אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב
shaulmaster
אפס לקקן
נתיב שקט
DreamBoy(מתחלף)
IlonkaVis(מתחלפת)
MrBOSS
Danikh
Elia two point ooh
אפקט A פרפר
Gordweil(נשלט)
yellowbar(שולט)
benbensweet(נשלט)
giladiv
sampwan
השועל שעם דיגי(אחר)
DrDirty
pumaa
junee
WhyNut(שולט)
soundsgood
Dark-Hunter(שולט)
The Mentaliste(שולט)
Light- me
עץ סגול(אחר)
YOLO GIRL(נשלטת)
המלכה לונה וג'וזי(שולטת){זוג}
barnacle(שולט)
darkDelaNey
imsunboy
Mature dad(שולט)
life one time
TUYA
Tomkink(שולט)
החתיכה שחסרה
Luci-fer(שולט)
Drifter(אחר)
bettiepage(נשלטת)
ארי a
Mythical
TashaAllure(שולטת)
A O A O(שולט)
בולשיט
Fuck You
Blue Puppy(נשלטת)
LineOfFlight(אחר)
אלדה קלמה(שולט)
כאיש אחד בלב אחד
LustS(נשלטת)
קומנדו מוחי(שולט)
Dom Red(שולט)
oral-b{דרוש מברשת}
mister z(שולט)
Defender(שולט)
תכשיט נוצץ{נשלט}
Miss Fox
StreetCat(שולטת)
tease
Zerubbabel(שולט)
yeli
פאלקור
קיאנו
masoul
little Twinkle
TheBeast(שולט)
lazyboy(אחר){U-man}
Hashirama
echoo
סקרן חדש{זדיינו}
Blackk And White
-SCORPIO-(אחר)
-GODDESS-{פשוט אורי}
הכלבונת של reina(נשלט)
רוב
ניגון לתשוקתי(שולט)
LEGION{Ghost }
לב האריה
HomePet(נשלט)
ONE CHANCE(מתחלפת)
Mדוייקת(נשלטת){Alpha73}
נשלט לא דטרמיניסטי(נשלט)
Jo Pamper(שולט)
Pink Princess(נשלטת){?BlueKing}
Skyfall(שולט)
עיסוי טנטרי מגבר
im for you(נשלטת)
לילי בר{לא פנויה}
מר עום(שולט)
קינקימן
ZoroZigzag(אחר)
aum
גלעד M(שולט)
מפלחאתעכוזךובועל(שולט)
Blonde
אלפא-בטא(){כנוע}
נשויsub(נשלט)
Roppelle
דורש אילוף(נשלט)
פטיש מתחלף(אחר)
מיצ'ם
MagisterDolor(שולט)
I am I'm me(אחר)
Deem(נשלט)
המאלף השולט בעבד(שולט)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
TironK(שולט)
אולימפיה
בת רומה
darkphoenix(שולט)
orian
שומר הכלוב(נשלט)
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
מתחלפת ומתחלף{זוג}
קופיאלה
Master Bruce
Drizztpool(שולט){קושקה שלי}
קמיני קאלי(נשלטת){הדטרמניסט}
IMStrider(שולט)
מאלף פיות(שולט)
kareena()
TAYNI()
Tzel(שולט)
a מק
God(שולט)
דגית זהבי
the_drow(שולט)
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t}
האריה הנודד
barvaz
Foot of the loom
Ami(נשלט)
D-HUNTER
רב-תחומי
הולמס(שולט)
דיגי(אחרת){השועל}
Nietzsche(שולט)
A רומנטיקן אכזר(אחר)
Bent
שולט בך יפה(שולט)
העולם המופלא(שולט)
הקול(שולט)
ve-ra
בטלר שרות(נשלט)
Truth Seeker
עקבון(נשלט)
לא סתם עוד עבד
Fritz The cat
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
כלובי
חסרגבולות
ComingBackForU
אננס וניל
אני ולא אחרת(נשלטת)
hofsh
S Dom
domit princess(שולטת){פתיחות}
Brat-Sub
Pseudosophical
aaRRi(אחר)
PrincessN
Reichsschwert(שולט)
lokoko
סגידה לעוצמה
כלבלב כנוע לרשותך
קאראמיה
יאיא(נשלט)
ריני
AdamG
חייל נשלט
כאוטית(מתחלפת){נו מה}
SubGuyForDom
R O Y L I
johnnyhamsa
uniqueo
Royaldom
lotus in oz(נשלטת){CharlieI}
קופץ לעומק(מתחלף)
ברדוגו
LIEM(נשלט)
etherea(נשלטת)
Monae(נשלטת)
strong
ko bi(נשלט)
valleydom(שולט)
השטן באדום(שולטת)
god is here
touch of light(שולט)
gevyaher
חושקבנחישות
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
The Ghost Of Sparta(שולט){rijik}
omri tm(נשלט)
פנון
eroticwriter(מתחלף)
King-Dom(שולט)
cermitfrog
אקלקטי
משקיף מהמשקוף
את בובה על חוט
MayTheLordOpen
עיניי גיהנום()
פשוט מורכב
TinkerBella
Geekydaddy
SeriousFun
Dominali(שולטת)
יש לי חולשה לרקדנים(נשלטת)
זיו רון
כלב באג
MaBaker
TinyBoy
אדון ואבא
Adamastor
נשלט בוגר
Mr joe black(שולט){The good g}
spanking man
1Joniboy
Lucerna(נשלטת)
עבד אפס מושפל(נשלט)
BlackMirror(שולט){Moon Fairy}
Hellcatt
שועל הלילה(שולט)
aizik
ל א שייכת
Dom D(שולט)
נשלט כלובון(נשלט)
zedreact(נשלט)
Destry
-Assfetish-
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
לא מצפה לכלום
jou
מתמסר לאישה
Not innocent(נשלטת)
Oster3
-Birdy-
mike555551(אחר)
HexaDoe(אחר)
Pink-Sunset
לפעמימית{Envy}
BRUT 44(שולט)
karpet3
logitech
מרחיב ומכאיב
tomerw(אחר)
בייל
שומר מרחק
מיצקי(נשלטת)
Dark Daniel(מתחלף)
שוברת שגרה(שולטת)
אותריס
מכאיב להנאתנו()
רז78{מלאך שחור}
Two Horse Town
כנוע שרירי
דוריאן ארל
Salana
יולי Yuli(לא בעסק){טדי}
רנסנס(שולט)
לילית*
blue castel
Fire and Light(שולט)
אדון בכלבה רעבה(שולט)
Top Gay Ffity EIGHT(שולט)
חניבעל
aladdin
InSearchOfTheReal
Free bird(נשלטת)
BrutallDom
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

