לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה לאנשים שרוצים לחיות בשליטה כאורח חיים/ קשר עם שליטה 24/7

Mobius​(שולט)
לפני 11 חודשים • 17 בדצמ׳ 2023
Mobius​(שולט) • 17 בדצמ׳ 2023
ההקבלה הנכונה היא לדת: יש חילונים גמורים (ונילים); יש מסורתיים (בדסמ במיטה); יש דתיים (הבדסמ מלווה את חיי היום-יום, אבל לא מכתיב אותם); ויש חרדים (הבדסמ נוכח כל הזמן, כמהות יסודית).

אגב, כמו שחרדים לא נמצאים כל היום אך ורק בבית-הכנסת, כך גם מי שחי את הבדסמ 24/7 לא חייב להסתובב כל היום על הברכיים או להיות נעול בכלוב; כאמור, מדובר במהות יסודית וההלכות הן רק דרך ביטוי לאותה מהות. יש כמובן פלגים חרדיים קיצוניים שחייהם מוקדשים רובם-ככולם להלכות המחמירות שגזרו על עצמם, וכך גם בבדסמ, אבל אלו המקרים הנדירים.
ג'ייק האדון הנכבד​(שולט)
לפני 11 חודשים • 17 בדצמ׳ 2023
אני עונה על בסיס חוו''ד אישי שלי לא התעמקתי בתשובות , בתור בנאדם שכל החיים שלו בצורה שלא הסכמתי לה הנשים בחיי ניסו לכפות את חוו''ד שלהם עלי ו'להגיד לי' על הזמן מה לעשות , אני קיבלתי החלטה שלא עוד , רק אני מחליט עלי . מעבר לזה אני גם רוצה שבזוגיות הבאה שלי יהיה לי את המילה שלי , זאת אומרת אם אני אומר משהו לא פשוט מנפנפים אותו ושלום שיהיה לו חשיבות . ולכן אני רוצה לחיות בדינאמיקה של 24/7 לא בהכרח שעל כל האספקטים של החיים אבל מה שאני ובת הזוג שלי ניגבע שאני מחליט עליו , אני מחליט עליו קבוע אלא אם נאמר אחרת