אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

התייעצות: בדסמית-ונילי

SupperNova​(שולט)
לפני 3 שבועות • 27 באוק׳ 2024
SupperNova​(שולט) • 27 באוק׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
פעם חשבתי שזה לא כזה משנה אם מישהו ונילי, העיקר האהבה ומקסימום נדבר על זה והוא יבוא לקראתי.
אבל תמיד זה הרגיש מאולץ וככל שזה המשיך זה פגע באינטמיות.
ניכר הפער בין כמה שהפרטנר נהנה ממשהו ונילי שמדבר אליו לבין התגובות בזמן אקטים קינקים שהרגישו עבורו כמו לסמן ווי.
זה מוריד להבין כמה הצד השני משתף פעולה רק כי לא רוצה לאבד אותך.
וכשחוויתי נשלטים שבאמת אוהבים את זה? סופית נפל האסימון שמה שהיה לי הייתה פשרה ולא תשוקה.

יש הבדל ענק בין גבר שעושה אקט מיני כי אמרת לו והוא מגיע ממקום מרצה, לבין גבר שעושה את זה מתוך התשוקה שלו.
ובטח שזה קריטי במידה ואת מחפשת שהוא יהיה בעמדה דומיננטית ומובילה ולא כזו שאת מפעילה בעצמך, מכוונת ומנסה להוציא ממנה תגובה קינקית.

ובנוגע לזה שהציעו לך להגיד שתשרתי אותו: מיניות היא לא עסקה שאת סוגרת, זה לא משהו שאת צריכה לשכנע מישהו "מה יצא לו טוב מזה" ו- "מה תתני לו בתמורה".
מיניות היא חיבור בין תשוקות הדדיות, או שאדם נמשך למשהו או שלא.
לתאר לונילי שלא נמשך תיאור בוטה של הפנטזיות שיש לך בסגנון "אהיה החור שלך" יכול מאוד להרתיע.

מתארת לעצמי שאם בן הזוג שלך היה מנסה לשכנע אותך לשלוט בו, ומספר לך "איך יעשה ממך מלכה" ואיך יגיש לך קפה ויעסה לך את כפות הרגליים ו"יהיה חור בשבילך" זה לא מה שהיה מעורר בך רצון לזנוח את הצד הנשלט ולהשתוקק לשלוט בו.

את אולי תהני מהעיסוי כי זה נעים בלי קשר לפטיש, אולי תנסי לבוא לקראת הפנטזיה שלו כי אם מפנקים אותך תרגישי שעליך להחזיר תמורה, אבל לא תזמי כמו שולטת משתוקקת.

סליחה שזו לא תגובה אופטימית, את יכולה כמובן לנסות לאט וברגישות, ולפעמים יש הפתעות וכל מיני סיפורים יוצאים מן הכלל על ונילים שגילו את עצמם כי בן הזוג הונילי התעקש.
אבל לרוב אנשים מכירים את המיניות שלהם, ויודעים מה עושה להם טוב. ומי שבוחר לא לשלוט או לא להישלט ונכנס לקשר עם אדם שהאמין שהוא ונילי חיפש בדיוק את זה.

"יש הבדל ענק בין גבר שעושה אקט מיני כי אמרת לו והוא מגיע ממקום מרצה, לבין גבר שעושה את זה מתוך התשוקה שלו. "

זה נכון אבל יש גם הבדל ענק בין גבר שעושה לך משהו ממקום מרצה לגבר שלא עושה כלום בכלל icon_smile.gif
SupperNova​(שולט)
SupperNova​(שולט) • 27 באוק׳ 2024
תגובה לא פופלרית: כן אפשר להכריח אותו.

טוב, לא בדיוק להכריח אבל הוא לא חייב להנות מזה ולהגשים פנטזיה שלו.
אני אלך יותר רחוק ואגיד שגם בקשרים של bdsm אף אחד מהצדדים אף פעם לא באמת מגשים את הפנטזיה שיש לו בראש והוא מתפשר בשביל הצד השני. נדיר על גבול הבלתי סביר שהפטנזיה שלי תתאים בדיוק לפנטזיה שלך.
מה זה אומר בפועל? שגם אם אני שולט אני יכול לעשות איתך אקטים שאני לא בקטע שלהם בגלל שזה מדליק אותך וזה חלק מהדינמיקה של פשרה ותן וקח.

בסופו של דבר הפשרות והתן וקח זה לא רק בסקס, זה בכל דבר בזוגיות. אתה עושה משהו בשבילי ואני עושה משהו בשבילך. גם אם זה לא כיף לי. מה לעשות.

אני חושב שאם מציגים את שיש לך צורך מסויים ויהיה לך נחמד אם בן הזוג יעשה מאמץ ויספק לך את הצורך הזה אז אולי כן תוכלי להגיע לסיפוק. לפעמים זה יכול להיות אפילו יותר מדוייק מבן זוג שולט בגלל שבן זוג שולט יכול לפעול גם לפי הפנטזיה שלו שהיא לא בהכרח מה שאת רוצה אבל כאן בן הזוג הוא שחקן בשבילך בהצגה שלך עם הפנטזיה שלך.

