אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אם אישה אומרת שהיא מחפשת גבר נשי - זה אומר שהיא שולטת?

הלן הדוב הלן הדוב
לפני 7 חודשים • 16 ביולי 2025
הלן הדוב • 16 ביולי 2025
נשלט מחפש קשר כתב/ה:
תודה רבה לכולם על התגובות.

כשהיא אמרה שהיא מחפשת גבר נשי, אני חושב שהיא התכוונה לגבר שיש לו תכונות שמקוטלגות כנשיות, כמו רגישות, נתינה, התמסרות, היעדר דומיננטיות. בעיני זו לא הגדרה נכונה לגבר נשי ואלה גם לא בהכרח תכונות נשיות, אבל אני כמעט בטוח שזו הייתה הכוונה שלה.

זה גרם לי לחשוב שהיא מחפשת קשר FLR. ואני מבין כעת שהשאלה שלי לא הייתה מדויקת.

בעצם השאלה שלי מתפצלת לשלוש:

1) האם אישה שמחפשת קשר FLR נחשבת לשולטת בדסמית? (גם אם מעבר לכך היא לא מחפשת אלמנטים מובהקים אחרים של שליטה בדסמית?).

2) האם לדעתכם אישה שמחפשת גבר עם תכונות כאלה בהכרח מחפשת קשר FLR?

3) מה לעשות? איך לדבר איתה? זה מלחיץ לפנות למישהי בעולם האמיתי ולדבר על זה בפתיחות כשאני לא יודע אם היא שייכת לעולם הזה. ויש לנו מכרים משותפים.... ואם לא אדבר על זה בכנות אני לא חושב שהיא תרצה לצאת איתי. מבחוץ אני נראה דומיננטי - הפוך ממה שהיא מתארת שמחפשת. מה דעתכם?

1. לא. א. כי יש נשים שתלטניות בדיוק כמו גברים ולפעמים העניין שלהם לא בריא. ב. כי לא כל אישה שמעוניינת להיות זו שלובשת את המכנסיים בבית היא בדסמית או שולטת.

2. שוב לא. נשים רבות מחפשות גבר רגיש. לאו דווקא בגלל שהן מחפשות גבר שיהיה מובל אלא שילך לצידן. זוגתי למשל היא כזו. אני מקשיב ומדבר איתה כשקשה לי ומפגין פגיעות. זה דבר שנשים מסויימות נמשכות אליו בלי שום קשר לFLR.

3. בכנות בלבד אבל רק אם אתה רואה שיש חיבור. כי אחרת סתם תיפגע. תיאום ציפיות זה דבר טוב.
פלג-מתלמדת פלג-מתלמדת
לפני 7 חודשים • 17 ביולי 2025
פלג-מתלמדת • 17 ביולי 2025
אין קשר. יש סיבות אחרות כנראה.
kethrina kethrina
לפני 7 חודשים • 17 ביולי 2025
kethrina • 17 ביולי 2025
לא בהכרח
כי קח למשל את תרבות קוריאה/סין , הגברים שם נשיים יותר במראה , מסירים שיער, מתאפרים. והם מודל יופי עבור המון נשים
ועדיין, הנשים האלו לא שולטות, פשוט זה מה שהן נמשכות אליו.

בלי קשר, פשוט- תמשיך לדבר איתה. אולי תופתע💕