|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 22 באפר׳ 2025
מיקי מאוז כתב/ה: ברו הצטרף לאתר לפני יומיים
וכבר רוצה לשנות עולם ,באתר עם ממשק משנות ה-90😉 או לחילופין זה אותה גברת בשינוי אדרת של פרופיל אחר שאהב לעשות שימוש בג'אבטה לתגובות ודיונים בפורום ונעלם.. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
Mazzikin(מתחלפת) • 22 באפר׳ 2025
אתה גם לא נשלט אמיתי
זה מאוד מדהים שאתה מוכן להיפתח ככה על עצמך |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 22 באפר׳ 2025
אני לא רואה בעיה בשאלות שהוא מעלה.
ואני לא מבינה את הגייטקיפינג על סה שהצטרף לפני יומיים. והפורום מיועד לדיונים בין אנשים. לא לדיונים של כולם מול אחד. למה שלא, נגיד, תדונו זה עם זה, תגיבו זה לזה ויתנהל שיח |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
פישוטו • 22 באפר׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: אני לא רואה בעיה בשאלות שהוא מעלה.
ואני לא מבינה את הגייטקיפינג על סה שהצטרף לפני יומיים. והפורום מיועד לדיונים בין אנשים. לא לדיונים של כולם מול אחד. למה שלא, נגיד, תדונו זה עם זה, תגיבו זה לזה ויתנהל שיח גייטקיפינג זה להפריע לאדם חדש להשתלב בקהילה. כשבא בן אדם ומסביר לקהילה איך להתנהג ומה אמיתי ומה לא זה כבר לא גייטקיפינג. פותח הפוסט יכל להתנסח בצורה הרבה יותר נעימה והרבה פחות תוקפנית, הוא יכל לכוון לדיון ולא למניספט. כשבא אדם וטוען שרק אצלו הבדסמ האמיתי והשאר מזויפים, לגיטימי להסביר לו שהוא טועה. כשהוא חדש כמו שאמרת וכבר מתנשא מעל כולם, לגיטימי שמי שהתנשא עליו יגן על עצמו ולא ילטף את החדש בכפפות משי. גייטקיפנג זו תופעה לא יפה ומעצבנת. עדיף להשאיר לה את הכבוד ולהשתמש בה כשצריך וראוי. כשמשתמשים במושגים כאלה ככה, כדי להגן על אנשים שבאים לתקוף ולהתנצח, היא מאבדת מהתוקף שלה. כשמשתמשים במושגים שמתארים קרבן כשאין קרבן נוצר מצב של שחיקה של המושג, זה לפעמים יותר מסוכן מהגייטקיפינג עצמו למשל. ואז במקרה הבא של גייטקיפנג, שיהיה הרבה יותר מוצדק, אנחנו מסתכנים ב"זאב זאב" בגלל שהשתמשנו במושג על מקרה נטול קרבן. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
פישוטו כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אני לא רואה בעיה בשאלות שהוא מעלה.
