goldin |
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
goldin • 6 במרץ 2004
נראה לך באמת?
למרות שעכשיו שאני חושב על זה , רוב הבחורות שפגשתי והן בקטע היו בחורות שאף גבר שפוי בדעתו ובעל חוש טעם בסיסי לא יתקרב אליהן... |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
Tame • 6 במרץ 2004
כל אחד והטעם שלו...
ותמיד יש את האפשרות שאתה לא מכיר מספיק... קח, חבל לי שאתה לא מבין.. http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=3540 (אני שונא לבזבז ציניות טובה) |
|
Olive |
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
הקשבה, כישרון חשוב
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
Olive • 6 במרץ 2004
גם אם מדובר להקשבה למילה כתובה זו יכולת הכרחית.
אתה נראה טוב וזה סבבה. אבל זה לא מספיק.אנשים נמצאים פה לא כדי לצוד דוגמנים, אחרת היו בקלאב מד. הקהילה מורכבת בעיקר מאנשים שיודעים להסתכל לעומק ומעריכים יותר מסתם מראה טוב. עוד תכונות נחוצות כדי להתחבר לאנשים הנכונים ועליך לאמץ אותן (או לפחות להחצין אותן). קבלת בשירשור הזה הרבה הסברים לדברים עליהם אני מדבר. ראשית סבלנות. כבר דברתי עם מישהו שהתלונן שהוא כבר "שנים" מחפש מלכה ולא מוצא ושהוא מתיאש. מסתבר ש"שנים" זה שלושה חודשים. שנית, היכרות עם הסביבה. האם אתה מכיר את הנפשות הפועלות? את המנהגים? את הסגנון? אם כן אז יופי, ממליץ בחום גם להכיר אנשים בפנים (בטח אם אתה נאה, זה לא מזיק). כמו שהבנת ודאי יש פה שותפות עם מוטיבציה, אז מספיק עם הפאסיב אגרסיב של "אני רוצה ואין" ותתחיל לחפש באופן אקטיבי. טיפ חשוב נוסף זה אל תצוד! תכיר אנשים. יתכן שיצודו אותך ואם לא שתמצא בעצמך את המיוחדת והמוכנה. הרווח באסטרטגיה זו הוא כפול. גם הכרת את האיזור ומצאת בית חדש וגם אתה לא מדיף ריח של חוסר סבלנות ונואשות. בהצלחה. |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
דוכיפת(נשלט) • 8 במרץ 2004
ואולי אתה בכלל לא כל-כך נאה כמו שאתה חושב שאתה?
שמענו כבר על הרבה "ייפים ספונטאנים בעלי חוש הומור" שכל קשר בינים לבין מה שהם מעידים על עצמם הוא מקרי בהחלט. ובכלל למה יש לי הרגשה שאתה קצת פרובוקטור?קצת? |
|