dror y |
לפני יום •
19 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
19 בדצמ׳ 2024
dror y • 19 בדצמ׳ 2024
מישהו כאן יודע להסביר מה בדיוק קורה בספייס המדובר?
מבחינה פיזיקלית, ביולוגית? זו תגובה סובייקטיבית להצפה רגשית, תחושתית? אדרנלין? שפעול של אנדורפינים? כמה זמן זה מחזיק? מה מרגישים בגוף? אפשר לשמר את התחושה? מסקרן אותי מאד. וכנגזרת מזה, אפשר להגיע לספייס הזה בדרכים אחרות? (למעט טבילה במקווה אחרי יום כיפור (; ) |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני יום •
19 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
19 בדצמ׳ 2024
בלוסום(לא בעסק) • 19 בדצמ׳ 2024
חוויתי סאבספייס ממחטים - ריחוף מעל פני היקום. איבוד תחושת זמן ומקום היי כל כך עוצמתי שעלו בי תחושות שמסוגלת כל מה שאני רוצה... ממליצה בחום!
|
|
strightleather |
לפני 15 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
לפני 15 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
strightleather • 20 בדצמ׳ 2024
אופוריה, ריחוף ואפילו קצת היפנוזה.
הרגשתי בדמיון מודרך, צייתנות מוחלטת וכניעה מלאה. כשהייתי בתוך זה , זה היה מאוד עוצמתי, יכולתי לבצע כל דבר גם מעבר לגבולות שלי.. לצערי חוויתי את זה רק פעם אחת בחיים, לא הצלחתי להגיע לזה שוב. |
|
תחת כנפיך |
לפני 14 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
לפני 14 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 20 בדצמ׳ 2024
dror y כתב/ה: מישהו כאן יודע להסביר מה בדיוק קורה בספייס המדובר?
מבחינה פיזיקלית, ביולוגית? זו תגובה סובייקטיבית להצפה רגשית, תחושתית? אדרנלין? שפעול של אנדורפינים? כמה זמן זה מחזיק? מה מרגישים בגוף? אפשר לשמר את התחושה? מסקרן אותי מאד. וכנגזרת מזה, אפשר להגיע לספייס הזה בדרכים אחרות? (למעט טבילה במקווה אחרי יום כיפור (; ) חחחח. נראה לי שיש הבדל בין סאב ספייס לדום ספייס מבחינה פיזיולגית. בסאב ספייס, אם הבנתי נכון יש שחרור של אנדרופינים. שהרעיון האבולוציוני הוא: שאם החייה פצועה היא לא כל כך תרגיש את הכאב ותמשיך לברוח מהטורף. ככה שאם חשים כאב במהלך הסשן משתחרר האנדרופין ולפי ויקיפדיה הוא גם מכונה: המפתחות לגן עדן. |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 9 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
לפני 9 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
המטפלת המתעללת(שולטת) • 20 בדצמ׳ 2024
מאד מגרה שהחיה בורחת מהטורף 🥵
|
|
Marcus Wright(אחר){(מאומת)} |
לפני 6 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
לפני 6 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
Marcus Wright(אחר){(מאומת)} • 20 בדצמ׳ 2024
את הדילדו שלה מפמפם אותי.
|
|
תחת כנפיך |
לפני 6 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
לפני 6 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: dror y כתב/ה: מישהו כאן יודע להסביר מה בדיוק קורה בספייס המדובר?
