|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
variation(נשלט) • 19 ביוני 2025
שוסי כתב/ה: variation כתב/ה: bondman כתב/ה: אתה צודק.
למה אתה חושב שלא. איפה הבעיה ? הבעיה שאני מרגיש שיש שיפוטיות כלפי פנטזיות של נשלטים ואני נשלט בעצמי וזה מפריע לי יש את אותה שיפוטיות כלפי פנטזיות של נשלטות ושולטים. זה פורום. שופטים כאן. נו ו? בגלל שיש בפורום שיפוטיות אני לא אכתוב את מה שמציק ומפריע לי? |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
bondman(נשלט){FLR} • 19 ביוני 2025
variation כתב/ה: שוסי כתב/ה: variation כתב/ה: bondman כתב/ה: אתה צודק.
למה אתה חושב שלא. איפה הבעיה ? הבעיה שאני מרגיש שיש שיפוטיות כלפי פנטזיות של נשלטים ואני נשלט בעצמי וזה מפריע לי יש את אותה שיפוטיות כלפי פנטזיות של נשלטות ושולטים. זה פורום. שופטים כאן. נו ו? בגלל שיש בפורום שיפוטיות אני לא אכתוב את מה שמציק ומפריע לי? לאט לאט תלמד ממי להתעלם בכלוב. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Re: בעיה בפנטזיות של נשלטים
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
StreetCat כתב/ה: variation כתב/ה: א. להערכתי זה קורה כי זה נעים לכן לשמוע שיש מישהו שרוצה נטו לשרת אותכן או מה שזה לא יהיה מבלי שאתן תצטרכו למלא לו את הצרכים, כמו שזה הכי קל בצד ההפוך, שנשלט ימצא איזה שולטת שתתן לו כאפות כל היום מבלי לדאוג לצרכים שלה, זה לא באמת קורה, אז אותם נשלטים מנסים לתפוס את צומת ליבכן ככה, זה לא הכי מדליק כנראה אבל הם מנסים האמת היא שגם לי יצא לכתוב את זה למישהי פה שממש היה לי קראש רציני עליה ורציתי באמת מהלב לתת לה מעצמי, וללמד את עצמי לוותר על הפטישים שלי בשביל שאתמקד נטו במה שעושה לה טוב, אז בסוף אולי יש לחלקם כוונות טובות באמת לרצות אותכן אבל אני מבין שזאת לא הדרך ב. את צודקת זה לא מנומס ומעצבן ג ו- ד לא נראלי קשורות כלכך למה שכתבתי, אם בנאדם רוצה לכתוב את הפנטזיות שלו בפורום שיכתוב, איזה ביקורת כבר את יכולה לתת לו כל עוד הפנטזיה שלו לא יוצאת מגדר 3 החוקים האלו באנגלית שאומרים בבסדמ א. לא, כשגבר מפנטז לרדת לאישה - הוא מפנטז על הצורך שלו. לא על הצורך שלה. אין פה עניין בכלל של "לתת או לקבל" או הדדיות. יש פה צורך מיני של גבר, שזה כמו הצורך לדחוף זין לכוס. הצורך לדחוף לשון לכוס או לכף רגל. ואתם מוכרים לעצמכם שזה הצורך שלנו, אבל זה לא. אולי לפעמים זה כן, אבל כשזה בא ממך - זה הצורך שלך. אתה רוצה להיות שימוש לצורך שלי? אחלה. הפנטזיה היא אחרת לגמרי כמו שהגיבו פה. היא לא על אקט מסוים, אלא על המקום המתמסר והמרצה. וזה דברים מהותית שונים בעיני. הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות. אם אדם כותב בפורום *ציבורי* - הוא יקבל כל מיני תגובות וביקורת, בדיוק כמו שאתה לא מקבל את התגובה בכיוון שרצית אלא את התגובה *שאני* רואה לנכון לכתוב. ולא רק לפי שפוי בטוח והסכמה. אלא לפי הדעה האישית של הקורא והמגיב. למה? ככה. זה האינטרנט. הסיבות המהותיות לכך לא באמת משנות בעיני. ואני יכולה לתת שלל של ביקורת מכל מיני כיוונים מי שלא רוצה ביקורת - עבור זה יש בלוג, או עמוד פרטי בפייסבוק. אם בחרת לשתף עם הקבוצה - הקבוצה יכולה להגיב איך שהיא רוצה. כולל הטרלות, שיפוטיות, חוסר הכלה, כעס, האשמות וכו' וכו' לא רציתי לקבל שום תגובה בכיוון מסויים, רציתי וציפתי לשמוע את מה שאתן חושבות על העיניין, אני לא מחפש להיות צודק, עברתי את הגיל הזה מזמן זה כבר לא מעניין אותי. מותר לך לכתוב מה שאת רוצה בפורום, רק החזקתי מראה לכיוונך ואם יורשה לי לתת לך את עצתי, זה בסדר להגיד "את/ה צודק", אפשר לכתוב שדברים שאנחנו כותבים בין אם הם בצדק ובן אם הם לא, נובעים בתסכול לפעמים, אין צורך לחפור עמוק עמוק בשביל לחפש הצדקות. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Master Bruce כתב/ה: אם מישהי שאני לא מכיר בכלל היתה מספרת לי על הדברים שהיא רוצה שיעשו לה, הייתי מרגיש דומה למדי למה ששולטות מתארות כאן לא פעם.
