FootJunky |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
FootJunky • 16 באוג׳ 2024
זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח החוויה שלי כחלק מזוג מצרף שונה משלך. המצטרפת בהחלט יכולה להכנס לראש וגם ללב, כתלות בכימיה ובדינמיקה שמתפתחת. ובכל מקרה, טובתה ורגשותיה נמצאים במקום גבוה בסדר העדיפויות, הן משום האמון שנתנה בנו והן משום אנושיות בסיסית. על פי הפרופיל שלך, אתה חי עם שתי נשים, וזה דבר שונה מאוד מזוג שרוצה להישאר זוג - ומצרף צלע שלישית *לסקס* |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
זאלופון(שולט) • 16 באוג׳ 2024
FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח החוויה שלי כחלק מזוג מצרף שונה משלך. המצטרפת בהחלט יכולה להכנס לראש וגם ללב, כתלות בכימיה ובדינמיקה שמתפתחת. ובכל מקרה, טובתה ורגשותיה נמצאים במקום גבוה בסדר העדיפויות, הן משום האמון שנתנה בנו והן משום אנושיות בסיסית. על פי הפרופיל שלך, אתה חי עם שתי נשים, וזה דבר שונה מאוד מזוג שרוצה להישאר זוג - ומצרף צלע שלישית *לסקס* אחת מהן היא מצטרפת ש... נכנסה ללב 🙂 |
|
FootJunky |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח מה שאתה אומר לא סותר את מה שאני אומרת. הרוב המוחלט של הזוגות ירצה לשבת לדבר ולהכיר את הבחור/ה שהם מכניסים אליהם למיטה. דווקא מהסיבות שהזכרת. הרוב המוחלט יתייחסו אל זה כאל חוויה מיוחדת ויהיו מעוניינים למצוא מישהי שיש להם על מה לדבר איתה. לגבי עומק ומשמעות..דבר ראשון, עומק ומשמעות קיימים בכל מקום, אם אתה לא בוחר בהם זה לגמרי שלך. אבל לעניינו, לא, אני לא מחפשת עומק ומשמעות מטורפים. אני כן מחפשת חברות, כבוד וחיבור עם האנשים שאני עושה איתם בדס"מ, על אחת כמה וכמה אם מדובר על משהו מתמשך ולא חד פעמי. וכן, אני רוצה להכיר את האנשים שעוד רגע הולכים אני הולכת להצליף, לקשור ולזיין אותם או הם אותי, גם אם הם זוג. האמת שבעיקר אם הם זוג. יש ביקוש מטורף ליוניקורניות והיצע קטן. וגם אם לא היה, אין סיבה שאני אתפשר על מה שמתאים לי. לא חסרים זוגות שיש בהם הרצון לשבת להכיר שנייה לפני שעוברים לסשן. וגם אם אתה לא מסכים איתי, מציעה לך להתנסות בזה, זה הרבה יותר מגניב להגשים עם אנשים שטרחת לשבת לדבר איתם איזה ערב לפני. אין שום ספק שאת לא צריכה להתפשר על מה שמתאים לך ועל מה שמעניק לך תחושת ביטחון, על זה אין ולא היה דיון. ולגבי הצעתך שאנסה הצטרפות מתוך היכרות - עשיתי את זה, זה פחות מגניב אותי. אני יותר נדלק מאנונימיות, כל אחד והסיפור שלו |
|
FootJunky |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח החוויה שלי כחלק מזוג מצרף שונה משלך. המצטרפת בהחלט יכולה להכנס לראש וגם ללב, כתלות בכימיה ובדינמיקה שמתפתחת. ובכל מקרה, טובתה ורגשותיה נמצאים במקום גבוה בסדר העדיפויות, הן משום האמון שנתנה בנו והן משום אנושיות בסיסית. על פי הפרופיל שלך, אתה חי עם שתי נשים, וזה דבר שונה מאוד מזוג שרוצה להישאר זוג - ומצרף צלע שלישית *לסקס* אחת מהן היא מצטרפת ש... נכנסה ללב 🙂 ואופס - היא כל כך נכנסה ללב שגילתם לפתע פתאום שאתם פוליאמורים? בחיאת כפי שאמרתי, אנשים פוליאמורים, עם כל הכבוד - ויש הרבה כבוד - זה לא זוג שרוצה להישאר זוג. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
