|
|
לפני 5 חודשים •
6 באוג׳ 2025
Re: איך אתם נחשפים לפרופילים מעניינים?
לפני 5 חודשים •
6 באוג׳ 2025
סווריןן • 6 באוג׳ 2025
olivia r כתב/ה: בהמשך לדיונים שעלו לאחרונה על מהות הכלוב והאם הוא בית לקהילה, מנגיש מידע, או אתר היכרויות, ומכיוון שפונקציית ההיכרויות היא אחת העיקריות כאן אם לא ה-, מסקרן אותי לדעת - איך אתם בעיקר מוצאים את ה pull שלכם למי לפנות? בבלוגים? בפורום? בלוחות? בצ'אט? הכל מהכל? ...
אז איך אתם בעיקר מוצאים פרופילי עניין? דרך השרשור על עזה... מסתבר שאנשים כותבים הרבה פחות מפולטר כשהם כותבים כאב פוליטי |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
6 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
6 באוג׳ 2025
unknownme • 6 באוג׳ 2025
ממש רנדומלית
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
BetsyRo(מתחלפת){שלו} • 7 באוג׳ 2025
דווקא בקבוצות שמתחילות פה ועוברות לטלגרם/דיסקורד, שם הצלחתי להכיר אנשים חדשים, מכל הסוגים, למטרות חברתיות ולמטרות בדסמיות. כולל גם אנשים שלא נמצאים בכלוב, רובם עם משתמש לא פעיל.
הקבוצות האלה יותר אורגניות מהחדרים בצ'אט, ויש פה עניין של סלקציה, כי מזמינים חברים טובים להצטרף. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
Presence • 7 באוג׳ 2025
פה בכלוב אני בקושי שבוע אז אני נושם ומחפש בי סבלנות ועניין.
אבל זו שאלה שבחיים אני המון עוסק בה והגישה שלי, שלרוב עובדת לי היא: אני מניח אותי- גירוי, כתיבה, הודעה, ביטוי עצמי אבל חופשי ואותנטי ככל שאני יכול. היקום מגיב- תגובות, חלק שליליות כמו "באיזו זכות אתה פונה אליי בכלל?" או בקבוצות "אתה לא לפי כללי הטקס" אתה איקס ואתה וואי ואני אומר תודה ולוקח מזה את הלמידה שלי. כל הלא רק מדייק לי כן. חלק חיוביות, הודעה חיננית, הומור, פתיחות, קבלה, סקרנות...עיניים טובות אם אנחנו במרחב פיזי..יש סימנים שקוראים לי ומזמינים... כשאני מקשיב...יש קסם |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
פלג-מתלמדת • 7 באוג׳ 2025
מתחיל מהודעה שונה שנשלחת אליי,,ממשיך מבלוג שתפס אותי, במילה,,במשפט, משהו שהוא שונה...אמיתי,,נגע בנקודה שאני יכולה להזדהות,,סקרנות...
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
22 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
22 באוג׳ 2025
white dark knight • 22 באוג׳ 2025
פעם בשנה חיפוש בחברים ומיון לפי מי הצטרף לאחרונה ..
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
22 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
22 באוג׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 22 באוג׳ 2025
לייקים ותגובות אצלי ואצל אחרים
וכאן בפורום. |