Metoo |
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
אתה מחפש קשר עם בנאדם או עם שואב אבק?
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
Metoo • 18 בפבר׳ 2018
גברים כתב/ה: חיצוניות נאה וצייתנות.
את כל שאר הדברים שאני רוצה בה, אני כבר אדאג להוציא ממנה. (ואת הדברים שאני לא רוצה בה, גם אותם אני כבר אדאג "להוציא" ממנה) |
|
lori{ע_מ} |
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
lori{ע_מ} • 18 בפבר׳ 2018
Metoo, ברצינות?
אתה שואל ומבקש פירוטים ואז יורד על תגובות של אנשים שענו לך?? |
|
Metoo |
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
ברצינות
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
Metoo • 18 בפבר׳ 2018
ברצינות
|
|
Under The Skin |
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
Under The Skin • 18 בפבר׳ 2018
לי מספיק דופק.
*ורק עכשיו ראיתי ש-Snitch הקדים אותי. אוף נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 18, 2018 7:25 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Metoo |
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
..
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
Metoo • 18 בפבר׳ 2018
לא אכפת לך אישיות, מראה, שכל..כאלה?
|
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
slave for ever(נשלט) • 18 בפבר׳ 2018
CinderellaD כתב/ה: slave for ever כתב/ה: אלה שלא מחפשות כספומט: חתיך, חטוב, שרירי, רזה, חלק מעל 1.80 וכל השאר לא ממש חשוב.
גברים: שתהיה כוסית ונושמת. אף אחד כאן לא כתב "נושמת". גם לא כתבו עם דופק.. |
|
'BunnyPrincess'(מתחלפת) |
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
'BunnyPrincess'(מתחלפת) • 18 בפבר׳ 2018
הדבר שהכי עושה לי את זה - זו התחושה שיש מולי גבר שאני יכולה ללמוד ממנו. הוא לא חייב להיות משכיל ברמה הפורמלית, אבל כן חייב שתהיה חריפות אינטלקטואלית, מעין תחושה ששנינו מביאים הרבה ידע ועולם עשיר למרחב המשותף. זה הבסיס.
אח״כ נכנסות תכונות כמו גבריות, כריזמטיות, עוצמה אישיותית ותחושה של יציבות מנטאלית. אם יש שם גם איכפתיות, יכולת לייצר אינטימיות וקירבה, תקשורת רגשית טובה וחום - זה בינגו מבחינתי. האמת שאף פעם לא הצלחתי למקם איפה חיצוניות נכנסת בתוך זה. קשה לי לדמיין מישהו עם כל התכונות האלו שאין לי גם משיכה מטורפת אליו. זה קורה לבד ברגע שיש את כל השאר. חוץ מאלו, חשוב לי מאד להרגיש שהוא מעריך אותי ונמשך אליי גם, ושהוא מסתכל עליי מלמעלה אבל בקטע של ״איזו חמודה את״. גם ברגעים רגילים וגם כשאני אמוציונלית או טיפה היסטרית. אוף, התאהבתי בדמות הפיקטיבית הזאת עכשיו ): |
|
MagisterDolor(שולט) |
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
18 בפבר׳ 2018
MagisterDolor(שולט) • 18 בפבר׳ 2018
קודם כל שתהיה רזה כדי שתמשוך אותי.
חכמה כדי שתאתגר אותי. חצופה כדי שתצחיק אותי. בקיצור שתהיה אלן. |
|
Sharoman(אחר) |
לפני 6 שנים •
25 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
25 בפבר׳ 2018
Sharoman(אחר) • 25 בפבר׳ 2018
רק אני תוהה מה עוזרת לכם בכלל השאלה הזאת?
הרי כל אדם מחפש משהו מעט שונה ולרוב ימשך לתכונות או להתנהגות דיי ייחודית של אדם מסויים וגם אם אותו אדם לא עונה על אותן דרישות מספיק שיש משהו שפתאום התגלה כחיובי ומושך בעיני האדם השני כדי לגרום לו/ה להימשך אליו/ה. כלומר, אין תכונה אחת או אפילו קומץ של תכונות שונות שתקפות לכל אדם ובטח לא לתנאיי משיכה שלנו. במקביל, גם אם היו תכונות כאלה, מה היית עושה עם הידיעה שלך על קיומן? היית משתנה כולך מבפנים החוצה כדי להתאים את עצמך לאותן תכונות? כמה קל זה היה לדעתך לשלוט בעצמך ברמה גבוהה כל כך שבה אתה בעצם נאלץ לשנות את כל ההתנהגות שלך לאורך כל חייך ובו זמנית לדכא את האופי האמיתי שלך? במיוחד כשאתה עושה את זה אל מול אדם אהוב במצבים הכי אינטימיים שתוכל אי פעם לדמיין.... ומהצד השני, האם שינוי כזה שיגרום לאותו אדם להתאב בך באמת יגרום לו/ה להתאב בך או באדם שאתה מתיימר להיות? כלומר, מה יקרה אם פתאום תשנה את דעתך ותחליט שטוב לך יותר להיות כנה ואמיתי מאשר לחיות כל חייך בשקר מוחלט? האם אותו אדם ימשיך לאהוב אותך? תתרכז במי שאתה וכמה יותר טוב אתה יכול להיות בשביל האדם שירצה אותך בדיוק כפי שאתה היום, רק טוב יותר, במקום לחשוב על איך אחרים מתנהגים ומה מחפשים אנשים שלא קשורים אליך בשום צורה. |
|
Mary Jane |
לפני 6 שנים •
26 בפבר׳ 2018
לפני 6 שנים •
26 בפבר׳ 2018
Mary Jane • 26 בפבר׳ 2018
הדבר הכי משמעותי בעיני בבן זוג ובחברים בכלל הוא שאוהב את זרם התודעה שלו/ה, גם כשאין לו משהו חדש לספר לי. כלומר, את אופן ההתבוננות על העולם ועל מאורעות חיינו הקטנים, את התגובות, גם העדינות בהן, הבעות הפנים... המכלול הפנימי שהופך אנשים למעניינים ומגניבים, שאינו תלוי בהתרחשויות, אף לא במראה חיצוני, בגדים ושאר אביזרים.
|
|