מה מתסכל אתכם או אתכן בעולם הbdsm הכללי והפרטי שלכם ואיך אתם חושבים שאפשר לשנות את זה?

bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני 3 שבועות • 25 בפבר׳ 2025
bondman​(נשלט)​{FLR} • 25 בפבר׳ 2025
Adonai Elah Elahin כתב/ה:
bondman כתב/ה:
תשמעי.
היא כתבה את זה כתגובה למה שאני כתבתי ובזמן אמת.

ויודעת מה?
אשמח לדעת למה את לא חובבת את העובדה שכנשלט שסטטיסטית יש אולי שולטת על 100 נשלטים.
זה מתסכל.
וכשהשואל באשכול שאל מה התסכולים שלי ב BDSM.
העלתי את זה.
זה לא שסתם נפלתי עליכן עם התסכולים שלי והתלוננתי.

נו ו? עדיין נתת לכך פרשנות משלך. לא אחזור על דבריי, אני עומדת מאחורי התגובה הקודמת, אתה מוזמן לקרוא אותה שוב, השורה הראשונה שלך מעידה שלא הפנמת את הנקודה שלי ואני אומנם משועממת אבל לא עד כדי להרחיב הסבר שבעיניי היה מעל ומעבר. אם אחרי כל זה לא הבנת, אז לא נורא.

