![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 1 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מכירה, יודעת, עשיתי (מאוד אוהבת) ואפילו מודעות לסיכונים שיש בדבר.
איזה סיכונים יש לזה? כולה מים, לא? זה לא מים, זה קרח. קרח בצורות ובגדלים שונים יכול לגרום לכווית קור, במיוחד באזורים רגישים של הגוף ואם הוא נשאר באותה הנקודה. ככל שהוא גדול יותר הסיכוי לכך גבוה יותר, אם מדובר בקרח קטן של התבנית הרגילה מהמקפיא הסיכון קטן יחסית. בנוסף, זה אזור עם המון קצות עצבים ובמקרים נדירים יכול להכניס את הגוף לשוק. אבל כמישהי שניסתה... האם זה שווה את הסיכון? |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 2 בפבר׳ 2025
בעיני שווה. בכל דבר יש סיכונים, פשוט צריך להיות מודעים אליהם ולהיזהר בהתאם.
|
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Re: Forced bi
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
קמליה • 2 בפבר׳ 2025
סך הכל רוצה אהבה כתב/ה: מעניין אותי לדעת אם עוד אנשים מכירים את הפטיש הזה., ואם אתם מכירים אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו.
forced bi - כאשר השולטת מאלצת את הנשלט עם כוח מעמדה לבצע אקטים מיניים עם זכר בשבילה. מתה על זה! |
0
|
סך הכל רוצה אהבה(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
7 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
7 בפבר׳ 2025
סך הכל רוצה אהבה(נשלט) • 7 בפבר׳ 2025
טלי35 כתב/ה: כי אם אני אכתוב פה שזה משהו שאני אוהבת ועושה (או אפילו אעשה לייק) - אני אקבל הצעה שאולי כרגע אני לא מעוניינת בה.
פוסטים בסגנון הזה הם לא תמיד באמת כדי לשאול או לוודא שהאדם לא לבד אלא לעיתים "פוסט לידים" - מי שעונה ומגיבה מייד מקבלת פניה - ואז לא תמיד נעים להגיב. זה *לא* כי אני מתביישת במה שאני ומה שאני אוהבת. להפך בעיניי פורסד בי זו פרקטיקה בדסמית מופלאה, זו הרמה הכי גבוהה של התמסרות. יותר אפילו מסטרפאון. פשוט זו לא הדרך בה אני רוצה לגרום לאנשים לפנות אלי. אז אישית נמנעתי מלענות. מבין מה את אומרת , מאותה סיבה אני גם לא ציינתי שאני מתחבר לזה. היופי בפורסד בי הוא שהוא משמעותי רק אחרי שנקשרת כבר לשולטת, והיא ניישה אותך ו- או עשיתם pegging שמה לך chastity cage וכו.., בקיצור הפכה אותך לשלה בדרך שלה.. רק אז בקשה מהשולטת לפורסד בי תהיה משמעותית , והנשלט יוכל להוכיח את ההתמסרות שלו לנשלטת |
0
|
סך הכל רוצה אהבה(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
7 בפבר׳ 2025
גם אני הכרתי לול חחחח
לפני חודש •
7 בפבר׳ 2025
איתר כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מכירה, יודעת, עשיתי (מאוד אוהבת) ואפילו מודעות לסיכונים שיש בדבר.
