|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
nomii{Ashenn} • 5 בינו׳ 2025
► תחת כנפיך כתב/ה: אמרו על עידו שמגדל סמי הזיה.
הוא יכול לתבוע. למה לא תבע את כותב הפוסט אתה באמת שואל? למה ישר לקפוץ לתביעה? זו שאלה ממש משונה בעיניי אבל הנה כמה תשובות אפשריות: 1. הפוסט הזה בן 6 ימים. ראית פעם תביעה קמה על הרגליים ב-6 ימים? 2. עידו בכלל כלוביסט? פעיל? קורא פה? אולי הוא לא ראה את השרשור. 3. אולי הוא חושב שזו לא האשמה מספיק חמורה כדי להצדיק תביעה. נשמע גם מהכתבה וגם מפה שמדובר בבנאדם שמינימום מתעניין בפסיכדלים, אולי לא ככ אכפת לו שיגידו שהוא מגדל גם אם זה שקר. 4. מי יגיש תביעה בגלל משהו שכתבו עליו בפוסט מצ'וקמק באתר שכוח אל עם שמות בדויים שסגור רק למשתמשים רשומים? זו לא תפוצה מספיק גדולה כדי שיהיה למישהו אכפת. 5. אולי זו פשוט האמת. ובכלל לא הבנתי למה אנחנו מדברים על זה סחור סחור, כי גם אם זו האמת, אז מה? וגם אם לא הציגו את זה בכתבה, אז מה? אז חסר פרט מידע בכתבה. אני בטוחה שחסרים עוד הרבה. אני בטוחה שגם לשאר המטופלים יש היסטוריה לא פשוטה. כשמדברים על טיפול נפשי, כל דבר בתחום המיניות או הסמים "רלוונטי", והרי לא חשפו לנו בכתבה מי מהמטופלים חלק מקהילת הבדסמ ומי מהם אלכוהוליסט לשעבר ומי מהם גרוש או מאובחן בסכיזופרניה או מורשע בפלילים או פאקינג חמישה קיפודים שעומדים אחד על הכתפיים של השני בתוך מעיל. לא ציפיתי לביוגרפיה מלאה של אף אחד מהעדים, לא ברור לי למה לדעתך זו דרישה מחייבת מכתבה מהימנה. |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 5 בינו׳ 2025
► noomi כתב/ה: ► תחת כנפיך כתב/ה: אמרו על עידו שמגדל סמי הזיה.
הוא יכול לתבוע. למה לא תבע את כותב הפוסט אתה באמת שואל? למה ישר לקפוץ לתביעה? זו שאלה ממש משונה בעיניי אבל הנה כמה תשובות אפשריות: 1. הפוסט הזה בן 6 ימים. ראית פעם תביעה קמה על הרגליים ב-6 ימים? 2. עידו בכלל כלוביסט? פעיל? קורא פה? אולי הוא לא ראה את השרשור. 3. אולי הוא חושב שזו לא האשמה מספיק חמורה כדי להצדיק תביעה. נשמע גם מהכתבה וגם מפה שמדובר בבנאדם שמינימום מתעניין בפסיכדלים, אולי לא ככ אכפת לו שיגידו שהוא מגדל גם אם זה שקר. 4. מי יגיש תביעה בגלל משהו שכתבו עליו בפוסט מצ'וקמק באתר שכוח אל עם שמות בדויים שסגור רק למשתמשים רשומים? זו לא תפוצה מספיק גדולה כדי שיהיה למישהו אכפת. 5. אולי זו פשוט האמת. ובכלל לא הבנתי למה אנחנו מדברים על זה סחור סחור, כי גם אם זו האמת, אז מה? וגם אם לא הציגו את זה בכתבה, אז מה? אז חסר פרט מידע בכתבה. אני בטוחה שחסרים עוד הרבה. אני בטוחה שגם לשאר המטופלים יש היסטוריה לא פשוטה. כשמדברים על טיפול נפשי, כל דבר בתחום המיניות או הסמים "רלוונטי", והרי לא חשפו לנו בכתבה מי מהמטופלים חלק מקהילת הבדסמ ומי מהם אלכוהוליסט לשעבר ומי מהם גרוש או מאובחן בסכיזופרניה או מורשע בפלילים או פאקינג חמישה קיפודים שעומדים אחד על הכתפיים של השני בתוך מעיל. לא ציפיתי לביוגרפיה מלאה של אף אחד מהעדים, לא ברור לי למה לדעתך זו דרישה מחייבת מכתבה מהימנה. סליחה את צודקת. נתתי את הסמים בתור דוגמה. הוא יכול לתבוע על כל הפוסט הזה הוא מלא בהנחות שסותרות את הכתבה. נראה לי שמניחים שמי שפתח את השרשור השני. קשור לעדים בכתבה. למה שלא יתבע?! זה אחלה כסף. וגם יוכיח את צדקתו. מזה שהעדים לא תבעו סימן שהמטפלת צודקת את חושבת אולי, שיש בעיה בלוגיקה הזו? |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 5 בינו׳ 2025
מה שמנסה לאמר זה שוואלה לא יודע מה בדיוק קרה שם.
