תחת אש |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
Re: האים יש נשים שולטות בהריון שמניקות גברים
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
תחת אש • 15 בדצמ׳ 2019
גנדרפלואידאמי כתב/ה: האין יש אפשרות
להכיר אישה בהריון שהפטיש שלה זה להניק גבר לתת לי לינוק מהחלב שלה למשך זמן ארוך לערסל אותו על החזה שלה ? ללטף לו את הראש ללחוש באוזניו מילים מרגיעות להניק אותו להנאתה בילבד ? רק תגובות רציוניות בלי התחכמויות בלי לכתוב מגילות בלי לחטוף לי את השרשור בחי לסטות מהנושא המבין מבין אל תגיב בוא נכיר |
|
אני מכור לזין{זין בתחת ש} |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
אני מכור לזין{זין בתחת ש} • 15 בדצמ׳ 2019
פיספתם בקילומטרים
לא דרשתי לא כפיתי את עצמי שאלתי אם יש כזה פטיש כדי לקבל יותר מידע כדי לדעת איך להיתנהל אני לא מיתכוון לגזול מרך נולד חלה אם לא מיתכוון להיות סטוקר אחרי נשין מניקות תודה על הטיפים נתתן לי כיוון בנושא כן זה קשה למצוא כן זה מאוד אינטימי כן יש לי פטיש שבוער בי ואני חייב לעצמי לנסות להגשים אותו זאת כרגע הפנטזייה המינית שלי עדיין לא מצאתי שולטת עדיין לא יצרתי קשר אינטימי אמיתי עם שולטת עד היום ניצלו אותי כספית וירטואלית מינית זה כן המקום לשאול זכותי למצוא בת זוג דומיננטית לקשר אינטימי קינקי שליטה בי הכותרת של השרשור לא נוסחה נכון האים יש אישה מניקה שהתינוק שלה נגמל והיא רוצה להניק גבר ? |
|
fee |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
fee • 15 בדצמ׳ 2019
קיים.. אתה לא לבד
אולי תשמח לדעת שגם אפשר לאלץ ייצור חלב ללא היריון ולידה. בשביל זה צריך קשר קרוב, כזה שהאישה תסכים להתאמץ בשבילך. בנוגע למה שכתבו פה.. צ'יל גייז, כולה שאלה כולה פטיש. |
|
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
הבעייה
להגיע לאינטימיות כזאת איך מאלצים ייצור חלב? |
|
Mr Bob(שולט) |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
Mr Bob(שולט) • 15 בדצמ׳ 2019
fee כתב/ה: קיים.. אתה לא לבד
אולי תשמח לדעת שגם אפשר לאלץ ייצור חלב ללא היריון ולידה. בשביל זה צריך קשר קרוב, כזה שהאישה תסכים להתאמץ בשבילך. בנוגע למה שכתבו פה.. צ'יל גייז, כולה שאלה כולה פטיש. יותר מתאים לנשלטות, לא רואה שולטת עושה את זה |
|
קושית(שולטת) |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
קושית(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2019
לרוב חלב אם נוצר כמה ימים אחרי לידה, ולא בזמן הריון...
קשה לי להאמין שאישה יולדת, לאחר כמה ימים, תוכל/תרצה להתעסק בסשן... |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 15 בדצמ׳ 2019
חברים, ברייה צודקת, זה פטיש מוכר. יש אפילו פורנו סביב זה, הוא לא המציא כלום.
מבין את השוק, אבל השאלה לא מופרכת. מה שכן, אני מאמין שהצדק עם ברייה ותתקשה למצוא מישהי שתזרום איתך בלי היכרות עמוקה. מקווה שתמצא. |
|
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
יש פורנו בנושא ?
|
|
עשהאל(נשלט) |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
עשהאל(נשלט) • 15 בדצמ׳ 2019
דרקן ראהל כתב/ה: חברים, ברייה צודקת, זה פטיש מוכר. יש אפילו פורנו סביב זה, הוא לא המציא כלום.
מבין את השוק, אבל השאלה לא מופרכת. מה שכן, אני מאמין שהצדק עם ברייה ותתקשה למצוא מישהי שתזרום איתך בלי היכרות עמוקה. מקווה שתמצא. שימצא בת זוג, שיולידו ילדים. אני לא חושב שיש בת זוג פתוחה שלא תסכים לתת לבן זוגה לטעום ביניקה מהחלב שלה, אחרי שהעולל יסיים את כל הקולוסטרום. |
|
ימה(נשלטת) |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
ימה(נשלטת) • 15 בדצמ׳ 2019
יש נשים שמניקות את הילדים שלהם עד גיל שנתיים ויותר. כבר אוכלים מוצקים בגיל הזה והחלב הוא רק חיזוק, כך שלא יגרע פה מהילד או הילדה.
כמו כן, אחרי שנה-שנתיים הגוף כבר הספיק להתאושש מהלידה וכד' הוא רק שאל אם יש מישהי שזה הפטיש שלה כדי שיוכלו לממש את זה ביחד ברצון והסכמה. מאחלת לכם שתמצאו אחד את השניה. |
|