|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 28 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: קאט, תודה רבה על התגובה! מאוד מעניין. אני קראתי בכמה מקומות שיש שולטים שיעזרו לנשלט להפטר מההתניה אם הקשר נגמר. אבל לגבייך מעניין אותי- למה בעצם את יוצרת את ההתניות? כדי להעמיק את התלות? או השליטה? זה גם קשור בהשפלה? בא לי לשמוע את הצד שלך כשולטת. מה בדיוק עושה לך את זה שם. אני לא אעזור לנשלט להיפטר מה התנייה כי זה יצור תלות בי, אני מראש אקח נשלטים שיכולים להתגבר על זה לבד, שיש להם את הכלים והיכולת לעשות את זה. למה? כי אני יכולה, זה הכיף שלי, שילוב של השפעה על הצד השני ולראות את התגובות שלהם יחד עם תחושת השליטה שיש לי על חלקים שהוא חשב שהם בחירה שלו, לוקחת אותם והופכת אותם לשלי. וזו ההנאה שלי. לכן גם אני בוחרת אנשים עם כוח מנטלי ואינטליגנציה, ולא כאלה שזה קל איתם, כי זה מאתגר אותי. זה יכול להיות קשור בהשפלה אבל זה לא חובה, מאוד תלוי בהתנייה ובמסגרת שבה אני מפעילה אותה. וכן, מגיע שלב המודעות של הסאב אל ההתנייה - ואז הם מתמסרים אלי דרכה ובעצם מחזירים לעצמם את הבחירה ברמה מסוימת, זה עוד חלק בקשר ובחיבור שנוצר. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
האם הם מודעים לרוב לעובדה שמופעלת עליהם התניה? קראתי סאבית שתיארה איך למדה בדיעבד על התניה שיצר בה האדון ובזמן אמת לא ידעה שההתנהלות שלו בעצם מובילה אותה לתגובה מסויימת שהוא רצה בה.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 28 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: האם הם מודעים לרוב לעובדה שמופעלת עליהם התניה? קראתי סאבית שתיארה איך למדה בדיעבד על התניה שיצר בה האדון ובזמן אמת לא ידעה שההתנהלות שלו בעצם מובילה אותה לתגובה מסויימת שהוא רצה בה. לרוב לא |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
בשלול{Minxy} • 28 ביולי 2025
ברוב המקרים, אם הקשר בין הגירוי לתגובה התנתק למספיק זמן, ההתניה כבר תתפוגג מעצמה.
זאת בתנאי כמובן שהן לא הפכו להיות כאלה המחזקות את עצמן. התניות מסוגלות להשתמר רק כאשר הן מחוזקות בצורה רנדומלית. כלומר שהמתנהג לא יודע מתי יבוא החיזוק אך הוא עדיין מגיע לעתים. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
תודה בשלול! היית נתון להתניות? או עדיין? יכול לשתף אולי?
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
► masoul כתב/ה: אני לא יודע אם באמת היה רק קרם ידיים פינג'ל כשהייתי צעיר, נער צעיר,
התניות בריח פינג'ל. או מאסול תודה! זה ממש מעניין. איך הרגשת כשעברת לשלב הפבלובי? זה היה משפיל גם? רק מסעיר ומחרמן? היום, אם תריח את זה- לדעתך מה שיגיע זה היא, החרמנות, או כלום אלא אם כן זה יהיה תוך כדי אוננות (חזרה להתחלה). |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
בשלול{Minxy} • 28 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: תודה בשלול! היית נתון להתניות? או עדיין? יכול לשתף אולי? זה המקצוע שלי אני מטפל התנהגותי |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
► בשלול כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: תודה בשלול! היית נתון להתניות? או עדיין? יכול לשתף אולי? זה המקצוע שלי מנתח התנהגות די. הרטבת! אז תביא לי משהו מהספרות. פליז איזה ניתוח פעילות ההתניות. התניות שמטרתן הפעלת התנהגות מסויימת וכאלה שמטרתן הסרת התנהגות. תראה, יש לי לברדור בן 11 אלוהים שישמור אותו. זה לא שאני לחלוטין קלולס בענייני כלב פבלוב, אבל מעולם לא קישרתי את היכולת הזו לבני אדם ובעיקר לא ליחסי הענקת שליטה. זה פתח לי צוהר חדש ומרתק. אשמח לקרא כל דבר מקצועי בנושא- כמובן מעבר לנסיון המעשי המעניין ששיתפו כאן ומקווה שעוד ישתפו. או אולי יש לך נסיון כמטפל? או אפילו פשוט כאדם מודע ליכולת הזו? עשית את זה פעם למישהו? |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
השוקע • 28 ביולי 2025
אני מופתע מזה שלא התעסקתי בהתניות עד עכשיו, זה ממש נופל לטווח שמעניין אותי.
אני לא יודע אם זה נחשב התניה, כי זה קצת הכחדה של התנהגות, אבל כגבר מתבגר יש לי ניצני קרחת ובמשך שנים זה הטריד אותי ברמה שאם בטעות מישהו היה מצלם אותי מאחור באיזה אירוע ממש הייתי מתאמץ לא להסתכל על התמונה. ואז, לפני זמן מה, משהו כמו שנה, התחלתי תהליך אישי של צילום בזוית שבה רואים את זה מאד ברור ושליחה קבועה למישהי. זה עבד והיום זה לא מטריד אותי. זה יותר הביטואציה ודה סנטיזיטציה, אבל אולי יש גם אלמנטים של התניה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
יואו שוקע, זה מעניין. האם אנחנו יכולים להפעיל התניות על עצמנו? פאק זה מיינד בלואינג.
|
|
|