אראגורן(נשלט) |
לפני שנתיים •
17 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
17 באפר׳ 2022
אראגורן(נשלט) • 17 באפר׳ 2022
היא הכניסה את עצמה לאור הזרקורים.
עושה זילות לתחום הטיפול. הביקורת לגיטימית. ומה הקטע עם הניהיליזם בקרב חברי האתר. |
|
Mary Jane |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
Mary Jane • 18 באפר׳ 2022
התינוק הזה כתב/ה: נבצר ממני להבין איך זה שהוא זה שנותן לה כסף, מתורגם לזה שהוא "מתחתיה" כביכול. כאילו שניהם מדחיקים בכוח את הזנות פה בכל הסיפור..
הניסיון להלביש סימטריה מוכרת מעולמות ה״זנות״, הפטריארכיה והגינוי הנילווה לאישה לא בהכרח עובדים פה, למרות הרצון הטוב והכפייתי במידה של המגיבים. שכן, הוא אמנם משלם, אך זה עדיין תלוי מה הוא מקבל עבור התשלום. אם הוא מקבל את הזכות לנקות את התנור והגז לפסח עם מסיר שומנים וכל מה שצריך, זה נראה לי די משפיל. וזה כן ממקם את הגבר במעמד נחות. עבור מי שמתעניין בעולמות התוכן הללו (: בכל אופן, לא האזנתי לקטע המצורף. פחות מעניין (: |
|
טלי35(שולטת) |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
טלי35(שולטת) • 18 באפר׳ 2022
קצת עצוב לי העלהום והדה - לגיטימציה לפרקטיקה BDSMית.
כל המקהלה שוללת, מכסחת. זה? הו לא. לא זה! כמו כל דבר גם פה צריך לוודא שהכל נעשה באופן שפוי ובטוח. וודאי בהסכמה. אבל תנו לאנשים לעשות את ה BDSM שלהם כמו שהם אוהבים. השלילה הזו זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים כאן. גם ככה יסורי המצפון ורגשות האשמה מאיימים לזנק נראה לי לפחות להשאיר פתח לזה שנכון שזו פרקטיקה לא פשוטה ומורכבת אבל היא לגיטימית כמו כל פרקטיקה בדסמית אחרת. ו שכל אחד (ואחת) יעשה מה שטוב לו כל עוד הוא מודע, לא פוגע בעצמו ולא באחרים. חג חרות שמח לכולנו. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
bondman(נשלט){FLR} • 18 באפר׳ 2022
טלי35 כתב/ה: קצת עצוב לי העלהום והדה - לגיטימציה לפרקטיקה BDSMית.
כל המקהלה שוללת, מכסחת. זה? הו לא. לא זה! כמו כל דבר גם פה צריך לוודא שהכל נעשה באופן שפוי ובטוח. וודאי בהסכמה. אבל תנו לאנשים לעשות את ה BDSM שלהם כמו שהם אוהבים. השלילה הזו זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים כאן. גם ככה יסורי המצפון ורגשות האשמה מאיימים לזנק נראה לי לפחות להשאיר פתח לזה שנכון שזו פרקטיקה לא פשוטה ומורכבת אבל היא לגיטימית כמו כל פרקטיקה בדסמית אחרת. ו שכל אחד (ואחת) יעשה מה שטוב לו כל עוד הוא מודע, לא פוגע בעצמו ולא באחרים. חג חרות שמח לכולנו. אני האחרון שאצא נגד תופעה של מלכות בתשלום או פינ-דום. שכל אחד יעשה מה בראש שלו כמו שאמרת. ואני מודע שיש שנהנים ומקבלים ריגוש מניצול כספי. לא יודע אפילו אם אין בי כמה אחוזים כאלו…. אבל אם תקשיבי לראיון, הבחורה הזאת פשוט לא אפויה. ופשוט מגעילה. ועושה שרות רע לעולם ה-BDSM …… בעעעעעעעע….. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
טלי35(שולטת) • 18 באפר׳ 2022
אתה לגמרי צודק בונדי - ובאמת לא הקשבתי עדיין לראיון.