אני לא רואה בעיה עקרונית לעשות אקטים מיניים שאנחנו לא אוהבים כדי לרצות את בן הזוג. כל עוד זה בהסכמה ובן הזוג יודע שהוא מסב לך אושר אז מה הבעיה?
jerryM
jerryM • 27 באוק׳ 2024
עצה שלי תתחילו ללמוד ריקודים לטיניים.
שם כל השליטה נמצאת אצל הגבר וככל שתקפידו ללכת הוא יילמד את ההנאה והחשיבות בשליטה והובלה.ומהצד השני את תתחילי לראות אותו באור אסרטיבי וברור יותר.
אל תצפי לתוצאות בשבועות הראשונים. אולי גם שווה שהוא יתחיל ללכת לבד ייתן לו קצת פור עלייך.
noomi​(נשלטת){Ashenn}
noomi​(נשלטת){Ashenn} • 27 באוק׳ 2024
הייתי פעם במשהו דומה. אחרי חצי שנה עם בן הזוג הונילי הסקס הלך ודעך כי לא ונילה לא ככ מרטיב אותי.
ביקשתי ממנו שיתחיל להפליק לי קצת. הדגמתי לו מה העוצמה שאני אוהבת. זה בהחלט עזר אבל הוא עשה את זה בשעשוע, רק כשהיה ברור שאני רוצה, זה מעולם לא הגיע מרצון שלו לתת מכה.
ואז הבנתי - אני רוצה שהוא ירצה, ואי אפשר ללמד בנאדם להיות סדיסט. יש אנשים שיש בהם את הדחף הזה ויש כאלה שלא. אפשר ללמד לא-סדיסט להרביץ אבל אי אפשר ללמד אותו להיות רעב לזה.
אותו דבר עם שליטה - יש אנשים שיש בהם את הדחף הזה ויש שלא.

הכי הרבה שתקבלי מונילי שלמד לשלוט זה שליטה פונקציונלית. אפילו אם תלמדי אותו בדיוק איך וכמה ולמה, הוא לעולם לא ירגיש את הצורך לשלוט בך וזה לא יגיע ממנו. הכי הרבה שהוא יוכל לעשות זה מה שלימדת אותו ולא מעבר.
לא תראי ניצוץ רכושני בעיניים שלו כשתצייתי ולא תראי ניצוץ סדיסטי בעיניים שלו כשתתחצפי. לא תרגישי ממנו את הצורך הבוער להכיל אותך, רק את הנכונות להכיל אותך כי זה מה שביקשת, ולפעמים זה לא מספיק. אי אפשר ללמד צורך.

אני ובן הזוג הונילי הפסקנו לעשות סקס בכלל אחרי עוד כמה חודשים, ובסוף נפרדנו מסיבות שלא היו קשורות אבל זה בהחלט השפיע.
אני לא יודעת מה הפיתרון עבורך, אבל לדעתי הוא אחד מתוך כמה - להישאר במערכת היחסים הזאת ולחיות עם הצורך הזה, אולי לפתוח אותה כדי לספק את הצורך; לנסות ללמד אותו, מי יודע, אולי אני טועה; או להיפרד.
בהצלחה.
dominica​(נשלטת)
dominica​(נשלטת) • 27 באוק׳ 2024
יש הרבה אנשים שמתחתנים צעירים ו/או לפני שגילו את הבדסם, ואותם אני לגמרי מבינה. אבל את ידעת, חווית מערכות יחסים כאלה ועדיין בחרת במודע להתחתן עם ונילי. עכשיו את גם רוצה לשנות אותו? זה לא יקרה. לכן זה מותיר לך: גירושין, פתיחת הקשר או בגידה. בהצלחה מה שנקרא
CinderellaD​(נשלטת)
CinderellaD​(נשלטת) • 27 באוק׳ 2024
לא התעמקתי בתגובות הקודמות, אבל כמה דברים שהייתי ממליצה לך-
- לא להעמיס עליו מידע. לשבת ולהסביר לו מה זה אומר בעינייך ומה היית רוצה בצורה ספציפית ולא באופן כללי מדי (אוהבת סקס יותר אגרסיבי, יש לי פנטזיה כזאת וכזאת... ולא "בא לי שתהיה דומיננטי"). אם הוא מעוניין בחומר להתעמק בו אז תוכלי לכוון אותו למקורות מוצלחים. ככל שתהיי ספציפית זה יהיה יותר בר השגה. כדאי שגם הוא ישתף מה עושה לו את זה, ואז זאת שיחה על רצונות ופנטזיות ולא משהו שרק את זורקת עליו.
- לא להפוך את זה כרגע למשהו מרכזי בקשר שלכם או במיניות שלכם. דיבורים מוגזמים על משהו יכולים להפוך אותו לאישו. אם את נהנית ממה שיש לכם עכשיו- תמשיכו להנות יחד, אבל תבדקו מה ניתן להוסיף כדי לעשות עוד יותר טוב.
- אם דיברתם על זה והוא מתחבר, אפשר לנסות לשלב עזרים חיצוניים קלילים כמו אזיקים או כיסוי עיניים.
- אפשר ללכת יחד למסיבה במועדון בתור משהו לחוות יחד, או לקבוע דייט מיוחד שלכם עם סוג של משחק תפקידים.

