לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב
MrBOSS
painslut lover()
very pleasant
The Mentaliste(שולט)
המלכה לונה וג'וזי(שולטת){זוג}
submissive puppy(נשלטת)
גולני שלי(אחר)
כחול אדום(נשלט)
I'm the one(אחרת)
שליטהמוחלטת(שולט)
עוף החול Phoenix
אלדה קלמה(שולט)
סהרורי
joni ss(אחר)
masoul
lazyboy(אחר){U-man}
ענני בראשית(מתחלפת){התגשמתי}
Subres(נשלט){כ״ע}
עיסוי טנטרי מגבר
Sissy Wannabe
aum
Adonai Elah Elahin
dark innocence(נשלטת)
I am I'm me(אחר)
המאלף השולט בעבד(שולט)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
Ordinary Man
spirolina
בת רומה
Daniel-Rope(נשלט)
nsm(אחר)
Nighthawk(שולט)
המאליכ של סדום(שולט)
IMStrider(שולט)
TAYNI()
לרגליה(נשלט)
God(שולט)
דגית זהבי
Tintoretto(אחר)
שולט בך יפה(שולט)
הקול(שולט)
RED SPELL(שולטת)
Truth Seeker
עקבון(נשלט)
לא סתם עוד עבד
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
כלובי
ורוניקה מלכה שולטת
ComingBackForU
S Dom
Ed-OFF
bentlv
בן בסט
נשלtת ללא ניסיון
thewolfrob
יאיא(נשלט)
סקרנית במידה גדולה
בונבונירה
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
King-Dom(שולט)
אקלקטי
SeriousFun
זיו רון
Mr joe black(שולט){The good g}
aizik
auroraSP(נשלט)
Worshiped(נשלט)
kryptonMe
דום וג'נטלמן
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
Elon Mask(שולט)
HexaDoe(אחר)
אדוןהאופל(שולט)
logitech
Fertilizer
המפנק111
LittleDancer
A virginal suB(נשלט)
Snitch
Max P
דוריאן ארל
סמית(שולט)
Shela(נשלט)
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
אדון בכלבה רעבה(שולט)
InSearchOfTheReal
nir-n
BrutallDom
feetslave{scary}
underheel
CaveM
TV_Eye(שולט)
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

שולטים - והפגמים שלהם

יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני חודש • 16 בפבר׳ 2025
אני אוהבת שסומכים עלי ומעריכים אותי אבל שונאת שמאדירים אותי ומייחסים לי תכונות שאין לי. לא אוהבת לשחק את הפאם פטאל. יכולה רק במשחק תפקידים. לא חושבת שהייתי יכולה להיות עם מישהו שלא יודע שזה הכל משחק ובמציאות אני נחמדה ואכפתית. מה, להסתיר את האופי שלי לאורך זמן? זה נשמע מתיש. לא להתנהג כמו עצמי. הרבה עבודה ומעט הנאה.

ציות יכול להיות אמיתי. כבוד והערכה יכולים להיות אמיתיים. אבל אני צריכה להרוויח אותם. לא סומכת על מי שנותן לי אמון שלא הרווחתי.
לא רוצה שיצפו ממני לדעת הכל, כי זה מסוכן. אני אחראית ואמפתית אבל אני לא קוסמת. כדי לשמור על נשלט אני צריכה מידע, תקשורת, עדכוני מצב.
גם אם אני "קוראת אותו", לא יכולה להתחייב שאדע הכל לבד תמיד. זה לא ריאלי.