באמת עשית?!?! אף פעם לא דיברתי עם מישהו או מישהי שהכירו את זה באמת שהבן אדם היחיד שאני מכיר שמעוניין בזה זה אני... |
0
|
סך הכל רוצה אהבה(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
7 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
7 בפבר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: אני אנצלש בשביל תהיה לגבי תחום ה Forced וה CNC באופן כללי
אתם לא מרגישים שזה גורם לכם לחוסר סיפוק מסויים באופן אינהרנטי? הרי, מצד אחד אנחנו לא רוצים לעשות משהו שהוא *באמת* forced, בסופו של דבר הכל צריך להעשות ממקום של רצון והסכמה הדדיים. אבל מצד שני, אם אנחנו רק עושים משחק תפקידים של זה, וזה לא "אמיתי", זה מרגיש מזוייף ולא טוטאלי. בעיני מדובר על תחום שהוא נורא פרדוקסלי. אתה צודק לגמרי. , מהמקום האישי שלי העניין sorted במוח שלי בצורה כזו שזה דווקא הגיוני. אני מתחבר לניוש ופגינג בעיקר , ומה שעומד מאחורי זה הוא היפוך היוצרות. כלומר אני בתור גבר סטרייט לא אמור לרצות לקבל ממשהי אלא להפך. לאחר שקרה דבר כזה והתחברתי לשולטת והיא בייסיקלי הפכה אותי לנשלטת שלה ואני באמת מרגיש שהיא גורמת לי להפוך לזונה בשבילה , אני מגיע לרמת התמסרות שאני אהיה מוכן לקבל זין אמיתי בשבילה, מה שמחזק את פטיש היפוך היוצרות עוד יותר. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
8 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
8 בפבר׳ 2025
Hussy • 8 בפבר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: אני אנצלש בשביל תהיה לגבי תחום ה Forced וה CNC באופן כללי
אתם לא מרגישים שזה גורם לכם לחוסר סיפוק מסויים באופן אינהרנטי? הרי, מצד אחד אנחנו לא רוצים לעשות משהו שהוא *באמת* forced, בסופו של דבר הכל צריך להעשות ממקום של רצון והסכמה הדדיים. אבל מצד שני, אם אנחנו רק עושים משחק תפקידים של זה, וזה לא "אמיתי", זה מרגיש מזוייף ולא טוטאלי. בעיני מדובר על תחום שהוא נורא פרדוקסלי. ברור שזה בהסכמה, ועדיין, זה לא אומר שנשלט סטרייט ימצוץ זין או יזויין עד עמקי נשמתו ע״י גבר במצב ״רגיל״, או אחר. ומכאן, שגם אם זה בהסכמה - זה לא משחק תפקידים. הוא עושה את זה בשביל לספק את השולטת שלו. הוא לא מוכרח ברמה שמצמידים לו אקדח לרקה, ובכל זאת, אם היא לא הייתה נוכחת בסיטואציה, סביר שזה לא היה מושך אותו והוא לא היה עושה את זה אף פעם. ועדיין, בגלל שהיא רוצה לראות אותו מושפל, בגלל שהיא רוצה לראות איך למרות* שזה משהו שלא מושך אותו - הוא מוכן לעשות את זה בשבילה, הוא רוצה לתת לה את זה - בשביל לספק אותה. כמובן שהוא מפיק מכך הנאה כזאת או אחרת, ישירה או עקיפה, אבל תאמין לי, זה קשה לחצות מכשולים כאלה במציאות. וזאת התמודדות מנטאלית בכל רגע ורגע. כי צריך לזכור, מה שנראה מושך בפנטזיה, מקבל תפנית אחרת כשפתאום צריכים לרדת על הברכיים ולגעת באיבר גברי וביצים מתנדנדות ושעירות שמחוברות לאשכרה גבר, בשר ודם. ופלומות שיער. וקול עבה שעושה ממנו זונה. וצריך להבין את זה לעומק, זה אקט של הסרת כל אלמנט ״גברי״ שמושרש ביסודות הנורמות הגבריות - וזה שונה לחלוטין מאישה שמזיינים אותה, בעיניי לפחות. גבר שמושפל ע״י גבר אחר בנוכחות אישה - זאת תמצית ההשפלה. וזה. הו, זה…אחד הדברים המחרמנים. (כמובן תלוי סיטואציה, דינמיקה וכו וכו וכו). |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
8 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
8 בפבר׳ 2025
Arsene • 8 בפבר׳ 2025
כפטיש, לפחות מהצד של הנשלט, זה מרגיש לי בעיקר פחדני והומופובי.
