|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
סנטוריון • 4 באוג׳ 2025
זה תלוי-סגנון ותלוי-כותב. אין תשובה נכונה. בדיוק כמו שלא הייתי לובש ורוד פוקסיה, אבל יש כאלה שזה יושב עליהם היטב.
לדעתי האישית החלק המעניין ביותר בכתיבה על מין, ובעיקר על בדסמ, נמצא דווקא במרחב בין שני אנשים ולא במה שבין הרגליים שלהם. "הזין פמפם את הכוס הרטוב" זה החלק המשעמם. מה שמעניין זה המיינדפאק שקדם לכל זה, ולכן בסיפורי בדסמ טובים - שוב, בעיני וכו' וכו' - הסקס עצמו הוא החלק הכי פחות משמעותי. |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
מדען גרעין • 4 באוג׳ 2025
הכי טוב, יעיל ופחות מעיק זה פשוט לעשות סקס ולא לכתוב עליו כי ביננו, רוב מה שכתוב פה על סקס ותאורי סקס זה כל כך משעמם ומוריד ולא משנה באיזה מילים תשתמשו.
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
סנטוריון • 4 באוג׳ 2025
► מדען גרעין כתב/ה: הכי טוב, יעיל ופחות מעיק זה פשוט לעשות סקס ולא לכתוב עליו כי ביננו, רוב מה שכתוב פה על סקס ותאורי סקס זה כל כך משעמם ומוריד ולא משנה באיזה מילים תשתמשו.
סליחה, לא התכוונו להעיק עליך. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 באוג׳ 2025
► מדען גרעין כתב/ה: הכי טוב, יעיל ופחות מעיק זה פשוט לעשות סקס ולא לכתוב עליו כי ביננו, רוב מה שכתוב פה על סקס ותאורי סקס זה כל כך משעמם ומוריד ולא משנה באיזה מילים תשתמשו.
עבורך. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 4 באוג׳ 2025
אין זה מוציא את זה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
variation(נשלט) • 4 באוג׳ 2025
לי תמיד מרגיש גס להגיד או לכתוב "זין" ו- "כוס"
במקום זין אני כותב - באלושה / החבר שלמטה / הקטן במקום כוס אני כותב - תותה |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
Hussy • 4 באוג׳ 2025
► variation כתב/ה: לי תמיד מרגיש גס להגיד או לכתוב "זין" ו- "כוס"
במקום זין אני כותב - באלושה / החבר שלמטה / הקטן במקום כוס אני כותב - תותה אין יותר טרן אוף מהמילים שבחרת. זה הטופ |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
פישוטו • 4 באוג׳ 2025
► Hussy כתב/ה: ► variation כתב/ה: לי תמיד מרגיש גס להגיד או לכתוב "זין" ו- "כוס"
במקום זין אני כותב - באלושה / החבר שלמטה / הקטן במקום כוס אני כותב - תותה אין יותר טרן אוף מהמילים שבחרת. זה הטופ פאלוס ויוני |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
variation(נשלט) • 4 באוג׳ 2025
► Hussy כתב/ה: ► variation כתב/ה: לי תמיד מרגיש גס להגיד או לכתוב "זין" ו- "כוס"
במקום זין אני כותב - באלושה / החבר שלמטה / הקטן במקום כוס אני כותב - תותה אין יותר טרן אוף מהמילים שבחרת. זה הטופ כוס תמיד יהיה מבחינתי תותה, זה גם מזכיר לי תות ואני אוהב תותים לגבי הכינויים של הזין הם בהחלט מורידים את החשק המיני, יש היגידו גם את החשק לחיות, אבל צורם לי לכתוב זין מה אעשה, אני לפעמים כותב מזונצר, כלומר ז*ן, וזה הכי רחוק שאלך |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
4 באוג׳ 2025
ve-ra • 4 באוג׳ 2025
► Solar Dragon כתב/ה: אחת הסיבות מדוע אני כותב באנגלית בבלוג. ))
מגניב לגלות את הבלוג שלך |
|
|