| shamenet |
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
shamenet • 12 באפר׳ 2025
1. רוגע, התמסרות ותחושה אלוהית שעוטפת אותי וגורמת לי לקרוס במקום.
2. כמו במערכות יחסים וניליות זה שילב של יופי ואופי, אולי נוטה קצת יותר יותר לאופי |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Re: מה נשלטים מרגישים
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Nilus • 13 באפר׳ 2025
► Anna love כתב/ה: תמיד סקרן אותי בתור אחת שהיא גם וגם
מה נשלטים מרגישים כשהם תחת מישהי האם זה בכלל משנה להם אם היא לטעמם? מה הם רואים באישה שמולם? ההרגשה הזאת מתלווה גם מחוץ לסשן? עם נשים וניליות? להשלט גורם לי להרגיש: נאהב, חופשי, תחושת אהבה, שווי עצמי גבוהה נאהב - היא בוחרת לשלוט עליי, שאני אענג אותה, שאני אסבול בשבילה. חופשי - אני מאוד אוהב לשרת, אז אני מרגיש שאני יכול לעשות את זה ולקבל הוכרה, גם אם היא לא ביקשה. אני מרגיש שאני יכול להתנהג כמו שאני, בין אם לפעמים זה יוצא כמו ילד, חנפן או כסימפ לגבי מראה זה משנה, אבל זה חייב להיות בשילוב עם אישיות והתנהגות שמתאימה לצד הנשלט שבי. מישהי יכולה להיות דוגמנית אבל אם לא ארגיש שהיא שולטת זה סתם יהיה לא כיף באישה שמולי ולא עם שולטת שלא רק פגשתי, אני רואה אותה כהכל, כאם אוהבת, כחברה טובה, הרצון הכי גדול שלי והמטרה הכי חשובה. עוד לא פגשתי בעולם הונילי מישהי שלוקחת את המושכות אבל סביר להניח שכן זה יהיה דומה. הכל תלוי בתגובות שלה |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Kind • 13 באפר׳ 2025
אני חושב שזה תלוי בהרבה דברים.
אבל אם השילוב הוא מדויק, מכל הבחינות, ההתנהגות, החיבור, המגע, המראה שלה, הביטחון.. הרצון והתשוקה שלה. זה יכול להגיע למקומות מאוד עמוקים, שלא חווית ולא ידעת שהם בכלל קיימים. הרגשה אירוטית של שלמות, של משמעות. אורגזמה בכל הגוף, רק מהקול שלה, מהריח שלה. מהמבט שלה. זה משהו שאי אפשר להסביר במילים, אפשר להרגיש אותו. לחוות אותו. זה כמו אהבה, רק הרבה יותר חזק ועוצמתי, פי מיליון. זה שילוב רוגע ושקט, משהו שמשתיק את כל הרעשים, לוחץ על הכפתורים הנכונים.. ומכניס אותך לתוך החלומות הכי כמוסים שלך. |
|
|
| נשלט מחפש קשר |
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
נשלט מחפש קשר • 13 באפר׳ 2025
שאלת אם היא צריכה להיות מיוחדת או יפה במיוחד. והתשובה שלי היא שלא.
בעיניי, היא כן צריכה להיות מחוברת לעצמה, לאהוב את עצמה, לדעת מה היא רוצה ולהרגיש שהיא ראויה לזה. כדי שיווצר חיבור עמוק וטבעי, היא צריכה לתת לנשלט את ההרגשה שהוא הופך אותה למאושרת כשהוא מתמסר אליה, מציית לה ומרצה אותה, כדי שגם הוא יצמח ויהנה מזה. אני חושב שכאשר אישה לא מרגישה כך באופן טבעי הנשלט יתקשה להתחבר אליה. אולי זה לא הכרחי במשחקי תפקידים", אבל בקשר ממשי היא צריכה להרגיש שזה טבעי ואמיתי. זה מה שהופך אותה ל"מיוחדת" בעיני הנשלט שלה. לכל הפחות כך אני מרגיש לגבי זה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
Wish Genie • 18 ביוני 2025
מה שמעניין בשאלה הזאת, זה המנעד תשובות שקיבלת.
