צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אחת ולתמיד, שמישהו יסביר לי בוגדים

Harkin​(שולט)
לפני חודש • 24 בספט׳ 2024
Harkin​(שולט) • 24 בספט׳ 2024
Bluecollar כתב/ה:
Harkin כתב/ה:
נהגתי לחשוב כמוך ואז פגשתי מישהי התאהבנו מעל הראש הזדיינו כמו שפנים חשבנו שמצאנו את החצי השני התחייבנו מול הרשויות, הבאנו לעולם ילדים.
אבל משהו בדרך נשבר או התקלקל. פתאום הדברים שפעם גרמו לה לצחוק גורמים לה להסתכל עליך כמו על ילד מפגר. פתאום דברים שאהבת שהיא עושה מתחילים לעלות לך על העצבים. אתם מנסים לדבר על הדברים אבל כל שיחה הופכת למריבת פיצוצים. היא מאיימת עלייך בדברים שלא חשבת שאפשר. אתה משתמש בשפה שלא ידעת שאתה מכיר. הפעם האחרונה שבה היתה מיניות היתה לפני שנים, הפעם האחרונה שבה היתה אינטימיות היתה לפני חודשים.
אתם עדיין אוהבים אחד את השניה אבל כבר לא מאוהבים אחת בשני.
התקשורת שלכם כל כך הרוסה שאי אפשר להציף צרכים ורצונות. אי אפשר להסביר שהתפתחתם כבני אדם ויש פער בין מה שהצטרכתם בעבר ומה שאתם צריכים עכשיו, ובטח לא להציף את הפעם בין מה שאתם צריכים ומה שאתם מקבלים.

אז אתה בטח אומר, אז למה לא פשוט להתגרש? אולי זה יגיע אבל כרגע הסבל והקושי מתהליך כל כך משברי גדולים משמעותית מהסבל והקושי בחיים כמו שהם עכשיו.

ועד אז, אני אקבל את מה שאני צריך כי מגיע גם לי להיות מאושר.

תגידו תירוצים, תגידו שאני מניאק, תגידו מה שתרצו. חשבתי פעם כמוכם. ואז החיים התנפצו לי בפנים.

בחרת לשאר בגלל שיקולי הפסד ורווח.
תקבל גם את ההפסד.
תהיה גבר כמונו ותבנה את החיים שלך בעשר ידיים כמו כל אחד שלא היה פחדן

אני מקבל את ההפסד. הפסדתי. נכשלתי.
אני בונה את החיים שלי לגמרי בעצמי, עם ההצלחות והכשלונות.
מה הקשר בין זה שהפסדתי ושאני בונה את עצמי לשאלת הנאמנות לאשתי?
antongarou​(ג׳נדר קוויר מתחלפת)
אני הולך לשאול אותך ככה. כשולט, אתה צריך את האמון של הנשלט.ת אחרת לא יהיה כלום. למה שיאמינו לך שתשמור על הגבולות שהוסכמו כשאתה באופן יומיומי בוגד באמון של אשתך?
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 24 בספט׳ 2024
Harkin כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
Harkin כתב/ה:
נהגתי לחשוב כמוך ואז פגשתי מישהי התאהבנו מעל הראש הזדיינו כמו שפנים חשבנו שמצאנו את החצי השני התחייבנו מול הרשויות, הבאנו לעולם ילדים.
אבל משהו בדרך נשבר או התקלקל. פתאום הדברים שפעם גרמו לה לצחוק גורמים לה להסתכל עליך כמו על ילד מפגר. פתאום דברים שאהבת שהיא עושה מתחילים לעלות לך על העצבים. אתם מנסים לדבר על הדברים אבל כל שיחה הופכת למריבת פיצוצים. היא מאיימת עלייך בדברים שלא חשבת שאפשר. אתה משתמש בשפה שלא ידעת שאתה מכיר. הפעם האחרונה שבה היתה מיניות היתה לפני שנים, הפעם האחרונה שבה היתה אינטימיות היתה לפני חודשים.
אתם עדיין אוהבים אחד את השניה אבל כבר לא מאוהבים אחת בשני.
התקשורת שלכם כל כך הרוסה שאי אפשר להציף צרכים ורצונות. אי אפשר להסביר שהתפתחתם כבני אדם ויש פער בין מה שהצטרכתם בעבר ומה שאתם צריכים עכשיו, ובטח לא להציף את הפעם בין מה שאתם צריכים ומה שאתם מקבלים.

אז אתה בטח אומר, אז למה לא פשוט להתגרש? אולי זה יגיע אבל כרגע הסבל והקושי מתהליך כל כך משברי גדולים משמעותית מהסבל והקושי בחיים כמו שהם עכשיו.

ועד אז, אני אקבל את מה שאני צריך כי מגיע גם לי להיות מאושר.

תגידו תירוצים, תגידו שאני מניאק, תגידו מה שתרצו. חשבתי פעם כמוכם. ואז החיים התנפצו לי בפנים.

בחרת לשאר בגלל שיקולי הפסד ורווח.
תקבל גם את ההפסד.
תהיה גבר כמונו ותבנה את החיים שלך בעשר ידיים כמו כל אחד שלא היה פחדן

אני מקבל את ההפסד. הפסדתי. נכשלתי.
אני בונה את החיים שלי לגמרי בעצמי, עם ההצלחות והכשלונות.
מה הקשר בין זה שהפסדתי ושאני בונה את עצמי לשאלת הנאמנות לאשתי?