קרה לי שלמישהו ירד ממני בגלל זה. זה בסדר. אובייסלי אני לא מתאימה לו. הכל טוב.
לא יודעת אם "הרגשתי לחץ". אפשר להגיד שכן. אבל לא נעניתי ללחץ אלא סירבתי. לרוב זה סיים את הקשר. זה באמת מלחיץ, להרגיש שאוהבים אותי בזכות זה שאני לא נותנת לעצמי להתנהג באופן שטבעי לי.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 16 בפבר׳ 2025
האסוציאציה שלי לשולט כזה היא במובהק נרקסיזם אדם עם אגו פריך שלא טועה שטוב ומצטיין בכל תמיד צודק כולל שטיקים של נרקסיסטים (מר כלכלה מר ביטחון מר תקשורת, שקרים מניפולציות ,אי ללקיחת אחריות ויכולות להודות בטעות או חולשה) והמקבילה הבדסמית של זה מר חבלים מר מדיקל וכו.
למרות שהסטטיסטיקה מראה יחס של 1 ל6 עדיין מרבית האנשים אינם לוקים. קל לזהות את הטיפוס הזה ויש לצערנו כאלה שנופלות בזה.

אמרה יפה כחש לגבי אותנטיות , אנשים מחפשים או חייבים אוטנטיות בפרטנרים. זה, ביחד עם האלמנט של "איך הוא או היא גורמים למי שאיתם להרגיש", זה השילוב המנצח בכל קשר.

לגבי לחץ של שולט. ככל שהוא מתחיל הוא בעיקר בלחץ לנפק שטיקים פעילות הוראות גם אם לא בא לו כי זה מצופה ממנו. אחרת יפוטר. אם מישהו נלחץ להיות און טופ על הכל מתישהו או מהר מאד זה יתפוצץ לו בפרצוף. בתקלות בחוסר אמון .

רב הפרטנריות שלי היו בסטטוסים שנחשבים היררכית עליונים כך רציתי ותמיד הערכתי זה לא היווה אף פעם אישו בדינמיקה הבדסמית להפך. כשאתה שלם עם מי שאתה, אתה לא צריך להיות מישהו אחר. גם ובעיקר כשאתה שולט.
LordValderon​(שולט)
LordValderon​(שולט) • 16 בפבר׳ 2025
לפעמים אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

זאת אומרת שלפעמים הקשר הבדסמי צריך להישאר רק במישור הבדסמי אחרת זה נהרס.

גם בדסמ, גם זוגיות, גם משפחה, גם ילדים, גם וגם וגם וגם.

לפי דעתי הרבה פעמים עדיף להשאיר את המסתורין הזה שמכסה את ה"פגמים" כי זה מאפשר להגשים ולהמשיך את הפנטזיה.

שולט יכול להיות פשוט שולט ולא מעבר לזה, וזה בסדר
shirazbar​(שולטת)
לפני 3 שבועות • 18 בפבר׳ 2025
shirazbar​(שולטת) • 18 בפבר׳ 2025
בעיניי זה בדיוק ממחיש את ההבדל בין קשר אמיתי מלא, התמסרות ממקום עמוק של היכרות ורגש לבין סשנים מזדמנים שזה סוג של משחק.
במשחק השולטת היא בדרגת אל, במציאות היא פשוט אשה שבחרת לתת לה שליטה לאחר שלמדת את מכלול התכונות שמרכיבות אותה.
צור איתן​(שולט)
לפני 3 שבועות • 19 בפבר׳ 2025
צור איתן​(שולט) • 19 בפבר׳ 2025
ArchAngel כתב/ה:
אחד הדברים שהכי הורידו לי מאז ומעולם זה גבר שברצינות יתרה התייחס אלי כמו לאיזו אלילה, שהצהיר לי על ההתחלה שהוא יהיה העבד שלי והכתיר אותי למלכה הנערצת שלו שיסגוד לה לנצח נצחים.

כי מה לעשות שאני בסה"כ בת אדם, לא מושלמת בדיוק כמו כולם, והציפייה שאהיה כל-יכולה היא ה-מתכון לאכזבות.
כששמעתי מילים גרנדיוזיות בשלבים התחלתיים בכלל לא הוחמאתי, להפך.
ידעתי שזו גישה שלא כדאי לי להמשיך לעודד גם אם באותם רגעים היא ממש מחמיאה לאגו, כי ככל שהאידיליזציה תתעמק ככה עמוקה יותר תהיה ההתרסקות במפגש עם המציאות.
מציאות שבה פשוט אעיז להיות אנושית, ועל האנושיות הזו אענש באובדן עניין בי.