ואני לא מבינה את הגייטקיפינג על סה שהצטרף לפני יומיים. והפורום מיועד לדיונים בין אנשים. לא לדיונים של כולם מול אחד. למה שלא, נגיד, תדונו זה עם זה, תגיבו זה לזה ויתנהל שיח גייטקיפינג זה להפריע לאדם חדש להשתלב בקהילה. כשבא בן אדם ומסביר לקהילה איך להתנהג ומה אמיתי ומה לא זה כבר לא גייטקיפינג. פותח הפוסט יכל להתנסח בצורה הרבה יותר נעימה והרבה פחות תוקפנית, הוא יכל לכוון לדיון ולא למניספט. כשבא אדם וטוען שרק אצלו הבדסמ האמיתי והשאר מזויפים, לגיטימי להסביר לו שהוא טועה. כשהוא חדש כמו שאמרת וכבר מתנשא מעל כולם, לגיטימי שמי שהתנשא עליו יגן על עצמו ולא ילטף את החדש בכפפות משי. גייטקיפנג זו תופעה לא יפה ומעצבנת. עדיף להשאיר לה את הכבוד ולהשתמש בה כשצריך וראוי. כשמשתמשים במושגים כאלה ככה, כדי להגן על אנשים שבאים לתקוף ולהתנצח, היא מאבדת מהתוקף שלה. כשמשתמשים במושגים שמתארים קרבן כשאין קרבן נוצר מצב של שחיקה של המושג, זה לפעמים יותר מסוכן מהגייטקיפינג עצמו למשל. ואז במקרה הבא של גייטקיפנג, שיהיה הרבה יותר מוצדק, אנחנו מסתכנים ב"זאב זאב" בגלל שהשתמשנו במושג על מקרה נטול קרבן. בוא, הטיעון הזה של רק "לפני יומיים נולד ונכנס לאתר וכבר מעיז לדבר", הוא הכי נותן בראש למי שמנסה להשתלב. אפשר לבוא ולהגיד הניסוח ובעייתי ווכמובן שאני מסכימה עם כל מה שכתבת כו וכו'.. אבל להגיד סתום את הפה אתה חמש דקות באתר זה טיעון של גייטקיפינג. הוא בגדול אומר אין כניסה לחדשים ואין לך זכות להביע את דעתך כי אתה חדש. כן, אין ספק שזו לא דרך להתבטא. להכנס ולהתנשא זה לא דרך להשתלב. אבל אני לא חושבת שיש לו פחות זכות להתבטא כי רק לפני יומיים נכנס לאתר. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אפר' 22, 2025 7:43 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
Master Bruce{©} • 22 באפר׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: אני לא רואה בעיה בשאלות שהוא מעלה.
ואני לא מבינה את הגייטקיפינג על סה שהצטרף לפני יומיים. והפורום מיועד לדיונים בין אנשים. לא לדיונים של כולם מול אחד. למה שלא, נגיד, תדונו זה עם זה, תגיבו זה לזה ויתנהל שיח מי עושה את הגייטקיפינג? מי שטוען שאחרים הם כן או לא נשלטים אמיתיים? או מי שמסביר שמדובר במישהו חדש בקהילה (או סביר יותר, מישהו ותיק עם פרופיל חדש) שבסך הכל מנסה להתגרות ושלא צריך להאכיל כל טרול? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אני לא רואה בעיה בשאלות שהוא מעלה.
ואני לא מבינה את הגייטקיפינג על סה שהצטרף לפני יומיים. והפורום מיועד לדיונים בין אנשים. לא לדיונים של כולם מול אחד. למה שלא, נגיד, תדונו זה עם זה, תגיבו זה לזה ויתנהל שיח מי עושה את הגייטקיפינג? מי שטוען שאחרים הם כן או לא נשלטים אמיתיים? או מי שמסביר שמדובר במישהו חדש בקהילה (או סביר יותר, מישהו ותיק עם פרופיל חדש) שבסך הכל מנסה להתגרות ושלא צריך להאכיל כל טרול? אתה לא יודע מי הוא ומאיפה הוא בא. אתה מניח שהוא כזה. אתה לא יודע מה הסיפור שלו, כי הוא חדש, ככל הידוע לנו. הוא בא ומתבטא. אפשר לכתוב את כל מה שפישוטו כתב ולהגיד שזה לא לעניין. פישוטו ניסח את זה טוב ממני. אבל לגלגל עיניים ולהגיד הוא חדש ורק יומיים באתר, מעביר מסר של "וואלה עד שלא צברת 10 שנים על איזה הר אין לך זכות להגיד כלום" |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
אני לגמרי מסכימה עם פישוטו ועם מאסטר ברוס.
