אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פניה לשולטת

מל(ק)ה​(שולטת)
לפני שנתיים • 9 בספט׳ 2022
מל(ק)ה​(שולטת) • 9 בספט׳ 2022
זה כבר טבעי אצלך אבל אתה לא שם לב שאתה מושא ללעג פה?
אתה מנסה לשדרמשהו שאתה לא וזה כל כך בולט שזה עצוב.
אתה יכול להמשיך בשלך הרבה או קצת.
WitchFuneral​(שולט)
WitchFuneral​(שולט) • 9 בספט׳ 2022
מל(ק)ה כתב/ה:

ברור שאני מושא ללעג. אתה יכול להיות מושא ללעג גם על ידי כך שתגיד שהעולם עגול, זה מה שקרה פעם ד"א, אפילו יותר גרוע. מה הטענה שלך? "לועגים לך אז אתה עושה משהו לא נכון"?
אגב, אני יודע שאת תתפלאי לשמוע, אבל אני מכיר פה הרבה אנשים יחסית שאוהבים אותי. לא הייתי נשאר פה אם לא היו פה אנשים שאני מתחבר אליהם. האנשים שאני מתחבר אליהם פשוט בדר"כ פחות מוצאים טעם בפורום - ואני מבין אותם.
מל(ק)ה​(שולטת)
לא מאמינה שאגיד שצדקת אבל צדקת. אני באמת מלאת פליאה.
WitchFuneral​(שולט)
מל(ק)ה כתב/ה:
לא מאמינה שאגיד שצדקת אבל צדקת. אני באמת מלאת פליאה.

בכל מקרה, מה הטענה שלך?
"לועגים לך אז אתה עושה משהו לא בסדר"?

מה שכתבתי לו זה מה שאני מאמין בו, זה באמת מה שאני מאמין בו כי אני מעדיף להקשיב למדע ולא לדעות של אנשים שלא מבינים שום דבר מהחיים שלהם. לנשים לא אכפת באמת מדברים כמו כסף או מכוניות יוקרה בדר"כ, הן מתעניינות בקאפאבילטי של הגבר שהשיג את מכוניות היוקרה, ביכולת שלו להשיג מכוניות יוקרה. אם כבר התחלנו לדבר על כסף - כסף זה רק רמז אחד לזה, אבל אם בחורה תגלה שגבר השיג את הכסף במזל ושהוא טמבל היא כבר לא תימשך אליו.
חיפוש קצר בגוגל:
https://www.westernsydney.edu.au/newscentre/news_centre/story_archive/2012/its_not_about_the_money_research_reveals_women_are_more_interested_in_a_mans_earning_capacity_than_the_size_of_his_wallet
אני לא המצאתי את זה. מה שמצחיק הוא שכל אחד יכול להבין את זה בעזרת חיפוש קצר בגוגל, זה באמת לא משהו מסובך במיוחד, אבל יש אנשים שמבססים דעות על המציאות ויש אנשים שמבססים את המציאות על דעות אקראיות, בדר"כ כאלה שנוח להם לחיות איתן.

באמת יש לי שאלה לפותח האשכול -
אם שמת לב, בכל פעם שתפנה לנשים אתה תיתקל באותן פתרונות - "תהיה נחמד", "תפנה בנימוס" וכו'. לפחות עשרות אחוזים מהגברים קיבלו עצות כאלה בשלב כזה או אחר במהלך החיים שלהם. עכשיו, מתי בפעם האחרונה ראית גבר שאמרת "זה עבד לי! הייתי נחמד לאישה והתחלתי להעמיס בחורות כמו זבל!"?
מל(ק)ה​(שולטת)
רציתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל אני חסומה אצלך.
העצות שלך במרכאות לא מעניינות ולא על זה דיברתי. דיברתי על התגובות שלך שהן מה נשים באמת רוצות, מרגישות וחוות. אתה לא יודע מה אישה חושבת ומרגישה. נקודה. אתה גם בחיים לא תבין.
הנטייה שלך הבלתי מתפשרת לענות לכל פוסט ולכל פורום ובטח בעוד מקומות מעידות עליך יותר מהתגובות שלך.
אתה חושב שאתה יודע יותר או יותר טוב מכולם. זה קשוח בשבילך.
WitchFuneral​(שולט)
מל(ק)ה כתב/ה:
רציתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל אני חסומה אצלך.
העצות שלך במרכאות לא מעניינות ולא על זה דיברתי. דיברתי על התגובות שלך שהן מה נשים באמת רוצות, מרגישות וחוות. אתה לא יודע מה אישה חושבת ומרגישה. נקודה. אתה גם בחיים לא תבין.
הנטייה שלך הבלתי מתפשרת לענות לכל פוסט ולכל פורום ובטח בעוד מקומות מעידות עליך יותר מהתגובות שלך.
אתה חושב שאתה יודע יותר או יותר טוב מכולם. זה קשוח בשבילך.

מצחיק, כי לפני שעה דיברתי עם בן אדם שהוא אובייקטיבית הרבה יותר חכם ממני + בעל ידע רב, הרבה יותר משלי... פאק, אמרתי את זה, האגו שלי נשבר לרסיסים...
לא!!...!....................... (זאת צעקה שנעלמת אט אט בזמן שאני נופל אל תוך חור שחור אם לא הבנת).

את לא יודעת למה אני מגיב פה. את פשוט לא יודעת. את גם לא יודעת עליי כלום. אני מזמין אותך לדחוף את הפסיכולוגיה בשקל שלך לתחת.
הלן הדוב
הלן הדוב • 9 בספט׳ 2022
קטלב כתב/ה:
researcher כתב/ה:
פנו אלי במאנץ האחרון ב"היי את שולטת אני נשלט בואי נכיר".
וזה כל כך הציק לי ולא ידעתי לשים את האצבע.עד שחברה דייקה אותי וכתבה על זה גם.
קודם לפני הכל אנחנו אנשים ואם לי יש דופק ולך דופק ותחום עניין מושתף זה עדיין לא אומר שאנחנו מתאימים.
אז קודם פנייה אישית ולא העתק הדבק. ( נכון זה קשה כל פעם מחדש ואולי לקבל דחיות אבל היי זה מראה על אנושיות) למה פנית דווקא אלי למה התחברת ומי אתה?
לפני כל השליטה בכלל. בצורה ונילית בוא נכיר ומשם נתקדל

לא זה הרעיון של מאנץ'? להגיע כדי להכיר?

כן אבל לא כשנוסח הפניה הוא "לך יש שקע, לי יש תקע" העיקר להציג את עצמינו כאנשים.
עבודת אלילות
עבודת אלילות • 9 בספט׳ 2022
מל(ק)ה כתב/ה:

את לא רואה? מצאנו את אביר האור, לא התגעגעת?