מבחינה פיזיקלית, ביולוגית? זו תגובה סובייקטיבית להצפה רגשית, תחושתית? אדרנלין? שפעול של אנדורפינים? כמה זמן זה מחזיק? מה מרגישים בגוף? אפשר לשמר את התחושה? מסקרן אותי מאד. וכנגזרת מזה, אפשר להגיע לספייס הזה בדרכים אחרות? (למעט טבילה במקווה אחרי יום כיפור (; ) חחחח. נראה לי שיש הבדל בין סאב ספייס לדום ספייס מבחינה פיזיולגית. בסאב ספייס, אם הבנתי נכון יש שחרור של אנדרופינים. שהרעיון האבולוציוני הוא: שאם החייה פצועה היא לא כל כך תרגיש את הכאב ותמשיך לברוח מהטורף. ככה שאם חשים כאב במהלך הסשן משתחרר האנדרופין ולפי ויקיפדיה הוא גם מכונה: המפתחות לגן עדן. אז אנסה את מזלי להסביר מה שידוע לי.. יש במוח מלא תאים(נוירונים). והאחד מדבר עם השני ע"י שליחה של נוירוטרנסמיטורים מסוף תא אחד. והנוירוטרנסמיטור, מפעיל פעולה חשמלית בתא הבא אחריו. ישנם כמה נוירוטרנסמיטורים. דופמין, אצטילכולין, גאבא אנדרופינים וכו' במדע יודעים לומר כשתא של דופמין באזור מסוים במוח מפריש את הנוירוטרנמיטור דופמין, לתא הבא אחריו. מתרחשת תחושה של עונג. אבל לא מובן מה מבדיל את התא הזה מתא אחר (זו נקראת הבעיה הפסיכופיזית) לכן לדעתי, זה קצת בעייתי להסתמך רק על פיזיולגיה |
|
תחת כנפיך |
לפני 6 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
לפני 6 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: dror y כתב/ה: מישהו כאן יודע להסביר מה בדיוק קורה בספייס המדובר?
מבחינה פיזיקלית, ביולוגית? זו תגובה סובייקטיבית להצפה רגשית, תחושתית? אדרנלין? שפעול של אנדורפינים? כמה זמן זה מחזיק? מה מרגישים בגוף? אפשר לשמר את התחושה? מסקרן אותי מאד. וכנגזרת מזה, אפשר להגיע לספייס הזה בדרכים אחרות? (למעט טבילה במקווה אחרי יום כיפור (; ) חחחח. נראה לי שיש הבדל בין סאב ספייס לדום ספייס מבחינה פיזיולגית. בסאב ספייס, אם הבנתי נכון יש שחרור של אנדרופינים. שהרעיון האבולוציוני הוא: שאם החייה פצועה היא לא כל כך תרגיש את הכאב ותמשיך לברוח מהטורף. ככה שאם חשים כאב במהלך הסשן משתחרר האנדרופין ולפי ויקיפדיה הוא גם מכונה: המפתחות לגן עדן. אז אנסה את מזלי להסביר מה שידוע לי.. יש במוח מלא תאים(נוירונים). והאחד מדבר עם השני ע"י שליחה של נוירוטרנסמיטורים מסוף תא אחד. והנוירוטרנסמיטור, מפעיל פעולה חשמלית בתא הבא אחריו. ישנם כמה נוירוטרנסמיטורים. דופמין, אצטילכולין, גאבא אנדרופינים וכו' במדע יודעים לומר כשתא של דופמין באזור מסוים במוח מפריש את הנוירוטרנמיטור דופמין, לתא הבא אחריו. מתרחשת תחושה של עונג. אבל לא מובן מה מבדיל את התא הזה מתא אחר (זו נקראת הבעיה הפסיכופיזית) לכן לדעתי, זה קצת בעייתי להסתמך רק על פיזיולגיה לעומת זאת, רוב המדענים היום של מדעי המוח סוברים שהכל מטראיליזם כלומר אין נפש. אז בוא נגיד שיש לנו סשן עם דמות אהובה. יוצא שיש הפרשה של הרבה נוירוטרנסמיטורים והרומונים דופמין: דופמין, נוירוטרנסמיטר הקשור להנאה ולתגמול, 2. אוקסיטוצין: המכונה "הורמון האהבה", אוקסיטוצין מופרש בעת חוויות של אינטימיות וקשר. 3. אנדורפינים: אנדורפינים הם נוירוטרנסמיטרים שגורמים להפחתת כאב ולהרגשה טובה. מה שמוביל לתחושת אופוריה. שהם כאמור נקראים גם המפתחות לגן עדן 4. אדרנלין ונוראדרנלין: הורמונים שמגבירים את הערנות ואת תחושת הריגוש. 5. סרוטונין: זה קשור לתחושת רוגע. 6. קורטיזול, הורמון הקשור לתגובת לחץ. (נעזרתי גם בgpt) |
|
תחת כנפיך |
לפני 5 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
לפני 5 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: dror y כתב/ה: מישהו כאן יודע להסביר מה בדיוק קורה בספייס המדובר?
