חצי אדון |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
חצי אדון • 11 באפר׳ 2004
קליבר כתב/ה: תגיד שטיק דרעק .. מי אתה שתשפוט אותה? מה ענינך אם הוא בן 25 או שיש או שאין לה סאבית?
אתה מהועדה להערכה? מהבירורים שערכתי לא ידוע על סאביות או מלכות או אדונים או שום דבר שהיית מעורב איתו ..או שהיית איתו/ אתה . יתכן זה שבגלל שאף אחת לא תודה , מהבושה של להיות אתך? או שאולי עיברת להן את השכל עד כדי כך שנפחו נישמתן ? ספר לנו ? חצי חצי ... וזה מזכיר לי .. אחד אחרי זיון אומר לאשתו : עם היה לי עוד חצי סנטימטר הייתי מלך , והיא עונה לו : אם היה לך פחות חצי היית מלכה . מר קליבר היקר לדאבונך, אתה חושב ופועל במלימטרים. וכן,אתה צודק, לא הכרתי אף אחת כאן. ולכל הנפגעים/ות: אני מוציא מכם/ן את האפל והרדוד ומצפה שלא תגיבו כאן אליי, שהרי אתם/ן שלמים/ות עם דרך החיים שלכם/ן....לא? (כוחו של התת מודע!?) אתם/ן מלאי ארס , כעס, ונקמה , בדיוק אותן אלמנטים שאתם/ן מייחסים לי. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
חצי אדון • 11 באפר׳ 2004
Siroftheunique
אני בטוח שלמדת משהו מהשרשור הזה על עונשים מנטליים.... הרעיון , לספק להם/ן את מה שהם צריכים ולא את מה שהם רוצים! או אז, תגלה דבר מדהים... הם/ן לא מפסיקים/ות לצעוק...דיי,עוד,דיי ,עוד... (ותודה לכלובי...) |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
אכזריות
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
Tame • 11 באפר׳ 2004
שמתי לב בזמן האחרון לאכזריות וקרות לב בפורומים.
רובנו כבר זיהה אדם עם חסכים נפשיים, מחסור עצום וכאב, וכל מה שאנחנו עושים זה להתעלם, להשפיל, לקלס, לאיים ומידי פעם להציע "רחמים".. לדעתי יש צורך בניסיון אמיתי וכנה לעזור, לא מתוך חולשה אלא מתוך חוסן. לא נלחמים בשנאה עם שנאה אלא עם אהבה.. (וצריך לזכור שלעולם לא נלחמים באדם, אלא בשנאה שבו). |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
קרני אור חיוביות
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 11 באפר׳ 2004
טיים
לא מכיר אותך אבל אתה מתוק זה ברור לי. היה שווה הכל בשביל חיוביות כזאת! ואפרוח- תגיד לחכם הסיני שמאסטר אברא אמר שהוא התרשם שהאפרוח לא צריך לחכות, הוא כבר שם ביג טיים! אתה גורם לי לצחוק במשובה, בהחלט! בטי? פייה? אנפה? קליבר? מי יכול עליכם בכלל? |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
:)
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 11 באפר׳ 2004
ועוד אחד לSiroftheunique
|
|
Miu(מתחלפת){היצור} |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
רעיונות
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
Miu(מתחלפת){היצור} • 11 באפר׳ 2004
זה מאוד תלוי ספציפית בבן-אדם וכו', אבל:
* אפשר למצוא משהו שהיא אוהבת ולאכול את זה לאט מולה (או נגיד תוך כדי שהיא יורדת לך, בהבטחה שאם זה יהיה טוב מספיק תשאיר לה ביס אחרון) * אפשר להגיד לה להצליף בעצמה. מפליא כמה שזה יפה. * אפשר לצאת למקום ציבורי ולהכריח אותה להתנהג כמו בסיפורה של O, ידיים מופנות למעלה, חצאית בלי תחתונים, שצריך להפשיל בכל ישיבה (לא לשכוח אלכוהול/סביעור לחיטוי משטחים פוטנציאלים), בפישוק כמובן, ופה קצת פתוח. * אפשר להגיד לה לשים על עצמה נגיד 15 אטבי כביסה במרווח של 5 דקות אחד מהשני, להתחיל חצי שעה לפני שאתה מגיע הבייתה, ואז כשאתה חוזר תהיה לך סאבית מעוטרת ומרחפת. ועוד.... כיד הדימיון הטובה עליך. |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
Tame • 11 באפר׳ 2004
אפשר גם לשלב קשירות בתנוחות לא נוחות ואפילו להוסיף מצבטים המחוברים לחבלים הקושרים איברים מסויימים בתנוחות קשות, כך שהיא יכולה לבחור באם להקל על המתח בשרירים במחיר הכאב או להפחית בכאב במחיר המתח בשרירים...
|
|
היצור |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
היצור • 11 באפר׳ 2004
חצי מחלל (בחליל ואת הבדס"מ) ... ואתם רוקדים.
עד שסוף סוף מישהו שאולי הוא חסר נסיון, ויכול ללמוד מנסיונכם העשיר, בא ושואל. ומיד כולם קופצים לממש את סיסמתו של חצי- בדס"מ לא עושים בכלל. זה שרשור "הבנים על הבנות", לא "הגולשים על הטרול". ת-ת-ע-ל-מ-ו. במקום לתת לא את מה שהוא רוצה. כי את השואל, Siroftheunique בטח כבר הברחתם. ובאשר למיו, שמסגירה בקצב טננבוים את סודות היצורים- רק אומר שכל עצותיה באות מנסיון, ועכשיו עקב עצותיה, תיאלץ לצבור עוד נסיון !!! היצור |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
Tame • 11 באפר׳ 2004
creature monkey ape כתב/ה: ובאשר למיו, שמסגירה בקצב טננבוים את סודות היצורים- אוי פשוט הרגת אותי מצחוק עכשיו, לדעתי זה חייב להפוך לביטוי שגור בשפה העברית.. ענק! |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 11 באפר׳ 2004
תודה חברים שלי ,
וחצי אתה לא יכול לבוא לשבת בספסל איתנו בספסל האחורי של האוטובוס !!!!!!!! מוכר לך המשפט ?? משם הטראומות החברתיות ?? אתה יודע שמבחינה מתמטית חצי מאפס זה עדיין אפס ? |
|