כאילו, אתה רוצה לשכב עם גברים אבל חס וחלילה מפחד שזה יעשה אותך עומו, אז אתה צריך את אמא שתשגיח עלייך ושתגיד לך שזה רק בשבילה, ורק ככה אתה מוכן, ואז אתה יכול להעמיד פנים שאתה עדיין סטרייט סטרייט גבר גבר? נו באמת. מהצד של השולטת זה יותר הגיוני, כי היא יכולה לדמיין ובאמת להאמין שיש כאן כניעה ושהנשלט שלה לא רוצה ולא מעוניין, ורק מסכים בשבילה, ואז זה גובל ב-CNC - למרות ששוב, הקטע הזה של "השפלה" קצת הומופובי. זה לא משפיל לשכב עם גברים אם זה הקטע שלך; גבר יכול מן הסתם להשפיל גבר אחר תוך כדי מין, אבל מה שמשפיל כאן זאת לא הביסקסואליות. בקיצור, לא מתחבר לזה, ובעיני נשלטים שבקטע של זה מאוד הומופובים ופחדנים. פשוט תשכבו עם מי שאתה רוצים וזה. |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
8 בפבר׳ 2025
צודקת
לפני חודש •
8 בפבר׳ 2025
מביט מהצד(נשלט) • 8 בפבר׳ 2025
Hussy כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני אנצלש בשביל תהיה לגבי תחום ה Forced וה CNC באופן כללי
אתם לא מרגישים שזה גורם לכם לחוסר סיפוק מסויים באופן אינהרנטי? הרי, מצד אחד אנחנו לא רוצים לעשות משהו שהוא *באמת* forced, בסופו של דבר הכל צריך להעשות ממקום של רצון והסכמה הדדיים. אבל מצד שני, אם אנחנו רק עושים משחק תפקידים של זה, וזה לא "אמיתי", זה מרגיש מזוייף ולא טוטאלי. בעיני מדובר על תחום שהוא נורא פרדוקסלי. ברור שזה בהסכמה, ועדיין, זה לא אומר שנשלט סטרייט ימצוץ זין או יזויין עד עמקי נשמתו ע״י גבר במצב ״רגיל״, או אחר. ומכאן, שגם אם זה בהסכמה - זה לא משחק תפקידים. הוא עושה את זה בשביל לספק את השולטת שלו. הוא לא מוכרח ברמה שמצמידים לו אקדח לרקה, ובכל זאת, אם היא לא הייתה נוכחת בסיטואציה, סביר שזה לא היה מושך אותו והוא לא היה עושה את זה אף פעם. ועדיין, בגלל שהיא רוצה לראות אותו מושפל, בגלל שהיא רוצה לראות איך למרות* שזה משהו שלא מושך אותו - הוא מוכן לעשות את זה בשבילה, הוא רוצה לתת לה את זה - בשביל לספק אותה. כמובן שהוא מפיק מכך הנאה כזאת או אחרת, ישירה או עקיפה, אבל תאמין לי, זה קשה לחצות מכשולים כאלה במציאות. וזאת התמודדות מנטאלית בכל רגע ורגע. כי צריך לזכור, מה שנראה מושך בפנטזיה, מקבל תפנית אחרת כשפתאום צריכים לרדת על הברכיים ולגעת באיבר גברי וביצים מתנדנדות ושעירות שמחוברות לאשכרה גבר, בשר ודם. ופלומות שיער. וקול עבה שעושה ממנו זונה. וצריך להבין את זה לעומק, זה אקט של הסרת כל אלמנט ״גברי״ שמושרש ביסודות הנורמות הגבריות - וזה שונה לחלוטין מאישה שמזיינים אותה, בעיניי לפחות. גבר שמושפל ע״י גבר אחר בנוכחות אישה - זאת תמצית ההשפלה. וזה. הו, זה…אחד הדברים המחרמנים. (כמובן תלוי סיטואציה, דינמיקה וכו וכו וכו). המחסום הראשוני הוא קשה. אשכרה להכניס זין של גבר לפה זהו מחסום מנטלי קשה. ההשפלה או ההתמסרות במקרה כזה מאוד קיצונית. לאחר מכן מתגלה ששליטה של גבר בגבר סטרייט היא נקודת שיא של התמסרות. מסירת הגוף שלך להנאה של גבר שאתה לא נמשך אליו היא נקודת שיא של התמסרות והענקה. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
8 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
8 בפבר׳ 2025
davy jones(אחר){אהבת חינם} • 8 בפבר׳ 2025
למה רק מציצה?
את החלק הקשה יותר לקבל חזק מאחורה, ולגנוח כמו כוסית |
0