העניין הוא לא שהפנטזיה של הנשלט היא אנוכית. זה דווקא אחלה. העניין הוא שיש בכלוב הרבה אנשים שמתייחסים לאנשים אחרי כאילו כל הקיום שלהם הוא הגשמת הפנטזיות שלהם. אין תקשורת אנושית, אין רומנטיקה, אין אינטימיות, אין כלום... יש רק "תדרכי עלי ותעיפי לי סטירה". אפילו הבחורה שהכי אוהבה לדרוך על ולהעיף סטירות לבני זוג שלה, בסבירות גבוהה תרגיש מפניות בסגנון הזה תחושה מאד לא נעימה. נכון אני מבין את זה, בקיצור זה נובע מסתכול |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Black Lotus כתב/ה: לכולם יש צרכים. לשולטים, לשולטות, לנשלטות וגם לנשלטים. אבל היחידים שאין לפנטזיות שלהם לגיטימיות הם נשלטים.
אני חושבת שהמצב הוא תוצאה של תיקון יתר. נשלטים לא מוצאים את המקום לבטא את הפנטזיות והרצונות שלהם אז הם דוחפים אותם בכל מקום אפשרי לרבות הודעות חיזור ופרופילים, ותגובת הנגד של שולטות היא לייצר דה-לגיטימציה לפנטזיות של נשלטים. לטעמי, במצב הזה כל הצדדים מפסידים. לי אישית יצא להכיר דרך הפנטזיות וההעדפות של אנשים ששוחחתי איתם פטישים מגניבים ממש, לייצר תרחישים מדליקים שניעורו על סמך דברים שהם סיפרו לי או חלקו איתו ולגלות מרחבים חדשים. אשכרה, מדוייק. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Re: בעיה בפנטזיות של נשלטים
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 19 ביוני 2025
variation כתב/ה: .
לא רציתי לקבל שום תגובה בכיוון מסויים, רציתי וציפתי לשמוע את מה שאתן חושבות על העיניין, אני לא מחפש להיות צודק, עברתי את הגיל הזה מזמן זה כבר לא מעניין אותי. מותר לך לכתוב מה שאת רוצה בפורום, רק החזקתי מראה לכיוונך ואם יורשה לי לתת לך את עצתי, זה בסדר להגיד "את/ה צודק", אפשר לכתוב שדברים שאנחנו כותבים בין אם הם בצדק ובן אם הם לא, נובעים בתסכול לפעמים, אין צורך לחפור עמוק עמוק בשביל לחפש הצדקות. אם תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי תראה שזה מופיע שם לבן על גבי שחור רק שבניגוד ל"אתה צודק" קצר ותמציתי, אני בחרתי להתמקד בנקודת המבט שלי בהרחבה ולכתוב את זה בצורה אחרת ולשלב את חוסר ההסכמה שלי על נקודות שהעלת. ולא, נקודת המבט לא נובעת מתסכול, עברתי מזמן את שלב התסכול והכעס על הטמטום הזה. ברור לי שכל מה שאני כותבת פה לא יעשה שינוי, וברור לי שהם ימשיכו ואני בעד שהם ימשיכו כך, זה הופך את חיי לקלים יותר. ואת הסינון כ"כ קל ופשוט עבורי. מאיפה היא כן נובעת? ממה שאתה קורא לו עומק ואני קוראת לו בסיס. הסיבות שעומדות מאחורי השיפוטיות שלי, הדרך בה אני (ואחרות) קוראת פנטזיה של נשלט במקום x לעומת מקום y. בנוסף, כתבתי על השיפוטיות הכללית שיש באינטרנט בדיונים ציבורים. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
כמהת-יער • 19 ביוני 2025
מסתכלת על כל הנושא אחרת.