בשבילי, זה כמו כל זוגיות אחרת - צריך חיבור עמוק וטוב, והחיבור הוא שמגביר משיכה. בדיוק כמו שמישהי יכולה להראות מעולה, אבל אופי חרא - ואז מבחינתי היא לא מושכת. בבדסמ נוסף האלמנט, שמעבר לכל זה צריכה להיות התאמה בדסמית. אם יש - אז המשיכה מקבלת מכפיל כוח רציני. לגבי ההרגשה, להתמסר למישהי לתת בה אמון לעשות בך כרצונה. זה התחושה הכי משחררת וממכרת בעולם. וככל שהיא מגלה יותר כפתורים אצלך, אפילו כפתורים שלא ידעת שקיימים - החיבור הזה מתחזק! |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
קשירה לשם אהבה • 18 ביוני 2025
כשאני בצד הנשלט יש בי תחושה שהצד השולט מקבל אותי גם כשאני חלש וזה לדעתי אחד הדברים שהכי מרגשים אותי בזה..
דבר נוסף זה הרגשת הנחשקות.. כשאני שולט אני בעיקר מענג, דבר שלכאורה כל שולט יכול לעשות.. כשאני נשלט מתענגים ממני, זה מרוכז סביבי.. הרצון שבצד השולט לקשור ולשלוט בי גורם לי להרגיש נחשק ברמה אחרת לגמרי.. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
--Nir-- • 18 ביוני 2025
► Anna love כתב/ה: ► yoels1 כתב/ה: אני לא יודע אם אפשר להסביר במילים, אבל אנסה.
יש בזה משהו משחרר, מאזן. משהו שגורם לי להרגיש אני היא צריכה להיות מישהי מיוחדת? עם תכונות מיוחדות? היא צריכה להיות מושכת. משיכה זה מאסט. אין לי שום רצון וגם שום יכולת להתמסר למישהי שאני לא נמשך אליה. ובהתאם לרמת המשיכה - ככה היכולת להשתחרר. ככל שהמשיכה גבוהה יותר ככה אני מסוגל לספוג יותר ולשחרר יותר חסמים וגבולות. תכונות: אין סט תכונות ספציפי, אבל ברור שאישיות משפיעה על משיכה לטוב ולרע. הכי גרוע - תחושה של ניסיון לזייף דמות כדי להדליק אותו או לרצות אותי כי היא יודעת שאני ״נשלט״. טרן אוף שיכול לגרום לי להסתכל בשעון ולהיזכר שיש לי זום דחוף וסליחה אני חייב ללכת לא מאמין שזה קורה לי אני כל כך נהנה (אני לא, הרסת לי) הכי טוב - מודעות עדינה לכוח שלה עלי וליכולת שלה להשתמש בו כשהיא רוצה. הכי מעצבן - ההבדל בין השניים מאוד דק ההרגשה כשזה קורה: שחרור מוחלט (פרדוקסלי משהו), אובדן שליטה ממכר, מעטפת של עונג מעורפל שעוטפת את המוח שלי ואת שאר הרצונות החששות הפחדים התשוקות והמטרות שלי בחיים ומשאירה מטרה אחת - לשרת ולרצות אותה. לפחות בזמן האקט ולפעמים גם מעבר. 24/7 אצלי פחות אפשרי. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
bigdawg(נשלט) • 18 ביוני 2025
את שואלת שאלה מורכבת. לא כל הנשלטים אותו הדבר, כמו שלא כל הנשלטות אותו הדבר.