לא אמרתי שאני לא חובבת את העובדה שציינת כי אל"ף זו לא עובדה ובי"ת אתה מעוות. תמיד כשמישהו אומר "סטטיסטית" ותוקע איזה מספר, אני יודעת שהגיעה העת להיות סקפטית (אם כי תכלס כל עת היא כזו), אין לי ספק שלא באמת עשית מחקרים סטטיסטיים כדי לבדוק את העניין או שחלילה בדקת אם היו קיימים מחקרים מהימנים כאלה ואחרים, הרי כמה קל ונוח לתקוע את המילה סטטיסטית ואז פוף להצמיד לה מספר. כנראה שזרקת מספר שנראה לך לפי החוויה האישית והניסיון שלך ושל המכרים שלך, שלא מעידים סטטיסטית דבר על הכלל. אבל נניח את זה בצד, כי באופן כללי, זה נכון שאין הרבה שולטות כפי שזה נכון שאין הרבה נשלטים איכותיים כפי שזה נכון שאין הרבה אנשים שנמצא שמתאימים לנו.
אני יכולה להבין שזה מתסכל, כבר ציינתי קודם שאני יכולה להבין הן אותך הן את StreetCat, אכן אין הרבה שולטות, אני לא מכחישה. ואילו כל אחד מתוסכל מדבר דומה כזה או אחר, אתה מזה, ההיא מחוסר נשלטים איכותיים, עזוב נשלטים, זכרים איכותיים בכלל, ואני מחוסר אנשים שהם לא שבלוניים. כל אחד ותסכולו וזה בסדר להיות מתוסכל. זה גם בסדר שיש מי שמתוסכל שזהו התסכול שלך.

כפי שאמרתי, אף אחד לא אסר עליך להתלונן ולא טען שהתגובה שלך אינה לגיטימית, אני אישית לא אוהבת אותה סך הכול. למה? ככה אני חשה וזה בסדר כמו שזה בסדר לחוש אחרת ולחשוב אחרת. פלורליזם חביבי, פלורליזם.

את התשובה לשאלה שלך אפשר גם למצוא בסוגריים של StreetCat שאתה טורח להמשיך להתעלם מהם כשהם די חשובים. לרוב אותם אלו שמלינים הם אותם הנשלטים שמחפשים "שולטות" שיגשימו להם בדיוק את הפנטזיות שלהם כפי שהם רוצים ומתארים לעצמם בראשם את השולטת האידיאלית שלהם, מכיר "כלה בהזמנה"? אז זה, רק בשולטת. למי אכפת בכלל מכך שיש לה רצונות משלה והיא לא אלא כלי להגשמת הפנטזיות שלהם, במקום שזה יהיה ההפך.
מלבד זו, לרוב אלו בדיוק אותם הנשלטים שלא טורחים וחושבים שמינימום השקעה או הודעת קופי פסטה מספיקה ואז מתבכיינים. העניין הוא האבסורדיות בתסכול של חלקכם שאתם אלו שגורמים לו מלכתחילה, שכן יכולתם לעשות שיעורי בית על השולטות שיש כאן, לפחות על אלו שמעניינות אתכם, לקרוא בתאוותנות את כל מה שרק אפשר ולהשתמש בזה כדי לשלוח הודעה שתראה שאתם לא כמו השאר. ואתה יודע מה? יש גם כאלה נדירים בנוף שפועלים כך ומפתיעים פעם ב... ואתה יודע מה האבסורד? שמעולם לא ראיתי אף אחד מהם מתבכיין על שולטות ודווקא אם אחד כזה היה מביע את התסכול שלו, וואלה, אז הייתי יכולה יותר להבין אבל עובדה שהם לא. על כל פנים, יש כאן המוני נשלטים שעושים לנשלטים שם רע, ברור שלא כולכם כאלה, אך הם המתבלטים והם אלו שאנחנו לרוב רגילות להיתקל בהם ביום יום, לכן כשנראה תגובה כשלך זו האסוציאציה שתעלה ואני אוטומטית אגלגל עיניים ואפלוט גיחוכון.
קיצורו של דבר, במקום שיגידו אין מספיק שולטות יהיה יותר אמין לומר "אין מספיק נשים שיספקו בדיוק את ההשפלות/העונשים/הסקס/האקטים/האשליות שבראש שלי באופן שאני רוצה וחושב שצריך להיות כדי שאתחרמן".
אסתייג ואומר שזה נכון גם בלי קשר, אין הרבה שולטות. לכן אמרתי שאני יכולה להבין גם את התגובה שלך וגם את שלה, אם מישהו מחפש קשר זה מתסכל למצוא כשאתה ונילי אז אדרבה ואדרבה כשאתה בדס"מי בבפנוכו שלך ואדרבה ואדרבה כשאתה על הסקאלה של שולטת־נשלט.
קיצר, זוכר שאמרתי שאני לא עד כדי כך משועממת? אז מסתבר שכן.