זה מתיש לנסות להיות מושלמת כדי שהנשלט לא יאבד בך עניין: להיות כל הזמן קרת רוח ששום דבר לא מזיז לה, שלא נזקקת אף פעם, שיודעת הכל על הכל, ותמיד מובילה וקולעת בול לציפיות של הצד השני- וזה גם בלתי אפשרי.
אז בשלב די מוקדם החלטתי שמלכתחילה אני לא מכניסה את עצמי למקום שבו ארגיש את הלחץ להוכיח שאני איזו "מלכה".
החלטתי פשוט להיות אני, על כל הטוב וכל הרע, בלי להיכנס לשום דמות.
זה סינן את מי שזה לא התאים לו, והשאיר את מי שזה כן.
די מהר קבעתי גבול שאני לא רוצה שיעריצו אותי ויסגדו לי, שאני רוצה שיראו איתי ויעריכו אותי על מי שאני באמת, שהחסרונות שלי יהיו משלימים להיתרונות של הצד השני, ולהפך.

ואגב, אני לא מדברת רק על קשר רציני, גם קשר מיני לא יכול להישען על ציפיות פורנוגרפיות מבלי לקחת בחשבון שיש מציאות מסביב.
גם בסשן בודד רציתי להרגיש אני ולא לשחק דמות, ככה גם הרגשתי שאני באמת בשליטה על העניינים, ולא שאני מנסה לרצות ולזכות באישורים.
בגלל תמיד העדפתי את מי שהבין שבדס"מ הוא פשוט מה שעושה לנו נעים, ומעבר לזה שנינו שני אנשים.

אהבתי מאוד את התגובה הזאת, היא חידדה לי תחושות ומחשבות שאני מכיר מאצלי. אז תודה!
MorTea
לפני 3 שבועות • 20 בפבר׳ 2025
MorTea • 20 בפבר׳ 2025
השאלה הזאת מזכירה לי סיטואציה בה מתנהל וויכוח, דיון בו אתה אומר משהו שמוכח ע"י האדם השני כ-"טעות" ומשתכנע ממנו שהוא צודק, אבל אז מצטרף בדיוק אדם שלישי שמסביר לשניכם למה בעצם אתה צודק, ומוכיח את טענתך (אף על פי שבמקור לא לזה בדיוק התכוונת בדבריך).
כלומר, בסופו של דבר הכל תלוי בהסתכלות, באיך אתה רואה את הדברים, מאיזו נקודת מבט. גם אם אתה טועה (אם אמרת או עשית משהו שגוי), כל עוד הצד השני בטוח בצידקתך, הוא ימצא דרך להוכיח שלא "טעית", דרך "להסתיר" את הפגמים שלך כבן/ת אדם ולראות בך את האליל/ה שלו (כל אחד והקינק שלו, לא שופט).
ובקשר לשאלה "האם יש לחץ להיות נשגבים, כל יודעים?"
לעניות דעתי, הדבר צריך להיעשות בטבעיות. ברגע שהדבר "מאולץ", הוא מהר מאוד גם יתחיל לתסכל, להכביד עליך, והדבר שהתחיל כמאוד חיובי, מהר מאוד יהפוך לשלילי.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 3 שבועות • 21 בפבר׳ 2025
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 21 בפבר׳ 2025
סווריןן כתב/ה:
תשובה מפתיעה, כחש.
אני קצת לא מבין איך זה מרגיש לתפוס מישהו כ'מעלי'/'מתחתי' בחיים החוץ מיניים. אז אני מן הסתם גם לא רואה את זה בקשר מיני. בגלל שהמשחק הבדסמי הוא של העברת כוח, כן יש צורך בתסריט שמנמק את העברת הכוח. אבל נראה לי שבמסגרת המשחק המיני אני רוצה להרגיש פער בהיזדקקות: אני זקוק לה/אוהב אותה הרבה יותר משהיא זקוקה לי, ולכן אני רק משמש אותה באופנים שונים. אבל ההיזדקקות אינה הופכת אותה לאדם בעל ערך אחר: אני פשוט תלוי בה ובגחמותיה באופן לא הדדי, שהופך אותה למשמעותית וחשובה יותר בסיטואציה שיצרנו.
לא כותב מתוך ויכוח או פלפול, אלא מתוך תהייה אם הניסוח שלך לוכד גם את החוויה שלי. לא נראה לי. אבל זה לא אומר שהתיאור שלך לא נכון או קולע להמון אחרים.