אני מדברת על תופעה אחרת - אם הבנתי נכון לא יוצאים פה בשרשור רק עליה אלא עושים דה- לגיטימציה לכל צורה של פינדום. זה פשוט קצת מבאס בעיניי לשלול בדסמ של אחרים. גם ככה יש פה אנשים שלא נח להם עם מה שהם ועם מה שהם נמשכים אליו - אז שלילה גורפת כזו לא מקלה על רגשות האשם והבושה. וחבל. |
|
אראגורן(נשלט) |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
אראגורן(נשלט) • 18 באפר׳ 2022
אני אישית דחיתי את הצורה ולא את הפרקטיקה של שולטת פיננסית. ומסכים זה ממש לא זנות. אבל אפשר ליצוק ערכים בכל דבר. לא כך במקרה שלה.
שוב הביקורת כלפיה לגיטימית. הניסיון לשלול את הלגיטימציה להביע ביקורת נגדה לא. היא עשתה הון תקשורתי מהבדסמ ולכן היא צריכה גם לדעת לקבל ביקורת. וקצת מצחיק שאתם מגוננים על מישהי שמדברת סרה על אחרים בראיון עצמו (!!) הכי מדהים זה שחצי מהפורום כאן קשור לתחום הטיפול/הפסיכולוגיה ואיכשהו לא מפריע לו שאדם כמוה קוראת לעצמה מטפלת. האם היינו מתייחסים בכזו סלחנות לזילות של המקצוע (לא נדבר על סיכון המטופלים) אם זה היה פסיכולוג או מטפל מחוץ לקהילה. הניסיון להסתיר דברים כאלה הם אלה שעושים לנו שם רע. |
|
מודי בלוז |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
מודי בלוז • 18 באפר׳ 2022
Mary Jane כתב/ה: התינוק הזה כתב/ה: נבצר ממני להבין איך זה שהוא זה שנותן לה כסף, מתורגם לזה שהוא "מתחתיה" כביכול. כאילו שניהם מדחיקים בכוח את הזנות פה בכל הסיפור..
הניסיון להלביש סימטריה מוכרת מעולמות ה״זנות״, הפטריארכיה והגינוי הנילווה לאישה לא בהכרח עובדים פה, למרות הרצון הטוב והכפייתי במידה של המגיבים. שכן, הוא אמנם משלם, אך זה עדיין תלוי מה הוא מקבל עבור התשלום. אם הוא מקבל את הזכות לנקות את התנור והגז לפסח עם מסיר שומנים וכל מה שצריך, זה נראה לי די משפיל. וזה כן ממקם את הגבר במעמד נחות. עבור מי שמתעניין בעולמות התוכן הללו (: בכל אופן, לא האזנתי לקטע המצורף. פחות מעניין (: |
|
storyteller(שולט) |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
storyteller(שולט) • 18 באפר׳ 2022
תראה לכמה נשים פה יש פרופיל זהב שהן לא קנו לעצמן. או כמה מהן דואגות לרמוז/להגיד ישירות סמוך לסיום המנוי שהן צריכות מימון. זה אולי בקטנה יחסית אבל זה קיים.
|
|
מחפש חזקה(מתחלף) |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
מחפש חזקה(מתחלף) • 18 באפר׳ 2022
יצא לי להתכתב איתה בעבר, מספיק גם להסתכל באינסטגרם שלה כדי להבין שהיא לא הכי " אפויה "...אם לומר את זה בעדינות .
לזכותה אגיד שלדעתי היא סקסית בטרוף וגם אוהבת כאב ( יש סרטונים שהיא אחרי אימון עם פציעות ודיי נהנת מזה.... |
|
פיגארו |
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
לפני שנתיים •
18 באפר׳ 2022
פיגארו • 18 באפר׳ 2022
אני חושב שפינדום זו תופעה נחמדה ודי מעניינת, ולא יותר הזויה מלא מעט דברים אחרים שיש פה.
למה הכל לגיטימי חוץ מזה? אם זה SSC.... |
|