תכלס, פנטזיות גנריות של גברים משעממות אותי, שולטים או נשלטים. הכל נשמע לי אותו הדבר בשלב הזה. חוץ מזה, אם אני לא מכירה אותך אישית, ואין לי שום רגש ספציפי אליך, הפנטזיות שלך מעניינות אותי כקליפת השום, גבר או אישה. ומעבר לשני אלו, אם מישהו מצמצם את השיחה בינינו לפנטזיה רפיטטיבית ספציפית, ולא מסוגל לנהל שיחה על שום דבר אחר (רק משום שאולי זה גם חשק שלי), אז השיחה תיגמר בזה. לא נראה לי נפוץ שמישהו רוצה להרגיש שהוא ניצב בפנטזיה של מישהו אחר עם אפס עומק ומשמעות. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 19 ביוני 2025
כמהת-יער כתב/ה: מסתכלת על כל הנושא אחרת.
תכלס, פנטזיות גנריות של גברים משעממות אותי, שולטים או נשלטים. הכל נשמע לי אותו הדבר בשלב הזה. פנטזיות גנריות משעממות אותי בלי קשר למגדר או לנטייה הבדסמית של הכותב. כמהת-יער כתב/ה: חוץ מזה, אם אני לא מכירה אותך אישית, ואין לי שום רגש ספציפי אליך, הפנטזיות שלך מעניינות אותי כקליפת השום, גבר או אישה.
לג'יט, אבל פה אנחנו חלוקות - לטעמי, זה החומר שממנו עשויים הסיפורים והפוסטים המעניינים בכלוב. כמהת-יער כתב/ה: ומעבר לשני אלו, אם מישהו מצמצם את השיחה בינינו לפנטזיה רפיטטיבית ספציפית, ולא מסוגל לנהל שיחה על שום דבר אחר (רק משום שאולי זה גם חשק שלי), אז השיחה תיגמר בזה. לא נראה לי נפוץ שמישהו רוצה להרגיש שהוא ניצב בפנטזיה של מישהו אחר עם אפס עומק ומשמעות. מסכימה לגמרי. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
כמהת-יער • 19 ביוני 2025
Black Lotus כתב/ה: כמהת-יער כתב/ה: מסתכלת על כל הנושא אחרת.
תכלס, פנטזיות גנריות של גברים משעממות אותי, שולטים או נשלטים. הכל נשמע לי אותו הדבר בשלב הזה. פנטזיות גנריות משעממות אותי בלי קשר למגדר או לנטייה הבדסמית של הכותב. כמהת-יער כתב/ה: חוץ מזה, אם אני לא מכירה אותך אישית, ואין לי שום רגש ספציפי אליך, הפנטזיות שלך מעניינות אותי כקליפת השום, גבר או אישה.
לג'יט, אבל פה אנחנו חלוקות - לטעמי, זה החומר שממנו עשויים הסיפורים והפוסטים המעניינים בכלוב. כמהת-יער כתב/ה: ומעבר לשני אלו, אם מישהו מצמצם את השיחה בינינו לפנטזיה רפיטטיבית ספציפית, ולא מסוגל לנהל שיחה על שום דבר אחר (רק משום שאולי זה גם חשק שלי), אז השיחה תיגמר בזה. לא נראה לי נפוץ שמישהו רוצה להרגיש שהוא ניצב בפנטזיה של מישהו אחר עם אפס עומק ומשמעות. מסכימה לגמרי. האמת שרציתי להוסיף משהו על נקודת מבט גברית-פורנוגרפית. כן, אני מוצאת שכתיבה אירוטית נשית לרוב יותר מוצלחת בעיני. לא תמיד, אבל לרוב. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
כמהת-יער כתב/ה: מסתכלת על כל הנושא אחרת.
תכלס, פנטזיות גנריות של גברים משעממות אותי, שולטים או נשלטים. הכל נשמע לי אותו הדבר בשלב הזה. חוץ מזה, אם אני לא מכירה אותך אישית, ואין לי שום רגש ספציפי אליך, הפנטזיות שלך מעניינות אותי כקליפת השום, גבר או אישה. ומעבר לשני אלו, אם מישהו מצמצם את השיחה בינינו לפנטזיה רפיטטיבית ספציפית, ולא מסוגל לנהל שיחה על שום דבר אחר (רק משום שאולי זה גם חשק שלי), אז השיחה תיגמר בזה. לא נראה לי נפוץ שמישהו רוצה להרגיש שהוא ניצב בפנטזיה של מישהו אחר עם אפס עומק ומשמעות. נשמע כמו תיאור של כל זוגיות בריאה שתיהיה לא חושב שמישהו פה לא יסכים/יתחבר עם מה שכתבת, סתם מציק לי שנשלטים פה נתפסים סוג ב' וזה מתחיל להתפרש על יותר מידי רבדים שכבר כל דבר שנעשה זה "פויה" ואסור ובלי קשר שמי שקורא את זה ידע שכמהת-יער היא נשמה גדולה ואני מת עליה |
|
|