סליחה שאני קצת חוזר אחורה בדיון, אבל הפתעת אותי בעצמך icon_smile.gif)
החיים ה"חוץ מיניים" מלאים בהיררכיה.
לא פגשת אנשים גבוהים ממך? חזקים ממך? פחות אינטיליגניטיים? יותר?
אני חושב שדווקא בכל תחומי החיים (חוץ מהמיניים) אנחנו פוגשים היררכיה וממקמים את עצמנו איפשהו על הרצף.
ברור לי שגם הנקודה בה מיקמנו את עצמנו אולי שונה מזו בה אחרים היו ממקמים אותנו, אבל זה אולי עניין לשרשור אחר..
לי נראה שדווקא החלק המיני הוא בברירת המחדל - הכי שוויוני מכל תחומי החיים. לפחות במיינסטרים: אנחנו עירומים, על מישור אחד, שנינו מצפים לאורגזמה וכו'.. שיא השוויון.
אולי המיניות הבדסמ"ית מנסה להפר את השיוויון הטבעי הזה עם אלמנטים חיצוניים של שליטה, אביזרים, לבוש, טקסים וכו'..
בדיוק ההיפך ממה שכתבת.
אליפסה​(שולטת)
לפני 3 שבועות • 22 בפבר׳ 2025
אליפסה​(שולטת) • 22 בפבר׳ 2025
אני חושבת שבקשר שליטה שני הצדדים מתקשים לתפוס זה את זה כסובייקטים מורכבים. הנשלט רוצה מישהי שיודעת הכל ומכילה ללא גבול. והשולטת רוצה מישהו שנענה בתשוקה לכל גחמה ורואה בטובתה את טובתו שלו.

זה קצת פשטני, אבל אני חושבת שמשהו מזה נמצא בכל תשוקה ליחסי שליטה. להוציא אולי מתחלפים שמתחברים לדבר כמשחק תפקידים לכל דבר.

כמובן שזה לא עולה בקנה אחד עם מערכת יחסים אינטימית, זוגיות בריאה ומשפחה. בוודאי שאני לא מעוניינת בכך בצורה טוטאלית או שזה בכלל אפשרי אחרי שנים שבהן נמצאים ביחד. אבל זה גם לא דבר שאפשר להעלים באמצעות טיעון מוסרני. עבורי זה חלק בלתי נפרד מהתשוקה.

אצלנו השליטה היא אף פעם לא הכל. בזוגיות שלנו יש הרבה מאוד אספקטים שאינם רלוונטים כלל לשליטה. אבל בכל הקשור לממד המיני והאינטימי של הקשר זה כל הזמן שם. לא רק במיטה. זה איך שאנחנו חווים זה את זו. זה עובד לנו דווקא כי זה לא רק משחק תפקידים. אני מרגישה שמבחינה מנטלית אני באמת חזקה ממנו. אני מסוגלת להוביל ויודעת טוב ממנו לעשות את זה. והוא יודע להתמסר לי. הכניעות שלו היא לגמרי חלק ממה שעושה לי זה. לא הייתי מרגישה את אותה התשוקה אם הכניעות שלו היתה משחק תפקידים.

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.