|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
Re: בשמים אהובים עליכם ועל אחרים
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
ronss • 22 באפר׳ 2025
איתר כתב/ה: ronss כתב/ה: איתר כתב/ה: לא באמת קשור לכלום פה אבל אני סתם מעוניין בזמן האחרון בבשמים אז רציתי לשמוע מה הבשמים המועדפים פה בקהילה
איזה בשמים אתם אוהבים עליכם? איזה על אנשים אחרים? איזה בושם אתם חושבים מתאים קצת יותר לנשלט או לשולטת אם יש כזה דבר בכלל? ואיזה בשמים את שונאים לגמרי ולמה? Black afgano nasomatto נראה לי ניסיתי אותו פעם הוא לא דיי חזק? כן מאוד |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
Re: בשמים אהובים עליכם ועל אחרים
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 22 באפר׳ 2025
ronss כתב/ה: איתר כתב/ה: ronss כתב/ה: איתר כתב/ה: לא באמת קשור לכלום פה אבל אני סתם מעוניין בזמן האחרון בבשמים אז רציתי לשמוע מה הבשמים המועדפים פה בקהילה
איזה בשמים אתם אוהבים עליכם? איזה על אנשים אחרים? איזה בושם אתם חושבים מתאים קצת יותר לנשלט או לשולטת אם יש כזה דבר בכלל? ואיזה בשמים את שונאים לגמרי ולמה? Black afgano nasomatto נראה לי ניסיתי אותו פעם הוא לא דיי חזק? כן מאוד את האמת הוא ממש לא רע ואפילו הבקבוקון חמוד אבל יקר וחזק מדי לטעמי אבל אני יכול לראות למה אוהביך אותו |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
Sodium • 22 באפר׳ 2025
איתר כתב/ה: Sodium כתב/ה: Xerjoff naxos
כמה בא לי את האחד הזה אבל יש לי בשמים שקודם בתור בושם פשוט נהדר |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 23 באפר׳ 2025
Sodium כתב/ה: איתר כתב/ה: Sodium כתב/ה: Xerjoff naxos
כמה בא לי את האחד הזה אבל יש לי בשמים שקודם בתור בושם פשוט נהדר אישית אני פשוט מעדיף xerjoff torino 21 |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
רמה גבוה
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
sub_t(נשלט) • 23 באפר׳ 2025
Anastasia Steele כתב/ה: קודם כל אברך על כך שזו שאלה מצוינת. גיליתי בשביל עצמי את העולם הזה לפני כמה שנים, ואני די מרותקת ממנו. זה גם הזכיר לי פוסט שכתבתי, כשעוד הייתי בחיתולים פה (למי שמשעמם ויש דקה פנויה): https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=71396&postid=383783
את בושם הסיגנטור שלי אשאיר לעצמי, אני לא אוהבת להריח המוני אני כן אגיד אבל, שיש לי אהבה ישנה ומאוד שנויה במחלוקת: Angel של Mugler. כבר קיבלתי עליו מחמאות בעבר, ומצד שני הכרתי מישהי בעבודה בזמנו שלבשה(?) אותו קבוע לעבודה, והעובדות שלה שנאו אותו. או אישה מבוגרת ממני בהרבה שנדפה ממנו עם התנהגות בלתי נסבלת, שיצא לי לראות באתר סקי והיתה בטוחה שהמלצרים ובעצם כל המסעדה על ראש ההר עובדת אצלה. בקיצור, יש לו נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה - או שאוהבים או ששונאים. זה בושם שממלא חדר וזה אחד כזה שמתאים רק לימי חורף קרים. אז אני משתמשת בו רק בערב וכשאני רוצה להשיג את מירב תשומת הלב מהנוכחים. אני יכולה לומר שבושם של גברים שמאוד מוצא חן בעיני הוא Noir Extreme Parfum של Tom Ford. אני גם יותר חושבת שזה מכוון לגברים שאוהבים שנשים נופלות לרגליהם. קניתי אותו לאיש שלי, אבל הוא לא עף עליו (אולי כי זה פחות קולע לאופי שלו, ואולי כי הוא לא באמת טרח לנסות להתאהב בו). זה בושם שמדיף ניחוח של עור, כזה שמצייר תמונה של גבר שיושב במועדון וינטאג', על כורסת עור , לבוש חליפה ומעשן סיגר (סטייל Mad Men). אם זה האימאג' החביב עליכם, זה לגמרי הבושם הנכון. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 23 באפר׳ 2025
או נינה ריצ׳י או קלואה
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
הוא(שולט) • 23 באפר׳ 2025
או נוד אחרי בשר או פוק אחרי ביצים
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
23 באפר׳ 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 23 באפר׳ 2025
הוא כתב/ה: או נוד אחרי בשר או פוק אחרי ביצים
Errrmmm |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
הלן הדוב • 24 באפר׳ 2025
הבושם שאני הכי אוהב... חחח. לא ממש יש כזה. הוא רובם מסריחים. סתם מים יקרים עם ריח של ביצים של אייל.
הניחוח האהוב עליי? זאת כבר שאלה אחרת. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
Re: רמה גבוה
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
Anastasia Steele • 24 באפר׳ 2025
sub_t כתב/ה: Anastasia Steele כתב/ה: קודם כל אברך על כך שזו שאלה מצוינת. גיליתי בשביל עצמי את העולם הזה לפני כמה שנים, ואני די מרותקת ממנו. זה גם הזכיר לי פוסט שכתבתי, כשעוד הייתי בחיתולים פה (למי שמשעמם ויש דקה פנויה): https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=71396&postid=383783
את בושם הסיגנטור שלי אשאיר לעצמי, אני לא אוהבת להריח המוני אני כן אגיד אבל, שיש לי אהבה ישנה ומאוד שנויה במחלוקת: Angel של Mugler. כבר קיבלתי עליו מחמאות בעבר, ומצד שני הכרתי מישהי בעבודה בזמנו שלבשה(?) אותו קבוע לעבודה, והעובדות שלה שנאו אותו. או אישה מבוגרת ממני בהרבה שנדפה ממנו עם התנהגות בלתי נסבלת, שיצא לי לראות באתר סקי והיתה בטוחה שהמלצרים ובעצם כל המסעדה על ראש ההר עובדת אצלה. בקיצור, יש לו נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה - או שאוהבים או ששונאים. זה בושם שממלא חדר וזה אחד כזה שמתאים רק לימי חורף קרים. אז אני משתמשת בו רק בערב וכשאני רוצה להשיג את מירב תשומת הלב מהנוכחים. אני יכולה לומר שבושם של גברים שמאוד מוצא חן בעיני הוא Noir Extreme Parfum של Tom Ford. אני גם יותר חושבת שזה מכוון לגברים שאוהבים שנשים נופלות לרגליהם. קניתי אותו לאיש שלי, אבל הוא לא עף עליו (אולי כי זה פחות קולע לאופי שלו, ואולי כי הוא לא באמת טרח לנסות להתאהב בו). זה בושם שמדיף ניחוח של עור, כזה שמצייר תמונה של גבר שיושב במועדון וינטאג', על כורסת עור , לבוש חליפה ומעשן סיגר (סטייל Mad Men). אם זה האימאג' החביב עליכם, זה לגמרי הבושם הנכון. חן חן |
|
|