או חזקה או כל דבר אחר .. פשוט כי היא כזו אבל מה, הכל תלוי כמובן.. בסוג הגבר בו היא פגשה ורוצה וכו'.. ולעניינינו , אשה היא לא מזוכיסטית מטבעה.. היא רוצה להיכבש להיכנע וכאלו .. אבל מזוכיזם? מה עניין שמיטה להר סיני.. לא לא טענתי שאישה היא מאזוכיסטית מטבעה, טענתי שאישה היא שפחת זין מטבעה (או איך שפרטת את זה במילים שלך, זה גם בסדר). (-: אלו שני דברים שונים, רדי, שימי לב או שאסטור לעכוזך! (-: |
|