לא נדוש במה שכבר דשנו.
וכמו שכתבתי שמי שצריך יעמוד מול מצפונו.
רק אגיד שאת בכלל לא משעממת.
ואני דווקא מודה לך על ההסבר המפורט. ובכלל שטרחת לענות לי.
ואני חושב שזה לא קרה סתם שאת לא מאלו שעשו לייק.
ונ.ב.
עוקב ואוהב את הבלוג שלך.
Adonai Elah Elahin
Adonai Elah Elahin • 25 בפבר׳ 2025
variation כתב/ה:
אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך, שולטות שמחפשות שיגשימו להן את הפנטזיות כשהלגיטימציה שלהן היא שהן שולטות ואתה נשלט ומטבע הדברים אתה אמור לעשות מה שהן מכתיבות, שיש בזה מין האמת, אבל האמת איפשהו תמיד באמצע, כי אם הגישה הייתה קצת יותר מכילה ומקבלת, הרצון לתת, לשמח ולענג היה מוכפל בפונקציה עולה של נתינה אין סופית.

לי זה נשמע כמו "אותי מסתכל שיש שולטות שאמת רוצות לשלוט".
על כל פנים, אף אחד לא צריך לפעול בצורה עיוורת גם לא עם השולטת שלו, חשוב שגם נשלט ידע להביע עצמו ומסוכן מאוד אם לא. לכן אני לעולם לא אהיה עם נשלט חסר עמוד שדרה.
variation​(נשלט)
variation​(נשלט) • 25 בפבר׳ 2025
variation כתב/ה:
נשלטים שמחפשים שיגשימו להם את הפנטזיות במקום לבוא ממקום של לרצות להגשים את שלי.
פתרון, לקבל את זה שיש ותמיד יהיו כאלה וזה בסדר, כל אחד והעדפותיו, זה רק אומר שאין התאמה ומי שיתאים לי יחשוב קודם כל על מה יגרום לי להיות שמחה וענוגה במקום לזין שלו ומעבר לכך, גם זה מה שהזין שלו ירצה, לרצות אותי. וכן, ישנם גם כאלה. בודדים אבל יש.

הגישה של הנשלטים האלו שמתסכלת אותך והגישה שלך היא אותה אחת (ואפילו בקיצון, חשוב לי שההנאה שלי תהיה במרכז גם אם היא לעיתים סאדיסטית), את מחפשת שיגשימו לך את הפנטזיות וכמו שאמרת, זה בסדר, כי זו בסך הכל אי התאמה.
ואני אומר את זה למרות שאני חושב שהגישה של נשלט ובכלל של כל גבר כן צריכה לבוא תמיד לקראת האישה, לא משנה אם היא שולטת או לא, קודם לכבד אותה ולחשוב מה טוב לה, מה משמח ומה מענג אותה.

ברור לי שהגישה שלי היא אותה אחת (אפילו קיצונית, חשוב לי שההנאה שלי תהיה במרכז גם אם היא לעיתים סאדיסטית) ההבדל הוא שאני לא מגדירה את עצמי כנשלטת. כשאתה מגדיר את עצמך נשלט וסך הכול מחפש כלי להגשמת הפנטזיות שלך, יש בזה משהו מטעה. אבל בסדר, אף פעם לא באמת התייחסתי לטייטל שמישהו נותן לעצמו גם ככה.

