אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איזה דיעה לא פופלרית יש לכם על בדסמ שאתם מוכנים למות על הגבעה שלה?

teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 7 חודשים • 23 במאי 2025
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 23 במאי 2025
אליפסה כתב/ה:
3. יש בכלוב שפע רב של דברי תוכחה, הטפות, מוסרנות וצדקנות. לרוב השפע הזה אינו מגיע ממקום של מחויבות חברתית, והרבה פעמים הוא חלק מהפרוורסיה (כלומר, משיכה למאבקי כוח.)

ויי, אני כל כך מקווה שלא…
anyzeany
anyzeany • 23 במאי 2025
אין לי שום דעה לא פופולרית על בדס"ם.
אבל בהחלט יש לי דעה מאוד מגובשת על הצביעות ועל ההתחסדות ועל ההתנשאות של חלק מקהילית הכלוב.
יש כאן הצמדות פתולוגית להגדרות כאילו שמדובר במילון או לפחות במרשם מרופא.
יש כאן ביטול ולעג כלפי כל מי שאינו/אינה בדס"מי/ת, וזה מקהיליה שצמאה להכרה ובצדק.
אנשים כאן שכחו מה חושבים "בחוץ" על הבדס"ם, ומרשים לעצמם לנהוג באותו אופן כלפי מי שאינם כאלה.
טבע פרא
טבע פרא • 23 במאי 2025
ששולטת מלמטה זה מילת גנאי.
לחיי השליטה מלמטה 🥰
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני 7 חודשים • 24 במאי 2025
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 24 במאי 2025
טבע פרא כתב/ה:
לחיי השליטה מלמטה 🥰

מה זה בכלל שליטה מלמטה? הקטע הזה שבו כולם נהנים?
seductive promise
seductive promise • 24 במאי 2025
מותר להתאהב.
גם אם זה זמני.
ComingBackForU​(שולט)
ComingBackForU​(שולט) • 24 במאי 2025
פרלין כתב/ה:
טבע פרא כתב/ה:
לחיי השליטה מלמטה 🥰

מה זה בכלל שליטה מלמטה? הקטע הזה שבו כולם נהנים?

לא. זה יכול לקרות בכל מיני מצבים.
למשל בארטיות שלא מתמסרות אף פעם באמת ומי שמכתיב את הקצב והסשן זה בעצם הן לפי איך שהן בוחרות לשחרר אם בכלל.
גם שיאברי יכול להיות שליטה מלמטה. ההחלטה על הקשירה היא שלה, הגבר לא בהכרח חווה סיפוק מהחוויה אלא זה לעונג האשה אולי אף סוג הקשר נקבע על ידי אשה.

זה מצבים בהם הנשלטת היא כביכול נשלטת אבל היא מכתיבה את הכל.
שוסי
שוסי • 24 במאי 2025
Tallario כתב/ה:
לא יודע כמה זה לא פופולרי אבל ככה:
סטטיסטית, יש יותר נשים שרוצות להישלט (for a lack of a better word) מגברים שרוצים לשלוט (שוב). החיבור בדרך כלל לא מתממש בגלל בעיות תקשורת.

כנל לגבי נשלטים מול שולטות.
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 24 במאי 2025
שמאוד סביר שבדסם אכן קשור לנפש ושקינקים מאוד קשורים לתסביכים שיש לנו לגבי עצמינו, ומתוך זה, שיש קינקים שכנראה יעשו לנו את זה יותר ככל שהמקומות בנפש מהם הם מגיעים יותר לא פתורים, ושיש קינקים שאנחנו "נרד" מהם ככל שנהיה יותר בקשר עם חלקים מסוימים בעצמינו.
אני לא אומרת בזה שכל הבדסם מגיע מבנפש ומתסביכים, וגם לא כל הקינקים כי ברור לי מהרבה סיבות (ביניהן גם מדעי המוח, ונטיות מסוימות שרואים בילדות לפני חשקים מיניים) שזה לא המצב, אלא שהם בהחלט יתחזקו ממצבים נפשיים מסוימים.
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 24 במאי 2025
כמו כן, אני בכנות לא שומעת המון על הקינק הזה במציאות אז אני לא בטוחה כמה פופולרית הדעה ההפוכה, אבל שמעתי פעם דומים אומרים שהם "יודעים להפנט".
מכל מקום- דומים-ות שמעוניינים באמת להתנסות בהיפנוזה ולנסות להפנט הם דומים לא טובים בשיט ולא אחראיים בשיט. לנסות ללמוד "להפנט" או להכניס באמת לטראנס או כל דבר בסגנון ולהשתמש בזה באופן מיני זה לא אתי, ויש סיבה לכך שרק מטפלות-ים במקצועות ייעודיים לכך מקבלות רישיון לבצע את זה, וגם הן לא אמורות לבצע את זה על פרטנרים מיניים שלהן אלא רק מטופלים.
ComingBackForU​(שולט)
ComingBackForU​(שולט) • 24 במאי 2025
דלפ: היחסים שלכם עם ההורים בגילאים המוקדמים של החיים משפיעים הרבה יותר ממה שאתה חושבים על הקינקים שלכם בתור בוגרים. מאד נוח להגיד "זה נטייה מולדת" אבל הסביבה חזקה לא פחות. לא נוח לנו להתעמת עם היחסים האדיפליים שהיו לנו בילדות ויש משהו רומנטי בלהגיד "זה מי שאני עם האישיות המיוחדת והשונה שלי" אבל לפי דעתי הרבה מאד מהקינקים הנפוצים נוצרו כתוצאה מהסללה בילדות