מבחינה פיזיקלית, ביולוגית? זו תגובה סובייקטיבית להצפה רגשית, תחושתית? אדרנלין? שפעול של אנדורפינים? כמה זמן זה מחזיק? מה מרגישים בגוף? אפשר לשמר את התחושה? מסקרן אותי מאד. וכנגזרת מזה, אפשר להגיע לספייס הזה בדרכים אחרות? (למעט טבילה במקווה אחרי יום כיפור (; ) חחחח. נראה לי שיש הבדל בין סאב ספייס לדום ספייס מבחינה פיזיולגית. בסאב ספייס, אם הבנתי נכון יש שחרור של אנדרופינים. שהרעיון האבולוציוני הוא: שאם החייה פצועה היא לא כל כך תרגיש את הכאב ותמשיך לברוח מהטורף. ככה שאם חשים כאב במהלך הסשן משתחרר האנדרופין ולפי ויקיפדיה הוא גם מכונה: המפתחות לגן עדן. אז אנסה את מזלי להסביר מה שידוע לי.. יש במוח מלא תאים(נוירונים). והאחד מדבר עם השני ע"י שליחה של נוירוטרנסמיטורים מסוף תא אחד. והנוירוטרנסמיטור, מפעיל פעולה חשמלית בתא הבא אחריו. ישנם כמה נוירוטרנסמיטורים. דופמין, אצטילכולין, גאבא אנדרופינים וכו' במדע יודעים לומר כשתא של דופמין באזור מסוים במוח מפריש את הנוירוטרנמיטור דופמין, לתא הבא אחריו. מתרחשת תחושה של עונג. אבל לא מובן מה מבדיל את התא הזה מתא אחר (זו נקראת הבעיה הפסיכופיזית) לכן לדעתי, זה קצת בעייתי להסתמך רק על פיזיולגיה לעומת זאת, רוב המדענים היום של מדעי המוח סוברים שהכל מטראיליזם כלומר אין נפש. אז בוא נגיד שיש לנו סשן עם דמות אהובה. יוצא שיש הפרשה של הרבה נוירוטרנסמיטורים והרומונים דופמין: דופמין, נוירוטרנסמיטר הקשור להנאה ולתגמול, 2. אוקסיטוצין: המכונה "הורמון האהבה", אוקסיטוצין מופרש בעת חוויות של אינטימיות וקשר. 3. אנדורפינים: אנדורפינים הם נוירוטרנסמיטרים שגורמים להפחתת כאב ולהרגשה טובה. מה שמוביל לתחושת אופוריה. שהם כאמור נקראים גם המפתחות לגן עדן 4. אדרנלין ונוראדרנלין: הורמונים שמגבירים את הערנות ואת תחושת הריגוש. 5. סרוטונין: זה קשור לתחושת רוגע. 6. קורטיזול, הורמון הקשור לתגובת לחץ. (נעזרתי גם בgpt) עכשיו, לגבי הזמן שזה נמשך לכאורה זה לא אמור לקחת הרבה זמן עד שנחווה תחושה אחרת. אבל בגלל שאנחנו נזכרים בחוויה ונמצאים איתה. המוח משחזר את אותם נוירונים שהיו פעילים בזמן הסשן. ולכן התחושה הטובה יכולה להחזיק הרבה זמן |
|
Cagebunny(מתחלפת) |
לפני 4 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
לפני 4 שעות •
20 בדצמ׳ 2024
Cagebunny(מתחלפת) • 20 בדצמ׳ 2024
עוקבת
|
|