NeverEnough |
לפני שנתיים •
12 בספט׳ 2022
לא
לפני שנתיים •
12 בספט׳ 2022
NeverEnough • 12 בספט׳ 2022
Fashion kitty כתב/ה: אני היחידה שחושבת שהקונספט כולו מוערך יתר על המידה?
אחרי לא מעט שיחות עם לא מעט נשים (בעיקר מחוץ לכלוב) יש לי חשד שזה עוד סוכן "סמוי" של עולם הפורנו בראש הפסיכוסומטי שלנו. מצד שני כל בלוג שני כאן מהלל ומשבח...לכן שאלתי... |
|
NeverEnough |
לפני שנתיים •
12 בספט׳ 2022
תודה
לפני שנתיים •
12 בספט׳ 2022
NeverEnough • 12 בספט׳ 2022
זוג פלוס כתב/ה: שפיכה/השפרצה נשית אכן די נפוצה.
זה בוודאי לא מה שרואים בסרטי הפורנו. לא דומה לזרנוק כיבוי אש ולא למזרקות של לאס-וגאס. היא תלויה גם בפיזיולוגיה וגם במצב הרגשי שבו את נמצאת. גירוי גבוה, נינוחות, מגע נכון יכול להביא אותך לשפיכה/השפרצה לגמרי באופן טבעי בלי נסיונות ומאמץ מכוון לגרום לכך מה שדווקא עשוי לגרום את ההיפך. כשאת מסיימת את הסקס עם שלולית ענק על המיטה, סביר להניח שהשפרצת אפילו בלי להיות מודעת, כי כאמור..החיים הם לא סרט פורנו. מבחינת האורגזמה, היא אכן עוצמתית (מה שמוביל לאיבוד השליטה על הסוגרים ולהשפרצה). דבר חשוב אחרון לסיום: אף אחת לא נמצאת בתחרות גמירות והשפרצות ולא צריכה להוכיח לאף אחד שום דבר. זה לא המדד. אם זה קורה, תהני מזה ואם לא, תהני מדברים רבים אחרים. לא מתחרה. מסתקרנת.... |
|
-X- |
לפני שנתיים •
12 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בספט׳ 2022
-X- • 12 בספט׳ 2022
עם המעט שיצא לי להיות שכן "משפריצות", אז
היה נראה לי שהן עוצרות את עצמן מהחשש "לעשות פיפי" במיטה. הכמות משתנה מאשה לאשה ולדעתי חלק מזה זה פיפי. אלה עם הטפטופים זה לדעתי יותר "נטו" שפיכה נשית שהיא חסרת ריח. אבל זה לא השפרצה. יותר נזילה או טפטוף. תנוחה מועדפת לניסויים: כל מה שמגרה את נק' הg, כמו רגליים לחזה. אגב, לא כל "השפרצה" כזו מלווה באורגזמה. זה מעט הידע ששיש לי לתרום. הכי חשוב להעז לחקור. Good luck |
|
Tremble(אחרת) |
לפני שנתיים •
12 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בספט׳ 2022
Tremble(אחרת) • 12 בספט׳ 2022
חייבת להגיד שנשמע שרוב המגיבים פה לא חוו את זה ומגיבים מפרי דמיונם.
בעיקר הגברים כמובן אבל גם הנשים. לחלק זה זרנוק, לחלק אחרת, והשיטה המונפצת עם הנגיעה בכפתור הקסום גרמה לי עד היום למפח נפש ותו לא. ולא אגלה לכם את הסוד P: הוא מתגלה רק לקומץ נבחר |
|
NeverEnough |
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
תודה!