זאלופון(שולט) • 16 באוג׳ 2024
FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח החוויה שלי כחלק מזוג מצרף שונה משלך. המצטרפת בהחלט יכולה להכנס לראש וגם ללב, כתלות בכימיה ובדינמיקה שמתפתחת. ובכל מקרה, טובתה ורגשותיה נמצאים במקום גבוה בסדר העדיפויות, הן משום האמון שנתנה בנו והן משום אנושיות בסיסית. על פי הפרופיל שלך, אתה חי עם שתי נשים, וזה דבר שונה מאוד מזוג שרוצה להישאר זוג - ומצרף צלע שלישית *לסקס* אחת מהן היא מצטרפת ש... נכנסה ללב 🙂 ואופס - היא כל כך נכנסה ללב שגילתם לפתע פתאום שאתם פוליאמורים? בחיאת כפי שאמרתי, אנשים פוליאמורים, עם כל הכבוד - ויש הרבה כבוד - זה לא זוג שרוצה להישאר זוג. לא תכננו לחיות בשלישייה אם זה מה שאתה שואל. צירפנו גם קודם, חלק מהמצטרפות נכנסו לנו ללב יותר וחלק פחות, אבל מעולם לא חשבנו שלא להשאר זוג. |
|
kethrina |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
kethrina • 16 באוג׳ 2024
יש בזה משהו. הדייטים הכי טובים שהיו לי הם אלו שמישהו ניגש אלי, ואני אומרת על ההתחלה,"אני לא מחפשת סקס" הוא מופתע מהישירות, מגיב מצחיק, הקרח נשבר ו..
לשנינו אין את הלחץ הזה של 'מתי מסיימים עם הדיבורים וזורמים לבית'. זה איפשר לנו לדבר באמת, לגעת מלא ולהבין אם יש משיכה או אין... אם זה סשן חד פעמי, מעדיפה לדלג על זה. אם זה למערכת יחסים ארוכה יותר, אז כן. אני חושבת שזה בגלל שאני מתנהגת מאוד אחרת בסשן ובמציאות, אז קשה לי לחבר. ויודעת מה, הכי חירפן אותי לקרוא שהם הפעילו לחץ. למה?? תכבדו את מי שמולכם! אם זה מה שהחלטת, הם היו אמורים לכבד את ההחלטה שלך. לקרוא את זה בפוסט שלך פשוט הרתיח אותי. |
|
סניוריטה |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
סניוריטה • 16 באוג׳ 2024
FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח החוויה שלי כחלק מזוג מצרף שונה משלך. המצטרפת בהחלט יכולה להכנס לראש וגם ללב, כתלות בכימיה ובדינמיקה שמתפתחת. ובכל מקרה, טובתה ורגשותיה נמצאים במקום גבוה בסדר העדיפויות, הן משום האמון שנתנה בנו והן משום אנושיות בסיסית. על פי הפרופיל שלך, אתה חי עם שתי נשים, וזה דבר שונה מאוד מזוג שרוצה להישאר זוג - ומצרף צלע שלישית *לסקס* אחת מהן היא מצטרפת ש... נכנסה ללב 🙂 ואופס - היא כל כך נכנסה ללב שגילתם לפתע פתאום שאתם פוליאמורים? בחיאת כפי שאמרתי, אנשים פוליאמורים, עם כל הכבוד - ויש הרבה כבוד - זה לא זוג שרוצה להישאר זוג. למה אתה מכליל? כן, יש מקרים של מצטרפים שנהיים חברים. וכאלה שנקשרים. ולמרות שזה נדיר יותר הנה עוהדה שלו זה קרה והיא הצטרפה למערכת יחסים. אתה טוען שהוא משקר? יש חוויות שהן עוצמתיות. לא כל שלישיה צריכה להיות סליזית וחלולה. כן, יש מקרים שזה זולג ליותר מסתם סקס או סשנים. לא מבינה למה אתה כזה נחרץ פה ועל מה זה יושב לך... מכירה באופן אישי זוג חברים שלי שהיוניקורן שלהם עזבה אותם וניתקה קשר אחרי תקופה שהם היו נפגשים כי היא נכנסה למערכת יחסים והם לקחו את זה כפרידה והיה להם קשה והיא חסרה להם מאוד הרבה זמן.. |