בחרת להשאר אתה? תעשה את זה. בכך שאתה מקבל את כל תנאי החוזה אי תעזוב.
בלי לפגוע. בלי לעשות נעשה רע.
השלב הבא: לחנות בחניית נכים.
לשכב עם נשים שיכרות וקטינות
ולחרבן לאנשים על הדשא
Bluecollar​(שולטת)
פרלין כתב/ה:
בלו, את לא מאמינה שבוגדים יכולים להיות אנשים טובים?

אני מאמינה שהמעשים שלהם רעים.
הם פשוט בוחרים בדרך פחדנית. תבחר ותשלם את המחיר.
התגרשתי, זה לא פשוט. זה שבר של חלום. אפשר להגיד שהחיים שלי הפוך מהשתפרו עקב הגירושים.
ובכל זאת, עשיתי את הבחירה במקום לרמות
פרלין​(נשלטת){ש}
פרלין​(נשלטת){ש} • 24 בספט׳ 2024
Bluecollar כתב/ה:
פרלין כתב/ה:

התגרשתי, זה לא פשוט. זה שבר של חלום. אפשר להגיד שהחיים שלי הפוך מהשתפרו עקב הגירושים.

כן, אבל יש ילדים בתמונה ולעזאזל, יש גם בת זוג שמי אמר שהיא רוצה שהאמת הזאת תיכפה עליה והיא תאלץ לפרק הכל?
Bluecollar​(שולטת)
פרלין כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
פרלין כתב/ה:

כן, אבל יש ילדים בתמונה ולעזאזל, יש גם בת זוג שמי אמר שהיא רוצה שהאמת הזאת תיכפה עליה והיא תאלץ לפרק הכל?

עדיף הורים מאושרים לא? ואם הוא דואג לילדים שישאר נשוי ויקבל על עצמו את כל המשמעויות.
הטיעון הזה שזה לא טובה הוא כל כך דפוק. איך לבחור לפגוע במישהו "זה לטובתו". פשוט אל תבגוד.
חוץ מזה, עדיף שתוכל לעשות את הבחירה המודעת שלה כאדם בוגר.

הפתרון הוא פאקינג לא לבגוד מלכתחילה. לא לבגוד ואז לחשוב על "טובתו של האחר" שבחרת לפגוע בו
ענני בראשית{התגשמתי}
ענני בראשית{התגשמתי} • 24 בספט׳ 2024
שמעתי מספיק סיבות וצידוקים למציאות שאתה מתאר
מסכמת את כולם באמירה האל מותית של הסופרת יוכי בת ענן: "זה שאתה חפץ באמת לא אומר שאתה מוכן לקבל אותה"
וזו לדעתי, הסיבה האמיתית לקיומם של השקר וההסתרה בעולם.
הלן הדוב

Re: אחת ולתמיד, שמישהו יסביר לי בוגדים

הלן הדוב • 24 בספט׳ 2024
Master Bruce כתב/ה:
כאילו, אני באמת לא מצליח להבין את זה.
אם אני במערכת יחסים עם מישהי, סימן שאני אוהב אותה.
אם אני אוהב אותה, סימן שאני לא מסוגל לשקר לה או להסתיר ממנה דברים.

אבל נראה שיש אנשים שזה לא ככה אצליהם, וזה מסקרן אותי להבין את זה.

כלומר, אוקיי, אני יכול להבין שלפעמים ללב יש רצונות משלו, ולמרות שאנשים נמצאים במערכת יחסים מונוגמית הם בלי להתכוון מתאהבים. זו סיטואציה מסובכת, ואני לא מקנא באף אחד שמגיע לשם.

אבל אני מדבר על אנשים שנמצאים במערכות יחסים מונוגמיות *ובצורה אקטיבית* מחפשים פרטנרים אחרים שאותם הם מתכוונים להסתיר. כאילו, מה הקטע? אם אתם רוצים פרטנרים נוספים, למה לשקר לעצמך ולבני הזוג שלכם כאילו אתם במונוגמיה? איך אתם מסוגלים לשקר ולהסתיר למי שאתם אוהבים לכאורה? ואם אתם כהר לא אוהבים אותם, למה אתם עדיין במערכת יחסים?

שמישהו יסביר לי את זה. לא ממקום שיפוטי, אלא באמת סקרנות. אני לא מבין את זה.

ריגוש? הכיף שבאסור? וחוץ מזה יש אנשים בפשוט משקרים לעצמם ולא באמת אוהבים יותר.
שרף אורנים​(אחר)
שרף אורנים​(אחר) • 24 בספט׳ 2024
אני דווקא חושב שיש משהו מאוד רומנטי ויפה שגבר לא מבין גברים אחרים (או נשים) שבוגדים. שיש לגבר את הצורך המאוד עמוק להיות נאמן לאישה שלו, לאהבה שלהם, לזוגיות שלהם.

אני לא חושב שאצליח לבגוד באישתי, הנפש שלי לא תתן לגוף לגעת באישה אחרת. אני בקושי מצליח להסתכל על אישה אחרת.

מצד שני, יש לי מיליון ואחת סיבות טובות למה לאיזתי מותר להיות עם גברים אחרים (אם זה נעשה בידיעת הצד השני, זאת לא בגידה).

מצד שלישי, כנראה שהה"אסור", ההסתרה מרגשת מספיק כדי שאנשים יבגדו ויסכנו את הזוגיות/ משפחה שלהם.