Bent |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
Bent • 21 ביוני 2022
1 - עבודת החלומות שלך היא?
מה שאני עושה היום פחות הלחץ הכלכלי 2 - איזה פטיש יש לך שהיית מחשב כמוזר? חולץ מסמרים שבור. לא פטישיסט במיוחד 3 - אתאיסט או מאמין? אגנוסטי 4 - מעשן או לא? 10 + שנים לא סיגריות, שנתיים לא ירוק, וממ שטוב לי עם זה, יותר גרוע זה שהריח שפעם עשה לי טוב עושה לי רע, ומעשנים במסיבות יותר מדי 5 - אם היית יכול לבחור להיות אדיש לאהבה, היית בוחר בכך? הייתי מוותר על אצבע קודם 6 - מילת הביטחון נזרקה, מה תעשה כשולט / לאיזו תגובה תייחל כנשלט? עצירה, קצת הלם, חיוך גדול, ובירור 7 - לאיזה משקל היית רוצה להגיע? פחות ממאה. 8 - סקס בסשנים, באיזו תדירות אם בכלל? חלק מהותי, לא הכרחי, כשנפגשים מעט מדי כמעט תמיד נוכח (עם יקירותיי הקבועות). 9 - אקס שהיית רוצה שיחזור, קיים? מוזמנים לפרט. כן, זו שנפטרה לפני שחזרנו להיות חברים. כן, כל מי שאהבתי אבל זה סתם כי אני מנסה לאכול את כל העוגות ולהשאיר כולן שלמות. 10 - חרטה שיש בכם כתוצאה מכך שאתם בדסמ"ים, יש כזאת? אם כן, מהי? שאני לא יכול לחיות מחוץ לארון. 11 - כולאים אותך בבית ויש במקלחת רק שמפו של הוואי וכיף, במה תבחר? מתקלח במים, שופך את שניהם לביוב. רגיש לריחות. 12 - גדול, בינוני, קטן או שזה חסר שיבות מבחינתך? אם להתחשב בהנחה שמדובר בגודל הזין שחודר אלי (אז זה כמעט חסר חשיבות), אם מדובר בגודל שמעניין אותי על צעצוע להתעללות, הכל הולך , ושיהיה מחובר למאזוכיסט בבקשה. אם מדובר בגודל חשבון הבנק, האוטו וכן הלאה, תצטרך להרחיב את השאלה. 13 - גבול שלא האמנת שהנשלט שלך יחצה / גבול שלא האמנת שחצית כנשלט? מאמין גדול בגבולות למען שפיות, לא יכול לחשוב על משהו שקרה שרלוונטי כתשובה 14 - אלוהים מתגלה, אתה אדיש לקיומו? אם יש לי את היכולות, מכה אותו ושולח אותו לחיות באושוויץ בזמן הנכון, או כילד מוכה, או לחוות אונס, או בכלל את כל איוולות המין האנושי בתור. 15 - פיצה או כבד מתוק בתוך לאפה חמה? בתוך לאפה? BUNS, מה בתוך הBUNS? 16 - אהבת חינם נתפסת אצלך כערך חשוב? יש כזה דבר אהבת חינם? אני די בטוח שאני לא מבין את הכוונה בשאלה 17 - ז'אנר סדרות אהוב? מה שמכבה לי את המח 18 - היית מגדיר את עצמך כאדם עם ביטחון עצמי גבוה? כן. 19 - מאכל יהודי אשכנזי אהוב? פולני אמיתי, כמעט כל מה שנגמר ב-לך. 20 - האם למוצא האתני שלך יש חשיבות בעיניך? לא, אבל אני פריבילג מודע 21 - אומן אהוב? אין מקום לרשימה כאן 22 - מחשב או טלפון? מה שגורם לה לשאול אם אני אוהב אותה או שזה מיין פריים בכיס 23 - תכלס, למה אתה גולש כאן? הרגל שדה צייד מקום להתבטא מקום לפרסם את הצילומים ולגייס מצולמים/ות שייכות לפחות לזאנר |
|
Curvy Doll(שולטת) |
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
Re: 23 שאלות לגולשים
לפני שנתיים •
21 ביוני 2022
Curvy Doll(שולטת) • 21 ביוני 2022
1 - עבודת החלומות שלך היא? מעצבת אופנה
2 - איזה פטיש יש לך שהיית מחשב כמוזר? ניקוי שחורים מהפנים 3 - אתאיסט או מאמין? באמצע 4 - מעשן או לא? פאסיבית נחשב? 5 - אם היית יכול לבחור להיות אדיש לאהבה, היית בוחר בכך? לעולם לא 6 - מילת הביטחון נזרקה, מה תעשה כשולט / לאיזו תגובה תייחל כנשלט? אני אהיה קשובה בטירוף 7 - לאיזה משקל היית רוצה להגיע? משקל שבריא לי, לא משנה מהו 8 - סקס בסשנים, באיזו תדירות אם בכלל? עד כה לא בכלל 9 - אקס שהיית רוצה שיחזור, קיים? מוזמנים לפרט. לא ממש. 10 - חרטה שיש בכם כתוצאה מכך שאתם בדסמ"ים, יש כזאת? אם כן, מהי? לא ממש. 11 - כולאים אותך בבית ויש במקלחת רק שמפו של הוואי וכיף, במה תבחר? מה הריח של כל אחד? 12 - גדול, בינוני, קטן או שזה חסר חשיבות מבחינתך? קטן זה תמיד הכי חמוד 13 - גבול שלא האמנת שהנשלט שלך יחצה / גבול שלא האמנת שחצית כנשלט? לא עולה לי משהו 14 - אלוהים מתגלה, אתה אדיש לקיומו? לא 15 - פיצה או כבד מתוק בתוך לאפה חמה? פיצה 16 - אהבת חינם נתפסת אצלך כערך חשוב? לא ממש, אהבה צריך להרוויח 17 - ז'אנר סדרות אהוב? בלשים 18 - היית מגדיר את עצמך כאדם עם ביטחון עצמי גבוה? מאוד מאוד 19 - מאכל יהודי אשכנזי אהוב? צ'ולנט של סבתא 20 - האם למוצא האתני שלך יש חשיבות בעיניך? מעט, בעיקר לקשר עם הסבים והסבתות 21 - אומן אהוב? היום זה travis 22 - מחשב או טלפון? (נניח שאפשר להשוות זבל כמו טלפון למחשב) טלפון כי זה זמין לי ליד 23 - תכלס, למה אתה גולש כאן? כדי לכתוב בבלוג באנונימיות |
|