|
FootJunky |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח החוויה שלי כחלק מזוג מצרף שונה משלך. המצטרפת בהחלט יכולה להכנס לראש וגם ללב, כתלות בכימיה ובדינמיקה שמתפתחת. ובכל מקרה, טובתה ורגשותיה נמצאים במקום גבוה בסדר העדיפויות, הן משום האמון שנתנה בנו והן משום אנושיות בסיסית. על פי הפרופיל שלך, אתה חי עם שתי נשים, וזה דבר שונה מאוד מזוג שרוצה להישאר זוג - ומצרף צלע שלישית *לסקס* אחת מהן היא מצטרפת ש... נכנסה ללב 🙂 ואופס - היא כל כך נכנסה ללב שגילתם לפתע פתאום שאתם פוליאמורים? בחיאת כפי שאמרתי, אנשים פוליאמורים, עם כל הכבוד - ויש הרבה כבוד - זה לא זוג שרוצה להישאר זוג. למה אתה מכליל? כן, יש מקרים של מצטרפים שנהיים חברים. וכאלה שנקשרים. ולמרות שזה נדיר יותר הנה עוהדה שלו זה קרה והיא הצטרפה למערכת יחסים. אתה טוען שהוא משקר? יש חוויות שהן עוצמתיות. לא כל שלישיה צריכה להיות סליזית וחלולה. כן, יש מקרים שזה זולג ליותר מסתם סקס או סשנים. לא מבינה למה אתה כזה נחרץ פה ועל מה זה יושב לך... מכירה באופן אישי זוג חברים שלי שהיוניקורן שלהם עזבה אותם וניתקה קשר אחרי תקופה שהם היו נפגשים כי היא נכנסה למערכת יחסים והם לקחו את זה כפרידה והיה להם קשה והיא חסרה להם מאוד הרבה זמן.. אני טענתי שהוא משקר? את מכניסה לי מילים לפה, ואני ממש לא אוהב את זה, בדיוק כמו שאת מכניסה משמעויות שלא קיימות לסיטואציה של זוג שמצרף בחורה לסקס תביני: הם לא מעוניינים בך מעבר לבדס"מ את ה-entertainment אין להם סבלנות לחפירות שלך ערב שלם את המישהי שהן משתמשים בה כדי לגוון ולרענן את חיי המין שלהם אל תתבלבלי מהמילה היפה והמחמיאה "יוניקורן" שעושה גלוריפיקציה מניפולטיבית למה שהוא בסך הכל גלגל שלישי. מעניין אותך למה אני נחרץ? כי אלה החיים ב-99% מהמקרים, מקווה שזה, לפחות, ברור לך. יותר מעניין על מה העובדות הפשוטות האלה יושבות לך. אם מה שאת באמת מחפשת זה קשר פוליאמורי של גבר אחד ומספר נשים - כמו אצל זואולפון - תחפשי את זה, אל תתישי זוגות שמחפשים סקס, ואחרי זה תתפלאי ותתמלאי בזעם קדוש. |
|
סניוריטה |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
סניוריטה • 16 באוג׳ 2024
FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח החוויה שלי כחלק מזוג מצרף שונה משלך. המצטרפת בהחלט יכולה להכנס לראש וגם ללב, כתלות בכימיה ובדינמיקה שמתפתחת. ובכל מקרה, טובתה ורגשותיה נמצאים במקום גבוה בסדר העדיפויות, הן משום האמון שנתנה בנו והן משום אנושיות בסיסית. על פי הפרופיל שלך, אתה חי עם שתי נשים, וזה דבר שונה מאוד מזוג שרוצה להישאר זוג - ומצרף צלע שלישית *לסקס* אחת מהן היא מצטרפת ש... נכנסה ללב 🙂 ואופס - היא כל כך נכנסה ללב שגילתם לפתע פתאום שאתם פוליאמורים? בחיאת כפי שאמרתי, אנשים פוליאמורים, עם כל הכבוד - ויש הרבה כבוד - זה לא זוג שרוצה להישאר זוג. למה אתה מכליל? כן, יש מקרים של מצטרפים שנהיים חברים. וכאלה שנקשרים. ולמרות שזה נדיר יותר הנה עוהדה שלו זה קרה והיא הצטרפה למערכת יחסים. אתה טוען שהוא משקר? יש חוויות שהן עוצמתיות. לא כל שלישיה צריכה להיות סליזית וחלולה. כן, יש מקרים שזה זולג ליותר מסתם סקס או סשנים. לא מבינה למה אתה כזה נחרץ פה ועל מה זה יושב לך... מכירה באופן אישי זוג חברים שלי שהיוניקורן שלהם עזבה אותם וניתקה קשר אחרי תקופה שהם היו נפגשים כי היא נכנסה למערכת יחסים והם לקחו את זה כפרידה והיה להם קשה והיא חסרה להם מאוד הרבה זמן.. אני טענתי שהוא משקר? את מכניסה לי מילים לפה, ואני ממש לא אוהב את זה, בדיוק כמו שאת מכניסה משמעויות שלא קיימות לסיטואציה של זוג שמצרף בחורה לסקס תביני: הם לא מעוניינים בך מעבר לבדס"מ את ה-entertainment אין להם סבלנות לחפירות שלך ערב שלם את המישהי שהן משתמשים בה כדי לגוון ולרענן את חיי המין שלהם אל תתבלבלי מהמילה היפה והמחמיאה "יוניקורן" שעושה גלוריפיקציה מניפולטיבית למה שהוא בסך הכל גלגל שלישי. מעניין אותך למה אני נחרץ? כי אלה החיים ב-99% מהמקרים, מקווה שזה, לפחות, ברור לך. יותר מעניין על מה העובדות הפשוטות האלה יושבות לך. אם מה שאת באמת מחפשת זה קשר פוליאמורי של גבר אחד ומספר נשים - כמו אצל זואולפון - תחפשי את זה, אל תתישי זוגות שמחפשים סקס, ואחרי זה תתפלאי ותתמלאי בזעם קדוש. לא, אלה לא החיים, אלה החיים *שלך*. ועצוב לי בשבילך, כי נשמע שזה כל מה שאתה מכיר. |
|
FootJunky |
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
16 באוג׳ 2024
RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: זאלופון כתב/ה: FootJunky כתב/ה: RoadRunner כתב/ה: FootJunky כתב/ה: בעיני, כדי להיפגש עם זוג,
כשאת מראש הצלע השלישית, כשההקשר היחיד הוא רצונו של הזוג לצרף אישה בדס"מית צריך להיות אישיותית בנאדם זורם שמחפש חוויות והרפתקאות. ה"אודישן" במצב כזה הוא כמו בסטוץ - נמשכת / לא נמשכת / באים לי טוב / באים לי רע ויאללה ולא ערב שלם של דיבורים וחפירות וביי ונראה ונדבר, כמו בדייט למטרות רומנטיות. בעיני, טבעי וברור שהם ניסו להזרים אותך, זה לא פשע, זה חרמנות, אפשר גם לקחת את זה כמחמאה במקום לבטא זעם קדוש, את לא מעניינת אותם מעבר לבדס"מ, הם זוג, יש להם אחד את השני. מתאים? יאללה. לא מתאים? ביוש. אני מכבדת את הדעה שלך, אבל בתור מישהי עם ניסיון כיוניקורן אתה טועה. זה יכול להיות סטוץ', אבל דווקא הזוגות כן מחפשים את החיבור ואת החוויה החברית והמעצימה. התנסיתי גם בסטוצ'ים וזה ממש לא אותו ווייב. ברור שאי אפשר להכליל ושיש אנשים כאלה ואנשים כאלה. במקרה הזה, הם ידעו שאני לא מעוניינת במשהו מעבר למפגש ונילי, הצהרתי על זה לפני המפגש וגם היה על זה דיון והייתי חד משמעית. גם במהלך המפגש עצמו הם קיבלו "לא" חד משמעי והמשיכו ללחוץ. אמירות כמו "טיזרית" ו"מבאסת" ולחזור שוב ושוב על האמירה שאם אני רוצה בכל זאת אז אפשר לעשות סשן... אמרתי שאני לא רוצה, כמה פעמים, כאן