זה אותו דבר גם הפוך, כשמישהי מגדירה את עצמה שולטת ומחפשת כלי להגשמת הפנטזיות שלה, יש בזה משהו מטעה, היא לא באמת שולטת, להגיד לנשלט "ארצה" ולראות אותו יורד על 4 זה לא להיות שולטת, לעומת זאת לתת למישהו סטירה ולקרוא לעצמה סאדיסטית זה דווקא יושב טוב יותר, יפה, אני כותב עם עצמי ולומד עוד דברים, שכוייח.
Adonai Elah Elahin
variation כתב/ה:
variation כתב/ה:
פתרון, לקבל את זה שיש ותמיד יהיו כאלה וזה בסדר, כל אחד והעדפותיו, זה רק אומר שאין התאמה ומי שיתאים לי יחשוב קודם כל על מה יגרום לי להיות שמחה וענוגה במקום לזין שלו ומעבר לכך, גם זה מה שהזין שלו ירצה, לרצות אותי. וכן, ישנם גם כאלה. בודדים אבל יש.

הגישה של הנשלטים האלו שמתסכלת אותך והגישה שלך היא אותה אחת (ואפילו בקיצון, חשוב לי שההנאה שלי תהיה במרכז גם אם היא לעיתים סאדיסטית), את מחפשת שיגשימו לך את הפנטזיות וכמו שאמרת, זה בסדר, כי זו בסך הכל אי התאמה.
ואני אומר את זה למרות שאני חושב שהגישה של נשלט ובכלל של כל גבר כן צריכה לבוא תמיד לקראת האישה, לא משנה אם היא שולטת או לא, קודם לכבד אותה ולחשוב מה טוב לה, מה משמח ומה מענג אותה.

ברור לי שהגישה שלי היא אותה אחת (אפילו קיצונית, חשוב לי שההנאה שלי תהיה במרכז גם אם היא לעיתים סאדיסטית) ההבדל הוא שאני לא מגדירה את עצמי כנשלטת. כשאתה מגדיר את עצמך נשלט וסך הכול מחפש כלי להגשמת הפנטזיות שלך, יש בזה משהו מטעה. אבל בסדר, אף פעם לא באמת התייחסתי לטייטל שמישהו נותן לעצמו גם ככה.

זה אותו דבר גם הפוך, כשמישהי מגדירה את עצמה שולטת ומחפשת כלי להגשמת הפנטזיות שלה, יש בזה משהו מטעה, היא לא באמת שולטת, להגיד לנשלט "ארצה" ולראות אותו יורד על 4 זה לא להיות שולטת, לעומת זאת לתת למישהו סטירה ולקרוא לעצמה סאדיסטית זה דווקא יושב טוב יותר, יפה, אני כותב עם עצמי ולומד עוד דברים, שכוייח.

מי אתה שתקבע מה זה להיות באמת שולטת? הצחקת. אין באמת תבנית וטוהר השליטה לא שייך לאף אחד, התגובה שלך רק מחזקת את התגובה הראשונה שלי ומתארת את סוגי הנשלטים שאני סולדת מהם. ועוד הדוגמה שהבאת בכלל מצחיקה, לקרוא לסטירונת יחסי שליטה, אבוי.
variation​(נשלט)
variation כתב/ה:
אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך, שולטות שמחפשות שיגשימו להן את הפנטזיות כשהלגיטימציה שלהן היא שהן שולטות ואתה נשלט ומטבע הדברים אתה אמור לעשות מה שהן מכתיבות, שיש בזה מין האמת, אבל האמת איפשהו תמיד באמצע, כי אם הגישה הייתה קצת יותר מכילה ומקבלת, הרצון לתת, לשמח ולענג היה מוכפל בפונקציה עולה של נתינה אין סופית.

על כל פנים, אף אחד לא צריך לפעול בצורה עיוורת גם לא עם השולטת שלו, חשוב שגם נשלט ידע להביע עצמו ומסוכן מאוד אם לא. לכן אני לעולם לא אהיה עם נשלט חסר עמוד שדרה.

קודם כל זה ממש מעליב אותי שדווקא בתגובה הזאת שלך יש שגיאת כתיב. מכל הפרופיל העצום שלך וכל התגובות הארוכות שלך דווקא פה בשלי זרקת זין, לא יפה.

נכון, אף אחד לא צריך לפעול בצורה עיוורת, בואי נצא מנקודת הנחה שהשולטת בצד השני לא אהבלה ושהנשלט לא חרמן מת עד כדי להגיד כן ואמן על הכל.

