שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כמה בגדים חשובים לכם?

teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 6 חודשים • 2 ביולי 2025

Re: יש לה פטיש לבגדי פטיש?

teacher​(שולט)חשבון מאומת • 2 ביולי 2025
teacher כתב/ה:
KINKI OZZY כתב/ה:
teacher כתב/ה:
ומה זה בעצם בגד פטיש? כזה שיש לו קליינטורה שמתגרה ממנו?
זו הגדרה חברתית? יש כמות קליינטורה מינימלית?
ברור שעם כל האינטרנט הזה נצליח בוודאי לגרד כמה מתגרים מינית למראה שקפכפים בגוון מדוזה.
זה מכניס אותם לקטגוריה של "סנדלי פטיש"? אני מקווה שלא.
מצד שני כל הפיקסציה הזו שיש לאנשים חסרי דמיון עם שחור ועור וניטים ממש מביכה, במיוחד במסיבות.
כאילו האנשים הכי נונקונפורמיסטים סגרו לעצמם תלבושת אחידה לבית הספר, על דעת עצמם, בלי שהכריחו אותם.

קצת שיפוטי מצדך הייתי אומר מה אכפת לך אם אני מתחרמן מעור או לייטקס מה זה השיפוטיות הזאת ? אני לא שייך לשום סצנות והלוק הזה מחרמן אותי אש מי אתה שתקרא לי קונפורמיסט
כמה יהירות...

כפרה, אנחנו לא מכירים.
זו אמירה עקרונית. עשיתי יותר מדי מסיבות ופגשתי יותר מדיי בליינים מתלבטים בנושא "בגדי פטיש".
ואני אומר לך, שאין שום דבר סקסי במיוחד, במישהו שקנה ג'ינס וטי שחורים ונכנס למסיבה כדרישת מינימום.
חד וחלק

ועכשיו כשאני קורא את זה שוב, אני מוריד לך עוד נקודה על הבנת הנקרא.
KINKI OZZY​(קינקי)

Re: יש לה פטיש לבגדי פטיש?

KINKI OZZY​(קינקי) • 2 ביולי 2025
teacher כתב/ה:
KINKI OZZY כתב/ה:
teacher כתב/ה:
ומה זה בעצם בגד פטיש? כזה שיש לו קליינטורה שמתגרה ממנו?
זו הגדרה חברתית? יש כמות קליינטורה מינימלית?
ברור שעם כל האינטרנט הזה נצליח בוודאי לגרד כמה מתגרים מינית למראה שקפכפים בגוון מדוזה.
זה מכניס אותם לקטגוריה של "סנדלי פטיש"? אני מקווה שלא.
מצד שני כל הפיקסציה הזו שיש לאנשים חסרי דמיון עם שחור ועור וניטים ממש מביכה, במיוחד במסיבות.
כאילו האנשים הכי נונקונפורמיסטים סגרו לעצמם תלבושת אחידה לבית הספר, על דעת עצמם, בלי שהכריחו אותם.

קצת שיפוטי מצדך הייתי אומר מה אכפת לך אם אני מתחרמן מעור או לייטקס מה זה השיפוטיות הזאת ? אני לא שייך לשום סצנות והלוק הזה מחרמן אותי אש מי אתה שתקרא לי קונפורמיסט
כמה יהירות...

כפרה, אנחנו לא מכירים.
זו אמירה עקרונית. עשיתי יותר מדי מסיבות ופגשתי יותר מדיי בליינים מתלבטים בנושא "בגדי פטיש".
ואני אומר לך, שאין שום דבר סקסי במיוחד, במישהו שקנה ג'ינס וטי שחורים ונכנס למסיבה כדרישת מינימום.
חד וחלק

סבבה מקבל תביקורת לגבי הסצנה אבל כאינדיבידואל אני מוצא תדברים האלה מאוד מחרמנים, ויש לא מעט כמוני, מנטליות של קבוצה תמיד מייצרת חוקים מטומטמים שלא נכונים לכולם. אני אותנטי עם עצמי ומבחינתי זה מה שחשוב. ואני כן לגמרי מבין שאין בטח שום דבר יוצא דופן או מחרמן בגבר עם ג'ינס שחור וחולצה שחורה. אני יותר התכוונתי ללוק של נשים בעור ולייטקס...
Vanila princess

Re: כמה בגדים חשובים לכם?

Vanila princess • 2 ביולי 2025
[quote="itchyqouteg"]בשיחה עם נשלטת גיליתי שיש לה ממש קבעון על בגדי פטיש(יענו עור/שחור/וכו')
עכשיו אני סחבק שלא ממש אכפת לי מה אנשים לובשים מלבד דברים ספציפיים שאני אוהב לבקש מנשלטות, וגם זה בעיקר בגלל שזה כיף לי שעושים מה שאני אומר, עכשיו היא נורא התבאסה שאין לי בגדים כאלה או אפילו נעליים מיוחדות ודברים בסגנון ואמרה שזה לא רציני בתור שולט וכו וכו' וכו' ואחרי קצת פשפוש הבנתי שזה בעיקר כי היא חושבת שזה מזלזל, עכשיו מעבר לדבר המובן שהיא לא רוצה שאני אדרוך לה על הפנים עם קרוקס, זה נגיד חשוב לכם בגדי פטיש? אתם מרגישים שזה עוזר לחוויה? מעבר לקינק שיש או אין לבגדים האלו[/quote

בעיני ממש אין משמעות לבגדים בסשן..אני גם לא בקטע של הבגדי עור וכו בכלל
כאילו זה נחמד לי להתלבש סקסי כי זה מוסיף להרגשה שלי ולחוויה אבל זה לא חובה.
זה אחלה שהוא לבוש רגיל , העיקר זה החיבור המנטאלי וההתאמה.
Too sweet​{}
Too sweet​{} • 2 ביולי 2025
בגדים סופר חשובים לי,
לכן אני לא סובלת בגדי קינק, פטיש וכו.

חוסר סטייל זה אחד הטרן-אופים הכי רציניים שלי,
ובשבילי בגדי עור / לטקס / מחוכים / בגדי פטיש / מגפיים וכו' זה הסשן הכי קשוח שיש 😅

קיצר, תבוא בג'ינס וסניקרס או אל תבוא בכלל 🤭
פשוט אורי
פשוט אורי • 2 ביולי 2025
מצטער שלא קראתי את כל התגובות
אבל זה מתבקש

הכי יפה לך שאת עירומה או ערום.
אם זה לא מתאפשר, שימי משהו, זה לא ימנע ממני להפשיט אותך עם העיניים או עם הידיים.
ובואו.. גבר או אישה עירומים. כולם מסתכלים ומה הם חושבים על זה
מעניין לי את הב.....ה.