יש נשלטים שחשוב להם שהשולטת תהיה כוסית, ויש כאלה שדווקא ההשפלה שלהתמסר למישהי שנראית פחות טוב מהם זה מה שעושה להם את זה. יש כאלה שצריכים מערכת יחסים וביטחון כדי שיוכלו לשחרר ולהתמסר, ויש כאלה שדווקא הפחד וזה שהם לא מכירים אותה והיא עלולה למתוח את הגבולות שלהם עושה להם את זה. זה באמת מאד אינדיוודואלי. במקרה שלי, אני צריך שהבת זוג שלי תאהב אותי ותעריץ אותי בתור בנאדם כדי שאני יוכל להעריץ אותה ולסגוד לה. ואז זאת תחושה של התמסרות וחשיפה אמיתית של להיות ערום לגמרי מולה. גם מבפנים וגם מבחוץ. וזאת הרגשה שהיא 24/7 בלי קשר למין. וגם אין דבר כזה סשן. יש מין שגולש לשליטה או לא לפי מה שמרגישים, אבל התמסרות תמיד יש, כי זאת המהות. וכן, אפשר להרגיש כך גם עם ונילית. לא פגשתי אישה (ונילית או לא) שלא אוהבת שמעריצים אותה, סוגדים לה ומתמסרים לה. |
|
|
| the waves |
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
the waves • 18 ביוני 2025
אני מדבר בשם עצמי
מה שאני מרגיש זאת תחושה מוזרה, קודם כל היא כן צריכה למצוא חן בעיני(כמובן כמה שיותר יפה בעיני יותר טוב) עם מידות טובות, מישהי עם בטחון עצמי וחברות, לא איזה מישהי שלא אכפת לה מעצמה, וסליחה על הביטוי דפוקה(פשוט כרגע בצבא אני מגלה שיש הרבה כאלה) בקיצור נורמלית. אמנם אין לי ממש ניסיון עשיר אבל ממה שכן יש לי אני אשתף, קודם כל כל המחשבות שלך רק עליה כל היום ברמה שאתה שנייה מלהשוות אותה לאלוהים, אתה רק רוצה לעשות הכי טוב בשבילה, להיות רכושה לא לחשוב שום מחשבות למעט לשרת אותה, מדי פעם אתה מכאיב לעצמך על מנת לזכור שאתה רק חפץ שלה ואין לך רגשות, ואתה חי רק בשביל להיות עבד שלה כל החיים, זאת תחושה של אופוריה, אתה מרגיש בעולם מקביל עולם שיש בו רק טוב בלי דאגות רק שמחה, כי אתה יודע שלא משנה מה אתה סובל זה בשבילה, עם זאת תחושה של אחריות גדולה על הכתפיים, לדעת שהיא מחליטה עלייך לגמרי ועושה בך אך ורק כרצונה , זאת מין תחושה של "אתה חייב לעשות" ואחרי שאתה עושה יש הנאה עצומה שקשה מאוד להבין אבל וזה אבל גדול מאוד, עם כל המחשבות עליה ועל לשרת מדי פעם צצות שאלות בראש רגע רק בשביל זה אני חי? כך אני רוצה שיראו כל חיי? מה עם משפחה אישה ילדים? ואני בתור אדם מאמין שואל את עצמי מדי פעם ומה עם אחרי 120? מה אני אגיד לאלוהים? הרי כל אדם בא לעולם בשביל שליחות וכי שליחותי היא רק להיות לה עבד? וכו' שאלות כאלה רבות, הרבה מהפעמים אתה מתעלם מהשאלות ולפעמים אתה אומר אני מוותר על הכל אני מוותר על כל החיים שלי בעולם הזה והבא בשביל להיות עבד שלה, ולפעמים זה כל כך מהדד בך עד שאתה מחליט אוקי אני מפסיקה עם כל זה וחוזר חלילה, (אבל בגדול זה תחושת אושר עצומה שאי אפשר לתאר, ומתי פעם תחושת פספוס) וזהו בגדול מקווה שעזרתי |
|
|