אני הכי בעד שהאישה תדע בדיוק מה היא רוצה ותוביל בדיוק איך שהיא רוצה, זה כל מה שמחרמן בשולטת, לפחות אותי, אבל צריך לדעת שיש גם גבר בצד השני, ממש בנאדם עם רגשות, ערכים ושני עיגולים, ושצריך לשים לב גם אליו, לא אמרתי להפוך אותו לשווה, הוא בהיררכיה תמיד יהיה מתחת לשולטת, והכי יפה שזה כמו פעם שהוא אשכרה עבד שאמור לספק את הצרכים של מי שמעליו, אבל יש מציאות ויש פנטזיות, וצריך לדעת לקחת את זה לקצה מבלי שאף אחד באמת יפגע. לאזן בין המציאות לפנטזיה כך שיהיה הכי קרוב לפנטזיה.
Adonai Elah Elahin
variation כתב/ה:
variation כתב/ה:

קודם כל זה ממש מעליב אותי שדווקא בתגובה הזאת שלך יש שגיאת כתיב. מכל הפרופיל העצום שלך וכל התגובות הארוכות שלך דווקא פה בשלי זרקת זין, לא יפה.

נכון, אף אחד לא צריך לפעול בצורה עיוורת, בואי נצא מנקודת הנחה שהשולטת בצד השני לא אהבלה ושהנשלט לא חרמן מת עד כדי להגיד כן ואמן על הכל.

אני הכי בעד שהאישה תדע בדיוק מה היא רוצה ותוביל בדיוק איך שהיא רוצה, זה כל מה שמחרמן בשולטת, לפחות אותי, אבל צריך לדעת שיש גם גבר בצד השני, ממש בנאדם עם רגשות, ערכים ושני עיגולים, ושצריך לשים לב גם אליו, לא אמרתי להפוך אותו לשווה, הוא בהיררכיה תמיד יהיה מתחת לשולטת, והכי יפה שזה כמו פעם שהוא אשכרה עבד שאמור לספק את הצרכים של מי שמעליו, אבל יש מציאות ויש פנטזיות, וצריך לדעת לקחת את זה לקצה מבלי שאף אחד באמת יפגע. לאזן בין המציאות לפנטזיה כך שיהיה הכי קרוב לפנטזיה.

קודם כל, שמחה שנעלבת. כמו כן, שגיאת מקלדת (בלעז: טייפו) זו לא שגיאת כתיב, יש הבדל, כך שלצערי אתה יכול להירגע, סך הכול הבי"ת במקלדת שלי מעט רופפת. מה שגם, היית מת שאזרוק עליך זין, תרגיע.

דווקא כשהם חרמנים מתים הם הכי חמודים.

מסכימה.
כשכתבת בהתחלה "אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך", הצטייר דבר אחר לחלוטין. אם למעשה התכוונת למה שכתבת בפסקה האחרונה אז – מה שכתבתי שורה קודמת.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי פבר' 26, 2025 12:29 am, סך-הכל נערך 2 פעמים
variation​(נשלט)
[quote="Adonai Elah Elahin"]
variation כתב/ה:
variation כתב/ה:

מי אתה שתקבע מה זה להיות באמת שולטת? הצחקת. אין באמת תבנית וטוהר השליטה לא שייך לאף אחד, התגובה שלך רק מחזקת את התגובה הראשונה שלי ומתארת את סוגי הנשלטים שאני סולדת מהם. ועוד הדוגמה שהבאת בכלל מצחיקה, לקרוא לסטירונת יחסי שליטה, אבוי.[/quote

מי את שתקבעי מה זה להיות נשלט? קרעת אותי מצחוק.
מי קרא לסטירונת יחסי שליטה? הכוונה היא שהטייטל יותר מתאים לסאדיסטית מאשר לשולטת לפי הדוגמאות שהבאתי בהתאמה.