אבל יש זכות להליך הוגן. ולעמוד בבית משפט ואנשים מבטלים את הזכות הזו. כי עצם זה שהיא לא תבעה את העיתון סימן שהכתבה נכונה. אבל אולי היא עדיין לא אמרה את המילה האחרונה. ובנתיים היא חפה מפשע. סליחה אם לא הייתי כל-כך קשור למה שדיברת. ואני בדעה שהיא צריכה יועץ תקשורתי או להסביר את הצד שלה בלי שאנשים יתלהמו |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
teacher(שולט) • 5 בינו׳ 2025
"הייתי מדמה את זה לקרב תרנגולים.....
צריך לתת לשני הצדדים תחמושת שוות ערך וושילחמו בקרב הוגן על הצדק..." איזו שורה אומללה. התבטאות שכיעורה נופל רק במקצת מ"אתה יכול ללכת להתאבד". חבל שלא אמרת מההתחלה שאתה פה אך ורק בשביל הפופקורן. היית חוסך ממני התייחסויות רציניות, כשיכולתי במקום פשוט ללכת לחטט באף, או לגרד בישבן, או כל דבר מועיל יותר שאני יכול לעשות בזמן הפנוי שלי. ואפילו לא עמוד 26... |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 5 בינו׳ 2025
► teacher כתב/ה: "הייתי מדמה את זה לקרב תרנגולים.....
צריך לתת לשני הצדדים תחמושת שוות ערך וושילחמו בקרב הוגן על הצדק..." איזו שורה אומללה. התבטאות שכיעורה נופל רק במקצת מ"אתה יכול ללכת להתאבד". חבל שלא אמרת מההתחלה שאתה פה אך ורק בשביל הפופקורן. היית חוסך ממני התייחסויות רציניות, כשיכולתי במקום פשוט ללכת לחטט באף, או לגרד בישבן, או כל דבר מועיל יותר שאני יכול לעשות בזמן הפנוי שלי. ואפילו לא עמוד 26... התבטאות לא טובה השקעתי מלא מאמץ בכדי למנוע סבל שלתחושתי לא מוצדק. אבל אם כבר יש לכם כוח לזה שווה לדון באתיקה. היה פוסט של יולי לפני שבוע אם בא לכם אולי תתרמו במשהו רעיוני. זה נראה לי ישרת את הקהילה הרבה יותר מלדון שוב ושוב באותם פרטים https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=24956&postid=1644394 |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 5 בינו׳ 2025
למען הסר ספק - יולי מסכימה עם טיצ'ר ונומי.
כמו כן, אין שמץ של קשר בין הכתבה הנ"ל לבין הפוסט שלי, שנכתב בכלל לפניה. וגם אין לי מושג למה תחת כנפיך פתאום הביא אותו לכאן. בלי קשר לכל זה, כמובן שכולם תמיד מוזמנים לדון איתי באתיקה בבלוג שלי, רצוי עם נכונות להביע דיעה קוהרנטית. |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
כ'ץ(נשלט) • 5 בינו׳ 2025
קיצור חבורה של סטלנים
לא מעניין |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 5 בינו׳ 2025
► יולי Yuli כתב/ה: למען הסר ספק - יולי מסכימה עם טיצ'ר ונומי.
כמו כן, אין שמץ של קשר בין הכתבה הנ"ל לבין הפוסט שלי, שנכתב בכלל לפניה. וגם אין לי מושג למה תחת כנפיך פתאום הביא אותו לכאן. בלי קשר לכל זה, כמובן שכולם תמיד מוזמנים לדון איתי באתיקה בבלוג שלי, רצוי עם נכונות להביע דיעה קוהרנטית. תודה על ההבהרה לא טענתי אחרת. בבלוג רק שאלת שאלה. בלי להביע דעה זה דומה ולא דומה למקרה הזה אבל אין לי כוח לדון בזה. סליחה מראש אם לא יהיה כל כך תגובות בבלוג שלך כי אולי אנשים יאמרו אההה.. אם לא נתלה היום בערב מישהו בכיכר זה כבר לא מעניין. למרות שזה יותר חשוב ונוגע לחיים שלכם הרבה יותר. מתנצל מראש אם ההתבטאות לא טובה. ואולי הכל בראש שלי ואין בכלל כאלה אנשים. ואת כולם מעניין להוציא את האמת לאור |
|
|
|
|
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
Slick(שולט) • 6 בינו׳ 2025
גם כל מה שאתה מביא פה לא סותר את רוב מה שמוצג בכתבה, כולל דברים שהיא אישרה בעצמה בתגובות שלה.
ממליץ לכולם לקרוא https://www.ynet.co.il/health/article/yokra14197044?utm_source=ynet.app.ios&utm_term=yokra14197044&utm_campaign=general_share&utm_medium=social&utm_content=Header |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
מיתוסית(שולטת) • 7 בינו׳ 2025
► Slick כתב/ה: גם כל מה שאתה מביא פה לא סותר את רוב מה שמוצג בכתבה, כולל דברים שהיא אישרה בעצמה בתגובות שלה.
ממליץ לכולם לקרוא https://www.ynet.co.il/health/article/yokra14197044?utm_source=ynet.app.ios&utm_term=yokra14197044&utm_campaign=general_share&utm_medium=social&utm_content=Header הכתבה רק למנויים. איפה עוד אפשר לקרוא אותה? |
|
|