הרגע לכבד ולהפסיק להציע. מספר לך מניסיון, זה הכל משחק זוג שמכניס צלע שלישית מתנהל אך ורק לפי האינטרסים שלו כזוג: - לא לעשות דברים שבן הזוג לא הסכים להם בשיחות המקדימות שהיו להם - לא לעשות דברים שיגרמו לבן הזוג לקנא או להרגיש מיותר - לשמור על מערכת היחסים הזוגית ולא לתת ליוניקורן לאיים עליה בגלל הסיבות האלה, עבורם זה כן סטוץ. הכי סטוץ. כל ההתנהלות החברית והמקסימה היא לצורך השגת המטרה, זה לא שיש להם אותך בראש ו/או בלב באמת. יש להם אחד את השני בראש ובלב. לכן אמרתי, שצריך להיות סוג מסויים של בנאדם כדי ליהנות עם זוגות, ונשמע - בשיא הכבוד - שאת מחפשת עומק ומשמעות גם במפגשים כאלה, וזה פשוט לא קיים שם. מצטער אם זה נשמע קשה, אבל הקילומטראז' שלי גם כזוג מצרף (לשעבר) וגם כמצטרף לזוגות הוא גדול חח החוויה שלי כחלק מזוג מצרף שונה משלך. המצטרפת בהחלט יכולה להכנס לראש וגם ללב, כתלות בכימיה ובדינמיקה שמתפתחת. ובכל מקרה, טובתה ורגשותיה נמצאים במקום גבוה בסדר העדיפויות, הן משום האמון שנתנה בנו והן משום אנושיות בסיסית. על פי הפרופיל שלך, אתה חי עם שתי נשים, וזה דבר שונה מאוד מזוג שרוצה להישאר זוג - ומצרף צלע שלישית *לסקס* אחת מהן היא מצטרפת ש... נכנסה ללב 🙂 ואופס - היא כל כך נכנסה ללב שגילתם לפתע פתאום שאתם פוליאמורים? בחיאת כפי שאמרתי, אנשים פוליאמורים, עם כל הכבוד - ויש הרבה כבוד - זה לא זוג שרוצה להישאר זוג. למה אתה מכליל? כן, יש מקרים של מצטרפים שנהיים חברים. וכאלה שנקשרים. ולמרות שזה נדיר יותר הנה עוהדה שלו זה קרה והיא הצטרפה למערכת יחסים. אתה טוען שהוא משקר? יש חוויות שהן עוצמתיות. לא כל שלישיה צריכה להיות סליזית וחלולה. כן, יש מקרים שזה זולג ליותר מסתם סקס או סשנים. לא מבינה למה אתה כזה נחרץ פה ועל מה זה יושב לך... מכירה באופן אישי זוג חברים שלי שהיוניקורן שלהם עזבה אותם וניתקה קשר אחרי תקופה שהם היו נפגשים כי היא נכנסה למערכת יחסים והם לקחו את זה כפרידה והיה להם קשה והיא חסרה להם מאוד הרבה זמן.. אני טענתי שהוא משקר? את מכניסה לי מילים לפה, ואני ממש לא אוהב את זה, בדיוק כמו שאת מכניסה משמעויות שלא קיימות לסיטואציה של זוג שמצרף בחורה לסקס תביני: הם לא מעוניינים בך מעבר לבדס"מ את ה-entertainment אין להם סבלנות לחפירות שלך ערב שלם את המישהי שהן משתמשים בה כדי לגוון ולרענן את חיי המין שלהם אל תתבלבלי מהמילה היפה והמחמיאה "יוניקורן" שעושה גלוריפיקציה מניפולטיבית למה שהוא בסך הכל גלגל שלישי. מעניין אותך למה אני נחרץ? כי אלה החיים ב-99% מהמקרים, מקווה שזה, לפחות, ברור לך. יותר מעניין על מה העובדות הפשוטות האלה יושבות לך. אם מה שאת באמת מחפשת זה קשר פוליאמורי של גבר אחד ומספר נשים - כמו אצל זואולפון - תחפשי את זה, אל תתישי זוגות שמחפשים סקס, ואחרי זה תתפלאי ותתמלאי בזעם קדוש. לא, אלה לא החיים, אלה החיים *שלך*. ועצוב לי בשבילך, כי נשמע שזה כל מה שאתה מכיר. חחח בסדר, כנראה הייעוד שלך הוא להיות לנצח מספר 3 במערכות יחסים, לא מספר אחת. זה מה *שאת* מכירה, וזה מה שבאמת עצוב. |
|