כל מה שכתבת אני יכול לכתוב בדיוק בצורה ההפוכה, והנה התסכול שוב מכה בי, בדיוק הבאת לכותב הפוסט ממש דוגמה מושלמת מאלוהים(תרתי משמע עלק) למה שמתסכל אותי

מעולה תמשיכי לסלוד ולהבין מה שאת רוצה כי את אלוהים שאף פעם לא טועה, סליחה, כל אישה אף פעם לא טועה, בואי נרחיק את עצמנו נשלטים משולטות עוד כי עד עכשיו לא הספיק לנו
variation​(נשלט)
variation כתב/ה:
variation כתב/ה:

קודם כל, שמחה שנעלבת. כמו כן, שגיאת מקלדת (בלעז: טייפו) זו לא שגיאת כתיב, יש הבדל, כך שלצערי אתה יכול להירגע, סך הכול הבי"ת במקלדת שלי מעט רופפת. מה שגם, היית מת שאזרוק עליך זין, תרגיע.

מסכימה.
כשכתבת בהתחלה "אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך", הצטייר דבר אחר לחלוטין.

יאו אני חמודדד, איזה כיף אני עוד שניה גומר

בחיים האמיתיים ולא דרך אתר שהטייטל שלי הולך לפני ובקטע הכי רע שטייטל יכול להיות, היית מתה שאני אראה חיבה ולו הכי קלה כלפייך
Adonai Elah Elahin
[quote="variation"]
variation כתב/ה:
variation כתב/ה:

מי אתה שתקבע מה זה להיות באמת שולטת? הצחקת. אין באמת תבנית וטוהר השליטה לא שייך לאף אחד, התגובה שלך רק מחזקת את התגובה הראשונה שלי ומתארת את סוגי הנשלטים שאני סולדת מהם. ועוד הדוגמה שהבאת בכלל מצחיקה, לקרוא לסטירונת יחסי שליטה, אבוי.[/quote

מי את שתקבעי מה זה להיות נשלט? קרעת אותי מצחוק.
מי קרא לסטירונת יחסי שליטה? הכוונה היא שהטייטל יותר מתאים לסאדיסטית מאשר לשולטת לפי הדוגמאות שהבאתי בהתאמה.

כל מה שכתבת אני יכול לכתוב בדיוק בצורה ההפוכה, והנה התסכול שוב מכה בי, בדיוק הבאת לכותב הפוסט ממש דוגמה מושלמת מאלוהים(תרתי משמע עלק) למה שמתסכל אותי

מעולה תמשיכי לסלוד ולהבין מה שאת רוצה כי את אלוהים שאף פעם לא טועה, סליחה, כל אישה אף פעם לא טועה, בואי נרחיק את עצמנו נשלטים משולטות עוד כי עד עכשיו לא הספיק לנו

אני לא קבעתי מה זה להיות נשלט. אתה הוא זה שכתב "להיות באמת שולטת..." וכו'. אני מעולם לא טענתי שזה נשלט אמיתי והאחר לא, אלא שיש סוג נשלטים שאני מואסת בו. אפילו התייחסתי אליהם מלכתחילה כנשלטים, אז איך אתה לבוא בטענה שאני מגדירה מיהו נשלט אמיתי ומי לא? אני קובעת מי אני רוצה בקרבתי ומי לא. אתה לעומת זו התיימרת לכתוב נונסנס על "לא באמת שולטות".

לא אתה לא. אני עושה זאת ביני לבין עצמי לפני שאני מביעה את הגיגיי, לכן חשוב לי הדיוק שבו אני מביעה את הדברים וכפי שהראיתי בפסקה הקודמת, יש הבדל.

ליטרלי כתוב לי בפרופיל שאני לא מושלמת.
Adonai Elah Elahin
variation כתב/ה:
variation כתב/ה:
variation כתב/ה:

מסכימה.
כשכתבת בהתחלה "אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך", הצטייר דבר אחר לחלוטין.

יאו אני חמודדד, איזה כיף אני עוד שניה גומר

בחיים האמיתיים ולא דרך אתר שהטייטל שלי הולך לפני ובקטע הכי רע שטייטל יכול להיות, היית מתה שאני אראה חיבה ולו הכי קלה כלפייך

התחלת לנסות לתקוף אני מבינה. האמירה על הזין הייתה בהומור שכנראה לא הבנת ולקחת אישית, קורה. אם ניסית במשפט האחרון לצאת גבר גבר, דע לך שיצא לך בדיוק ההפך.

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.