סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אילופה של כוכבת הילדים, פרק ו' (חדששש)

אניגמטית​(שולטת)
לפני 11 שנים • 26 ביוני 2013

נראה אותך מצליחה

אניגמטית​(שולטת) • 26 ביוני 2013
הנה האתגר שלך, ילדונת, תוכיחי שאת מצליחה במגרש של הגדולים ואז נדבר על טלפוניםicon_smile.gif
אניגמטית​(שולטת)

מה מוגמרת?

מישהו נתן כאן רשות לגמור? לא זוכרת שאמרתי כזה דבר.
לכתוב, להתחרמן ולא לגמור. רק כשמותר. ואסור. ממש אסור.
OSHER​(נשלטת){חיובי}

הסכמתי לך לאסור עליי לגמור ;)

OSHER​(נשלטת){חיובי} • 26 ביוני 2013
בסדר אני עושה עבודה שתחרמן לשתינו את הנשמה ואת תצטרכי לנסוע עד אליי לצאלים לבוא על סיפוקך ממה שאני כותבת לך שםicon_smile.gif ועכשיו חדל קשקשת ברשת אני מתחילה!(וגומרת icon_wink.gif )
אניגמטית​(שולטת)

השתגעת?

לצאלים לא הייתי נוסעת גם אם גל גדות היתה נובחת לי משם על 4 ומבטיחה לי עולמות קסומים של כניעה והתמסרות. תכתבי, ילדונת, תכתבי, שלא ישעמם לך שם, תחרמני את עצמך עד כלות. אבל אסור לך לגעת. למה? סתם. כי לא בא לי שתגעי. כשתרצי לעשות לי דווקא ולהוכיח שאת יכולה ומי אני בכלל, כשהיד שלך תתקרב ממש ממש, לנקודה הזאת, שתוציא ממך עונג, תרגישי איך את שומעת אותי אומרת שאסור. פשוט אסור לך. למה? כי אשה זרה, בכינוי אניגמטית, אמרה לך שהיא לא מרשה. ואז תחזרי לכאן ותבקשי רשות. אם תכתבי יפה, אני ארשה לך.
OSHER​(נשלטת){חיובי}

אני אכתוב ואחרמן אותך בכתיבתי

ואז מה תעשי? תצטרכי אותי. ואני אהיה שם בשביל לספק אותנו אלא אם כן אהיה כאן בצאלים ועם או בלי גל את תבואי, תריירי לפה. icon_smile.gif ועכשיו נתחיל בכתיבה - אני בשלי ואת בהמשך. אני מחכה ממושכות ל(פרק) ז'... (בכל זאת מישהי פה בריתוק 28 שנהפך ל42. אל תשכחי שאני סוררת icon_smile.gif ) את יכולה לתת לי את הזיק הראשוני לסיפור - על מה ומה באלך שהוא יהיה. ונשקול זאת לחיוב. אגב אני באמת אבוא לבקש רשות icon_smile.gif
אניגמטית​(שולטת)

ברור לי שתבואי לבקש רשות

זאת לא היתה שאלה, נכון?

הסיפור שלך הוא כזה.

ילדה בת 20 עם פה גדול וניסיון אפסי פוגשת בצ'אט דומית מנוסה ובאה בימים (גם בלילות, אבל לא נתקטנן).

בניגוד לסיפורים שלי, בהם הדומית מפתה/סוחטת את הנשלטת, בסיפור שלך, השפחה/כלבה/זונה עושה הכל כדי לפתות את הדומית.

לדומית זה משעשע. היא אוהבת טיזינג, אבל היא חושבת על כך שהילדה היא רק ילדה ומה היא מבינה ומה יש לה להכנס לגידול ילדונות, כשרק עכשיו היא סיימה להחליף חיתולים לילדים שרק קצת גדלו.

אבל השפחה הזאת, היא חצופה קטנה ויש לה שיטות פיתוי מיוחדות.

האם היא תצליח לגרום לדומית לרצות לאלף אותה?

האם תצליח לעשות טיזינג כל כך מוצלח שלדומית יבוא עליה באמת?

ואם היא כבר תצליח, מה יהיו השיעורים שהדומית הרעה תתן לה?

על כך ועוד בסיפורך הבא.

תמסרי ד"ש לגל ותגידי לה שאני אשמח אם היא תציע מועמדות. אני אוהבת נשים בשלות.
OSHER​(נשלטת){חיובי}

אוקיי אני כבר עכשיו כותבת אותו.

אחרי שאני מאלפת את הדומית שלי... את תעשי המשך לסיפור הזה. כדי להוסיף פלפל לסלט המעניין הזה - את הפלאפלית שהולכת לשפוט אותי ואני החיילת הסוררת. צפי למשפט לוהט לא פחות ממני icon_wink.gif
אניגמטית​(שולטת)

אושר, אושר

את מתגרה במזלך הטוב ומנצלת את היותך כה רחוקה.
אבל לא נורא, תמיד אפשר לא להרשות לך לגמור.
צאלים חמה, נכון?
אז יהיה עוד קצת יותר חם. אף אחד לא ימות מזה. רק מחרמנות.
OSHER​(נשלטת){חיובי}

אני לא חמה אני רותחת.

ולא בגלל מזג האויר. חכי כשהכתבה שלי תהיה מוגמרת את תתלהטי. אני ארגיע אותך אל תדאגי אני שומרת על הדומיות במצב דום. רק אושר icon_smile.gif