בהצלחה icon_smile.gif
miss FLR​(שולטת)
לפני 3 שבועות • 28 באוק׳ 2024
miss FLR​(שולטת) • 28 באוק׳ 2024
CinderellaD כתב/ה:
לא התעמקתי בתגובות הקודמות, אבל כמה דברים שהייתי ממליצה לך-
- לא להעמיס עליו מידע. לשבת ולהסביר לו מה זה אומר בעינייך ומה היית רוצה בצורה ספציפית ולא באופן כללי מדי (אוהבת סקס יותר אגרסיבי, יש לי פנטזיה כזאת וכזאת... ולא "בא לי שתהיה דומיננטי"). אם הוא מעוניין בחומר להתעמק בו אז תוכלי לכוון אותו למקורות מוצלחים. ככל שתהיי ספציפית זה יהיה יותר בר השגה. כדאי שגם הוא ישתף מה עושה לו את זה, ואז זאת שיחה על רצונות ופנטזיות ולא משהו שרק את זורקת עליו.
- לא להפוך את זה כרגע למשהו מרכזי בקשר שלכם או במיניות שלכם. דיבורים מוגזמים על משהו יכולים להפוך אותו לאישו. אם את נהנית ממה שיש לכם עכשיו- תמשיכו להנות יחד, אבל תבדקו מה ניתן להוסיף כדי לעשות עוד יותר טוב.
- אם דיברתם על זה והוא מתחבר, אפשר לנסות לשלב עזרים חיצוניים קלילים כמו אזיקים או כיסוי עיניים.
- אפשר ללכת יחד למסיבה במועדון בתור משהו לחוות יחד, או לקבוע דייט מיוחד שלכם עם סוג של משחק תפקידים.

בהצלחה icon_smile.gif

מסכימה בהחלט.
לדעתי, זאת בדיוק הדרך שבא אני נכנסתי לעולם זה לאחר שהכרתי את בן זוגי הנשלט.
מד ו י ק
מד ו י ק • 28 באוק׳ 2024
miss FLR כתב/ה:

מסכימה בהחלט.

לא בהכרח. לא מכיר אותך אבל אולי היתה לך נטיה לקטע שלא היית מודעת אליה והחשיפה לבן זוג הנשלט גילתה לך אותה. זה לא נשמע כך במקרה שלה.
miss FLR​(שולטת)
miss FLR​(שולטת) • 28 באוק׳ 2024
מד ו י ק כתב/ה:
miss FLR כתב/ה:

מסכימה בהחלט.

לא בהכרח. לא מכיר אותך אבל אולי היתה לך נטיה לקטע שלא היית מודעת אליה והחשיפה לבן זוג הנשלט גילתה לך אותה. זה לא נשמע כך במקרה שלה.

זה כנראה באמת המצב.
בתחילת הקשר שלנו לא הייתי מודעת כלל לעולם הזה ולא הרגשתי שאני שולטת בשום צורה.
עם הזמן למדתי שישנם דברים שאכן גורמים לי הנאה וישנם דברים שאני עושה מידי פעם שהם לטובת בן הזוג הנשלט שלי.
אני מסכימה שאצלה המצב יותר מורכב כי נראה שלפרטנר שלה הרבה יותר קשה להתחבר לעולם זה.
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 28 באוק׳ 2024
בן זוגי שיתף אותי בצורך שלו להישלט כשכבר היינו נשואים. זה לא קרה מייד. זה היה תהליך. אבל היום יש בינינו יחסי שליטה. אלו אפילו לא יחסי שליטה לייט. אז אני מניחה שדברים כאלו קורים. 🙂

אם אני צריכה להגדיר מה אפשר את השינוי הזה, אז קודם כל ולפני הכל, אהבה ותקשורת טובה. הרבה מאוד תקשורת. נקודת המוצא שלנו לא היתה צרכים מיניים, אלא הזוגיות שלנו והאהבה שבינינו. כמובן שהיו חיכוחים ולא מעט מהמורות לאורך הדרך, אבל עשינו אתה יד ביד. אם נקודת המוצא של אחד הצדדים היא הצורך המיני וסיפוקו, קשה לצעוד יד ביד.

אם התחתנתם למרות הפערים המיניים, אז אני מניחה שיש שם אהבה. תשתמשו בה כדי לצמוח ביחד. אל תנסי ללהקק אותו לתפקיד שיעדת לו בפנטזיה שלך. נסו לבנות ביחד משהו חדש ומשותף.

פשרות זו לא מילת גנאי. מערכות יחסים לא נועדו ולא יכולות לספק התענגות מוחלטת.

אני חושבת שאין כללים למצבים כאלו, אי אפשר לדעת מראש אילו שינויים אפשריים ואילו לא. צריך לנסות. זה תלוי מאוד ביכולות שלכם כזוג. הרבה תקשורת כבר אמרתי? פתיחות, בלי אשמה ולא להפריז בביקורת.

מאחלת לכם בהצלחה. ❤️