סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך יודעים שהוא מצוייד טוב?

Fuck You
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
Fuck You • 22 באוק׳ 2023
ivy poison כתב/ה:
רלוונטי כמו לשאול ״איך יודעים אם יש לה כוס קטן?״ 🤦🏼‍♀️

אם לא רלוונטי עבורך, את מוזמנת לדלג..
dominica​(נשלטת)
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
dominica​(נשלטת) • 22 באוק׳ 2023
Silencewoman כתב/ה:
ivy poison כתב/ה:

אם לא רלוונטי עבורך, את מוזמנת לדלג..

אני מוזמנת לעשות מה שבא לי
BigWhiteCK​(שולט)
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
BigWhiteCK​(שולט) • 22 באוק׳ 2023
תמונה, הכי טוב.
אפשר לבקש גם תמונה ליד חפץ כמו משחת שיניים לדוגמה.
בולשיט
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
בולשיט • 22 באוק׳ 2023
פשוט לשאול אם יש גדול זה לא משהוא שגבר לא יענה עליו במיוחד באתרים כאלה
לינקולן​(נשלט)
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
לינקולן​(נשלט) • 22 באוק׳ 2023
תרשמי בפרופיל או בצורה בולטת אחרת שזה חשוב לך, ואם את רוצה לוודא לדעתי זה ממש בסדר גם לשאול.
דווקא האפשרות השניה - להסתיר דיל ברייקר שחשוב לך מרגישה לי כמו הבחירה הפחות מוסרית, זה עלול לגרום לבזבוז הזמן שלך ושלו ולכאב רגשי גדול יותר אחרי שכבר נוצר חיבור מסוים.
השאלה הזאת לגיטימית ואם גבר מקבל שאלה כזאת, מסיק ממנה מסקנות לגביך וכתוצאה מזה מחליט שהוא כבר לא מעוניין בך זה גם לגיטימי. זה לא אומר בהכרח שיש לו מה להסתיר או שהוא נעלב יכול להיות שאת פשוט לא מה שהוא מחפש.
Shish​(שולטת)
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
Shish​(שולטת) • 22 באוק׳ 2023
ivy poison כתב/ה:

בעיניי רלוונטי בהחלט, אבל לא פרקטי. גם פחות שאיל וגם קשה הרבה יותר להוכחה בלי בדיקה פיזית. יותר מסובף לבדוק מאשר את יכולת ההיפתחות של החור שלו.
Shish​(שולטת)
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
קטלב כתב/ה:
Shish כתב/ה:
loving it כתב/ה:
Silencewoman כתב/ה:
loving it כתב/ה:
מה הבעיה, תשאלי.
לא סומכת? בקשי תמונה.
לפי התגובה את כבר תדעי icon_wink.gif

אני מבקשת, הם לא שולחים ונעלבים🙈🙈

זה העניין, שאני לא קונה שהם באמת נעלבים, פשוט אין להם מה להציע לך אז הם "נעלבים", מוצא אחרון שכזה, אולי תתני עוד צ'אנס. שווה ערך לדעתי לגברים/נשים בלי תמונת גוף באפליקציות שכשמבקשים מהם עוד תמונות הם "נעלבים". סורי, לא קונה, ברוב המוחלט של המקרים בכל מקרה. אם יש סיבה מיוחדת, מילא, למרות שאני לא יכול לחשוב עליה.

מצד אחד אני איתך, מי שמסרב לרוב מסתיר את האמת, וה"עלבון" מחפה על חוסר ביטחון, מוצדק או שלא. מצד שני, אני ממש לא יכולה לדבר כי אני מסרבת כבר מעל עשור לשלוח תמונות או אפילו לתאר את עצמי, ולא בגלל שאני מפלצתית, אלא כי אני לא מוכנה להיות פנטזיה, כלי לאוננות של אדם זר. אני גם לא אוהבת ששולחים לי תמונות ללא בקשה מפורשת ממני, או במינימום קבלת אישור.

כמו שנאמר מעליי, או בדף הקודם, אם באמת רוצים לדעת במה מדובר, צריך תמונה עם קנה מידה ועם הוכחות רלוונטיות. תמיד יהיו את אלה עם ארסנל התמונות, עם הזויות והתאורה, או עם ה"עזרה מחבר".
אופציה נוספת היא רפרנסים והמלצות. מישהי בטוח עברה שם קודם ויכולה להעיד על גודל (או קוטן) העניין.

לא עניין של חוסר בטחון. לפחות מבחינתי. עניין של גסות רוח. זה גס רוח לבקש דבר כזה, כמו שזה גס רוח לבקש ממך תמונות של הפות שלך לפני שנפגשנו. אין שום סיבה לשתף פעולה עם גסות רוח.

הממממ... חוסר מוכנות לשתף פעולה עם גסות רוח. בכל מקום אחר בחיים, מבינה ומזדהה. אבל פה? חלק מאיתנו לא היו מצליחים להעמיד אותו בלי גסות רוח, לפחות קצת ממנה, אז אולי כדאי לשקול מחדש. מי שעושה בדס" אך ורק בנימוס אירופאי מוקפד הוא חד קרן. אפילו באירופה.
dominica​(נשלטת)
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
dominica​(נשלטת) • 22 באוק׳ 2023
Shish כתב/ה:
ivy poison כתב/ה:

בעיניי רלוונטי בהחלט, אבל לא פרקטי. גם פחות שאיל וגם קשה הרבה יותר להוכחה בלי בדיקה פיזית. יותר מסובף לבדוק מאשר את יכולת ההיפתחות של החור שלו.

התגובה לא עסקה באמת ברלוונטיות, אלא גיחכה על עצם השאלה, כי אני בטוחה שאם גבר פה היה מעלה לדיון ״איך יודעים אם יש לה כןס קטן״, הוא במינימום היה נצלב
Shish​(שולטת)
לפני שנה • 22 באוק׳ 2023
ivy poison כתב/ה:
Shish כתב/ה:
ivy poison כתב/ה:

התגובה לא עסקה באמת ברלוונטיות, אלא גיחכה על עצם השאלה, כי אני בטוחה שאם גבר פה היה מעלה לדיון ״איך יודעים אם יש לה כןס קטן״, הוא במינימום היה נצלב

יש כאלה, יהודים טובים, שרק רוצים להיות צלובים. הנה, פתחת להם פתח icon_smile.gif