|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
פישוטו • 13 באוג׳ 2025
נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: יופי נשים נחמדות ומתוקות, אתן מתבלבלות , ואין לכן מושג מהי כמות ההפסד שלכן לגברים שלא מתבטאים בהודעות נכון, וכניראה ההודעה היא לא הכי נכונה , זה רק מראה כמה אתן בורחות מהמציאות עצמה,
תבינו....ההודעה משנה חצי קלאץ' מה שחשוב זה מצב הרוח שלכן יפיופות..... כמות מעטה של הפרחים פה , סופש טוב. הוכחת כל נקודה שהן העלו כאן. מהעובדה שמסוכן לספר מה "יעבוד" בהודעות, עד העובדה שלא משנה איזה נוסחה יזרקו פה פשוט לא יקראו את זה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
פישוטו • 13 באוג׳ 2025
למרות הדברים של goddess v והחיזוק משאר הנשים אני כן רוצה לתרום טיפ אחד.
לאלה שכבר כן הגיעו לשיח מיני ועל פנטזיות, לאלה שיודעים מתי זה נכון והצליחו בסוף לפתח שיח בדסמי באתר בדסמ. כשאתם משתפים על פנטזיות אל תכתבו "אני רוצה לשרת אותך ולהעריץ ולהיות מתחתייך" זה זול ולא הפואנטה בשיחה ראשונית. במקום זה תכתבו מה זה עושה לכם לשרת/להעריץ/הכנס פטיש פנטזיה אחרת. מה זה עושה לכם באופן כללי, איך אתם ניגשים לקינק שלכם ומה מדליק ומניע אתכם. תעשו את זה באופן מנותק מהאשה שאתם מדברים איתה עד שהיא לא מכניסה את עצמה למשוואה. אין באמת סלידה משיח מיני או בדסמי, בסוף זה המכנה המשותף שמשך אותנו לאתר. הסלידה וההטרדה שמורגשת בצדק מגיעה כשמלבישים את הפנטזיות על אדם אחר בלי אישור והסכמה ממנו. אפילו אם זו רק הודעה קטנה. |
|
|
| נשים כאן שוות לתחת |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
נשים כאן שוות לתחת • 13 באוג׳ 2025
תחשוב על זה שוב כשהן רוצות שתבוא אמיתי,
שב עם עצמך ותחשוב מתי עבד לך להיות אמיתי עם אישה ולא אחרי שנה שאתה איתה? שלא נדבר שגם שנה זה לא מספיק? למה שאהיה מישהו שאני לא? אני צריך להתאים הודעה כלשהי ואז להיפגש איתה במציאות כשאני מותאם אליה? איפה ראית שזה תקין? הן צודקות שלא צריך לשלוח הודעות זולות, חרמניות והן גם צודקות שהן עדיין לא המלכות שלך ולא השולטות שלך והן גם צודקות שלא צריך להשים תמונות בעירום בהודעה פרטית או באתר אבל ביום שתתוכח איתן על הנושא הן גם צודקות על המעשה שבגללו שולחים להן הודעות חרמניות! אבל עדיין מסכים איתן שצריך הודעה מכבדת , בכל מקרה לבוא מי שאתה עם הדעה שלך , כמה שתהיה אמיתי יותר ככה היא הפסידה יותר, זה אתר שייך לנשים וכאן גברים לא מוערכים. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
פישוטו • 13 באוג׳ 2025
נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: תחשוב על זה שוב כשהן רוצות שתבוא אמיתי,
שב עם עצמך ותחשוב מתי עבד לך להיות אמיתי עם אישה ולא אחרי שנה שאתה איתה? שלא נדבר שגם שנה זה לא מספיק? למה שאהיה מישהו שאני לא? אני צריך להתאים הודעה כלשהי ואז להיפגש איתה במציאות כשאני מותאם אליה? איפה ראית שזה תקין? הן צודקות שלא צריך לשלוח הודעות זולות, חרמניות והן גם צודקות שהן עדיין לא המלכות שלך ולא השולטות שלך והן גם צודקות שלא צריך להשים תמונות בעירום בהודעה פרטית או באתר אבל ביום שתתוכח איתן על הנושא הן גם צודקות על המעשה שבגללו שולחים להן הודעות חרמניות! אבל עדיין מסכים איתן שצריך הודעה מכבדת , בכל מקרה לבוא מי שאתה עם הדעה שלך , כמה שתהיה אמיתי יותר ככה היא הפסידה יותר, זה אתר שייך לנשים וכאן גברים לא מוערכים. איפה זה ואיפה ההודעה הראשונה שלך |
|
|
| נשים כאן שוות לתחת |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
נשים כאן שוות לתחת • 13 באוג׳ 2025
ההודעה ההיא לשפת הנשים,
ההודעה ההיא כדי שאתה תבין. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
פישוטו • 13 באוג׳ 2025
תודה שהסגברת
אבל בהודעה הראשונה התמרמרת על נשים והסברת להן איך הן מרגישות, ובשניה 'ישרת קו' אחרי שיצאו עליך |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
טלי35(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
זה גומר עלי ה"הם" וה"אנחנו" הזה.
כולנו פה לאותה מטרה, למה זה הופך למלחמות? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
טלי35 כתב/ה: זה גומר עלי ה"הם" וה"אנחנו" הזה.
כולנו פה לאותה מטרה, למה זה הופך למלחמות? א. אני לא רואה פה מלחמה - חוץ ממגיב אחד שבחר להגיב בצורה שבחר. ב. החלוקה היא לא נשים vs גברים, אלא נורמלים vs תתי אדם שבוחרים אקטיבית להתנהג בצורה דוחה. (כן, לשלוח הודעה זו פעולה אקטיבית) אין פה בעיני מלחמה של נשים נגד גברים, אלא יש פה חלוקה מאילו גברים להתרחק ולהתעלם, ולכל השאר. כל השאר - איכשהו, באורח קסם, לא צריכים שגידו להם איך להתנהג. אני משערת שיש גם נשים שפועלות בצורה דוחה - למשל באות בדרישות מראש, אבל הן מיעוט ולרוב כלובי מעיף אותן דיי מהר כי בד"כ מדובר בניצול כספי שהוא אסור. אצל הגברים החלוקה היא אחרת לצער כולנו, ומי שבעיקר נפגע מכך אלו גברים נשלטים. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 13 באוג׳ 2025
פישוטו כתב/ה: תודה שהסגברת
אבל בהודעה הראשונה התמרמרת על נשים והסברת להן איך הן מרגישות, ובשניה 'ישרת קו' אחרי שיצאו עליך אתה מבזבז אנרגיה על בן אדם שבחר לעצמו את הכינוי הזה. לא חבל? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
פישוטו • 13 באוג׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: פישוטו כתב/ה: תודה שהסגברת
אבל בהודעה הראשונה התמרמרת על נשים והסברת להן איך הן מרגישות, ובשניה 'ישרת קו' אחרי שיצאו עליך אתה מבזבז אנרגיה על בן אדם שבחר לעצמו את הכינוי הזה. לא חבל? לא |
|
|