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
NeverEnough • 13 בספט׳ 2022
KתBO כתב/ה: עם המעט שיצא לי להיות שכן "משפריצות", אז
היה נראה לי שהן עוצרות את עצמן מהחשש "לעשות פיפי" במיטה. הכמות משתנה מאשה לאשה ולדעתי חלק מזה זה פיפי. אלה עם הטפטופים זה לדעתי יותר "נטו" שפיכה נשית שהיא חסרת ריח. אבל זה לא השפרצה. יותר נזילה או טפטוף. תנוחה מועדפת לניסויים: כל מה שמגרה את נק' הg, כמו רגליים לחזה. אגב, לא כל "השפרצה" כזו מלווה באורגזמה. זה מעט הידע ששיש לי לתרום. הכי חשוב להעז לחקור. Good luck לגמרי מעזה |
|
NeverEnough |
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
תסבירי?
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
Tremble כתב/ה: חייבת להגיד שנשמע שרוב המגיבים פה לא חוו את זה ומגיבים מפרי דמיונם.
בעיקר הגברים כמובן אבל גם הנשים. לחלק זה זרנוק, לחלק אחרת, והשיטה המונפצת עם הנגיעה בכפתור הקסום גרמה לי עד היום למפח נפש ותו לא. ולא אגלה לכם את הסוד P: הוא מתגלה רק לקומץ נבחר למה נראה לך שהרוב לא חוו? |
|
Dark Muse{שייכתלעצמי} |
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
Dark Muse{שייכתלעצמי} • 13 בספט׳ 2022
שחרור שחרור שחרור וכמובן מישהו שיודע מה הוא עושה ויודע איפה צריך לגעת..
אחר כך את תצליחי לגמור ככה בכל פעם.. גם בלי לגרות מקום ספציפי. כשתדעי איך זה עובד ומה התחושה הגוף שלך לבד ינווט לשם.. זה בהחלט מרגיש כאילו את צריכה להשתין. בפעם הראשונה שזה קרה לי הייתי בפניקה ובטוחה שהשתנתי על עצמי.. גמירה עם השפרצה שונה בתחושה שלה ושונה בעוצמה .. לדעתי גמירה עם השפרצה פחות חזקה .. מגמירה רגילה ..אבל כל אחת היא אחרת.. מקווה שתחווי גם את זה.. בהצלחה 🌹 |
|
Dark Muse{שייכתלעצמי} |
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
Dark Muse{שייכתלעצמי} • 13 בספט׳ 2022
Fashion kitty כתב/ה: אני היחידה שחושבת שהקונספט כולו מוערך יתר על המידה?
לא. זה רק מופע מרהיב. יכולה לגמור ככה עשרות פעמים ולא ארגיש סיפוק כמו באורגזמה רגילה. |
|
NeverEnough |
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
תודה!
לפני שנתיים •
13 בספט׳ 2022
Dark Muse כתב/ה: Fashion kitty כתב/ה: אני היחידה שחושבת שהקונספט כולו מוערך יתר על המידה?
על השיתוף והכנות! לא. זה רק מופע מרהיב. יכולה לגמור ככה עשרות פעמים ולא ארגיש סיפוק כמו באורגזמה רגילה. |
|
סבלנות(אחר) |
לפני שנתיים •
14 בספט׳ 2022
כל מילה בסלע!
לפני שנתיים •
14 בספט׳ 2022
סבלנות(אחר) • 14 בספט׳ 2022
Dark Muse כתב/ה: שחרור שחרור שחרור וכמובן מישהו שיודע מה הוא עושה ויודע איפה צריך לגעת..
אחר כך את תצליחי לגמור ככה בכל פעם.. גם בלי לגרות מקום ספציפי. כשתדעי איך זה עובד ומה התחושה הגוף שלך לבד ינווט לשם.. זה בהחלט מרגיש כאילו את צריכה להשתין. בפעם הראשונה שזה קרה לי הייתי בפניקה ובטוחה שהשתנתי על עצמי.. גמירה עם השפרצה שונה בתחושה שלה ושונה בעוצמה .. לדעתי גמירה עם השפרצה פחות חזקה .. מגמירה רגילה ..אבל כל אחת היא אחרת.. מקווה שתחווי גם את זה.. בהצלחה 🌹 |
|