בכל זאת, יש להתייחס לאמירות ולא לעובדה שהוא 5 דקות באתר. ואפשר גם לא להתייסח אליו ולנהל דיון ביננו/ביניכם ... מה שזה לא יהיה |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
פישוטו • 22 באפר׳ 2025
[quote="Bluecollar"][quote="פישוטו"]
Bluecollar כתב/ה: בוא, הטיעון הזה של רק לפני יומיים נולד ונכנס לאתר הוא הכי נותן בראש למי שמנהס להשתלב. אפשר לבוא ולהגיד הניסוח ובעייתי וכל מה שכתבת ואני מסכימה וכו וכו'.. באמת שמסכימה עם כל מה שכתבת. אבל להגיד סתום את הפה אתה חמש דקות באתר זה טיעון של גייטקיפינג. הוא בגדול אומר אין כניסה לחדשים ואין לך זכות להביע את דעתך כי אתה חדש. כן, אין ספק שזו לא דרך להתבטא. להכנס ולהתנשא זה לא דרך להשתלב. אבל אני לא חושבת שיש לו פחות זכות להתבטא כי רק לפני יומיים נכנס לאתר. לא שותף להגיון הזה, כן יש לו איך להתבטא. עובדה שפרסם כאן בפורום, עובדה שגם קיבל לייקים על ההתרסה הזו. אבל ברגע שהוא מתנשא ויוצא על אחרים ומנסה "לתקן" את הקהילה לכיוון שהוא מאמין בו ל"אמיתי". ברגע שהאדיר את עצמו והנמיך אחרים, הוא כבר לא נכנס תחת קטגוריית גייטקיפינג. הוא לא שה תמים שנזרק החוצה מה"מגרש של הגדולים" כי הוא קטן, חלש ולא מבין. הוא ספק טרול ספק מתנשא. לגיטימי שכמו שהוא התבטא והקטין אחרים - יחזירו לו באותו מטבע. אם הוא קרבן לגייטקיפינג אז הנשלטים שהוא קרא להם לא אמיתיים הם קרבן לגאזלייטינג. הפגיעה בהם פחות חשובה מהגייטקיפינג? או שאפשר פשוט להסתכל על המקרה לגופו ולהבין שהשתמשו בטיעון של "החדש" לא כדי לעשות גייטקיפינג, אלא כדי להלחם בטענות המטרגרות והתוקפניות שלו ולהפריך אותן עוד יותר |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
22 באפר׳ 2025
[quote="פישוטו"][quote="Bluecollar"]
פישוטו כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: בוא, הטיעון הזה של רק לפני יומיים נולד ונכנס לאתר הוא הכי נותן בראש למי שמנהס להשתלב. אפשר לבוא ולהגיד הניסוח ובעייתי וכל מה שכתבת ואני מסכימה וכו וכו'.. באמת שמסכימה עם כל מה שכתבת. אבל להגיד סתום את הפה אתה חמש דקות באתר זה טיעון של גייטקיפינג. הוא בגדול אומר אין כניסה לחדשים ואין לך זכות להביע את דעתך כי אתה חדש. כן, אין ספק שזו לא דרך להתבטא. להכנס ולהתנשא זה לא דרך להשתלב. אבל אני לא חושבת שיש לו פחות זכות להתבטא כי רק לפני יומיים נכנס לאתר. לא שותף להגיון הזה, כן יש לו איך להתבטא. עובדה שפרסם כאן בפורום, עובדה שגם קיבל לייקים על ההתרסה הזו. אבל ברגע שהוא מתנשא ויוצא על אחרים ומנסה "לתקן" את הקהילה לכיוון שהוא מאמין בו ל"אמיתי". ברגע שהאדיר את עצמו והנמיך אחרים, הוא כבר לא נכנס תחת קטגוריית גייטקיפינג. הוא לא שה תמים שנזרק החוצה מה"מגרש של הגדולים" כי הוא קטן, חלש ולא מבין. הוא ספק טרול ספק מתנשא. לגיטימי שכמו שהוא התבטא והקטין אחרים - יחזירו לו באותו מטבע. אם הוא קרבן לגייטקיפינג אז הנשלטים שהוא קרא להם לא אמיתיים הם קרבן לגאזלייטינג. הפגיעה בהם פחות חשובה מהגייטקיפינג? או שאפשר פשוט להסתכל על המקרה לגופו ולהבין שהשתמשו בטיעון של "החדש" לא כדי לעשות גייטקיפינג, אלא כדי להלחם בטענות המטרגרות והתוקפניות שלו ולהפריך אותן עוד יותר איך זה מפריך את הטענות? איך להגיד למישהו אתה היומיים באתר מפריך את הטענות שלו? |
|
|