|
|
לפני 8 חודשים •
12 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
12 ביולי 2025
stargazer(נשלט) • 12 ביולי 2025
נתקלתי באתר כבר לפני שנים אבל לא התעמקתי מספיק בשביל להבין מה קורה כאן, רק לאחרונה במקרה חיפשתי הסבר ללמה יש לי פוט פטיש וגוגל הביא אותי לכאן שוב והפעם ישבתי וקראתי ונשארתי.
עדיין לא מצאתי הסבר שהגיוני לי. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
12 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
12 ביולי 2025
בלוסום(לא בעסק){ע} • 12 ביולי 2025
סיבוב ראשון - גוגלה ושנים של סקרנות וחרמנות
סיבוב שני - בשביל הבלוג והאסוסיאציות |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
12 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
12 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 12 ביולי 2025
הייתי פה כמתבגרת, לא הבנתי מה לעזאזל הולך פה ואיפה הבדסמ בכלל.
חזרתי לפה שוב לפני כמה שנים בגלל קבוצת פייסבוק שהזכירו בה את הכלוב - ומאז אני פה לבלוג בעיקר. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
שלגי • 13 ביולי 2025
קודם הייתי אני אחרי זה הגיע הכלוב
מפה לשם, אני מרביצה לאנשים בבית האבות |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
hrgiger • 13 ביולי 2025
זה מעניין, אני באמת לא זוכרת איך. הייתי הרבה זמן בדומדומינה ואז האתר קצת נמאס עלי. בשלב הזה מצאתי את הבדס"מ שלי בקיופיד ובמסיבות שעליהן שמעתי מחברים שהיו גם בסצנה.
ואז, כאילו זה תמיד היה, הגעתי לפה. אני מניחה שחבר.ה סיפרו לי על האתר, או ששמעתי על זה בדייט, אבל בחיי שאני לא זוכרת איך הגעתי לפה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
גייגרן{hrgiger} • 13 ביולי 2025
הייתי חרמן.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
היורדת • 13 ביולי 2025
בקצרה: מפה לאוזן. כל הדרכים הובילו אותי לרומא.
בהרחבה: הרבה לפני שהבנתי שכמה מהפרקטיקות החביבות עליי נכנסות תחת הגג הזה, או לפני שהבנתי משהו על החיים האלו בכלל, חיפשתי אטרקציות באתר ההיכרויות xlove. בתחילה שעשוע שחלקתי עם כמה מחברותיי, נהגנו להתכתב עם סוטים זקנים. קונדסי נערות עם ליבידו חזק. לאחר מכן חיפשתי מישהו שאוכל לחלוק איתו תהיות חיים מוקדמות ונטיות-לב מתהוות. מצאתי את העלם המושלם: בגיל של אחי פחות או יותר, מקסים, שנון, מנומס. חכם. בגובה העיניים. הייתי פעוטה עבורו, באחת ההודעות הוא שלח לי לינק לכלוב והציע שאעיף מבט, אמצא שם יותר מדבר אחד שיעניין אותי. הלינק שצירף הוביל לפרופיל שלו: גבר נאה בתמונה גלויה אשר כתב מעט. היה שם קישור למה שבת הזוג שלו דאז כתבה - תיארה אקט מפעים ומבהיל שכלל סטירות קשות והחדרת מחטים. סגרתי ושכחתי. ההתוודעות כנראה הובילה אותי לפורומים לכתיבה אירוטית - הבאירוטיקה. עברו עוד כמה שנים, בין לבין גם הגעתי למירק, עד שפתחתי את הפרופיל הזה, ביום המפגש הנזכר בבלוג שלי עם הערפד. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
פישוטו • 13 ביולי 2025
בגיל דו ספרתי שמתחיל בספרה 1 ונחשב מוקדם מדי.
בלי משתמש עדיין, חיפשתי סאדו מאזו בגוגל אחרי שהבנתי מה עושה לי אתזה בגיל מאוד צעיר. חרשתי באותם ימים על המגזין, התלהבתי מהסיפורים הכתובים והרגשתי שמגלה עולם. כשחרשתי על הכל, נזכרתי שגם אנגלית אני יודע, ועברתי לחקור ולחפש מידע וריגוש במחוזות אינטרנטיים בינלאומיים. הייתי מציץ בכלוב פה ושם,בעיקר בפורום ובבלוגים. עד שהתחיל אצלי תחביב לבדוק את לוח המודעות. לדמיין שאני פונה ומתנסה סוף סוף, מגשים חלומות. ב2019 בגיל 24 סוף סוף הייתה מודעה שגירדה לי את המקום בשכל שלא מתחשב בסכנה. פתחתי פרופיל, היא הייתה נוראית והשאירה לי טראומה, ברחתי מכאן. עד שהקורונה החזירה אותי לסבב ראשון ואמיתי והתחלתי להתערבב באמת. משם כבר הכל בערך בבלוג שלי. |
|
|
| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
13 ביולי 2025
vivre ma vie(מתחלף) • 13 ביולי 2025
לקחתי שמאלה בצומת T
|
|
|